VIDEO: Donald Trump verklaart Jeruzalem tot hoofdstad van Israël! (06-12-2017)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, Israël, Jeruzalem, Jodendom, VS. Bookmark de permalink .

40 reacties op VIDEO: Donald Trump verklaart Jeruzalem tot hoofdstad van Israël! (06-12-2017)

 1. Jade zegt:

  Mooi zo, en nu even doorpakken…
  Volgende maand klaar a.u.b.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Eindelijk!!

  Wat mooi voor Israël. Hopelijk komen hier nu geen onbeheersbare spanningen tussen Joden en Arabieren van (ik hou mijn hart vast), maar deze stap van de VS is een hele belangrijke stap voor de Joodse staat en een opsteker voor premier Netanyahu!

  Shalom Israël!

  Geliked door 1 persoon

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   “Hopelijk komen hier nu geen onbeheersbare spanningen tussen Joden en Arabieren van…”

   Nóg onbeheersbaarder bedoel je? Er is maar één manier om die spanningen te beheersen: de Arabieren laten weten dat ze met vuur spelen.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Geliked door 3 people

   • tippelaar zegt:

    Om het eens mooi te zeggen: “De arabieren moeten geelimineerd worden. zonder dat is er nooit vrede voor israel.

    Like

   • Rensk. zegt:

    Het vredesproces komt in gevaar roepen de zogenaamde geschokten weer. Welk vredesproces? Een debiel ziet toch dat er nooit vrede zal komen daar. Trump zei het al: we zijn nu 20 jaar bezig met een vredesproces.Zonder resultaat Het is klaar. Dikke vette punt erachter. Die laatste drie zinnen komen niet van hem, maar dat bedoelt ie wel. Arabieren moet je aanpakken. Keihard.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ J.C.Th. Köhler op 6/12 om 20:59

    Met ‘onbeheersbare spanningen’ bedoel ik dus dat het daar compleet oorlog wordt. Op dit moment is het relatief rustig in Israël (wij krijgen geen negatief reisadvies bijvoorbeeld), en dat zal mede te danken zijn aan de militairen die bijna overal zichtbaar zijn.

    Israël is (helaas) ‘gewend’ aan terreurdreiging. Dat zeggen de inwoners ook zelf. Ze leren er mee leven als het ware.
    Omdat er heel veel Arabieren in Israël wonen, kán na de uitspraak van Trump de vlam in de pan slaan. De Arabieren die tot nu toe min of meer vreedzaam leefden in Israël zullen ongetwijfeld de kant van hun geloofsbroeders kiezen. Uiteindelijk willen islamieten de Joden uitroeien/verdrijven uit hun land. Dát is waarvoor ik mijn hart vasthoud.

    Like

  • Rensk. zegt:

   @ Cathja,
   nou die spanningen zitten er toch al hoor. Gezien het vredesproces wat maar niet van de grond komt en ook nooit van de grond zal komen. En als deze spanningen door deze beslissing nog wat meer naar boven komen, zouden ze als deze beslissing van Trump niet was genomen,op enig moment toch wel naar boven gekomen zijn. Trump kent de gouden regel: houd nooit rekening met mensen die intolerant zijn. Dat is intussen goed duidelijk. Ik hou er van. Van duidelijkheid. In de plaats van dat gedraai en slappe gezwets van b.v. Asscher. Notabene zelf een jood.

   Like

 3. Japio zegt:

  Wat een man, wat een durf. Ik zou willen dat wij zo’n vastberaden en dappere leider hadden. Go Trump go.

