Supermarktketen Penny biedt gay Sinterklaas voor kinderen aan

Screenshot_57

Vanaf maandag bij Penny: Regenboogliefde.

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Homo chocolade-Sinterklaas: Walgelijk geslijm met de tijd-ongeest door het management van Penny

Hierop heeft de wereld 2000 jaar gewacht. Penny maakt het tenslotte mogelijk. Gay Sinterklazen voor de kersttijd. Sinterklazen in regenboogkleuren – de kleur, die bontgekleurd belooft, maar in werkelijkheid een monoculturele wereld representeert.

Michael Mannheimer Blog

Daarmee maakt Penny deel uit van de systematische afbouw van traditionele waarden van het Europese Avondland. En handelt de facto zoals de Groenen of Die Linke

Wat dit moet voorstellen, dat weet alleen Penny. Het is namelijk niet meer of minder dan de pervertering van onze cultuur van het Avondland door een concern dat zich vooruitstrevend wil voordoen. Of het vooruitstrevend is om kinderen en peuters op 6 december homoseksuele  Sinterklazen te verstrekken, dat moet eenieder zichzelf afvragen. En of Penny het waard is dat men zijn dagelijkse boodschappen voortaan bij een concern voortzet dat zich in het gilde van Duitsland- en Europa- vernietigers begeeft, ook dat blijft geheel voorbehouden aan iedere klant van Penny.

De gender-filosofie is onwetenschappelijk, pervers en intolerant

Genderisme, waar deze Sinterklaas voor staat, is in werkelijkheid de ultieme aanval op traditionele waarden als gezin, moraal, fatsoen door een uiterst geringe minderheid van hen die zijn aangestoken door LBGT.

LBGT (ook GLBT en LSBTTIQ) is een uit het Engelse taalgebied afkomstige afkorting voor Lesbian, Gay, Bisexual en Transgender, dus lesbiennes, homo’s, biseksuelen en transgenders.

In totaal 6% van de Europeanen beschouwt zichzelf als homo/lesbisch

Hoe gering deze minderheid is, tonen verschillende studies aan: In Europa bedraagt het percentage van ieder die de vraag of ze zichzelf zouden beschouwen als lesbisch, homo, biseksueel of transseksueel (LGBT), met ja beantwoorden in totaal 6%.

LBGT is echter in de politiek mainstream geworden. Ze wordt vooral vertegenwoordigd door de Groenen (de partij der pedofielen), die in pedofielen, de homo’s en lesbiennes hun vaste kiezersgroep hebben. Zelfs voor het ministerie voor Gezinszaken wappert de vlag van deze minderheid, die zich erover beklaagt in Duitsland te worden gediscrimineerd. Wat de absolute grap is. ( lees hieronder meer daarover)

En wat aantoont dat het de homo’s en lesbiennes niet echt gaat om tolerantie, maar om hun macht en uiteindelijk hun dominantie in de westerse landen.

Het toppunt van homoseksuele leugenachtigheid is hun bewering dat het geslacht niet biologisch, maar psychologisch gedetermineerd zou zijn. In het Duits: iedere man/vrouw zou zijn geslacht dagelijks voor het uitkiezen hebben. Vandaag ben ik man, morgen vrouw, overmorgen homo, over-overmorgen transgender.

Deze waanzin wordt door meer dan 100 gender-leer-afgevaardigden aan de Duitse universiteiten gedoceerd. Bewijzen voor hun theorie hebben zij niet. Integendeel.

De Noorse regering heeft jaren geleden, nadat internationale studies in de medicijnen onwrikbaar bewezen dat het menselijk geslacht ondubbelzinnig biologisch is gedetermineerd (ook het homo zijn heeft biologische oorzaken), van de ene dag op de andere haar financiële ondersteuning voor genderonderzoek stopgezet.

In Duitsland is genderisme politieke mainstream

In Duitsland zijn de partijen die deelnemen aan de vernietiging van de traditionele waarden van ons land evenwel te machtig dat men ook hier deze zinloze en waarden vervangende leerstoelen onmiddellijk zou sluiten.

Zelfs de CDU neemt actief deel aan de genderisering van de maatschappij. Waarmee ze, naast de SPD, de tweede grote volksverraderspartij van Duitsland geworden is. Nou ja, natuurlijk niet alleen vanwege haar genderofiele politiek. Maar omdat ze de vernietigingspolitiek van de Duitse cultuur en de islamisering van Duitsland door Merkel zonder tegenspraak volgt als een kudde schapen een wolf die ze naar de afgrond leidt.

