Jeruzalem . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Benjamin Netanyahu, Donald Trump, Israël, Jeruzalem, Jodendom, VS. Bookmark de permalink .

37 reacties op Jeruzalem . . .

 1. Jan zegt:

  Reactie van de antisemitische EU: Expositie in Israël van terroristen die lijden onder 50 jaar Israëlische bezetting

  European Union (EU) representatives plan to mark international Human Rights Day on Dec. 10 with a photography exhibit from the left-wing organization B’Tselem, whose stated mission is working “to end Israel’s occupation”…

  The exhibition, titled “50 Years,” will be held in the Israeli port city of Jaffa and includes 50 portraits of Palestinians born in 1967 who are described by B’Tselem as having lived their entire lives under Israel’s “occupation.”

  https://www.algemeiner.com/2017/12/06/eu-spitting-in-faces-of-israelis-with-btselem-exhibit-foreign-ministry-official-says/

  Geliked door 1 persoon

  • Henk.V zegt:

   Daar heb je volledig gelijk, Jan!

   Onder de communistische EU ”minister van Buitenlandse Zaken” ontwikkelt de krankzinnige grootmacht die in Brussel zetelt, zich niet alleen tot een onduldbare, dictatoriale bezetter van ons werelddeel, maar bovendien ook nog een een antisemitisch blok van een omvang zoals de wereld nog nooit heeft gezien.
   Duitsland, dat in deze godvergeten EU de richting van het politieke denken en handelen bepaalt, lijkt geen lering te willen trekken uit de lessen van de Tweede Wereldoorlog: Na de dood van zes miljoen Joden op haar geschiedkundig conto te hebben bijgeschreven, gaat Duitsland onverdroten voort op de weg van de grootschalige import van vele miljoenen joden hatende lieden…
   Dat wij ons moeten bevrijden van deze EU zou voor ieder zinnig denkend mens geen punt van discussie meer moeten zijn, net zo min als het voor iedere Nederlander duidelijk zou moeten worden dat wij nooit meer zouden moeten stemmen op partijen die vastbesloten zijn ons te beroven van onze zelfstandigheid als land, ons RECHT op ZELFBESCHIKKING en al onze verworvenheden.

   Daarom verheugt mij de aanblik van deze twee vlaggen , geprojecteerd op een oude muur in Jeruzalem: van Israël onze enige WERKELIJKE vriend in het Midden Oosten en van Amerika, onder leiding van een soms wat onbehouwen opererende president, die goddank echter is gezegend met gezond verstand. . Met zo’n vriend aan haar zijde kan Israël de rol blijven vervullen van het land dat richting geven aan ieder die ECHTE vrede wil in het Midden Oosten en in de wereld, een vrede die niet zal gaan ten koste van een volk dat al genoeg is vervolgd, en geteisterd in de geschiedenis.

   Geliked door 3 people

  • Marlies zegt:

   Ik neem aan dat er toestemming voor de exhibitie moest worden gevraagd aan de Gemeente Jaffa. Waarom is er toestemming verleend voor een bash-Israel/occupatie tentoonstelling?

   Like

 2. Wachteres zegt:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20171207_03229755

  EU en andere landen reageren “zeer verontrust” op Trumps speech Brussel –

  De Europese Unie reageert “zeer verontrust” op de speech waarin Amerikaans president Donald Trump Jeruzalem erkende als hoofdstad van Israël. EU-topdiplomate Federica Mogherini vreest de gevolgen ervan voor de kansen op vrede tussen Israël en de Palestijnen. Ze roept alle partijen in de regio op tot kalmte en terughoudendheid.

  Hadden wij anders verwacht van deze communiste en haar trawanten?

  Geliked door 3 people

  • Tistochwat zegt:

   @ Wachteres 7 december 2017 om 07:37

   LInksvolk kan niet tegen de waarheid, dan worden ze hels in de kop.
   En maar stoken, en de boel maar ophitsen, meer kunnen ze niet.

   Like

  • Williaan zegt:

   Het beleid van de vorige presidenten heeft niets goeds gebracht slechts het tegendeel, de erfenis die Trump toegeschoven krijgt. Trump durft tenminste deze zeer lang en angstig uitgestelde stap te nemen. Juist de oosterse landen zagen dat uitstel als een zeer zwak gedrag en hebben daar voor totaal geen respect. Natuurlijk gaan ze nu tekeer als verongelijkten, dat is hun cultuur. De rest van het Westen zijn angsthazen en laten over zich lopen. De olie is het enige machtsmiddel van de islam. O ja, de ongebreidelde volksverhuizing is er nu ook een.

