VIDEO Raymond Ibrahim: Moslims slachten christenen wereldwijd af. De media zwijgen.

 

De slogan “Islam is een religie van vrede” is net zo cynisch als “Arbeit macht frei”. Dus waarom trappen de media er steeds opnieuw in? Beantwoord deze vraag eens: noem ÉÉN islamitisch vrij land in de wereld met een multiculturele samenleving waar christenen en Joden in vrede kunnen leven . . .

Niemand kan deze vraag beantwoorden, omdat het niet bestaat. Een harmonieuze multiculturele samenleving met de islam bestaat NERGENS en ZAL NOOIT BESTAAN.

De geschiedenis laat zien dat moslims, zolang ze in de minderheid zijn, heel tolerant zijn, maar als ze eenmaal de macht hebben, zijn ze de vijanden van de democratie.

De grootste vervolgde minderheid in de wereld zijn christenen. Afgeslacht door moslims in de naam van de islam. Maar tot op de dag van vandaag is het narratief van de media dat christenen de vervolgers en de moslims altijd de slachtoffers zijn. Maar hoeveel moslims zijn er door christenen vermoord in de naam van God of Jezus vanwege het simpele feit dat ze moslims zijn? NUL!

En hoeveel christenen zijn er vermoord door moslims in de naam van de islam vanwege het simpele feit dat ze christenen zijn? Een geschatte 60 MILJOEN mensen, en het gaat maar door. En dat alleen al in het Midden-Oosten en Noord-Afrika.

Dus, hoe vreedzaam zijn deze aanhangers van “de religie van vrede” eigenlijk? In bovenstaande video schetst Raymond Ibrahim de harde feiten:

De meest vervolgde en tot slachtoffer gemaakte mensen in de wereld vandaag zijn christenen in het Midden-Oosten. En de daders van die wijdverbreide vernietiging van de christelijke gemeenschappen zijn moslims.

Bijvoorbeeld: 100 jaar geleden was 20% van Noord-Afrika en het Midden-Oosten nog christelijk. Nu maken christenen nog maar 4% van de bevolking uit, en de grootste daling heeft plaatsgevonden in de afgelopen tien jaar.

In essentie: moslims maken Noord-Afrika en het Midden-Oosten vrij van christenen. En de stilte in de westerse mainstream media is, zoals altijd, oorverdovend.

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t H.S.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, cultuurrelativisme, demoniseren, Genocide, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO Raymond Ibrahim: Moslims slachten christenen wereldwijd af. De media zwijgen.

 1. jungleelephant zegt:

  Met de islam valt niet te leven;hooguit proberen te overleven!

  Geliked door 2 people

 2. ReaGluurder zegt:

  De Schijtlijsters van CU, CDA, SGP etc etc. hebben niet de ballen/kloten om publiekelijk te uiten hoe komt dat er amper nog soortgenoten van hen in het MO wonen!! Om van te walgen! Wel natuurlijk om ze uit te nodigen om bij hun soortgenoten hier te komen (kerken). 1000en zijn er al naar hier overgevlogen. Kregen direct een mooi plekje vooraan in de kerk! Jan L. betaalt wel!

  Geliked door 1 persoon

 3. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 4. tjonge zegt:

  Beantwoord deze vraag eens:
  wat is de positieve meerwaarde van islam in westerse landen ?
  .
  deze vraag stel ik regelmatig aan een islamiet, antwoord, uhhhhh, uuuuhhhh, ja, maar, uuhhhh…… jij bent racist !

  Geliked door 1 persoon

 5. koddebeier zegt:

  De laffe linkse landverraderlijke media zwijgt in alle talen !

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  De ware bijdragen van de islam zijn: terrorisme, het domhouden van de mensen en ellende.

  Armoede, het oproepen tot geweld, dit maakt
  arme mensen kwetsbaar en een gemakkelijke prooi voor valse profeten.

  Door het indoctrineren, het wegnemen van een eigen beslissing, lobotomiseren ze de armen en maken ze fanatici van hen.
  Ze maken van hen a.h.w. “brigades” van martelaren,
  die zich wijden aan de goddelijke taak, die de bron van geweld wordt.

  Om het geweld uit het religieus fanatisme te bannen, moeten we de armoede uitroeien.
  Sluit alle plaatsen die de cultuur van intolerantie verkondigen, stel al die profeten en zij die dit zijn toegedaan, buiten de Wet.
  Verbiedt buitenlandse financiering, sluit de z.g.n Religieuze scholen.
  Laat slechts “openbare scholen”toe.
  Dit alles om de wurggreep van religie op het leven van de moslims te laten ophouden.

