CITAAT

Screenshot_20

“Er is een bepaalde klasse van oplossers van rassenproblemen die niet willen dat de patiënt beter wordt, omdat zolang de ziekte aanhoudt zij een gemakkelijk medium hebben via welke zij zichzelf belangrijk kunnen maken voor het publiek.”

(Booker T. Washington)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

25 reacties op CITAAT

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Jordanians and Palestinians are “one people living in two states”,
  +++
  http://www.petra.gov.jo/Public_News/Nws_NewsDetails.aspx?Site_Id=1&lang=2&NewsID=328812&CatID=13&Type=Home&GType=1
  ++++

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Mensen die de rassenleer aanhangen sporen niet en die anti zwarte Piet figuren haten gewoon de blanke Nederlanders als je zo hun uitlatingen op twitter leest. De grootheidswaan druipt er vanaf en ze denken groots te zijn.

  Like

  • Asgard zegt:

   Klopt Petra,…een Anti-piet patient,..die toverder ook nog ff uit zn eigen hoge hoed het volgende,..altijd rond het Sinterklaas, wanneer ik dan een zwarte Piet (reclame hoofd) aan een draadje ziet hangen aan het plafond in een supermarkt, dan zie ik eigenlijk een neger die gelyncht word?????!!!! Hoe ziek ben je dan al niet in je hoofd, wanneer dat ook maar in je gedachten op komt!!!

   Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Asgard, dan zie je ze behoorlijk vliegen als je zoiets zegt. Hadden ze het ook over blanke Sinten aan een touwtje? Vast niet want van wat ik gisteren meekreeg is er gewoon sprake van diepe haat ten opzichte van blanken. Ze zongen mee op de muziek van “Fuck the police” tijdens de demonstratie en beschuldigen o.a. de politie van etnisch profileren maar laten zich wel ophalen uit de randstad en weer terug brengen door de politie voor hun eigen veiligheid. Hoe hypocriet wil je het hebben!!!

    Eergisteren voor de demonstratie kregen de blanken een instructie over hoe ze zich moesten gedragen. Je reinste apartheid en totaal krankzinnig. Het bericht staat op dumpert.

    http://www.dumpert.nl/mediabase/7300907/26c91cd3/fittie_in_het_anti_pietenkamp.html

    Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Het rassen probleem is niet een rassen probleem dat alle rassen in gelijke hoogten aangaat.

  Het is decennium op decennium het zwarte ras dat er steeds opnieuw uitspringt in problematiek omdat het generatie op generatie niet in staat is voor haar samenlevingen een toekomstbestendige sociale orde te scheppen.

  Ook de zwarten die al generaties in westerse samenlevingen verblijven zien we als groep adaptief mislukken.

  Het zwarte ras werd de afgelopen 70 jaar als geen ander ras tegemoet gekomen zowel financieel als in advies en in positieve discriminatie voor het scheppen van randvoorwaarden voor het bereiken van welvaart en welzijn.

  Maar om een veelvoud van oorzaken verweven met de zwarte cultuur wil dit maar niet lukken.

  Om het mislukken van zwarte samenlevingen te verklaren en te excuseren werd het rassen probleem uitgevonden.

  Het rassen probleem is een probleem dat nauwelijks een rol speelt bij Aziatische rassen maar des te meer een rol speelt bij het negroïde ras.

  Het rassen probleem legt de schuld van de mislukkingen van het zwarte ras als geen ander bij de blanke westerling.

  Door dit narratief te aanvaarden verkrijgen we een cirkel situatie waaruit zowel de zwarte als de witte man en vrouw niet meer uit kunnen ontsnappen.

  Het wordt daarom hoog tijd dat het maatschappelijk mislukken van het zwarte ras bij dit ras zelf neergelegd wordt.

  Alleen door de zwarte man en vrouw op zijn eigen verantwoordelijkheid aan te spreken is het mogelijk de negatieve cirkel van maatschappelijke achterlijkheid te doorbreken.

