Burgemeester van Mannheim waarschuwt: Buitenlandse jongeren overtreden “ongeremd” de wetten

Screenshot_52

(Vertaling: E.J. Bron)

Ze plegen misdaden en intimideren de bevolking: een groep onbegeleide minderjarige buitenlanders zorgt in Mannheim voor grote problemen. Regelmatig openlijk diefstallen op straat. Vandalisme in het eigen onderkomen of aanvallen van andere mensen, de lijst met delicten is lang. Vanwege hun leeftijd gelden ze echter als bijzondere bescherming behoevend, wat de autoriteiten aanzienlijke problemen in de omgang met hen bezorgt.

Duits - Zuerst

Daarom heeft burgemeester Peter Kurz (SPD) een brief aan de minister van Binnenlandse Zaken van de deelstaat Baden-Württemberg, Thomas Strobl (CDU), gestuurd. “Bij deze groep personen bestaat geen enkele bereidheid tot medewerking of belangstelling in een integratie”, schrijft hij hierin volgens de “Stuttgarter Nachrichten”. Aangeboden jeugdhulp zou “categorisch worden afgewezen”. Wetten en voorschriften “ongeremd worden overtreden”.

Strafzaken zouden echter vanwege de niet gegarandeerde strafrechtelijke aansprakelijkheid worden stopgezet. Ondertussen zien de burgers het probleem als het falen van de staat. Ook andere steden in Baden-Württemberg melden desbetreffende problemen.

Bron:
http://zuerst.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, Rotzakken, sociaaldemocraten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Burgemeester van Mannheim waarschuwt: Buitenlandse jongeren overtreden “ongeremd” de wetten

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Zie mijn reactie op de vorige draad.
  Overal dezelfde shit en de overheden denken in gesprek te moeten blijven.
  En niet alleen in Mannheim en Parijs maar in elke grote en middelgrote stad in Europa.

  Geliked door 1 persoon

 2. Cathja zegt:

  Is de leeftijd alles bepalend, of de ernstige overlast die zij veroorzaken? Schei toch eens uit met dat ‘beschermen’ vanwege hun jeugdige leeftijd! Het zijn criminelen, die ‘mazzel’ hebben dat ze nog worden beschermd ook, dus zullen ze er nog wel een tandje ellende bij zetten. Ze krijgen toch amper straf.
  Bah, wat een stomme overheid! Pak ze aan op grond van de misdrijven en de overlast, en behandel ze niet met fluwelen handschoentjes. Dat doen zij de Duitse bevolking ook niet.

  Like

 3. zeg maar gewoon OVERAL WAAR MOSLIMS KOMEN IS HET DONDEREN!!!!!!!!!!!!!!!OF HET NU NEDERLAND IS OF ZWEDEN……………….MAAKT NIET UIT WAAR OP DE WERELD!!!!!!!!!!

  Like

 4. Claudia M. zegt:

  Hier een beeldend voorbeeld uit eigen contreien: https://www.geenstijl.nl/5139731/we-tjoepen/

  “Wij maken onze eigen keuzes hier in Amsterdam”… en feitelijk verder overal… We gaan nog leuke tijden tegemoet.

  Geliked door 1 persoon

 5. Hovawart zegt:

  De wederdopers van de ideologie van de vrede storen zich niet aan westerse zeden en normen, regels en wetten, omgangsvormen en gebruiken, taalvaardigheden en carrièrekansen, en het westerse onbegrip om streetcredit op te mogen bouwen als een soort van Islamitische pubertijd, met het ondergaan van taakstrafjes, om zich later te kunnen vestigen als fulltime badboy in een moskeebestuur.
  Het vasthouden aan een eigen ideologische identiteit en nationaliteit is al vele generaties een verrijking voor de samenleving.

  Like

 6. ReaGluurder zegt:

  Höre höre… “Merkeldämmerung ist eingetreten!!!”

  Like

 7. ReaGluurder zegt:

  De beelden van de webcams op de Balkan toen die hordes deze kant opkwamen, lieten al deze huidige ellende al zien. Maar ‘de Barmhartigen van Geest’ (lees, Onnozelen) wilden dit niet zien, wereldvreemd als ze zijn! Met de Oostblokdirectrice voorop; ‘Dit kunnen wij aan!! Die hele Merkel/Juncker/TimmerSchwanzKliek en alle andere Landverraders moeten voor het gerecht gesleept worden! Heel west-Europa is verkloot en verkwanseld!!

  Geliked door 1 persoon

 8. Deze kansarme minderjarige buitenlanders kunnen hun carrière misschien voortzetten in Amsterdam en omstreken en zich eventueel aansluiten bij die 600 draaideur criminelen ,die in Nederland in de watten worden gelegd met allerlei resocialisatie programma’s ,des temeer zielen hoe meer vreugde ,ook voor de “duimendraaiende “politieagenten die vanwege de hoge werkdruk massaal ziek zijn , maar gelukkig gaan de boeven van de VVD en niet te vergeten die club van Alexandertje Pechtold dit ziekteverzuim stevig aanpakken !!!!De kans dat een crimineel delict wordt opgelost ligt in Nederland tussen de 10 en 30 procent, in Duitsland worden hogere oplossingspercentage’s bereikt,maar goed dat wij open grenzen hebben voor deze niet door empathische gevoelens gekwelde minderjarigen!Dit is allemaal de schuld van Geert Wilders of toch niet?Shalom van Léon van Duren

  Like

 9. Anton Haksteeg zegt:

  Allemaal dank zij het tuig van “wir schaffen das” Merkel die moord op de eigen bevolking pleegt dus als de burgemeester van Mannheim een schuldige zoekt dat weet hij waar hij zijn moet en ook wij zullen hem dankbaar zijn als hij er wat aan doet maar het beste is een gewapend antwoord en wellicht het goedkoopste ook.

