Beatrix von Storch (AfD): Het probleem is de decadentie van de elites

Screenshot_93

(Door: Jürgen Fritz – Vertaling: E.J. Bron)

Op 3 december 2017 hield Beatrix von Storch (foto) een indrukwekkende rede op het partijcongres van de AfD, die hieronder volledig wordt weergegeven.

De AfD is de laatste hoop voor dit land

“Dames en heren, de vraag over een realistische politieke koers of een fundamentele oppositie is een vraag voor theoretici – of voor voormalige perswoordvoersters. Wie dat als de beslissende vraag beschouwt, heeft de ernst van de situatie niet begrepen. Het gaat om de vraag of dit Duitsland, waarin wij zijn opgegroeid, in deze vorm in de toekomst überhaupt nog zal bestaan. Dat is de vraag. En daarvoor zijn wij, de AfD, niet alleen de enige hoop, dames en heren. De AfD is de laatste hoop voor dit land.”

Wij willen de nr. 1 worden!

“Wat is onze strategie? Onze strategie is om te doen wat ook maar noodzakelijk is om Duitsland te redden. Het is onze strategie om voor iedere stem te vechten, de druk op de gevestigde partijen te verhogen en een bepalende politieke macht te worden. Het is onze strategie, beste vrienden, om in heel Duitsland zo groot te worden zoals we dat in Sachsen al zijn. We willen de nr. 1 worden!”

Islamisering niet alleen stoppen, maar terugdringen

“Het is onze strategie de grenzen te sluiten, de toestroom te stoppen en de Syriërs naar de niet meer omstreden gebieden terug te brengen. Het is onze strategie om de islamisering niet alleen te stoppen, we willen haar terugdringen. De islam behoort net zomin tot Duitsland als Angela Merkel in de bondskanselarij.”

Wij zullen Merkel´s wetschendingen op- en haar politieke erfgoed afruimen

“We zullen nooit vergeten wat deze vrouw ons land heeft aangedaan. Ze moet zich voor haar daden verantwoorden – politiek en juridisch. Daarom willen wij een onderzoekscommissie Merkel, opdat ze de geschiedenis ingaat als datgene dat zij is: de grootste wetsovertreder in het naoorlogse Duitsland. We zullen Angela Merkel´s rechtsschendingen opruimen en haar politieke erfgoed afruimen.”

Het probleem is de decadentie van de elites

“Maar Merkel is niet het enige probleem. Het probleem is de decadentie van de elites. In Berlijn is nu een tentoonstelling over martelaren. En daar staan Jeanne d´Arc en christelijke martelaren in dezelfde rij als de islamitische massamoordenaars van New York en Parijs. Dat is verheerlijking van massamoord in naam van de islam. Dat is ondraaglijk. Daarom heb ik vrijdag een aanklacht ingediend tegen de organisatoren. Wie massamoord verheerlijkt, hoort achter slot en grendel.”

De oud-68´ers gaan – de AfD komt

“Maar het probleem is ook dat wij geen grenshek om ons land hebben, maar betonblokken rondom onze kerstmarkten, en in teveel moskeeën wordt tot de Jihad tegen ons opgeroepen. Beste binnenlandse veiligheidsdienst, controleer deze moskeeën in plaats van de kinderkamers van AfD-politici!

En tot slot: we laten ons noch door hen intimideren noch door linkse terroristen. Die kunnen ons bedreigen of zelfs verwonden zoals gisteren. Dat maakt ons alleen maar sterker. We zullen winnen. De oud-68´ers gaan, de AfD komt. We zullen ons vaderland en onze cultuur verdedigen en bewaren. Daarvoor zal ik vechten met alles wat in mijn macht ligt. Daarvoor vraag ik om uw stem. Hartelijk dank.”

Bron:
https://juergenfritz.com
Door: Jürgen Fritz

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in AfD (Alternative für Deutschland), gezond realisme, Patriottisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op Beatrix von Storch (AfD): Het probleem is de decadentie van de elites

 1. Sabeltant zegt:

  De geest is uit de fles.
  Je ziet het aan het Forum voor Democratie, Trump, de Zweden Democraten, en de AFD.

  Men is in het algemeen de politieke elite -lees de multinationals-, Europa, en NEP leiders zat.

  Men wil weer landbestuur dat opkomt voor hun burgers.

  Geliked door 2 people

  • Statler & Waldorf zegt:

   De geest uit de fles?
   Welnee.
   Leuk hoor dat optimisme maar het electoraat heeft voor de komende vier jaar weer het schorem een plek gegeven in de Tweede Kamer en de volgende keer gaat het wederom zo.
   En op een gegeven moment is men wakker.
   Maar dan is Nederland onomkeerbaar weggeven aan Brussel.
   (Feitelijk is dat al zo).

