Schokkend: seksueel misbruik in moskeeën

 

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

“Een gezin vertelt wat een koran-leraar zijn kind heeft aangedaan. Een Libiër vertelt welke gruwelijke dingen hij heeft meegemaakt in moskeeën. Zij zijn enkelen van de heel weinigen die het zwijgen doorbreken”, staat er in de tekst van de MDR.

De beschrijvingen van de kleine jongen, die uiteindelijk in het ziekenhuis belandde en wiens ouder veel geld door de moskee zou zijn aangeboden om te zwijgen, is ondanks de terughoudende beschrijving schokkend.

Aan de hand van de documentaire wordt duidelijk: het probleem van het seksueel geweld tegen kinderen is in de islamitische wereld vermoedelijk minstens zo aanwezig als het ooit in de katholieke kerk was.

Het verschil: dat het ene – vaak tegen de wil van de slachtoffers – werd gebruikt in de strijd tegen de katholieke kerk, terwijl men het probleem in de islamitische wereld verzwijgt. Zal de documentaire van de MDR hier een zwijgspiraal doorbreken?

Bron:
https://philosophia-perennis.com
Door: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Censuur, demoniseren, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, katholieke kerk, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Mensenrechten, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, political correctness, Rotzakken, Seks, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

20 reacties op Schokkend: seksueel misbruik in moskeeën

  • MF zegt:

   Zwem leraren?

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Zal zéker: ’t Zijn allemaal broeinesten van hypocrisie en frustratie, dus dan weet je het wel!

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   Als bichthokjes konden praten!!!!! Religie is ook 1 grote smeerlapperij met als dekmantel, zgn. Barmhartigheid!!

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Zwijgspiraal doorbreken…?
    Hoop er maar NIET op !
    Ik ben van mening dat elke actie om de islam te veroordelen voor seksueel geweld tegen kinderen, zal smoren in een oorverdovend zwijgen en stilte van de overheid …

    Geliked door 1 persoon

   • tinekevanschagen zegt:

    Ik heb ook nog moeten biechten op de lagere school.
    Deed de pastoor zijn gordijntje open, en zij hij plechtig: vertel maar kind….
    Dan zei ik ,maar ik weet helemaal niks fout…..
    Doe toch maar…praat maar…….gordijntje dicht…….
    Ik lulde maar een paar leugentjes….van broertje pesten.enz
    Gordijntje open…..en ik mocht weer gaan.
    Ik heb heel vaak gedacht later……..
    Hoe vaak zal die miskieper achter dat fluwelen gordijntje zich hebben zitten aftrekken,onder het genot van al die kinderstemmetjes?vroeg ik me nog vaak af.
    Vaak Tien…….heel vaak

    Geliked door 1 persoon

 1. Cathja zegt:

  Het is toch onderhand algemeen bekend dat seksualiteit in de moslimwereld geen grenzen kent? Seks met minderjarigen (hele jonge kinderen, soms zelfs baby’s!), seks met dieren, seks met overledenen, seks met uitlaten van auto’s, etc.
  Deze ongelofelijke hypocrieten hebben hun mond vol over de ‘smeerlapperij’ van homo’s (die moeten van hoge gebouwen gegooid worden), maar zelf zijn ze zo pervers als ik weet niet wat!
  En met deze ‘mensen’ en hun ‘religie’ moeten wij een samenleving opbouwen??

  Nee, bedankt! Ik wil geen vriendschap sluiten met mensen die anderen om hun ‘verkeerde gedrag’ dood wensen, maar zelf in het geniep de meest smerige praktijken beoefenen!

  Bah, wat een verschrikkelijk soort schepselen zijn zij!

  Geliked door 5 people

  • Guardiacivil zegt:

   Sex met een auto-uitlaat?
   Draaiende motor ook nog?
   Ik ken wel het Westerse verhaal met een stofzuiger (de ene zak leeg en de ander vol), maar een auto-uitlaat? Weet je dat zeker?
   Laatst zat ik even op n pornosite, en er kwam een hele gereedschap winkel voorbij.