Het feit ligt er: er zijn over de hele wereld geen 8 landen te vinden die tegenover homoseksuelen zo tolerant zijn als Duitsland

Duitsland is als bijna geen ander land niet alleen niet homo- en lesbienne-vijandig, maar ultra-tolerant tegenover deze minderheid. Wie iets anders beweert, was nog nooit in een islamitisch land.

In deze landen staat op homoseksualiteit de doodstraf: door ophanging, verbranding of het afgooien van hoge gebouwen. Daarvoor zijn er extra Fatwa’s, die dit bevestigen als “conform de islam”- dat wil zeggen in overeenstemming met de praktijk van Mohammed, neergeschreven in de Soenna.

Nog steeds behoren staten, waarin homoseksualiteit van rechtswege aan andere vormen van partnerschap gelijkgesteld is, openlijk en maatschappelijk wordt geaccepteerd, tot de minderheid van alle staten! De volgende grafiek maakt duidelijk, in welke landen homoseksualiteit illegaal is – en met welke straffen ze wordt bedreigd:

Wat de grafiek niet laat zien, zijn de landen waar homoseksualiteit gelijkberechtigd is naast heteroseksualiteit. Daartoe behoren Brazilië, delen van de VS, Zuid-Afrika, Spanje, Frankrijk, Engeland, Scandinavië – en zelfs ook Duitsland. (Vertaler: EN Nederland, MM; zelfs vrijwel als eerste, zeker wat het homohuwelijk betreft!)

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "gender", "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, meningsdictatuur, moralisme, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Supermarktketen Penny biedt gay Sinterklaas voor kinderen aan

 1. Sabeltant zegt:

  De domheid van links gepeupel kent écht geen grenzen meer.

  Ik las ook al dat onze extreem linkse Anne Fleur Dekker een leuke linkse prijs in de wacht heeft gesleept.
  Een prijs voor het mensen die zich inzetten voor het feminisme die ze nu opeens veranderd hebben in inzet voor gender neutraalheid.

  En zo’n links NSB-rtje dweept met de islam.
  Dezelfde islam die vrouwen nog slechter behandeld als beesten.
  Ze zijn écht de weg krijt.

  Geliked door 4 people

 2. Peter zegt:

  Ze doen net of de wereld alleen nog maar bestaat uit homo’s en transgenders, wat is dit land ziek ,gemaakt door een sesamgeneratie, die als er ooit de pleuris uitbreekt ,hulpeloos in een hoekje jammert omdat echte kerels werkelijk zeldzaam worden .

  Geliked door 6 people

 3. Thom zegt:

  Nou ik zou wel weten wat ik met die gay-sinterklazen in regenboogkleuren moet doen. Meenemen naar het dak van een hoog flat en dan ondersteboven naar beneden gooien en A H roepen. Dan leren ze het wel af die Klazen.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Denk dat het percentage homo/bi groter is. GGZ oid. spreekt over mannen die zich hetero voelen, maar toch sex met mannen hebben. Een homovriend zegt dat hij bijna altijd sex heeft met heteromannen. Van nabij ook meerdere keren meegemaakt dat een getrouwde man/vrouw toch uit de kast kwam. Ik denk zelf dat wel zo’n 15% van de mensen homo/bi is. En ‘so what’??

  Like

 5. Patriot 2.0 zegt:

  Nee 15 % klinkt me toch iets te decadent….

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Tijdens de hoogtijdagen van het Romeinse Rijk en de bachusfeesten, gleed je gemakkelijk van het ene in het andere gat door de spaarzame en duurzame verlichting (toen al) genoemd als olielampjes. Pas naderhand had je in de “gaten” waar je terecht cq verzeild was geraakt, natuurlijk onder benevelde wijn invloeden.
  Ook nu zijn zulke swingerparty´s hot en met een snufje drugs en spaarzaam licht heb je hetzelfde effect. Vooral de “elite” hoog geplaatste vrouwen en zakenvrouwen zijn hier goed vertegenwoordigd.

