Ondanks wereldwijd verzet zal Trump Jeruzalem toch erkennen als hoofdstad van Israël

Screenshot_83

De Amerikaanse president Donald Trump zal Jeruzalem erkennen als de hoofdstad van Israël. Dat hebben functionarissen van het Witte Huis vannacht gezegd. De president zal zijn beslissing woensdag om 13.00 uur lokale tijd (19.00 uur Belgische tijd) officieel bekendmaken en toelichten. Het Witte Huis benadrukt wel dat Trump blijft ijveren voor een tweestatenoplossing.

Er zal ook meteen gestart worden met de voorbereidingen om de Amerikaanse ambassade te verhuizen van Tel Aviv naar Jeruzalem. Dat proces zal “jaren” in beslag nemen, benadrukt het Witte Huis.

De Amerikaanse president ziet de demarche zelfs als een “erkenning van de realiteit”, aangezien Jeruzalem sinds de oprichting van het moderne Israël als de facto hoofdstad fungeert. Het Witte Huis benadrukt dat de beslissing werd genomen in samenspraak met de verschillende leden van de Amerikaanse regering en dat veiligheidsrisico’s in overweging zijn genomen. Ondertussen waarschuwt de Amerikaanse ambassade in Israël burgers wel voor eventuele protesten.

Lees verder>>>
(h/t “Sabeltant”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Heilige Land, Historie, Israël, Jeruzalem, Jodendom. Bookmark de permalink .

64 reacties op Ondanks wereldwijd verzet zal Trump Jeruzalem toch erkennen als hoofdstad van Israël

 1. Sabeltant zegt:

  Waar de islam al 1400 jaar landen naar de afgrond brengt.
  Staat het westen, de VS en Israel voor vooruitgang en voorspoed.
  Israël heeft als hoofdstad Jeruzalem en de moslims hebben Mekka.
  Fair enough!

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Amerika zal vanaf nu bijzonder op zijn hoede moeten zijn voor aanslagplegers.
   Natuurlijk is ’n enorm groot land als Amerika kwetsbaar, maar de veiligheidsmaatregelen zullen tot ongekende hoogte worden opgeschroefd en situaties als tijdens de “communisten-heksenjacht” in de 50 en 60-tiger jaren” zullen aan de orde van de dag zijn.
   Ik denk dat Amerika de komende weken onder grote druk zal komen te staan van de arabische landen, in ’n poging de uitspraken van Trump terug te laten draaien.

   Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    En inderdaad.
    De Duitse media hebben vanavond al geen goed woord over voor Trump die zogenaamd bewust bezig is ons in een oorlog te storten met de voltallige Arabische wereld.
    Alle tekenen wijzen er al op dat die oorlog nu vandaag of morgen zal losbarsten…
    Maar dan is er ook nog het nieuws over de vandaag of morgen losbarstende wereldoorlog met Noord Korea.
    Ook daar krijgt Trump de schuld van…
    Enfin, ik zou zeggen Trump treedt nu maar af, want je kunt helemaal geen goed meer doen in linkse kringen.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ Paulzwueste

    De Duitse media kan zich maar beter bemoeien met de niet aflatende ijver van Frau Merkel om nog veel meer islamieten Europa binnen te loodsen. Dáárin schuilt een enorm gevaar voor de Europeanen. Dat de Arabische wereld een oorlog zal beginnen geloof ik niet direct. Ze schreeuwen wel vaker van alles. Veel gevaarlijker vind ik de terroristen die met de ‘vluchtelingenbootjes’ in Europa zijn gearriveerd. Een enkeling kan een enorm bloedbad aanrichten, en daarvoor ben ik persoonlijk wel huiverig!

    Geliked door 2 people

 2. Baksteen zegt:

  Oost jeruzalem is niet bezet…….

  Geliked door 1 persoon

 3. Flo zegt:

  Dat Erdogan alle contacten wil verbreken zou hij ook met Europa moeten doen ,en liefst als straf voor Nederland alle Turken die daar wonen oproepen om onmiddellijk terug te keren naar Ankara .