  Geliked door 1 persoon

  • tippelaar zegt:

   Japio, wij krijgen de leiders die we verdienen. Ook deze leiders zijn zoals wij, het volk dus. Achterbaks, leugenachtig, laf. pricipeloos en te laf om terug te slaan en onze vijand af te maken. Wij wachten liever tot de Amerikanen ons weer komen redden. Nou vergeet het maar. ” America First”, zegt Trump en gelijk heeft ie. Europa is al door de moslims onder de voet gelopen. Onze regering is al driftig bezig zich aan te passen aan deze situatie.
   Onze regeerders zijn ook doodsbenauwd dat ze op een moslimdodenlijst komen te staan vanwege een Fatwa. Ik mag het hopen.

   Like

 4. Flo zegt:

  Heerlijk ,de hele politieke kliek heeft maling en schijt aan de burgers ,willen iedereen vertellen wat ze moeten doen ,en mijn grote vriend Trump heeft schijt aan de kneuzen in Europa en schopt al die linkse klootzakken voor de kont en doet wat hij wil .

  Geliked door 1 persoon

 5. Boreas zegt:

  Al aqsa moskee afbreken en TRUMP-tower erop bouwen! Dat zal de zichzelfverrijkende tegenstanders en hypocriete islamknuffelaars leren! 😉

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Eindelijk. Stond vandaag ook in Trouw aangegeven dat dit ging aankomen. Ook vermelde Trouw dat de vorige presidenten Clinton en Obama dit tot nu verzuimd hadden te doen (om het vredesproces niet te ondermijnen, proest, proest, proest) ondanks dat de ondersteunende Amerikaanse wetgeving hiervoor al in kannen en kruiken was.

  Geliked door 1 persoon

 7. Theresa Geissler zegt:

  Historische woorden! Bravo, Mr. President!

  Geliked door 1 persoon

 8. J. C. Th. Köhler zegt:

  Hoera! ! !

  Shalom Israel.
  Shalom Donald Trump.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 1 persoon

 9. Latraviata zegt:

  Held!!!

  Like

 10. Taljaard zegt:

  En een massaal gehuil en gekrijs klinkt op vanuit het linkse, islamofiele en eurofiele establishment.
  Want Israel en de geschiedenis van het Joodse volk is HET historische en empirische bewijs dat een volk zonder thuisland weerloos is overgeleverd aan Jan en alleman. Dat gaat rechtstreeks tegen de socialistische dogmatiek van het internationalisme en liberale vrijmetselaars-utopisme van ”Alle Menschen werden Bruder” in.
  En het is bovendien ook nog eens tegen het zere been van de Islam en de zieligheids-fetish van het linkse Gutmenschentum aangaande de Palestijnen; in tegenstelling tot de Joden een volslagen fictief volk.

  Geen wonder dat ze zo razen en tieren.
  De EU en het Merkelreich zullen dit wel weer gaan veroordelen ”in de meest krachtige bewoordingen”. In de buikspreekpop van het internationale islamisme, wat de VN tegenwoordig is, zal het wel niet anders zijn. En de Nederlandse regering, aan de leiband van Brussel en Berlijn, huilt natuurlijk met de wolven mee.

  Maar veranderen kunnen ze het toch niet.
  Weer een briljante zet van Trump om de EU van de rest van de wereld te isoleren.
  Aparte handelsverdragen met China en Oost Azie zijn al door hem bekokstoofd.
  Theresa May en de Tories zijn voor het blok gezet, toen hij ze vorige week op niet mis te verstane wijze duidelijk maakte waar de Amerikaanse sympathieen liggen. En ze kunnen nu kiezen of delen.

  Bitte, Herr Trump,zo schoffeerde Merkel hem vorig jaar november; onderwerp u aan mij, de keizerin van Europa. Welnu, dit is zijn antwoord. Eat it, Merkel!
  Putin lacht zich vast en zeker ook een kriek.
  Net als ik.

