Niemand is van plan Europa te islamiseren!

Screenshot_81

(Door: Michael Klonovsky – Vertaling: E.J. Bron)

Het aandeel van de moslims aan de bevolking van Europa zal de komende jaren enorm toenemen, wellicht verveelvoudigen. In Duitsland zou het binnen nu en slechts één generatie van 6% tot 20% kunnen toenemen. Maar uiteraard is geen mens van plan Europa te willen islamiseren. Dat gelooft u niet? Michael Klonovsky legt het aan u uit.

Meer dan verdrievoudiging van moslimaandeel

De “Welt” meldt: “Het islamitische aandeel aan de bevolking van Europa zal de komende jaren enorm toenemen – en wellicht zelfs verveelvoudigen. Dat voorspelt een onderzoek van de denktank Pew Research Center. Volgens een van de drie uitgewerkte scenario´s zou het aandeel moslims in Duitsland zelfs meer dan kunnen verdrievoudigen, namelijk van ongeveer 6% (2016) naar bijna 20% (2050).” (lees hier meer). Uiterlijk dan is het afgelopen met de Pegida-leugen!

Wat een kans – Allah zegene onze zonnekanselier!

“Meer moslims in Duitsland – kans of risico?”, vroeg gisteravond een of andere publiekrechtelijke zender, om zich daarna verrassend op de versie “veeleer een kans” vast te leggen. Maar natuurlijk! Overal waar grote aantallen moslims leven, neemt de tolerantie tegenover vertegenwoordigers van andere confessies toe, worden vrouwen op handen gedragen, genieten gender-mainstreaming en feminisme grote eer, heersen vrijheid, diversiteit en orde, staat de rechtsstaat stevig op zijn grondvesten, is het openbare leven vrolijk en ontspannen, wordt er gewerkt, onderzocht, geknutseld, gebouwd, gemusiceerd, gefilosofeerd, gemediteerd, geflaneerd, gesaneerd, gekarikaturiseerd, geschoren, geserveerd, geconsumeerd, gediscussieerd, geleerd, lol gemaakt, geflirt, feest gevierd en van het leven genoten. Wees blij Duitsland! Allah zegene onze zonnekanselier!

Alsjeblieft niet vragen of dat iets met de islam te maken heeft – dat hoort niet!

Welnu, er zijn nog een paar problemen. Als we de Zweden, de Denen of de Britten blijven nadoen, lost zich dat quasi vanzelf op.

Je mag niet pedant vragen of dat iets met de islam te maken heeft, de overweging volstaat of het met immigratie te maken heeft en of nog meer immigratie alles niet gemakkelijker zou maken. Hoe fantastisch het leven in Old Europe met islamitische meerderheden kan zijn, ziet u hier of hier. Hebt u op Merkel gestemd? Dan bent u een geluksvogel!

Aanvulling: islamitische bevolkingsaandeel

Hieronder het islamitisch bevolkingsaandeel van enkele geselecteerde Europese landen (zie het artikel in de “Welt”):

 

 • Cyprus: 25,4%
 • Frankrijk: 8,8%
 • Zweden: 8,1%
 • België: 7,6%
 • Nederland: 7,1%
 • Oostenrijk: 6,9%
 • Duitsland: 6,1%
 • Zwitserland: 6,1%
 • Griekenland: 5,7%
 • Denemarken: 5,4%
 • Italië: 4,8%
 • Spanje: 2,6%
 • Hongarije: 0,4%
 • Tsjechië: 0,2%
 • Slowakije: 0,1%
 • Polen: < 0,1%

Bron:
https://juergenfritz.com
Auteur: Michael Klonovsky

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Eurabië, Europa, gezond realisme, Islamisering, Merkel, Rotzakken, sarcasme, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

35 reacties op Niemand is van plan Europa te islamiseren!

 1. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik ben echt blij met deze getallen.
  Vanaf nou zal alles goed komen, toch.

  Like

 2. Wim Vreeswijk zegt:

  Wie is deze sprookjesverteller….?

  Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Ik geloof weinig van al deze cijferbrij. Kijk en luister om u heen, en huiver! Plus er maar 10% bij! En nu al beheerst het ons leven én dat van de komende generaties nog veel meer. Trutte zet dit weg als ‘Slappe Hap’, als Onze Geert hem dit weer inwrijft! Per dag glijden we hier verder het ravijn in! Het is niet meer te stoppen!

  Geliked door 1 persoon

  • topsporter zegt:

   Trutte is een goedbetaalde pion, die het voetvolk van dit land door middel van de islammisering (de roe) meer discipline bijbrengt. Uw vrijheden worden minder en minder. Ik ben heel benieuwd wat de toekomst gaat brengen.

   Like

  • Guardiacivil zegt:

   Precies, ik geloof dit ook niet. De cijfers zijn bewust nog laag gehouden maw zo erg is het nog niet. Maar het komt wel!

   Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  “Veeleer een kans”, ik weet het nu echt niet meer…….

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Niemand is van plan Europa te islamiseren! Ja dat klopt. Niemand hoeft daar moeite voor te doen of pogingen gaan ondernemen om het te doen stoppen, want de islamisatie van Europa zal automatisch verlopen. De politiek onder aanvoering van Brussel houd iedere Europeaan flink onder de duim, en geeft de Islam carte blanche. Overigens het percentage Moslims in Nederland is in het staatje verkeerd weergegeven. Je moet er van uitgaan dat 1/8 deel van de inwoners van Nederland Islamitisch is. Zeker zo’n 2 miljoen personen. Dus geen 7,1 % (1,3 miljoen Moslims)maar 12 1/2 %. Gebaseerd op 17 miljoen inwoners. Mogelijk kloppen de andere percentages ook niet.

  Geliked door 1 persoon

 6. delamontagne zegt:

  OBAMA IN PARIJS !

  Het schijnt dat de vroegere President van U.S. er een “centje” bij verdient met her-en-der een “praatje” te houden.
  Nu in Parijs om de wereld groener te maken en zijn zakken voller…………
  Voor een luttele $ 400.000
  http://www.leparisien.fr/politique/obama-en-guest-star-pour-sa-premiere-conference-en-france-03-12-2017-7429806.php

  Like

  • fleckie zegt:

   Dan moet hij toch ( voorzichtigheidshalve) zijn …’kleurgenoten’ op het hart drukken, aan geboortebeperking deel te nemen , …opdat er niet zo veel kaalgevreten gaat worden, en…ALLE GROEN zodoende moet verdwijnen.

   Like

 7. Cathja zegt:

  Ik kijk toch het liefst, maar wel met een jaloerse blik, naar de zwarte cijfers. Deze landen hebben maatregelen genomen om de islamisering tegen te gaan/te voorkomen, en dat is succesvol geweest.

  Like

 8. Hovawart zegt:

  Het verwondert mij dat er in de Nederlandse bouwnijverheid zoveel (Nederlandse) uitzendbureaus overwegend Turkse en een handjevol Poolse ZZPers inzetten om projecten te realiseren, geen kwaad woord over hun inzet en kwaliteiten, maar écht bijdragen aan de Nederlandse economie doen ze niet.
  Het weggeven van arbeidsplaatsen door legitieme zetbazen aan niet-economisch-gebonden arbeiders is het ondermijnen van de samenleving, een bloedarmoede voor de belastingdienst, met stijgende lasten voor Henk & Ingrid, maar dat terzijde.

  Geliked door 1 persoon

  • fleckie zegt:

   Als OTTOMANEN, pardon, Turken, MOSLEMS, 5 x per dag,tijdens werkzaamheden op hun bidmatjes allah alle eer aandoen,daardoor..stagneringv.d.werkzaamheden . veroorzakend.. die meestal op een ‘bepaade’ tijd klaar moeten zijn!…..zullen de…harde…werkers,(POLEN,) DIE TIJD…..’invullen’!!!……….( waar DE ONGELOVIGEN AL NIET GOED VOOR ZIJN!…nietwaar)’

   Like

 9. guusvelraeds zegt:

  Vanaf 10 % beginnen de openlijke treiterijen en aanvallen op de niet islamitische bevolkingsgroepen. Vanaf 20 % moslim aandeel treedt de door islam geïnitieerde burgeroorlog in werking.

  http://wimjongman.nl/archief/moslim/moslimbevolking.html

  Like

 10. Hovawart zegt:

  Exponentiële verbanden geven een geheel ander percentage in mijn wiskundige berekening.