  Geliked door 2 people

 4. Cathja zegt:

  Mooi! Laat de wereld maar zien waar je staat als land. Het wordt tijd dat veel meer landen Jeruzalem als ongedeelde hoofdstad van Israël aanvaarden. ‘Palestijnen’ hebben totaal geen recht op welk stukje van deze oude stad dan ook! Het Joodse volk is al enkele duizenden jaren verbonden aan Jeruzalem, en dat is te lezen in oude geschriften, en, voor de gelovigen onder ons, het staat in de Bijbel.
  De koran daarentegen noemt in het hele boek niet één keer de naam Jeruzalem. Maar dan tóch beweren dat deze stad onder ‘Palestijns’ bestuur moet komen en de Joden verdreven zouden moeten worden, omdat moslims ‘rechten hebben’ op Jeruzalem?

  Geen sprake van! Jeruzalem behoort de Joden toe. De Tempelberg BLIJFT de Tempelberg, wat de hele islamitische wereld daar ook over te zeggen heeft.

  Mooi dat Trump zijn belofte waar gaat maken en de Ambassade van de VS naar de hoofdstad van Israël zal verplaatsen.

  Geliked door 6 people

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  En niet alleen dat Trump de Amerikaanse ambassade verplaatst is een doorn in het oog van de palmaffia, maar ze beginnen ook de steun te verliezen in het MO.
  Erdogan kan zijn grote bek wel open trekken maar onderstaand artikel laat zien dat de Turkse sultan weer een scheve schaats aan het rijden is.

  https://nl.gatestoneinstitute.org/11486/palestijnse-afpersing

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  De Saoedische koning Salman waarschuwde de Verenigde Staten inmiddels en bevestigde dat een dergelijke beslissing “de woede van de moslims” kan doen ontvlammen.

  Goh, en anders is de mohammedaan altijd zo kalm en beheerst.

  Geliked door 2 people

  • Cathja zegt:

   @Tistochwat

   Er is maar heel weinig voor nodig om de woede van de moslims te doen ontbranden. Als we dichtbij huis blijven en we horen wat met name de ‘heer’ Öztürk er in de Tweede Kamer (vooral tegen PVV-ers) allemaal uitgooit….! Dan zal het er op een partij-bijeenkomst van DENK nog wel wat ruiger aan toe gaan.

   Alles om dictator Erdogan mild te stemmen natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

  • Harry zegt:

   Ja inderdaad , ik vroeg me ook al af wat het verschil zou zijn .
   Laat ze maar woest worden , hopelijk gaan er dan nog een aantal ogen open !
   Er zullen er nog velen van ons sterven door die klootzakken !
   En ik dat dan in één keer gebeurt of heel gedoseerd , maakt niet zo heel veel uit .
   Zolang het de stomme meute maar wakker laat schrikken .
   Alleen moeten we de overheid zo ver zien te krijgen dat ze gaan snappen dat het schieten op dat tuig een zegen voor de mensheid zal zijn .

   Geliked door 1 persoon

 7. christdus zegt:

  Het enige doel van die moSSels is de staat Israel vernietigen en de Joden de zee in drijven ,
  maakt niet uit welk vredes voorstel .
  Herinner Soera 5 Vers 51 ………
  KutmoSSels , krijg de kolere met je kutreligie , ik moest jullie niet , ik moet jullie niet , en ik zal
  jullie nooit moeten , rotvolk .

  Geliked door 1 persoon

 8. Rookmelder zegt:

  Een moedige stap en de juiste erkenning. Trump is een president die zich niet laat ringeloren door zeurende, drammende en dreigende Arabieren, waartoe de Palestijnen vanouds ook horen. Het doet een beetje denken aan Reagan’s ‘tear down this wall’ in Berlijn wat een belangrijk keerpunt was tussen de spanningen van diverse landen in de Koude Oorlog. Het zal in het MO alleen de spanningen juist verhogen, maar er is nu duidelijkheid en de Palestijnen weten -ook- waar ze aan toe zijn naar jaren en jaren rekken en trekken, alle voorstellen consequent van de hand wezen en
  ondertussen de wereld in de maling namen met hun ‘mooie’ praatjes.

  Like

 9. Patriot 2.0 zegt:

  Trump maakt krachtige, fundamentele keuzes. Daar houd ik van.

  Nu West-Europa nog: weg met die slappelingen hier.

  Geliked door 2 people

 10. Rensk. zegt:

  Goed om te horen en lezen. Trump weet ook wel dat een vrede niet in zicht is en ook nooit in zicht zal komen. Goed dat ie benadrukt dat ie wel voor een tweestatenoplossing blijft. Natuurlijk wetende dat dit nooit zal gebeuren gezien de opstelling van de Palestijnen.