  Hoe gaan we dat doen?

  Meteen stop financiële steun.
  Meteen stop positieve discriminatie
  Meteen erkennen dat anti discriminatie wetgeving discriminatie in de hand werkt.
  Dus weg ermee.

  Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Precies. De verantwoordelijkheid daar leggen waar ie hoort. Dat is het hele eieren eten. Maar ja als onze regerende politici al geen verantwoording (hoeven te) nemen voor hun doen en laten waar blijven we dan? Ik vrees voor de ongelofelijke domheid en eigenbelangen van onze “gestudeerde” gevestigde politici dat dit niet gebeuren gaat. Ze hebben gestudeerd?, maar weten niets van de praktijk. En als je niets van de praktijk weet kun je niets. En “regeren”wordt dan een neerwaartse spiraal. Zoals ook te zien is vanaf Drees.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @guusvelraeds, er zijn geen verschillende menselijke rassen. We worden als mens allemaal blank geboren en de één heeft meer pigment dan de ander en de uiteindelijke huidskleur komt met dagen, weken of jaren. Dat mensen uit Afrika een veel lager IQ hebben zorgt inderdaad voor problemen maar hou op met de rassenleer want dat is bewezen je reinste kolder.

   Gratis geld geven aan Afrika is inderdaad weggegooid geld en dat zou gestopt moeten worden want het meeste geld verdwijnt in de zakken van corrupte lui.

   Like

 4. Republikein zegt:

  Je kunt er ook over zingen, of i.i.g. muzikaal de mensen een lesje leren, zoals een naamgenoot.

  “Niet alleen gelden ze als een van de beste studiobands uit de popgeschiedenis, maar ook zijn Booker T. & The M.G.’s begin jaren zestig met hun half zwarte/half blanke bezetting een voorbeeld op het gebied van rassenintegratie.”

  Ben ik al geïntegreerd Sinterklaas?
  Nee, je schoen blijft leeg, je hebt geen maat 62, je bent een racist!

  Geliked door 1 persoon

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

 6. Jan zegt:

  Linksvolk geeft dan ook kwistig subsidie aan jan en alleman om hen op hun plantage te houden, heeft zo tevens stemvee.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @jan, mee eens en dat moet stoppen want het brengt niks anders dan ellende. Kijk maar wat er in Zuid-Afrika gebeurd waar men de blanke mens uitmoord en waar de linkse kerk er voor gezorgd heeft dat het ANC zijn macht kreeg.

   Like

 7. BertG. zegt:

  Tijd voor een geïntegreerd anti-islamiseringsbeleid, zegt Sam van Rooy. Met improvisatie komen we nergens, we hebben een plan nodig.
  http://verenoflood.nu/tijd-anti-islamiseringsbeleid/

  Like

 8. Elisah zegt:


  Ik plaats het filmpje nog eens, omdat het interessant is om te kijken.
  Wie is er ” black” en wie is er ” white” in een groep mensen…..de uitslag is verrassend.

  Like

  • Republikein zegt:

   Zonder het filmpje te hebben afgedraaid vermoed ik dat het suggereert dat er mensen zijn met zwarte voorouders.

   Like

  • Petra DeBoer zegt:

   @elisah, er zijn heel veel filmpjes die hier over gaan maar deze is erg leuk en laat duidelijk zien dat de rassenleer niet bestaat. De anti zwarte Piet figuren die het over racisme hebben zouden dit moeten zien want daar kunnen ze nog wat van leren voor zover ze iets kunnen en willen leren. In wezen bestaat racisme niet en alleen discriminatie wat “onderscheid” betekent.

   Like

   • Harry zegt:

    Rassenleer bestaat niet ?
    Oh , dus de hele studie antropologie is onzin ?
    Neanderthalers en homo sapiens bestaan ook niet , zeker ?
    Alles is één soort , van eskimozen tor bosjesmannen , we zijn allemaal gelijk !