   Like

 3. leefbarbaar zegt:

  En moslims zijn toch wel woedend, geen reden om ze te behoeden voor vermeende kwetsende zaken. Al die jaren begrip en subsidie hebben weinig opgeleverd in de regio.

  Like

 4. T.Troubadour zegt:

  Een president die zijn verkiezingsbeloften nakomt Kan Pinoccio Rutten nog wat van leren.

  Like

 5. Jan zegt:

  De anti-Israëlpropaganda van de marxistische ARD op volle toeren

  Gabriel liegt er weer fiks op los en Trump wordt eindeloos door de drek gehaald door Leni Riefenstahl, aka Gabi Gostorz

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Clinton, Bush en Obama.
   Drie presidenten die de kracht van Amerika grote schade hebben toegebracht.
   Ze zijn weg.
   Vernietigd.
   Belangrijk is nu alléén de nieuwe kracht van en voor Amerika,
   belichaamt in de persoon van Trump.
   Waardoor we opnieuw kunnen geloven in ’n Amerika als dè steunpilaar in onze komende strijd tegen die vervloekte islam.
   Meer is er niet.

   De kritiek van de EU en Duitsland, Frankrijk, Engeland en Nederland op Trump, zal dus de komende maanden tot het extreme toenemen.

   Like

 6. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Gewoon walgelijk.

  Like

 7. Elisah zegt:

  Zeer vreemd, het duurste schilderij ooit, van Leonardo da Vinci met de afbeelding van Christus blijkt gekocht door een saudische prins en het gaat hangen in het nieuwe in louvre abu dhabi…..
  Christelijke afbeeldingen of symbolen zijn daar verboden, als je bijv een kruisje draagt kan je al in de gevangenis komen.

  https://nos.nl/artikel/2206335-saudische-prins-kocht-duurste-schilderij-da-vinci-naar-abu-dhabi.html

  Geliked door 1 persoon

 8. Yobe sommer zegt:

  Waarom is de Koran geloofwaardiger dan de Bijbel ??

  Geliked door 1 persoon

 9. Iedereen die overstuur is geraakt door de Donald Trumps erkenning van Jeruzalem als hoofdstad van Israel, moet even hiernaar luisteren. Maar ja, Obama hè, dat ligt anders…..

  Geliked door 1 persoon

 10. Guardiacivil zegt:

  Zet maar zware bewaking in op alles wat met de Joodse gemeenschap te maken heeft, extra alert, natuurlijk het gebeurt al, maar ik verwacht na deze verklaring nog meer en groter risico voor aanslagen. Ook de Amerikaanse school in Wassenaar en andere Amerikaanse instellingen.
  Het gaat gebeuren, die grote BOEM zit er nu aan te komen door die moslims.
  Heeft niets meer met de islam te maken, zijn alleen tegen hun kloten geschopt!

  Like

 11. dondorp zegt:

  ik vind het niet wijs me over israel uit te laten maar als israel een profetisch gebeuren is zal israel altijd blijven bestaan Als het vijanden heeft laat ze dan maar komen op de bergen israels om door israel god verwelkomd te worden met miljoenen meteorite stenen zoals de profeten voorspellen. openbaringen zegt ook daniel joden moeten 7 maanden lijken begraven van hun en gods vijanden welkom to israel!!!

  Like

 12. Henk der Niederlànder zegt:

  Hamas roept op om een nieuwe intifada tegen Israel te beginnen.
  Dus opnieuw een oproep tot geweld.
  Vraag is dan, heeft Hamas wel eens een andere soort oproep gedaan richting Israel.

