Islamschandaal in Dachau

Screenshot_5

(Door: “Inxi” – Vertaling: E.J. Bron)

Gewoon alleen maar smakeloos? Nee. Heel duidelijk nee! Hier toont de islam eens temeer zijn ware, alhoewel verhulde, tronie in de vorm van Nora Illi. Illi is een bekeerlinge en bestuurslid van de Islamitische Centrale Raad Zwitserland. Ze is getrouwd en heeft vijf kinderen. Haar eigenaar is Qaasim illi, net zo´n zieke geest. Wellicht kennen enkele lezers Nora Illi nog vanwege haar optreden eind vorig jaar bij Anne Will, toen ze islamitische propaganda voor ISIS bedreef. Na de uitzending regende het aanklachten bij het openbaar ministerie in Hamburg, dat echter al snel stopte met het onderzoek. Logisch, per slot van rekening maken mensen zoals Illi deel uit van het kartel en hebben ze hetzelfde doel: de islamisering van Europa!

De foto boven artikel laat Illi bij de toegangspoort van het concentratiekamp Dachau zien. Daarmee wil ze haar protest tegen het verbod op versluiering tot uitdrukking brengen. Wat een vergelijking! Omdat men in Europa (nog) in bepaalde situaties zijn gezicht moet tonen dreigt voor de moslims een Holocaust? Dat is niets meer of minder dan pure Jodenhaat, die maatgevend door de islam wordt bepaald. Dat zulke acties straffeloos blijven, toont duidelijk aan hoever de islamisering in delen van West-Europa al is voortgeschreden. Op deze plaats dient eraan herinnerd te worden dat een Duitse patriot, geschiedenisleraar en fractievoorzitter van een democratisch gelegitimeerde partij de deelname aan een herdenkingsbijeenkomst in het concentratiekamp Buchenwald werd geweigerd, omdat men één zin in zijn toespraak verkeerd wilde begrijpen!

Kan de islamisering gestopt worden?

Dat is de vraag die over het lot van ons Duitsers beslist en ze is moeilijk te beantwoorden, vanwege het feit dat we te maken hebben met een kartel van macht. Systeempartijen, bazen van concerns, kerken, vakbonden en media forceren de invasie van cultuur-vreemde criminelen en analfabeten in ons vaderland. Natuurlijk kan een bisschop niet voor iedere gelovige spreken, de voorzitter van het bestuur van Daimler niet voor iedere werknemer, en een vakbondsbaas niet voor ieder vakbondslid van verdi. Een feit is echter dat de indoctrinatie van het kartel van boven naar beneden steeds meer wordt doorgedrukt. Zelfs wie reële feiten bij de naam noemt, is onmiddellijk de vijand. Hij is een vreemdelingenhater, hij is intolerant en een islamofoob.

Ja, en? Zelfs als dat zo zou zijn, met welk recht moet het de Duitse burger verboden worden om afwijzend tegenover een absoluut vijandige ideologie als de islam te staan? Het kartel probeert onder de dekmantel van godsdienstvrijheid de invasie in ieder opzicht als rechts-conform aan de burgers te verkopen. Grotendeels functioneert dat helaas ook; begrippen worden aangepast (Wintermarkt), varkensvlees verdwijnt sluipend uit scholen en kinderdagverblijven, leerplannen worden “aangepast”, in de arbeidswereld wordt op ramadan gereageerd, moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond.

AfD –uiteraard! Maar de buitenparlementaire oppositie niet buitensluiten!

Alleen zo kan de invasie gestopt worden en zodoende ook de islamisering. De schrijver van dit artikel heeft binnen de AfD al meerdere keren de strikte interpretatie van de lijst van onverenigbaarheid van de AfD bekritiseerd en dringend aangemaand tot een herziening. Het gaat niet (alleen) om het lidmaatschap van de AfD, het gaat er in de eerste plaats om dat alle patriottische krachten in deze tijden verenigd als één man moeten optreden om ons vaderland te behouden, ja, te redden! Dat kan voor sommigen wellicht nogal pathetisch klinken – maar exact deze redding is de historische taak van alle conservatieve krachten! Als ons dit niet lukt, zijn Duitsland en Europa reddeloos verloren!

Bron:
www.pi-news.net
Door: “Inxi”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

10 reacties op Islamschandaal in Dachau

 1. tippelaar zegt:

  al die zwarte hobbezaklopers zijn precies op de goede plek. Alleen de gaskamer moet nog even worden aangepast aan de aardgasdruk aan de moderne tijd.

  Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  En als het ons wel lukt ??? Wat moeten we met deze lieden, ze passen niet in een (echte) democratische samenleving. De guillotine (wegens landverraad en ondermijning van de democratie) zou eigenlijk de enige oplossing zijn !!

  Like

 3. Anton Haksteeg zegt:

  Met een figuur als Merkel is Duitsland al lang en volledig naar de bliksem.

