Het mag (ú!) wat kosten

Screenshot_50

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Elk jaar betaalt u, naast steeds hoger wordende verzekering- en zorgkosten, – linksom of rechtsom – óók steeds meer belastinggeld. Wat daar verder, naast luxueuze levensstijlen en gouden handdrukken, nog meer van betaald wordt, weet u niet en dat blijft met alle verdoezelingen en volledig afgeschermde ‘transparantie’ ook zo. In ieder geval leven Kamerleden – waarvan meer dan 75% er niet voor u, maar uitsluitend voor zichzelf zit -, een koninklijk huis en vele hoge ambtenaren er zeer riant van.

‘Geaccepteerde’ belachelijk hoge kosten waar ú financieel voor opdraait. Als u een H-D gerelateerd motorevenement wilt organiseren (waar overigens nog nóóit iets gebeurd is), krijgt u dat op voorhand waarschijnlijk niet voor elkaar. Puur op basis van publiekelijke bangmakerij en de vermeende ‘biker-oorlog’ die al jaren ‘woedt’, maar waar nog nooit iemand, op een enkele kleine schermutseling na, ooit ook maar iets van gemerkt, laat staan gezien heeft.

Heel anders lijkt dat te gelden voor voetbalwedstrijden, waar wekelijks erg veel politie voor op de been gebracht moet/kan worden. Díé kunnen en mogen allemaal wél doorgaan. Maar als de hooligans naar een afgelegen plaats verkassen waar ze elkaar te lijf gaan en waar verder niemand er last van heeft, is dat ‘een schande’, want dan heeft ‘onze’ bemoeizieke overheid er geen weet van… Blijkbaar is politie-inzet derhalve een verdienmodel geworden.

De stichting “Nederland wordt beter”

En exact datzelfde geldt de laatste 5 jaar voor slechts 300 anti-Zwarte Piet demonstranten die in luxe touringcars door heel Nederland reizen omdat, ‘mama’ ooit eens met Zwarte Piet is vergeleken. Alhoewel ik nog steeds vind dat we dàt dan inderdaad niet moeten doen, blijf ik het vreemd vinden dat vergeleken worden met de liefste kindervriend ter wereld blijkbaar als zo pijnlijk ervaren wordt. En nee, het heeft niets, maar dan ook echt
h e l e m a a l  niets met slavernij te maken. Dat maken zij er met veel theatraal gedoe helemaal zelf van. Maar ondertussen krijgen zij honderden kilometers lang volledige politiebegeleiding, tientallen politiebusjes op locatie, politie rondom het demonstratie-vak èn veel politie, zowel zichtbaar als in burger, tussen het publiek. Er zijn alles bij elkaar honderden politieagenten op de been voor een handjevol zieligerds die nog dagelijks de pijn van de ruim 250 jaar geleden slavenarbeid (willen!) voelen/uitbuiten. En ‘we’ vinden het blijkbaar al heel normaal; deze geldverspilling. De rekening gaat tenslotte naar de belastingbetaler, terwijl ìk persoonlijk vind dat diegenen die dit steeds weer opnieuw inzetten en degenen die dit blijven faciliteren daar dan ook de rekening voor moeten krijgen.

Een stichting (en dus ook deze) krijgt haar geld overigens van donateurs, sponsoren of van bedrijven, maar (!) ontvangt óók subsidie (vanuit úw belastinggeld dus!). Ze zeggen zelf overigens dat het fysiek zeer vermoeiend is om ‘al 5 jaar lang’ de rest van het Nederlandse volk hun zin op proberen te leggen op basis van een volledig onterechte slachtofferrol en dat ze er geestelijk zeer zwaar onder lijden. Tòch zeggen deze 300 zieligerds te ‘blijven doorgaan tot de laatste Zwarte Piet uit Nederland verdwenen is’… En dat terwijl de mensen in Suriname (waar ze qua slavernij naar blijven verwijzen) en op de Antille, zich ieder jaar weer met veel plezier exact zo uitdossen zoals hier en er samen een prachtig feest van maken. Zij schamen zich daar zelfs voor deze 300 zielige mensen hier zeggen zij letterlijk.