  Like

  • Nemesis zegt:

   Hebben jullie wel eens goed geluisterd (of gehoord) als Merkel weer eens zei, en dat deed en doet ze vaak. Wir schaffen das komt er uit als : wir ffaffen daff. Nog nooit opgevallen dat dat mens een spraakgebrek heeft? Het lijkt er soms op of ze haar gebit heeft vergeten in te doen. Nu, denk ik dat ik haar wel wat vaker hoor helaas.

   Like

 10. Sabeltant zegt:

  Hahahahahaha, domme Duitsers, jullie wilden toch zo graag islamitische vluchtelingen?

  Nou, welkom in de wereld van de islam, hahahahahahahahaha.

  Domkoppen!

  Als jullie geluk hebben wordt de AFD misschien een keer zo groot dat ze kunnen beginnen met het opruimen van de ellende.

  Tot dan zullen jullie gebukt gaan onder de islam, geen kerst, geen Sinterklaas, geen schoolfeestjes, geen gezellige markten meer, kerken zijn de volgende plaatsen die er aan moeten geloven, daarna de theaters, bioscopen, cafe’s, kunst, vertier…
  Net zolang totdat heel Duitsland onder de sharia leeft en vrouwen als lappendekens over straat schuifelen en de mannen baarden tot op hun borst hebben.

  Pak je land terug nu het nog kan!

  Like

  • fleckie zegt:

   Het ‘begin’ van ‘donkerte’ is er al, als men alleen maar al de ‘donkergetinte damesmode ‘ bekijkt ‘, die al diverse jaren de ‘boventoon’ voert!!

   Like

  • tippelaar zegt:

   Als het aan mij ligt, dan worden dat soort figuren ter plekke, dus zonder proces, doodgeslagen en pas na 3 dagen geruimd. Alle andere ideen om zonder moord en doodslag dit probleem op te lossen, falen jammerlijk. De christenen lopen handenwringend rond, niet wetende wat te doen. De atheïsten hebben ook geen oplossing. Mijn oplossing is van de moslims afgekeken. Openbare steniging als straf in het middenoosten. Hoofden afhakken in het openbaar, executies door middel van de kogel en ga zo maar door. Die moslims in duitsland lachen zich kapot en kunnen vrijelijk hun gang gaan, want hen wordt niets aangedaan. Zij hebben geen respect voor de duitsers en ook niet voor enig ander europees volk, waaronder de Nederlanders, want die zijn niet bereid om zich hoe dan ook te verdedigen of de methoden van de moslims over te nemen. Moslims verstaan maar 1 ding en dat is een groter geweld als dat zij zelf kunne n oproepen.

   Like

 11. sab zegt:

  Merkel die er gewoon nog 2 miljoen bij wil hebben…………………

  Like

 12. msn2017 zegt:

  Hoe zou het toch komen dat die ‘jonge’ duitsers nog geen normbesef hebben? mijnheer de burgemeester ?

  Like

 13. Hovawart zegt:

  Multiculturalisme is een maatschappelijk en politiek standpunt waarbij men gelijkwaardigheid veronderstelt van verschillende culturele, etnische en godsdienstige gemeenschappen binnen een bepaald afgebakend bestuurlijk gebied, maar om gewelddadigheid en ontwrichting als wenselijkheid te hanteren om een cultuur te veranderen dat wederom zal eindigen in een Bosnisch drama van islamitisch geweld, doet mij vermoeden dat er sinds de oprichting van de EU er nog steeds een eenpartijstelsel hier de dienst uitmaakt.

  Like

 14. Statler & Waldorf zegt:

  Het is of een Bosnisch drama 2.0 of WO III.

  Geliked door 1 persoon

 15. Rene Kampers zegt:

  Dat komt weeral op de rekening van Mutti Merkel Zij wil haar fouten nog niet toegeven maar begint toch stilaan te beseffen dat zij heel Duitsland naar de bliksem helpt Wat weinigen mensen weten en pleiten voor haar vergeving is dat zij helemaal geen weet had, dat moslims een hoop achterlijken zijn die nog geloven in sprookjes Als jong meisje raakte Mutti in de ban van Rudolf Valentino de Islam ridder op het witte paard Papa Merkel las elke avond , voor zijn dochterje een sprookje voor uit Duizend en een Nacht met zijn Ali Baba en zijn veertig weldoeners
  PS Dat is natuurlijk allemaal flauwe kul maar ik vond het toch plezant om te schrijven

  Like

 16. Goh wordt nu weer een linkse omtrekkende beweging gemaakt om de grotendeels criminele en alle normen, waarden, grensoverschrijdende moslim-etters buitenlandse jongeren te noemen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s