  Geliked door 1 persoon

  • Sabeltant zegt:

   Nou ja, op deze wijze is er in ieder geval één blij.
   Die mossels janken toch over alles daar is geen verbetering te halen.

   Prima die twee staten oplossing, een staat is er al.

   Wat dat betreft heeft Trump 100% winst, er waren eerst twee halve staten… nu is er tenminste een compleet met hoofdstad.

   Like

 11. john van antwerpen. zegt:

  Hij doet het gewoon. Het schaakspel is begonnen. Nu wachten op staatsagressie van omliggende
  landen. En dan heeft Amerika een alibi om toe te slaan. Prachtig scenario.
  Dit wordt Mossad 2.0.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Het gaat m.i. om een fundamentele keuze, niet om het zoeken van een alibi van wat dan ook.

   Like

  • Rensk. zegt:

   Moslimvolkeren hebben een grote drammerige bek. En die kun je alleen snoeren door zelf een nog grotere bek op te zetten en bang maken. Dat is de taal die ze begrijpen. Trump is enorme hork van een olifant, maar deze olifant is wel nodig om dat volk een pak op hun sodiemieter te geven. Arabische landen zijn niet voor niets dictaturen. Ze worden pas bang van een keiharde aanpak. En op zachtgekookte eieren daar schijten ze op. Onze westerse aanpak daar schijten ze dus op.

   Geliked door 2 people

 12. Rensk. zegt:

  off topic Scholen houden geld achter de hand vanwege de onbetrouwbaarheid van de Overheid. Denk dat er meer mensen zijn, die al rekening beginnen te houden met de onbetrouwbaarheid van de Overheid waaronder ikzelf. De verzorgingsstaat met ziektekostenverzekering gaat op de schop. Een debiel kan dat nog wel bedenken als je de boel in de gaten houdt.En dan zie ik Rutte voor de buis zeggen: nederlandse bedrijven houdt rekening met problemen door de Brexit. Ik denk dat ze beter rekening kunnen houden met de onbetrouwbaarheid van Rutte. Wat een ongelofelijke gladde aal is het.

  Geliked door 2 people

 13. JK zegt:

  F.A.N.T,A,S.T.I.E.S.

  Like

 14. Theresa Geissler zegt:

  Off-topic, maar niettemin:
  VRIJSPRAAK VOOR MICHAEL STÜRZENBERGER!!!
  https://michael-mannheimer.net/2017/12/06/der-freispruch-stuerzenbergers-kein-sieg-der-justiz-sondern-ein-einknicken-der-regierung-aus-angst-vor-internationaler-kritik/
  De vertaling van dit artikel volgt, mensen, als webmaster Bert mij permitteert en jullie me even de tijd geven! GEWELDIG!!!

  Geliked door 5 people

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Niks tijd geven! Opschieten! 🙂

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Theresa Geissler zegt:

    Het is een knaap van een artikel, Ted, ik ben -zachtjes uitgedrukt- geen virtuoos op het toetsenbord en ik wil het híer ook nog een beetje blijven volgen.
    Maar ik doe mijn best.

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Zoveel tijd kan er toch niet in zitten als je het artikel even door de google translate haalt.

    Like

   • Theresa Geissler zegt:

    @BertG., 19.04u: Is dat een geintje?! Je hebt toch zelf al eens ondervonden, hoe “professioneel” die vertaalt!
    Toen wou je dat “obrigkeitshörig” van Anna vertaald hebben, weet je nog?
    Krap een kwartier voor ik de deur uit moest naar Raf d’r zaak kwam jij nog eens virtueel aan de bel trekken! Maar toch kon je tevreden zijn over het resultaat!
    Jaaaa, Maatje, ik onthoud álles! (Wat Harry eveneens gemerkt heeft. Proest!)

    Geliked door 1 persoon

   • BertG. zegt:

    Natuurlijk is dat een geintje.
    Wat dacht je dan.
    Ik weet toch ook wel beter.

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Ik heb het gevolgd. Inderdaad, zee belangrijk. Dank Theresa.