   Like

   • Cathja zegt:

    @ Guardiacivil

    Jazeker, enige tijd geleden is hier een reactie gegeven (bij welk onderwerp weet ik niet meer) en daarbij zat een filmpje waarop een moslim te zien was die zijn leuter in de uitlaat van een auto stak, en de ‘welbekende bewegingen’ daarbij maakte. Ook heb ik een filmpje gezien waar een moslim kennelijk helemaal opgewonden raakte van het benzineklepje van een auto, en daar tegenaan stond te rijen….!
    Niks is gek genoeg, als er maar een gat in zit. Ik heb dit filmpje echt gezien, dus ik maak geen geintje!
    P.s.: nee, geen draaiende motor. Ik denk dat na zijn uitspatting zijn leutertje wel een wasbeurt nodig had! 🙂

    Like

  • paulzwueste zegt:

   En dan schrijft de geachte auteur van het artikel nog dat het seksueel geweld van de islam “minstens zo hoog zou zijn als in de Katholieke kerk…! ”
   De man wil het gewoon niet begrijpen.
   Elke moslim staat gedurig aan z’n zak te krabben, terwijl hij zijn begerige ogen niet af kan houden van elke blanke vrouw en elk klein kind !
   Ik zou wel eens willen weten wat voor ’n smeerlapperij er in die zogenaamde AZC-s wordt uitgevoerd.
   Alles wordt natuurlijk in de doofpot gestoken.
   Ik zou wel eens willen weten wat er dagdagelijks in die smerige islam-tempels vol vuige hartstocht – die moskeeën – gebeurd.
   Ik ben er zeker van dat ze zelfs “Snuf-Movies” produceren, waarbij de slachtoffers blanke vrouwen en kinderen moeten zijn…!
   Het duivelse islamitisch ongedierte!!!!

   Is dit theatraal genoeg Theresa…

   Like

 2. Statler & Waldorf zegt:

  Europa is in de war, Europa is van het padje, Europa loopt op haar laatste benen.
  De islam die enkel en alleen (althans volgens het boekje) de hetero toelaat en de progressieve Europeaan die staat voor 80+ gender varianten, dat valt nooit te combineren.

  Geliked door 2 people

 3. M. zegt:

  Men weet van kind huwelijken maar misbruik van kinderen is een nieuwtje voor ze?
  Kotsmisselijk word je van zulke lui.
  Misschien eens gaan uitzoeken wie er tot de dag van vandaag zich schuldig maken aan (kind)slaven handel.

  Like

 4. M. zegt:

  Men vind het zo schokkend dat men dat graag in ons land ook zoveel mogelijk wil laten uitdijen zodat er nog meer kinderen slachtoffer gemaakt kunnen worden.
  Die geveinsde geschoktheid word ik nog het meest misselijk van.
  Als iedereen zo geschokt was werden kinderen wel beschermd maar ze worden juist vogelvrij gemaakt door het zwijgen van iedereen.
  Het recht blijven lullen wat van wat krom is het enige nog wat je tegenkomt in de media, politiek en bij de bekende Nederlanders die moeten helpen onze cultuur en vrijheid af te breken als heuse wolven in schaapskleren.

  Geliked door 1 persoon

 5. Guardiacivil zegt:

  Binnen de elite gebeuren hele erge vulgaire dingen die een “normaal” mens niet zou doen. Iets hiervan is te lezen in her secrets Majestic, de onderwereld en pedofiguren met en verweven in de politiek. Ik geloof nog steeds dat bijvoorbeeld Dutroux veel meer connecties had op hoog niveau, maar waar ze tijdens zijn processen handig omheen fietsten.