Stripfiguren

Moeten alle Asterix boeken nu (na Sjors &Sjimmie) ook hertekend worden? En wat vindt de Partij van de Dieren er wel niet van dat de Donald Duck volstaat met persiflages van dieren…? Maar okay, àls de stichting ‘Nederland wordt beter’ het al zo lang volhoudt, dan in ieder geval NIET meer VAN ONS GELD! Ik zou het derhalve zelfs willen omdraaien: wat mij betreft blijft Zwarte Piet net zo lang tot de laatste zielenpiet uit Nederland is verdwenen en we weer op basis van gelijkwaardigheid, dus ongeacht afkomst of huidskleur, met elkaar kunnen samenleven. En begin dan maar eens met ons niet meer WIT te noemen, want daarmee is de kloof opzettelijk vergroot.

Mag de rekening van de 2017 anti-Pieten-campagne – en van de komende jaren – naar de Stichting ‘Nederland wordt beter’, de 200 vermeende ‘BN´ers’, naar de betreffende burgemeesters die dit steeds weer laten gebeuren (op persoonlijk conto graag) en naar meneer Lubach a.u.b.?

Overheersing door de minderheid

Het wordt hoog tijd dat dáár eens Kamervragen over gesteld gaan worden, want als het niet stopt, gaat het net zoals met dat geëtter vanuit de islam. Als het ene gelukt is op basis van discriminatie, racisme of vrijheid van indoctrinatie, gaan ze op zoek naar het volgende. Het begon met de islam ooit met het gezeur over een tekening van ‘de profeet’, daarna met het bouwen van moskeeën en nu komen er hoofddoekjes bij het politie-uniform en wordt muziek op scholen verboden, omdat het hen ‘beledigt’. Ik vraag u; wat beledigt hen eigenlijk niet, en waar stopt het?! Sodemieter dan gewoon op! Als Zwarte Piet ‘verslagen is’, zoeken ze het volgende item om de samenleving weer een stukje verder te demoniseren en nòg verder uit te zuigen. Gebaseerd op de leugen die islam heet of de eeuwenoude slachtofferrol die slavernijverleden heet.

Ik wens u een fijne pakjesavond.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in cultuurrelativisme, Hypocrisie, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Het mag (ú!) wat kosten

 1. koddebeier zegt:

  Nederland wordt beter ????/ Er moet staan voor de Nederlanders wordt het beter……………..om te vertrekken, emigreren wordt straks de beste oplossing en als we dat massaal doen moeten ze in Den Haag andere idioten zien te vinden die al deze shirtzooi ophoesten !!

  Geliked door 1 persoon

  • Leo 1 zegt:

   Yes….. Nederland wordt beter, maar wij Nederlanders worden NIET beter van Nederland
   alleen maar zieker en armer.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Heer Schilder.
   U kunt e.e.a. heel goed op papier zetten, maar waar bent u eigenlijk bang voor…?
   “Hoog tijd om Kamervragen te gaan stellen over de verwurging van het Nederlandse volk….?”
   Waarbij bepaalde bevoordeelde groepen in de samenleving niet alléén worden ontzien maar ook op criminele wijze worden bevoordeeld>
   En U denkt e.e.a.met “Kamervragen”te kunnen bestrijden….?
   U weet net zo goed als wij dat deze wantoestanden met Kamervragen niet kunnen worden opgelost…
   De politici in de tweede kamer zijn net zo crimineel als de nieuwe Rutte-regering.
   Het enige wat zal helpen is dat het volk in voldoende mate op Wilders en eventueel de nieuwe partij PVD, zal stemmen, en dat daarna de regering gedwongen wordt de verkiezingsuitslag te respecteren en op te rotten.
   Wij hebben namelijk geen democratie meer maar moeten het stellen met criminele fraudeurs, die rechtse partijen in een cordon sanitaire hebben opgesloten om ze monddood te maken.