  Geliked door 1 persoon

 7. delamontagne zegt:

  Dan is dit weer een heel ander verhaal uit Parijs:
  * * *
  Colombes, een voorstad van Parijs.
  De Rechtbank heeft de sluiting verordoneerd van een “Superette” = een heel klein supermarktje.
  De reden, ze verkopen geen WIJN noch VARKENSVLEES.
  Het betreft een Hallal-winkel van “Good Price”.
  Er was al in 2016 met sluiting gedreigd omdat ze weigerden NIET hallal voedsel te verkopen.
  De reden is dat zij zich niet tot alleen een specifieke doelgroep, moslims, mogen richten.
  “Hallal is restrictief en past niet in de brede notie van algemeen voedsel, “aldus het vonnis van het hof.
  BRON:
  20minutes.fr

  Geliked door 2 people

 8. tjonge zegt:

  kijk deze video als je werkelijk gestoord wil worden !

  .
  btw, de video,s van lauren Southern zijn een aanrader, is een meid met ballen !

  Like

 9. Trucker zegt:

  Ha meisje Theresa heeft weer haar best gedaan, onderwerp is minder leuk, dat gender gezwam…
  Als ik net als de oudjes op Bron’s blog terug ga in de tijd werd er vroeger niet geleuterd over dat gedoe met homo’s en lesbossen, (hoewel dat laatste kan ik me wel wat bij voorstellen) wie niet als vent peins ik 🙂
  Alsof dat nog niet genoeg is krijgen we nu het onzijdige gedoe ook nog eens bovenop, in de Vlaamse administratie hebben ze nu reeds gender toiletten, wat dat is en hoe dat er uit ziet wil ik niet geweten hebben.
  Wat ik wel weet is dat de wereld knettergek aan het worden is, gender geleuter, safe space gedram, racisme gezwam… is er een grens aan de opborrelende stupiditeit en verwijfde venten met hun regenboog zwaaiende vlaggetjes, nee ik denk het niet.
  Niet moeilijk dat de islam(iet) vrij spel heeft in de Vrije Westerse Wereld, politie bestaat voor de helft uit vrouwen (ze moeten hun quota halen), een kwart kerels die er bij zijn omdat het “een vaste job is” tot ze schijten in hun broek als ze een echte gevaarlijke interventie moeten doen.
  Politie onderbemand, toetreding voorwaarden naar beneden, militairen hetzelfde en ergo daar hebben ze geen munitie genoeg om voldoende training te hebben en tot overmaat van ramp vele vuurwapens die goed zijn voor de zwarte markt of de smeltoven.
  Rollend materiaal, tja ze hebben nog altijd het paard en de fiets ingeval…
  Wat een totaal fiasco waar het Avondland op afstevent, de schofterige dictators genre Juncker, verhofstadt en co zitten in een ivoren toren en denken dat ze alles onder kontrole hebben… niet dus.

  Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ja, maar die types de radicale islam faciliteren zijn straks wel de eersten van wie straks de koppen rollen als we over genomen zijn. Zie Iran 1979 Dat hebben die stommelingen niet door…

   Like

   • tjonge zegt:

    dat zou mij nog enigszins gerust stellen als dat zou gebeuren patriot, dat van die koppen rollen dus…

    Like

 10. williaan zegt:

  ik wordt misselijk, of eigenlijk ben ik het al

  Like

 11. Tistochwat zegt:

  Zelfs de paashaas is al homo.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Nooit eerder sloeg de mensheid zó door als tegenwoordig. Totale gekte alom! Ze weten van idioterie niet meer wat ze nog kunnen bedenken om op te vallen en om anderen (de óver-grote meerderheid) hun wil op te leggen.
  Ik kots van alles en iedereen die wat ‘normaal’ is verafschuwt, en anderen proberen een schuldgevoel aan te praten.
  Mij krijgen ze niet zo gek. Ik heb een gezond en normaal werkend verstand, en hoop daar nog lang van te kunnen profiteren.
  Maar we kunnen wel erg veel last krijgen van die gender-gekken, en ze irriteren me mateloos!

  Geliked door 1 persoon

 13. Tistochwat zegt:

  Ze kunnen zwammen tot ze een ons wegen, maar homofilie en die ‘transgender’-dwaasheid zijn abnormaal.
  Waarom?
  Omdat een soort zou uitsterven als iedereen homo of omgebouwd zou zijn.

  Niet dat ik een hekel aan homo’s heb (wél aan ‘nichten’ met ‘nichtenstreken’).
  Dit even voor de goede orde.

  Like

 14. M. zegt:

  Men is eigenlijk overal bezig de kinderbreintjes te hersenspoelen met perversiteiten.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s