  Like

 6. tippelaar zegt:

  Als je vaak seks heb gehad met een geit of schaap,wil je wel eens wat anders. De moraal van de islam is gelijk aan die van de pvda, iederen is gelijk maar de een is wat gelijker dan de ander. Dus de regels gelden niet voor degenen die ze opstellen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo is het Tippelaar.
   Maar hoe kan ik gelijk zijn aan iemand die het met elke geit, ezel, schaap, dood lijk van man of vrouw, uitlaat van vehikel voorzien van verbrandingsmotor, kleine kindertjes zowel schattige meisjes als mooie jongetjes, dochters, oude vrouwen van tegen de 90, en ongevraagd met onze willekeurige loslopende blanke maagden doet…???
   Daar komt geen geestelijke aan te pas, want daar hoor je nooit wat over en dat arabisch gegorchel verstaan we niet, en we zijn bang van ze.
   En bovendien doet gewoon elke moslim dat, en moslims zijn heilig want de islam is ’n godsdienst van vrede en bovendien zijn ze nog steeds zielig
   Dus wat die moslims doen maakt deel uit van het normale leven van elke dag.
   Dus bestaat het niet, dus praten we alléén maar over het Christelijk geloof…
   Zo zit de schijnheilige wereld van de blanken in elkaar.
   En dat Christelijk geloof mag van de islamitische moslim-Paus niet van zich af bijten anders gaan ze in de ban.

   Iedereen weet toch dat deze Paus zich stiekem heeft laten bekeren tot de islam!

   Like

 7. Niels zegt:

  Er zijn plekken waar de overheid er alles aan doet om misbruik/mishandeling oid te ontkennen. Hier gebruiken ze alle middelen voor, ik zelf ken misbruik en zware mishandeling ( echt zwaar: botten scheuren, knieen beschadigd, bewusteloos keer op keer etc) uit overheids jeugdinstellingen. Leiders waren progressief links en vonden zichzelf ( m/v) superieur. Wij waren tuig, volgens hun dan. Klopt dat best wel een aardig aandeel tuig was, zij misbruikte ons en mishandelde ons. Leiders keken hier toe zoals aso’s naar hanengevechten kijken. Hulp hoefde je niet te verwachten. Ook de leiders zelf (m/v) was niet vies van mishandelingen en misbruik, dit was algemeen bekend daar en op hierover klagen of melden stonden zware straffen zoals lichamelijk geweld en psychische vernederingen.
  Wilde je leren en kenbaar maken ( in gedrag etc) dat je niet tot het het tuig behoorde kreeg je te horen en voelen hoe zij daar over dachten. Ze lieten dit doorschemeren aan het tuig en zijnpakte je dan aan met goedkeuren van de leiding, die genoegzaam of direct toekeek of wel wist wat er gebeurden.
  Leerboeken had je wel, maar enig uitleg was er niet, wilde je wel uitleg kreeg je te horen dat je moest zitten ( op een schofterige wijze). Zo en deed je een jaar over een hoofdstuk, uiteraard ook door de stress en angst waardoor je zelf nauwelijks vooruit kwam.
  Je zag kinderen met zoveel angst en eenzaamheid, sommge vluchtten, maar werden al snel door de politie terug gebracht, kinderen verelden wel aan de politie wat er gebeurden, maar ze ze wilden je niet geloven, was wel makkelijk zo. En uiteraard een teruggebracht kind kreeg straf.
  Ouders die hun kind dan maar weg hielden kregen de overheid thuis met alle dreigementen,dus kind terug. Uiteraard volgde hier sancties op, veel meer misbruik en mishandeling.

  En de overheid probeerd dit nog steeds te bagatelliseren door de huidige aangiftes te schiften, want alleen kinderen die via een rechtelijke machtiging opgenomen waren komen hievoor in aanmerking.
  Hoe anders hoe vooral links tegen de katholieke kerk deed, toen het misbruik daar eindelijk bekend werd en hoe anders met de moskeeen nu.
  Er is vrijwel geen grotere hypocrisie dan progressief links.

  Like

 8. Henk de Wildt zegt:

  De zogenaamde gelovige wereld is in en in verrot, katholiek, protestant, moslim of wat dan ook, het is een gore club van vieze mannetjes!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s