   Geliked door 1 persoon

   • Henk.V zegt:

    OK, Statler & Waldorf . Na overweging van alles wat u gewoonlijk op deze site schrijft , komt het mij voor dat u eigenlijk BERUSTING IN HET ONONTKOOMBARE.predikt.
    Vergis ik mij??

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Héél goed nieuws S&W.
    Hoe erger het is hoe beter het wordt.
    Zo moet je maar denken.
    Je gaat er toch niet van uit dat het TV-volk in opstand komt als het noodlot hen niet direct zelf zal bedreigen…?

    Like

 2. MENSEN KOM IN BEWEGING EN STEUN DEZE VROUW, HET IS ONZE LAATSTE KANS.!!!!!!!

  Like

 3. Jade zegt:

  Geweldige toespraak…
  Word nou eens wakker, duffe bevolking
  van Duitsland!

  Like

 4. tippelaar zegt:

  Het is 6te laat. Alleen met wapengeweld en stromen van bloed is europa terug te winnen. De huidige computergamers is daar te lui voor en de ouderen kunnen het niet meer. Dus tussenweg is er niet.

  Like

 5. Rensk. zegt:

  Ik hoop wat AFD betreft. En dat Merkel berecht moet worden zeker. Ik denk Rutte ook. En wat de decadentie betreft vanavond in NIeuwsuur de deksel van de beerput van het Ministerie ging even open. Tweede Kamerleden waren geschokt. Geschokt? Goh wat raar dat ik niet geschokt ben en allang besef dat er daar een stel criminelen zitten. Grappenhaus: ik denk dat dit maar 1 gevalletje is en dat het verder echt wel goed gaat. Ik denk van niet. Ik denk het niet, ik weet het wel zeker dat dit niet het enige gevalletje is he Rutte!!!! Je weet precies wat daar gebeurd voordat dingen de Tweede Kamer ingaan. Jij en je kontlikkers hebben de boel allang in de achterkamers beslist. Vuile vieze rat die je bent.

  Like

 6. flo zegt:

  Oh, wat hebben de Duitser en wij en heel europa deze vrouw, deze mensen nodig, die hopelijk het tij nog kunnen keren!

  Like

 7. Hansfree zegt:

  Wat geweldig toch dat er overal van die strijdvaardige sterke vrouwen opstaan! Mijn petje af voor hen! Je moet maar durven. De AfD is alvast goed voorzien.

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Zo even gelezen en de rede is,
  waarom ik Facebook meide als de pest !
  De rechter, die normaal best wel veel medelijden heeft met dronken doodrijders, verkrachters, draaideurcriminelen, zinloos geweldplegers, moordenaars, fraudeurs, straatterroristen, stalkers, kinderneukers, huisovervallers, bejaardenmeppers, online danwel offline bedreigers, cartoonisten, Wilders-bedreigers, smaadplegers, extreem gewelddadige vrouwenhandelaren en vrijwel elke kleine of grote crimineel had nu ineens geen medelijden. Want ‘racisme’ op Facebook. Kennelijk de enige echte misdaad in rechtsstaat Nederland anno 2017 waarvoor de rechtsstaat wel ineens lijkt te functioneren.
  Het is mogelijk voor het eerst sinds hele lange tijd dat deze rechter ook echt een celstraf uitdeelde. Meestal blijft het bij laffe werkstrafjes, geldboetes en het intrekken van de rijbevoegdheid voor maximaal een jaartje.!

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Een bewonderenswaardige rede!!

  Like

 10. Piet Karbiet. zegt:

  Hoop dat dit lukt. Merkel en haar trawanten moeten in een gesticht.

  Like

 11. Patriot 2.0 zegt:

  Hebben Arabieren, Ottomamen en Mooren schuldgevoel over hun kolonialisme, of zouden ze daar nog nooit van gehoord hebben.Zie Balkan, Noord-Afrika, Zuid-Spanje, Turkije.

  Like

 12. Patriot 2.0 zegt:

  Bravo Beatrix von Storch.

  Like

 13. Gert zegt:

  Ik kan alleen maar zeggen. Geweldig gezegd. Ben het helemaal met haar eens. Zo denk ik er ook over. Daarom stem ik PVV of misschien FvD omdat zij opkomen voor ons Joods, Christelijk humanistisch erfgoed en ONZE vrijheden die door het agressieve geweldadige intolerante islamfascisme onder druk staat. Mede door de verachtelijke linkse elite. Laten we met z’n allen opstaan tegen links en een dam opwerpen tegen de islamisering en het islamfascisme.

  Like

 14. Rensk. zegt:

  Ik ben ook zeer gelovig. Mijn geloof in de wet van de natuur is heel sterk.

  Like

 15. Taljaard zegt:

  Klassevrouw; in meerdere opzichten.
  Noblesse oblige.
  Vergelijk zo’n echte aristocratische dame eens met een omhooggevallen proleet als Merkel, of een hysterische schreeuwlelijk als Sylvana Simons.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s