Merkel . . .

Screenshot_46

“Ook hier ben ik ijskoud – als het Duitse volk niet bereid is mij in te zetten voor zijn zelfbehoud, goed: Dan dient het te verdwijnen!”

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Duitsland, Merkel, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op Merkel . . .

 1. ReaGluurder zegt:

  Het Duivelsgebroed dat alle allah-ellende over ons uitgestort heeft dient asap te verdwijnen. Zij die nog onder ons zijn, mogen van mij in de Leeuwenkuil geflikkerd worden. Ik stuur regelmatig via FB via de chat dankbetuigingen naar mensen die voor ONS opkomen, ook in het buitenland!! Goed voorbeeld, doet volgen!!

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Het beste voorbeeld dat je kan geven is je Facebook account opheffen en er nooit meer naar omkijken. Het is niet nodig om Mark Zuckerberg nog rijker te maken dan hij nu al is. Ook niet om hem de kans of het recht te geven censuur toe te passen. Telling the truth is the new hate speech. Als je al te (islam)kritisch bent word je account tijdelijk gesloten wegens hate speech of hate crime. Want Joodse Mark Zuckerberg zit volledig onder de plak van de islam.
   Om foto’s of berichten te versturen heb je Facebook niet nodig. Mijn account heb ik jaren geleden aangemaakt en na een paar weken alweer gesloten, toen ik in de gaten kreeg wat het doet met je privacy. Ik mis het geen moment.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 1 persoon

 2. koddebeier zegt:

  Wanneer verbranden ze deze heks ??

  Like

 3. Astrid zegt:

  Kudtwijf.

  Like

 4. abouneenee zegt:

  Duidelijk familie van Adolf…

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Niet ondenkbaar dat Merkel zo denkt.
  Dit soort mensen leeft in hun eigen bubbel en denken dikwijls dat de hele wereld om hen draait.
  Dat is bijvoorbeeld te zien bij de over het paardje getilde grachtengordeldieren.
  Die denken de wijsheid in pacht te hebben en daardoor hun wijsheid als enige universele wijsheid aan anderen te moeten opdringen.
  Veel doen het ook uit puur opportunisme om zo veel mogelijk in de media te komen en daardoor hun gage te kunnen opkrikken.
  De niet meer nadenkende consument tippelt daar dan wel in.
  Een Merkel is ook zo iemand maar dan gewoon op politiek vlak.
  Dat is ook de reden dat ze naar geen enkele kritiek wil luisteren.
  Dit soort volk is feitelijk ook geheel van elke empathie vervreemd.
  Vergelijk haar met een Rutte, Verhofstad, Macron en meer van dat spul.
  Allemaal dezelfde aandoening.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  Wat zijn manwijven toch walgelijke dingen.
  Kan ‘zij’ zich niet gaan bekwamen in het bakken van een lekkere taart voor d’r vent?

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Of lekker koken, zoals Pim Fortuyn zo magistraal zei….

   Like

   • Rensk. zegt:

    Hij zei letterlijk: ach mens ga toch koken.

    Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Rensk. zegt:

    “Hij zei letterlijk: ach mens ga toch koken.”

    Rensk.
    ik trek me jouw leugen persoonlijk aan. Prof. Pim was veel teveel heer om zoiets te zeggen. Dat je hier beweert dat hij dat letterlijk gezegd heeft, demonstreert alleen hoe ontzettend weinig je weet en hoe gemakkelijk je anderen napraat.

    Wat Prof. Pim dan wel gezegd heeft?

    “Ach, mevrouw, ga toch naar huis. Koken of zoiets. Veel beter.”

    Het is mogelijk dat hij mevrouwTJE heeft gezegd, in plaats van mevrouw. Dat is, zelfs na veel keer beluisteren van de opname, niet goed duidelijk. Maar “mens ga toch koken” hebben de onwetenden ervan gemaakt en jij lult het na. Ik hoef je hier niet te diskwalificeren. Dat heb je met je reactie zelf al gedaan.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

  • Rensk. zegt:

   In buitenhof kwam dat niet willen luisteren van dat gaaies ook weer eens prominent naar voren. Juncker had (voor de Bühne) een aantal wetenschappers aangesteld om te adviseren. Puntje bij paaltje kwam het er op neer dat meneer geen enkel advies aan wilde nemen. Het ging ook over dat gif in Duitsland wat ineens verboden werd door de staat Duitsland. Terwijl wetenschappers een heel dossier aangelegd hadden dat het wel veilig is. Ik krijg hierbij weer een fipronil gevoel bij. Vraag me af of dat friponil nou eigenlijk wel zo gevaarlijk was. Ik vraag me af wat die gasten daar in de EU in vredesnaam allemaal uitspoken. Geen goeds in ieder geval. Dat soort mensen zijn al vreselijk in de omgang, maar als regerende personen destructief.