   Like

 15. Pracht kerel die Trump.

  Like

 16. Anna zegt:

  Chapeau voor Trump!
  Erdogan denkt nu de leiding te kunnen gaan nemen in het oproer en de strijd die onherroepelijk zal volgen….. Het boodgenootschap is al klaard en is In Syrië lijfelijk ( met oorlogstuig) aanwezig om Israël aan te vallen………. Turkije, Iran en Rusland….. een gevaarlijke, maar Bijbels geprofiteerde combinatie…….. Hierbij zullen op termijn ook volken als Libië, Ethiopië en Sudan zich aansluiten…. en dan zal er een grote oorlog ontstaan………….. De islam kent geen consessies alleen haat……….dus. maakt het feitelijk niets uit of Jeruzalem nu als hoofdstad wordt uitgeroepen…. Abbasen consorten zijn tegen iedere vorm van vrede…. Hun enige doel is Israël elimineren……. En alle islamitische volkeren “ gebruiken “ Abbas met de Palestijnen om hun islamitische eschatologie door te drukken……… we zullen er nog veel van horen….

  Iran is toch altijd al op het oorlogspad geweest tegen Israël, dus dat maakt niets uit….. Het grote verschil is dat Iran en Saudie Arabië het hartgrondig oneens zijn……. en nu op dit moment zelfs SA Israël nodig in de strijd tegen de sjiieten….. dus het wordt nog gecompliceerder……. .. Gaat de islam elkaar nu “ bevechten???” Het zou zomaar kunnen…
  We wachten het af, maar Jeruzalem is en blijft de hoofdstad van Israël en het kernpunt ( brandpunt ) van de wereld…….

  Like

 17. Patriot 2.0 zegt:

  Volgens allerlei bronnen is nu de stabiliteit in gevaar en zullen er spanningen ontstaan. Nee, die waren er nog niet, haha ?

  Like

 18. J. C. Th. Köhler zegt:

  Jammer dat het artikel van HLN zo vol staat met aperte leugens.

  “Het Arabische Oost-Jerusalem is sinds 1967 door Israël bezet. ”
  Wat zegt resolutie 242 van de VR uitgebracht na de Zesdaagse Oorlog over het heroveren van Jerusalem? In de preambule stelt de resolutie dat “acquisition of territory by war” ontoelaatbaar is. Jordanië hééft Jerusalem veroverd in een aanvalsoorlog. Het is ook nog belangrijk op te merken hoe de Jordaniërs huis hielden in Oost-Jerusalem en de Oude Stad, nadat zij deze hadden veroverd in ’48. Alle synagogen werden vernietigd, alle Joden werden verjaagd, graven werden ontheiligd, al het mogelijke werd gedaan om Joodse heiligdommen te verwoesten. Al het Joodse werd uit de stad weggewist. Verder moet worden opgemerkt dat er geen Oost-Jerusalem bestaat. Er bestaat alleen Jerusalem. En dat is NIET Arabisch. Zowel de Balfour-verklaring (1917) als de Conferentie van San Remo (1922) spreken nergens van een aparte status voor Jerusalem. Derhalve kan niemand anders aanspraak maken op (geheel) Jerusalem dan Israel.

  In 1948 bezet Egypte Gaza en Jordanië bezet Samaria en Judea plus Oost-Jerusalem, inclusief de Oude Stad. Tegen de bezetting door Egypte en Jordanië klonk, tot Israël het gebied in de juni-oorlog van 1967 heroverde in een verdedigingsoorlog, nooit protest vanuit de Palestijnse bevolking. Nimmer eisten zij onafhankelijkheid. Zij voelden zich deel van de Arabische natie. Het begrip ‘Palestijnen’ zoals we het nu kennen, bestond nog niet in die tijd.

  “Al tientallen jaren ijveren de VN ervoor dat de status van Jeruzalem in vredesonderhandelingen tussen Israëli’s en Palestijnen wordt vastgesteld. ”