  Like

 4. Guardiacivil zegt:

  Op bevel, zoals toen in die dagen…….moet ze haar vod uittrekken, emmer en borstel geven en toiletten van bezoekers reinigen, dit levenslang.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  Dat deze Illi wijf dat doet? Zij kan zelfs direct bij de poort van Dachau haar boerka optillen en haar blote kont met de Duitse vlag vegen. Wie zal haar tegenhouden? Zij neemt geen enkel risico. Haar protest wordt beschermd door een machtig kartel die actief helpt grote delen van Europa te islamiseren. Het kartel telt machtige mannen en vrouwen en zij doen het niet voor God, volk en vaderland. Ze hebben geen God, ze horen bij geen enkel specifiek volk en hun vaderland is waar hun bankrekeningen zijn. Islamisering is booming business waar miljarden zijn ermee gemoeid. De oliesjeiks van Dubai, Qatar enz. maken deel uit van dit kartel.
  Het is bekend dat Al Qaida en ISIS zijn directe creaties van het kartel en ze kregen in het beginfase alle hulp om bepaalde plannen uit te voeren.
  Als wij een beetje door de geschiedenis wroeten, komen wij achter dat het kartel is in alle decades niet veranderd. Het bestaat uit bijna dezelfde spelers. Mensen voor wie volkerenmoord was (en nog steeds is) een kleinigheid. Ze hebben eigenlijk dezelfde mentaliteit als de Zuid Amerikaanse drugskartels of de maffia. Met een verschil : ze zijn legaal.
  Hier zijn paar voorbeelden:
  De blauwe gigant IBM had hechte contacten met het nazi regime.
  https://mic.com/articles/142991/edwin-black-ibm-nazi-holocaust-history
  http://www.ibmandtheholocaust.com/
  Er zijn zelfs verhalen dat experts van IBM werden naar Auschwitz uitgenodigd om de registratiemachine te onderhouden. Zij kwamen, zij controleerden en ze reisden terug naar Zwitserland. Later werd het tegengesproken. So What?
  http://auschwitz.org/en/museum/news/ibm-i-n-auschwitz-concentration-camp-no-hollerith-machines-at-auschwitz-concentration-camp,259.html
  De bezetting van Polen door nazi Duitsland werd o.a. gedaan door vrachtwagens van Ford. http://www.washingtonpost.com/wp-srv/national/daily/nov98/nazicars30.htm
  Hier is een lijst van multinationals die contacten hielden met het nazi regime
  https://herodotuswept.wordpress.com/2008/12/19/current-major-companies-that-helped-the-nazi-war-effort/

  Like

 6. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  Zij deden dat niet omdat ze sympathie hadden voor de nazi’s (Behalve Henry Ford die grote bewondering voor ze had). Zij deden het voor de financiële mogelijkheden die de expansie van het nazi regime over heel Europa kon bieden. Wat de slachtoffers betreft? Nou jammer voor ze!.
  De spelers van nu horen bij latere generaties, maar de mentaliteit is precies hetzelfde. Go for the Bucks and FUCK USELESS LIVES!…’LEAVE THE GUN AND TAKE THE CANNOLI (uit de film The Godfather).
  In onze tijd heeft de EU de plaats ingenomen van Nazi Duitsland als de bezetter van Europa. De superstaat EU biedt enorme veel mogelijkheden: speciaal als de natiestaten zouden ophouden te bestaan en de Europese bevolking met haar natuurlijk scepticisme zal worden vervangen met bruine en zwarte knuffels uit de Derde Wereld met lagere intelligentie en primitief gedrag.
  Natuurlijk zal het kartel van macht er alles aan doen de macht te behouden: met systeempartijen, bazen van concerns, kerken, vakbonden en media. Dit gespuis zal ons forceren de invasie van cultuur-vreemde criminele en analfabeten te accepteren.

  Echter het lot van de Europeanen ligt nog steeds in hun eigen handen. Zij hebben te maken met zeer gevaarlijke vijanden waaronder ook de islam. Zij kunnen uitsluitend overleven als zij in rekening houden DAT HUN LEVEN STAAT NU OP HET SPEL. Volgens de Kalergi-Plan zijn ze de kandidaten voor uitroeiing.

  Like

  • exmarineman zegt:

   De grote bazen achter deze hele islamisering en daardoor ook vooral de opheffing van alle westerse staten door o.a. opruiïng, antifa en destabilisering van de “democratische” landen van de EU is hun grote doel en wil: N>W>O> oftwel allen die lid zijn van de Bilderberggroep zoals o.a. Kissingers, Rockefellers, Rothschilds en niet te vergeten het Nederlandse koninklijk huis en andere blauwbloedigen en bestuurders van multinationals. Daarnaast ook de leden van de ILLUMINATI: zoals daar zijn Draghi (ja die van de ECB), Juncker (ja die alcoholist uit Luxemberg van de EC), Van Rompuy (Belg, ex”president van de EU), Bushes, Clintons (ja zij! beiden), SOROS (multimiljardair, (ex-)nazi, jood), Mabel van Oranje en haar partner en nog vele andere blauwbloedigen). Zij hebben de touwtjes in handen en niet voor niets zijn die bijeenkomsten van deze groepen GEHEIM en mag er niets van naar buiten komen. Rutte en Pechtold zijn prominente gasten op de geheime bijeenkomsten van de Bilderbergers en vreemd genoeg vindt er geen democratische controle plaats door de 2e kamer……nooit 1 vraag gehoord over wat zij beiden daar te zoeken hebben en wat er besproken is. Vreemd dat geen 2e kamerlid daar vragen over stelt…

   Like

 7. Shimon zegt:

  Was Dachau niet het concentratiekamp waar de door de Nazi’s gerespecteerde groot-mufti van Jerusalem Al-Huseini in juli 1943 bezocht om een “kijkje in de keuken” te nemen hoe je zo’n kamp runt eb dan het idee er een in het MO te bouwen?
  B.Rubin en W.Schwanitz in hun boek “Nazi’s. Islamisten en het Moderne Midden Oosten” legt die islamitische link helemaal bloot.

  Like

 8. Rene Kampers zegt:

  Dat zijn de heerlijkheden van de democratie . De maatschappij heeft behoefte aan een rechtvaardige dictator maar die zijn er ook niet , dus we zijn verplicht ons verder te laten uitlachen door Rutte .Leve de demonencratie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s