  Zolang ze trouw zijn aan de islam, kunnen ze geen burgers zijn en werken voor het algemeen welzijn en de vooruitgang van de mensheid.

  • Een 1 miljard moslims die nul, komma nul hebben gepresteerd op technisch of medisch gebied tegen
  1 miljoen niet-moslims voor 10 Nobelprijzen
  • Het verzamelen van geld voor moskeeën draagt minder bij aan de voortuitgang in de toekomst,dan het verzamelen van geld om onderzoekslaboratoria te bouwen.
  • Eén cijfer dat geen commentaar nodig heeft:
  10.000 boeken die in meer dan vijf eeuwen in alle moslimlanden zijn vertaald, is het equivalent van wat Spanje in één jaar wordt vertaalt.

  Hoe meer de moslims tegen wetenschappelijke en intellectuele kennis zijn, des te meer ze bedwelmd
  raken door religieus onderwijs en hoe religieuzer des-te-meer ze gewelddadig worden.
  Geweld is hun enige manier van leven.
  De spiraal van geweld kan alleen worden verbroken door een culturele tsunami.

  Maar laten we beginnen met het opblazen van
  de blokkering die deze religieuze doctrine 1438 jaar heeft opgeleverd.

  © Salem Ben Ammar voor Dreuz.info.

  Geliked door 1 persoon

 7. ReaGluurder zegt:

  NB. Rondom 1980 kwam ik al Syrische Christenen tegen in Nederland, toen was de leegloop al in volle gang. Liefdevol omarmd door hun soortgenoten hier. Ik maakte toen nog een “ongelukkige” opmerking tegen de barmhartigen! Ongeloof en naïviteit-ten-top werd mijn deel.

  Like

 8. Trucker zegt:

  Als het IDF trooper een palestijn een klap geeft is het voorpagina nieuws,als er Israëlische slachtoffers vallen wordt het som niet vermeld en is het ook al gebeurd dat het pas dagen later bericht wordt.
  Media is de perfecte handlanger van het status quo en de heersende politici die spugen op de directe democratie het referendum.
  Politici zijn minder als het schuim der aarde zijn in mijn ogen lieden die zichzelf en hun onmiddellijke omgeving verrijken.
  Ze denken in korte termijnen meestal de duur van hun mandaat en hebben niks voor met de natie.
  In het kunstmatige land belgie hebben ze onlangs nog maar eens de wapenwetgeving strenger gemaakt, laders los… wie niet het juiste wapen heeft kan ze niet meer (legaal) kopen is één van die wetjes…
  De perfide misdadige ideologie islam die de éne slachtpartij na de andere uitvoert wordt gebruikt als excuus, zoiets van “we verhinderen de terroristen” (sic) (geen islamieten het zijn misschien Finnen of Zweden) “om wapens te kunnen kopen zoals al eerder gebeurd is”
  Ik kan het niet genoeg herhalen hoe vaak ik aan het Second Amendment in de US denk, kan je in vele staten alle kalibers kopen.

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Die vervloekte islam kent geen vrede al ruim 1400 jaar niet. Het zijn moordenaars en verkrachters en vrouwen mishandelaars. Er is maar één oplossing; dat tuig behandelen zoals ze ons willen (en doen) behandelen En een regering die weigert die vervloekte moslims het land uit te zetten dient afgezet te worden omdat ze het eigen volk vermoorden.

  Like

 10. Onno zegt:

  Psychopaten verachten Christenen en Joden en op de eerste plaats God en vallen ‘the fabric of life itself’ PROACTIEF aan.
  Bij morele debielen komt TOTAAL geen normale psychische/religieuze integratie tot stand en dat kan ook niet, gezien hun onopvallende doch gruwelijk uitpakkende (en door henzelf -door “jeugd” ervaring met de omgeving, die open en bloot ANTIsociaal gedrag niet pikt- ook bewust en zeer verraderlijk verholen/gecamoufleerd = meestal door het liefdevolle tegendeel te beweren van waar de ‘alien mindset’ werkelijk op uit is) geboortedefect/aberratie.

  Daarom hoor je schoolvoorbeeld psychopaten (die ook aan de basis van het naoorlogse psychopathische NWO project hebben gestaan) zoals verholen onder een soort ‘mask of sanity’ in feite ‘raving mad’ “Prins” Bernhard dit soort verbale constructies de wereld inslingeren:

  “Het interesseert me geen bal, ik ga zo de moskee in”………. en ziet:

  De wreed slachtende moslims worden naar binnen gesluisd ‘as if there is no tomorrow’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s