Oostenrijks Integratiefonds: stemming tegenover moslims opnieuw verslechterd

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

In Oostenrijk is de stemming tegenover islamitische immigranten opnieuw verslechterd. Uit een actuele peiling blijkt dat een duidelijke meerderheid van de Oostenrijkers intussen een islamitische parallelsamenleving ziet en spreekt zich uit voor strengere controles van islamitische instellingen.

Duits - Zuerst

Dit blijkt uit de regelmatige peiling van de opinieonderzoeker Peter Hajek in opdracht van het Oostenrijkse Integratiefonds (ÖIF). Ongeveer de helft van de 1000 geënquêteerde personen beoordeelt het samenleven met immigranten als negatief. Daarbij is er een verslechtering van de stemming tegenover de laatste peiling in het voorjaar van 2017 te herkennen. Drie vierde deel van de geënquêteerden beschouwt inmiddels een parallelsamenleving als gegeven, die door de meeste Oostenrijkers in verband wordt gebracht met de islam. Drie vierde deel van de geënquêteerden is bovendien van mening dat de islam niet bij Oostenrijk zou horen.

Acht van de tien geënquêteerden zijn voorstander van strengere controles van moskeeën om mogelijke radicaliseringstendensen tegen te werken. 86% eist een strengere controle op mogelijke buitenlandse financieringen van moskeeën. 84% spreekt zich uit voor een strengere controle van islamitische kleuterscholen.

De resultaten zijn vooral bijzonder explosief met het oog op het perspectief dat het aandeel moslims ook in Oostenrijk in de toekomst verder – mogelijk drastisch – zal toenemen. Een dergelijke prognose werd deze dagen gepubliceerd door middel van een actueel Amerikaans onderzoek, volgens welk het aandeel van de moslims in Oostenrijk tot 2050 gemakkelijk zou kunnen verdrievoudigen, van op dit moment ongeveer 7% naar bijna 20%.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", cultuurrelativisme, Eurabië, gezond realisme, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Moslims, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Oostenrijks Integratiefonds: stemming tegenover moslims opnieuw verslechterd

 1. tjonge zegt:

  het stemt mij zeer triest om te zien dat ook het eens zo mooie oostenrijk volledig naar de kloten is…..

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Niet zo vreemd, de moslims veroorzaken dit zelf !

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Iets bedenken door de EU? Dat staat in dat stuk. Natuurlijk kunnen ze niks bedenken. Daar is het al veel te laat voor. Ze (EU) hebben alles verzaakt wat ze maar verzaken konden, behalve hun eigen belangen. Er komt in mijn optie maar 1 uitweg in en dat is schieten. Mogen ze van mij de gevestigde orde er meteen bij neerhalen. Die maken meer kapot dan dat ze iets opbouwen. Maar ja het leger is met voorbedachte rade wegbezuinigd.

  Like

 4. Cynicus zegt:

  Dat is niet vreemd. Veel mensen zien steeds meer de ware aard in van de islam. De islam eist onderwerping aan de islam. Het woord islam betekent onderwerping. Met alle middelen is deze onderwerping geoorloofd (ook terreur).

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Zoden aan de dijk moeten we hebben. Weg met de EU. Eruit voordat het te laat is.

  Like

 6. Sabeltant zegt:

  Hoe is dat nou mogelijk?
  De linkse kliek doet er alles aan om moslims goed uit de verf te laten komen.
  Ze zijn hoogopgeleid, een verrijking voor onze cultuur, de helpende handen aan het bed van ouderen, Zonder import sterft Europa uit… enz. enz…

  En de moslims daarentegen? Ze doen hun uiterste best om goed voor de dag te komen, ze zijn hoffelijk naar anderen, leggen niemand een strobreed in de weg, pakken onze banen niet af, bemoeien zich totaal niet met ons om geen inbreuk in onze cultuur te zijn, enz… enz….

  Hoe is het dan mogelijk na al die inspanningen dat moslims overal in de wereld -ja, het is écht niet alleen Zwitserland hoor- uitgekotst worden?

  Het enige verschil tussen moslims en de rest van de wereld is de islam.
  Is er nou niemand die dit verband ziet?

  Het zijn niet de moslims, het is de islam!

  Like

 7. Trucker zegt:

  Eén woord : HOERA

  Like

 8. tippelaar zegt:

  In Oostenrijki is er nog iets anders aan de hand. Dat land wordt in de winter overspoeld met arabieren die naar de wintersport komen. Slopen alles, gedragen zich zoals ze zijn , zwijnen dus en zorgen ervoor dat beschaafde mensen daar weg blijven. Mij nietg meer gezien naar de wintersportg in oostenrijk

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s