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Ze zijn o.a. bezig de lobby van de multinationals (die open grenzen/markten willen, en goedkope arbeidskrachten en domme consumenten) tevreden te stellen.

    Geliked door 1 persoon

   • abouneenee zegt:

    De EU wil alle supplementen en gezonde, maar niet te patenteren, voedingsstoffen afschaffen omdat de farmaceutische industrie anders geen geld meer aan kan verdienen aan de mensen die dankzij de gebrekkige kwaliteit van de voedingsketen, waaronder gebrekkige bodemkwaliteit, te weinig tot geen vitamines en andere bouwstoffen, zoals magnesium en calcium, aan hun lichaam kunnen toevoegen.

    Iedereen die maar wat voorstelt binnen de EU is een absolute nietsnut, bij het minste blijken van ruggengraat en onafhankelijkheid vindt je carrière bij de overheid al geen doorgang meer.

    Geliked door 1 persoon

  • Astrid zegt:

   Die oostbloktdirectrice moet gewoon eens stevig anaal genaaid worden door een horde wildemannen van de moslimse persuasie, want zij heeft ze tenslotte massaal binnengehaald. En ze zijn niet zo kieskeurig waar het neuqgaten aangaat, als er maar een gat in zit, hond, kat, ezel, geit of gewoon een kind.

   Geliked door 1 persoon

 7. Ildiko zegt:

  Europa is niet MERKEL, of Timmerman of Juncker of alle LINKSE EURO PARLEMENTAIRS Europa ZIJN WIJ HET GEWONE VOLK die meer dan genoeg van deze linkse dictatuur samen met de islam heeft. Een mars naar Brussel is welkom !

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Dat klopt inderdaad Ilkido, maar ondertussen weten deze zakkenvullers ons nog steeds elke maand te beroven via belastingen ed. het geld uit onze zakken te kloppen om hun eigen agenda door te voeren.

   Like

   • abouneenee zegt:

    Kennelijk heeft men het nog niet erg genoeg gemaakt voor de Nederlander en weet men uit ons gebrek aan weerstand een goedkeuring te destilleren voor het huidige spel waarbij het uithoudingsvermogen van een relatief kleine bevolkingsgroep op de proef gesteld wordt om te zien hoe de plannen waarschijnlijk zullen uitpakken in bijvoorbeeld Duitsland.

    De Nederlandse overheid heeft mij persoonlijk allergisch gemaakt voor Marokkanen vanwege een te intensieve blootstelling aan hun agressiviteit, dat is de schuld van al die ambtenaren die een dodelijk gebrek aan boerenverstand hebben, de flowerpower lachebekken zoals Rutte zijn werkelijk te dom voor iedere functie waarbij empathie een belangrijk onderdeel is. Alle politici, m.u.v. rechtschapen PVV’ers, zijn net grote kleuters, met een bijbehorend gebrek aan levenservaring.

    Like

  • Astrid zegt:

   Bastille re-visited, dat roep ik al jaren. De massa is helaas nog steeds traag, Ildiko, en het samenkomen van de opstandige burger wordt op allerhande manieren tegengewerkt, behalve als je een islamitische haatprediker bent, dan gaan alle deuren open en slechts zelden weer dicht. Idem voor de linkse gutmenschen, zij kwaken samen het zelfde valse lied, gesubsidieerd en wel.

   Like

  • ReaGluurder zegt:

   ‘Het Gewone Volk’, die de Landverraders zelf in het pluche hebben gehesen en amper op straat komen om hun afschuw over deze lieden te uiten!!

   Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Int.Nat.Hof in Den Haag opheffen en een nieuwe installeren zonder belang of lid van VN of ander crepule instelling. Daarna al die lui voorbrengen die Europa naar de afgrond hebben geleid.

  Like

 9. Marc zegt:

  Dat is een uitspraak van Hitler!

  Like

  • Jan zegt:

   Stimmt, maar ik vond de uitspraak zeer toepasselijk, gezien haar ‘politiek’. Ik heb slecht het wederkerende ‘sich’ in het bezittelijke vnw ‘mich’ veranderd.

   Like

 10. Jean zegt:

  Ik zie ze het schreeuwen “zo’n kloten wil ik en die vind ik niet bij de Europeanen” dus haal ik ze uit Afrika….

  Like

 11. Rookmelder zegt:

  Zo zegt ze het nog net niet, maar zo handelt ze er al wel naar….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s