  En ook al tientallen jaren met overweldigend resultaat:
  (Conferentie van Khartoem, 1967)
  1. NEE tegen vrede met Israël
  2. NEE tegen erkenning van Israël
  3. NEE tegen onderhandelingen met Israël
  Direct na de uitroeping van de staat Israël werd het land aangevallen door vijf Arabische staten: De Onafhankelijkheidsoorlog van ’48 – ’49
  Tijdens de Sinaï campagne van 1956 stond Israël tegenover Egypte
  Tijdens de Zesdaagse Oorlog van 1976 hield Israël stand tegen een aanval van Egypte Jordanië en Syrië
  Hierop volgde de Uitputtingsoorlog tegen Egypte die duurde van 1967 tot 1970
  In 1973 werd Israël opnieuw overvallen door Egypte en Syrië tijdens de Yom Kippoer oorlog en deed Jordanië alleen niet mee uit angst voor zijn eigen ‘Palestijnen’
  Dan volgt de Eerste Libanon oorlog van 1982, niet gericht tegen Libanon maar tegen de van daaruit opererende PLO terroristen van Yasser Arafat. De strijd verplaatst zich van oorlog tussen landen tot een oorlog tegen niet-statelijke terroristische organisaties
  De ‘Eerste Intifada’ is de ontplooiing van grof geweld tegen de staat Israël door de PLO. Deze duurt van 1987 tot 1993
  De ‘Tweede Intifada’ volgt van 2000 – 2004
  Tijdens de Gaza Oorlog eind 2008 staat Israël tegenover Hamas.

  De buitenlandvrouw van de Europese Unie, Federica Mogherini, waarschuwde nog “dat elke actie die de vredesinspanningen ondermijnt om twee staten voor Israëli’s en Palestijnen in het leven te roepen, vermeden moet worden”.

  She’s barking up the wrong tree. Israel heeft allerlei concessie toegezegd in wat genoemd wordt het vredesproces. De Palestijnse Arabieren hebben steeds alles van de hand gewezen en waar mogelijk gesaboteerd. Dus elke actie die de vredesinspanningen ondermijnt wordt steeds uitgevoerd door de Palestijnse Arabieren.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Met dank aan Roelf-Jan Wentholt.

  Geliked door 2 people

 19. Guardiacivil zegt:

  De rode lijn is voor al die Arabieren……..tot hier en niet verder!
  En voor al die jodenhaters, vanaf nu is Jeruzalem dus definitief de HEILIGE HOOFDSTAD VAN ISRAËL.

  Like

 20. Guardiacivil zegt:

  En al de rest oprotten naar Mekka!

  Like

 21. J. C. Th. Köhler zegt:

  Honest reporting:

  Op verzoek van Syrische artsen heeft het Israelische leger een veld-kraamkliniek geopend op de Syrische kant van de Golan Hoogvlakte.
  The Jerusalem Post verklaart:
  Volgens de commandant is de kliniek twee weken geleden geopend in het dorp Bariqa, in de Quneitra regio van het door Syrië gecontroleerde deel van de Golan Hoogvlakte. Ofschoon alle artsen Syriërs zijn, zijn alle couveuses, bedden en echo-apparatuur geleverd door Israel.

  Sinds de opening zijn meer dan 200 vrouwen geholpen in de kliniek, van wie meer dan 30 zijn bevallen. Het is grandioos wat we hebben gedaan samen met de Syrische artsen; een heleboel vrouwen zijn erg dankbaar, zei de Israelische luitenant-kolonel.

  Vertaling: J. C. Th. Köhler.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

  • Anna zegt:

   Klopt : en de plaats van geboorte in hun toekomstig paspoort staat dan zeker “ Israël”

   Trouwens Israël geeft de Druzen op de Golan zelfs een speciale status zodat ze de grens naar Syrië, waar hun familie woont, over kunnen gaan. In hun paspoort staat “inwoner van de Golan” ……. Wie zoekt er hier ruzie?….

   Like

 22. Cleo zegt:

  God bless President Donald Trump!!!

  Like

 23. MF zegt:

  Heeft Minister van Buitenlandse Zaken, Halbe Zijlstra, er verstand van, dan?

  https://www.ad.nl/politiek/zijlstra-vreest-explosieve-situatie-na-jeruzalem-besluit-vs~a797ec22/

  Like

 24. Jan zegt:

  BBC’s smerige anti-Israël-propagandamachine

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “But it wasn’t until the 1967 war with neighbouring Arab countries, that Israel captured east Jerusalem, including the Old City, and later it annexed it in a move that’s not recognised internationally.”