  Geliked door 1 persoon

 11. Rookmelder zegt:

  Het geneuzel over het ‘vredesproces’ heeft tientallen jaren niets opgeleverd voor vrede en stabiliteit in Israel dankzij tegenwerking van de ‘Palestijnen’, dan maar de knuppel in het hoenderhok en Jeruzalem gewoon en terecht erkennen als hoofdstad. Hulde aan Trump voor zijn onbuigzaam en moedig optreden wat velen hebben nagelaten, omdat ze de ballen er niet voor hadden, en het ‘vredesakkoord’ als uitstel-excuus gebruikten. De uitspraak van Trump is historisch en 6 dec. 2017 zal in dit kader een historische dag zijn, wat de gevolgen ervan ook mogen wezen.

  Like

 12. Mary zegt:

  Ja ja, deze man doet precies wat hij zegt en. nogmaals, onderschat hem niet hij gaat gewoon door, precies de reden dat die hele NWO kliek, de EU club, VN, klimaatclub, net zoals bij Wilders hem liever vandaag dan gisteren zien verdwijnen, maar hij blijft en wellicht niet voor vier maar voor acht jaar, zou dat nu even prettig zijn voor de Amerikanen en een grote tegenvaller voor al die louche allesverwoestende ellendelingen, hij dreigt namelijk niet, hij doet het!!!, geweldig!!!.

  Like

 13. Taljaard zegt:

  En verder is dit het beste nieuws wat ik heb gehoord sinds het vallen van de Berlijnse Muur.
  Weet dat ze hier op dit blog niet allemaal christen zijn, maar dit is voor mij een teken dat de machten van het kwaad niet zullen triomferen. En dat de EU hopelijk ook snel zal vallen.
  Maranatha!
  Wat ben ik hier BLIJ mee.

  Like

 14. Zijlstra zegt:

  Met zaken doen heeft Trump zijn sporen ruimschoots verdiend maar t.a.v het buitenland moet hij
  nog een en ander leren!
  Ik vind het maar een domme zet, schiet niemand iets mee op alleen weer een aantal aanslagen.

  Like

  • Wim zegt:

   @Zijlstra. Misschien eens luisteren naar de briljante openingszin van de toespraak van Trump. M.a.w. wat heeft tientallen jaren toegevn aan het jengelen en dreigen van de Palestijnen opgeleverd. Trump gooit het over een andere boeg. Terecht. En hij laat zien dat hij ook de daad bij het woord voegt.
   Maar u bent blijkbaar gewend aan en content met leiders die met balen meel in de mond spreken en nooit hun beloften aan de kiezers waar maken… Toch geen familie van die andere Zijlstra in Den Haag die alleen teksten van zijn bazen in Berlijn en Brussel naspreekt?

   Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Jij heet toch niet toevallig Halbe van je voornaam?

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 15. Rene Kampers zegt:

  Het werd de hoogste tijd . Tot op heden konden die vervloekte Islamieten zonder tegenstand , integendeel , zowat heel Europa bezetten en hun wil opdringen.Nu krijgen ze kletsen op hun blote billen door de president van de USA .Prachtig De machtigste man ter wereld wil niet luisteren naar die vervloekte islamieten , ondanks hun waarschuwingen .Paus Franciscus gaf niet zijn steun aan deze moedige president , hij loopt al scheitende rond . Is Jeruzalem niet de bakermat van het Christendom ? Wat hebben die moslims daar te zoeken . Als er zever komt , laat maar komen, het leven is al niet veilig meer en de politiekers , behoudens enkele uitzonderingen worden met de dag laffer en onberekenbaar. Zolang die baardapen en hun zwarte spook-boerka’s tussen ons moeten leven is onze samenlevingveel van zijn kwaliteit verloren . Het kan zo niet verder !!

  Like

 16. Jan zegt:

  @ Wachteres zegt:
  7 december 2017 om 07:40

  Like

 17. Zijlstra zegt:

  @wim en Kohler
  Dat jullie zo een groot vertrouwen in grossmaul Trump hebben, ik gun jullie je feestje en natuurlijk
  moet er grote opruiming in het Midden-Oosten komen maar daar is Trump een paar maten te klein
  voor.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s