    Hooguit wordt er onderscheid gemaakt tussen mensen en LINKSEN , dát is wél een ondersoort die de religie ondermijnt !

    Ik zou liever met de feestdagen zielig alléén zitten te wezen dan met een waanzinnig godsbeeld mijn leven delen .
    Het is écht een aandoening , hoor !

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Harry, u bent in de war want antropologie gaat o.a. over volkeren, cultuur en de samenleving. Alle mensen zijn biologisch gezien gelijk (behalve het verschil tussen man en vrouw) en het gaat om gedrag of uitlatingen die je af kun wijzen maar niet de huidskleur, kleur haar of andere uiterlijke kenmerken.
    Gedrag kan voortvloeien uit bijvoorbeeld de opvoeding, overtuiging of ideologie en het gedrag en de uitlatingen van de linkse kerk keur ik af maar de mens op zich niet en zij zijn ook geen ondersoort. Evenals de aanhangers van de islam als mens geen ondersoort zijn. Ze kiezen helaas voor de duivel en daar blijf ik als het even kan ver bij uit de buurt. Geld ook voor de meeste linkse kerk aanhangers die niet voor God en dus voor de duivel hebben gekozen.

    Door DNA onderzoek weten we dat Eskimo’s, Afrikanen, Europeanen en alle andere volken allemaal van hetzelfde menselijke ras zijn. Staat ook in de bijbel en was mij en vele andere christenen allang bekend, nog voor het wetenschappelijk bewezen werd, want we stammen allemaal af van Adam en Eva.

    De aandoening die u op een ander projecteert heeft u helaas zelf.

    Like

 9. De problemen tussen de verschillende rassen wordt mijns inziens bewust gecreëerd en levend gehouden door zowel regeringen en instellingen van landen die burgers van verschillende rassen als inwoners hebben. Het is een oeroude tactiek van verdeel en heers, die bijna overal in de democratieën wordt toegepast. Hier in Nederland gebeurt het zelfde. Zoals de reguliere Nederlandse politiek, de fascistische partij Denk en über raciste Sylvana Simons met haar club van bijstandsuitkeringstrekkers en Zwarte Piet haters gesteund door een VN werkgroep, geen stro breed in de weg wordt gelegd, maar vooral de FVD en Wilders z’n PVV op alle mogelijke manieren welke de Nederlandse traditionele politiek ter beschikking staan. Divide et impera is het motto van de parlementaire democratie sinds 1848.

  Like

  • Petra DeBoer zegt:

   Er zijn geen verschillende menselijke rassen maar de politiek houd het inderdaad in stand, met Amerika voorop, zodat ze “racisme” kunnen blijven roepen bij meningen die hun niet bevallen. Dat zou eindelijk eens op moeten houden. En etnisch profileren is o.a. in de gezondheidszorg zeer noodzakelijk om mensen de zorg te kunnen bieden wat ze nodig zijn.

   https://www.medischcontact.nl/nieuws/laatste-nieuws/artikel/verslaafd-aan-een-ideologie-1.htm

   Like

   • Nou beste Petra even in het kort wanneer men mensen van verschillende rassen door midden zou zagen, ja dan zie je op de huidskleur na dat ze allemaal van binnen eender zijn. Er zijn culturele, ideologische en verschillen in IQ. Het College voor de Rechten van de Mens is óók zo’n über rechtschapen policor instelling die aan cultuur relativering doen en wel op een heel enge schaal mijns inziens. Persoonlijk ga ik liever met mensen om uit mijn eigen of Europese cultuur en het liefst met dezelfde ideologische bagage. Nog zo iets wat ik met een beetje nuchtere boerenverstand zo weet te filosoferen is; als blanken, indianen, moslims, negers en Aziaten geen ras zijn, wat zijn het dan wel Aliens?

    Like

   • Petra DeBoer zegt:

    @Adriaan Jansens, omgaan met mensen uit dezelfde cultuur, milieu e.d. is normaal en niks mis mee.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s