  Like

 11. Wachteres zegt:

  “We importeren islamitisch extremisme, Arabisch antisemitisme, nationale en etnische conflicten van andere volkeren, en bovendien een bevolking met een ander begrip van samenleven en wetten.” — Uit een gelekt Duits inlichtingen-document.

  Like

 12. Republikein zegt:

  Lesedauer?
  Dat gaat steeds langer duren.

  Like

 13. “Overal waar grote aantallen moslims leven, neemt de tolerantie tegenover vertegenwoordigers van andere confessies toe, worden vrouwen op handen gedragen, genieten gender-mainstreaming en feminisme grote eer, heersen vrijheid, diversiteit en orde, staat de rechtsstaat stevig op zijn grondvesten, is het openbare leven vrolijk en ontspannen, wordt er gewerkt, onderzocht, geknutseld, gebouwd, gemusiceerd, gefilosofeerd, gemediteerd, geflaneerd, gesaneerd, gekarikaturiseerd, geschoren, geserveerd, geconsumeerd, gediscussieerd, geleerd, lol gemaakt, geflirt, feest gevierd en van het leven genoten. Wees blij Duitsland! Allah zegene onze zonnekanselier!”

  Heerlijk sarcastisch stukje, legt precies de vinger op de zere plek, persoonlijk blijft bij mij, als een paal boven water staan, dat de islamisering van Europa een beoogd doel is van bijna alle nationale EU lidstaten en de democratisch gekozen volksvertegenwoordigers, die werken er allemaal aan mee, houd dat in u achterhoofd wanneer u door de politieke, leugenachtige consensus de doctrine voorgeschoteld krijgt dat er weer iets te kiezen valt.

  Geliked door 2 people

 14. hendrikush zegt:

  The shit hits the fan:
  “The International Electronic Center for Fatwas of Al-Azhar, … said the veil, or hijab, is an obligatory duty imposed by the teachings of Islam, and any debate on the topic is unacceptable.”
  Alle deugdzame Nederlandse vrouwen kunnen nu in hun kleerkast gaan zoeken naar uitwendige schaamlappen.
  http://www.egyptindependent.com/veiling-is-compulsory-in-islam-debate-unacceptable-al-azhar/

  Like

 15. jackvanderveen zegt:

  de getoonde limousines zien er inderdaad leuk uit. dan komt bij mij de vraag direct op: met welke slavenhandel of drugshandel of andere criminele activiteiten hebben die rotzakken dit geld verdiend. veel eerlijke handel komt men niet tegen in die landen van herkomst en ook niet binnen de gewoonten van de mensen daar vandaan. niet meegaan met ons sociaal- en belastingsysteem zal een der bases zijn waardoor er mensen zogenaamd financieel welvaren. Ook het niet echt terugpompen van inkomsten in de eigen economie, op dat stuk blik na.