   Ik weet niet wie die truttebol is, maar ze heeft haar feiten niet in orde. Zowel in de Balfour-verklaring als in de Conferentie van San Remo is geen woord te vinden over een aparte status voor Jerusalem. Jerusalem hoorde gewoon tot het thuisland voor het Joodse volk. In de oorlog van 1967, die door de Arabische buurlanden van Israel is begonnen, met het doel Israel te vernietigen, heeft Israel Jerusalem TERUG VEROVERD. En dat dat niet internationaal erkend wordt, daar zit Israel niet op te wachten.

   “Basically the idea that an independent Palestinian state would be created alongside Israel, along the boundaries that existed before 1967, it’s written up in UN resolutions.”

   Die onafhankelijke Palestijnse staat is er al, zij het niet binnen de grenzen van Israel. Het heet Jordanië. De grenzen waar onze truttebol het over heeft, zijn geen grenzen maar wapenstilstandslijnen. Ze zijn inderdaad beschreven in UN resoluties, maar dan wel van de Algemene Vergadering en die hebben hoegenaamd geen rechtsgeldigheid. Het zijn adviezen, die niets te betekenen hebben in Internationaal Recht.

   “And there are lots of ongoing tensions. Particularly over the expansion of Jewish settlements in the east of the city, they’re seen as illegal under internationl law, but Israel disagrees.”

   Niet zo gek natuurlijk, als je bedenkt dat heel Jerusalem tot Israel behoort. En dat het verhaal over “illegaal onder internationaal recht” regelrecht uit de duim gezogen is. Er is eenvoudig geen internationaal recht van toepassing om Israel te beletten er te bouwen zoveel als ze willen. Die ongoing tensions bestaan er hoofdzakelijk uit dat er Joden in Israel wonen. Dat is het belangrijkste punt van irritatie, want: de Arabieren willen de Joden vermoorden. Dat is het hele conflict in een notendop. Het lijkt alsof de BBC onder leiding van de burgemeester van Londen staat. Sterkere anti-Israel propaganda kun je je nauwelijks voorstellen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Jan zegt:

    De leugen lang genoeg herhalen en de massa gelooft het. Linksvolk houdt niet van feiten, die maken hun eigen feiten, lees: leugens. Herhalen die eindeloos en als een ander hen hetzelfde vertelt, jaren later, menen zij dat zij zich bevestigt zien.

    Like

 25. Jan zegt:

  De ABC-jankertjes

  De CAIR-koranimals/HAMAS-Amerika jankt nog erger

  waarom zit deze gek niet al lang in GITMO?

  Like

 26. Theresa Geissler zegt:

  Het werd hoog tijd, dat in Washington de wind eens uit een andere hoek ging waaien! Over hooguit een eeuw zullen ze in de VS voor Trump nog een standbeeld oprichten, je zult het zien. En met recht en reden!

  Like

 27. Toen ‘publiekslieveling’ Obama in juni 2008 zei dat Jeruzalem de ondeelbare hoofdstad van Israël’ moest blijven, bleef het opmerkelijk stil in ‘links Nederland’.

  Geliked door 1 persoon

 28. M. zegt:

  Goed zo, dat de hele wereld aan waanzin er tegen is had de Schepper al voorspeld en ook dat iedereen die zich er tegen opstelt zich zal bezeren dan wel het einde van zich zullen bespoedigen.
  De vrede roept alweer op tot dagen van woede omdat ze ook helemaal NIETS met vrede te maken hebben. De truken gooien er een boycot op en als u goed oplet ziet u goed het ware gezicht van de vrede.

  Like

 29. leefbarbaar zegt:

  Mooi, zal tijd worden. Jewish lives matters too.

  Like

 30. Patriot 2.0 zegt:

  CU en FvD zijn VOOR de plannen van Trump. Kom op CDA: aansluiten !!! en… kleur bekennen !!!

  Like

 31. Republikein zegt:

  Laten we vooral niet vergeten dat het de booslims niet is te doen om grondgebied.

  Like

 32. Gert zegt:

  Voornamelijk edn probleem voor de palestijnen. Ik las dat Saudie Arabie en andere Arabische landen de palestijnen zat zijn en er wordt over en weer door inwoners van die landen op elkaar gescholden.SA c.s. zijn het zat steeds geld te geven terwijl de palestijnen ieder voorstel torpedeert en blijft ageren tegen Israel. Ze willen geen oplossing want dan zijn ze de geldstromen uit het Westen kwijt. Goed dat de Arabieren hen nu eens gaan tegenwerken. Trump doet dat ook. Nu het overige Westen nog.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s