   Geliked door 4 people

 2. Drs.P. zegt:

  @ Drs. E.N. Schilder
  Geweldig stuk weer geschreven.
  De kosten van de sielige werkeloze zeverzeikerds van afgelopen zaterdag worden ruwweg geschat op ergens tussen de 400.000 tot 500.000 pleuro van ons belastinggeld!!
  En dit bedrag is nog exclusief de jaarlijkse soepsidie die deze sielige lui krijgen.
  Ik zeg, hoofdelijk omslaan over die 200 zielepieten. Eens kijken hoe snel deze onzin afgelopen is. Er liepen natuurlijk ook veel eigen nest bevuilers bij die ook altijd iets te zeiken hebben, dus virtueel nog niet zinnelijk zijn en de hand bijten die ze voedt. Het sterft in dit kleine landje van de slinkse parasieten die de hand boven het hoofd wordt gehouden.

  Geliked door 2 people

 3. ReaGluurder zegt:

  Nog zo iets; in Den Haag alleen al zitten 18.000 jongeren met een gem. schuld van 11.000!! Landelijk gaat het misschien wel om 200.000 jongeren of nog veel meer?? Zou de culturele achtergrond wel eens willen weten van al dit schuldenvolk! En wie denkt u gaat deze schuldsanering betalen?????????? Tuurlijk, van ONZE belastingcenten!! Dikke Kut, ben het meer dan zat hier in dit Verklote Landje!

  Like

  • BertG. zegt:

   Schulden opbouwen is zo’n beetje een sport geworden onder jongeren.
   En niet alleen jongeren trouwens.
   Ik zelf ken helemaal niemand die geen schulden heeft, en daar hulp bij krijgt.

   Alleen heeft er van mij helemaal niemand in de wereld nog 1 stuiver tegoed.
   Daar heb ik altijd wel voor opgepast.

   Like

  • Elisah zegt:

   Die schulden kunnen misschien ook komen door een studieschuld?

   Like

   • BertG. zegt:

    Niet w.b. de mensen die ik ken, daar zijn ze te stom voor.
    Het is het bewust uitproberen hoever je kan gaan met schulden maken, voordat het mis gaat.
    Om daarna te klagen dat de het schuld is van de maatschappij die ze niet wil helpen.

    Like

 4. Rensk. zegt:

  400.000 euro heeft dat gezeik van die anti-pieten gekost. Nu weet ik niet of dat alleen de beveiliging is of dat ze ook nog de reis en onderhoudskosten vergoed krijgen.

  Like

 5. Er zijn tal van Marokkanen in Nederland die groot fan zijn van Islamitische Staat (IS). Diezelfde IS heeft tal van slavenmarkten waar ze meisjes en vrouwen verkopen. Dat is islamitisch. En dan hier in Nederland zeuren over Zwarte Piet… dat het discriminerend of zo zou zijn. Laten die anti-ZwartePieten nou eens demonstreren tegen IS of tegen de islam… nee… dat durven ze niet.

  Like

 6. Elisah zegt:

  Vanmorgen hoorde ik dat de ziektekostenverzekeringen waarschijnlijk gaan afzien van de huidige aanvullende ziektekostenverzekering, omdat het onbetaalbaar zou zijn voor hen.
  Die aanvullende verzekeringen zouden zeer duur gaan worden, dus onbetaalbaar voor de gemiddelde Nederlander.

  Like

  • Rensk. zegt:

   Had ik ook gehoord. Eigenlijk ben ik niet eens verbaasd. Ik kijk altijd graag vooruit en ben
   al zo gezond mogelijk bezig, Ik voel de bui allang hangen. Mijn gebit verzorg ik of mijn leven ervan afhangt. Om de twee dagen 1uur intensief trainen en 1 uur matig trainen. Alles lopend of op de fiets doen. Wandelen etc Zorgen dat ik alle voedingstoffen binnen krijg etc en ontspannen en veel lachen en humor ergens van zien. Tot nu toe merk ik dat de gezondheidsvoordelen behoorlijk zijn. Ik heb allang door dat ik op mezelf aangewezen ben als ik ouder word en dat de kosten gigantisch uit de klauwen gaan lopen met deze onbenullen in het kabinet en daarbij de islamitische binnenkomers met bijbehorende herenigingen. Wij moeten dat uiteraard ophoesten. Daarom word ik af en toe tegen misselijk aan als ik die lui op tv zie.

   Like

 7. Ruud zegt:

  Gvd we pikken het toch allemaal.
  Niet huilen dan!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s