  Like

 16. Thomasson zegt:

  Tegen het eind van de jaren ’60 en begin jaren ’70 spraken demografie-experts over bevolkingsexplosie in Nederland. Ze verwachtten dat het aantal NEDERLANDERS zal in het jaar 2000 groeien tot ongeveer 20 miljoen. Ze namen niet in acht dat het tijdperk van de pil was aangebroken, en ook niet de mogelijkheid dat abortussen zouden legaal worden. Zij konden niet voorstellen dat een generatie ongeboren baby’s, die nu tussen de 42 en 50 jaar oud zouden zijn, zal eindigden in de vuilnisbakken van de abortusklinieken. Dezelfde prognose zou ook gelden voor de groei van de islamitische bevolking in Europa. De prognose kon voor 100% kloppen, indien de moslims hadden normale verhouding met de plaatselijke bevolking. Zij zouden rustig afwachten totdat hun getal zo groot wordt, dat zij de boel kunnen overnemen zonder een schot af te lossen. Maar moslims zijn van andere hout gesneden. Hun gedrag is gelijk aan die van beesten; met dezelfde mentaliteit en dezelfde denkvermogen. Op het moment dat zij – zelfs in hun fantasie – het idee vatten dat zij sterk genoeg zijn, beginnen ze rottigheden uit te vreten. Kijk maar naar het gedrag van ‘Merkel’s Knuffels’ die direct waren begonnen met het terroriseren van hun goed doeners: massaverkrachtingen, berovingen, alle vormen van geweldplegingen en terreuraanslagen zijn aan de orde van de dag. Iemand met een greintje common sense ziet overduidelijk dat moslims zijn al – ook in Nederland – begonnen met het voeren van OORLOG tegen de autochtone Europeanen. Nee! Zij komen niet met Stuka’s en bataljons tot de tanden gewapende Werhmacht soldaten. De ‘Soldaten van Allah’ vreten op onze kosten, zuigen de staatskas van onze overheden leeg; en zo ook onze belastinggeld. Zij vallen onze burgers op straat en in hun huizen aan, plegen terreur aanslagen die X aantal mensen van het leven moeten beroven enz.. Nu zijn ze een fase verder gekomen. Zij zetten huizen van Nederlanders in brand, die niet uit hun buurt willen verdwijnen en zij steken massaal wagens van autochtonen en niet moslims in brand. De ‘Count Down’ voor een mega terreuraanslag waar zij wat meer Nederlanders naar de hel kunnen sturen. is al begonnen. De bloedduiker terrorist uit Amsterdam heeft acht op zijn scoreboord. Zij willen meer

  Like

 17. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  De Europese leiders laten geen enkele mogelijkheid open om de realiteit waarin wij leven in te zien. Zij nemen, kost wat het kost, dit gevaarlijke islamitische gespuis in bescherming. . De politieke leiders die mandaat van hun kiezers hebben gekregen om het land te beschermen, heulen met de vijand op dezelfde wijze waarin de NSB en de partijen van Vidkun Quisling in Noorwegen en Leo Degrell in België tijdens de oorlog deden. Zij geven de islamitische vijand een Carte Blanche. Zie wat Pat Condell zegt in zijn recente video : . https://www.youtube.com/watch?v=WJzDmZDfQI8
  En deze video uit Zweden : https://www.youtube.com/watch?v=EDwCENWZI3w
  Wat dwingt onze valse leiders en de nieuwe bezetter de EU tot zo’n hechte samenwerking met bloeddorstige monsters? Het is aan te nemen dat geld speelt hier de hoofdrol. Er zijn in deze scenario drie gevaarlijke elementen: a) de Bilderbergers aka NWO die de leiding hebben over de EU. Zij zijn bezig de Kalergi-Plan uit te voeren. b) Olie Sjeiks uit de Emiraten en Saudi Arabie die via omkoping van mensen in sleutelposities streven naar islamitische hegemonie in Europa. c) onze kleine politici die voor geld hun eigen volk en land in de verkoop zetten. Het plan van alle drie elementen begint nu onder druk te staan. Het vertrouwen van het publiek in de EU en landspolitiek holt achteruit. a) de moslims vallen nu niet enkel die autochtone zielenpoten die in hun buurten zijn blijven wonen. Ze zijn al bezig ook de Nep Elite van de Valse Munters in hun kapitaalvilla’s aan het Gooi aan te vallen. Daarop werd er nooit geanticipeerd. Dus de haat tegen moslims begint nu goed op gang te komen. Er groeit in Nederland (en andere landen) een hele generatie kinderen en jongeren die dag in dag uit hoort van hun ouders, omgeving en op internet, hoe gevaarlijk moslims zijn en dat hun land is in gevaar. Zij horen ook van hun ouders en de omgeving dat de leiding van het land is een bende van verraders.

  Dat de boel zal exploderen staat vast als een Amen in de kerk. Het is een kwestie van tijd. Het is ook aan te nemen dat de moslims zouden niet graag willen blijven in een land die niet meer voor hun onderhoud wil betalen. Ook de aanvallen van de plaatselijke bevolking zal hun poten oplichten en richting Heimat rennen.

  Like

 18. Intussen groeit het bewustzijn in diverse delen van Europa.

  Geliked door 1 persoon

 19. Republikein zegt:

  Helder, ben verliefd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s