  http://politiek.tpo.nl/2017/12/07/hamas-roept-op-tot-geweld-israel/

  Geliked door 2 people

 13. dondorp zegt:

  ik vind het niet wijs me over israel uit te laten maar als israel een profetisch gebeuren is zal israel altijd blijven bestaan Als het vijanden heeft laat ze dan maar komen op de bergen israels om door israel god verwelkomd te worden met miljoenen meteorite stenen zoals de profeten voorspellen. openbaringen zegt ook daniel joden moeten 7 maanden lijken begraven van hun en gods vijanden welkom to israel!!! ik heb vrienden israel wonen en voel me daar zelf ook erg thuis maar mijn vriend is half alleen de moeder en mag er niet lander 3 maand blijven dus men moet voor emigratie door proces vele gaan 2 jaar militaire dienst om en tot eeuwig verblijf in israel Dat is het waard!!! maar de woningen zijn daar netels in nederland niet erg groot ! laat 4 jaar 4 maand israel geweest Het is __goddelozen weten dat niet— god die israel tot struikelblok der volkeren gesteld heeft Zo leert de profeten wie zich tegen israel keert keert zich tegen Hem deg de god van israel en verliezen Zijn bescherming en gaan in hun haat tegen israel ten onder

  Like

 14. jack holland zegt:

  Een van de redenen waarom jeruzalem heilig is voor mossels:;

  BELOOF NIET TE GAAN LACHEN !

  Mossels geloven nl dat mohammed een keer snachts op een soort vliegende ezel van mekka naar jeruzalem is gevlogen en daar heeft gebeden met meerdere profeten waaronder jezus(die toen al 1400 jaar dood was maar dat terzijde ) en smorgens was hij weer terug in mekka.
  Zijn schoonvader aboe bakr (de viezerik die zijn dochtertje aischa weggaf aan zijn mattie mo de pedo zodat hij haar eens lekker kon uitwonen) heeft bevestigd dat het waar was want mohammed had verteld aan aboe bakr hoe jeruzalem eruit zag .terwijl aboe bakr er nog nooit was geweest dus die kon het weten..
  Man o man
  Dit is toch werkelijk om je kapot te lachen .en dit achterlijk stompzinnige moslimvolk wordt nog kwaad ook als je ze niet serieus neemt..

  Ik snap de media niet,zet die moslims toch voor zeik met hun eigen bullshit zet hun zgn heilge geschriften letterlijk op de voorpagina van de telegraaf en ad zoals de vlucht op een vliegende ezel.
  Beschrijf ook eens de gelijkheid van man en vrouw in de koran .
  Man en vrouw zijn gelijk volgens de koran
  achmed gaat dood heeft 90 euro. Heeft 1 zoon+ 1 dochter zoon krijgt 60 euro en dochter 30 .
  Want 60=30 toch ? logisch toch?
  Dit is volgens mij de enige manier om ten strijde te gaan tegen de islamitische achterlijkheid Zelf zullen ze nl het nooit ontdekken omdat ze er te lomp voor zijn.

  Like

 15. ruben zegt:

  Jeruzalem was, is en blijft de hoofdstad van Israël. Geen land of organisatie heeft het recht om zich hiermee te bemoeien. Dat Europa en bv Nederland tegen de verplaatsing van fe ambassade is heeft natuurlijk te maken met de islam en de olie. Nederland was van natuur pro-israel, totdat er een Arabische olieboycot kwam. Walgelijk gewoon. Israel wordt voortdurend gedemoniseerd. Evenals het Christendom en de christenen. De joden hebben nog een (klein)land waarnaar toe ze kunnen vluchten. De christenen, maar ook patriotten hebben geen land. We zijn vogelvrij in de komende verdrukking. Alhoewel in die tijd niemand zich veilig zal voelen.

  Like

 16. Wachteres zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/11509/trump-jerusalem-israel

  Why Trump Is Right in Recognizing Jerusalem as Israel’s Capital by Alan M. Dershowitz

  President Trump’s decision to recognize Jerusalem as Israel’s capital is a perfect response to President Obama’s benighted decision to change American policy by engineering the United Nations Security Council Resolution declaring Judaism’s holiest places in Jerusalem to be occupied territory and a “flagrant violation under international law.” It was President Obama who changed the status quo and made peace more difficult, by handing the Palestinians enormous leverage in future negotiations and disincentivizing them from making a compromised peace.

  It had long been American foreign policy to veto any one-sided Security Council resolutions that declared Judaism’s holiest places to be illegally occupied. Obama’s decision to change that policy was not based on American interests or in the interests of peace. It was done out of personal revenge against Prime Minister Netanyahu and an act of pique by the outgoing president.

  It was also designed improperly to tie the hands of President-elect Trump. President Trump is doing the right thing by telling the United Nations that the United States now rejects the one-sided U.N. Security Council Resolution.

  Like

 17. ed zegt:

  sprookjes boeken.

  Like

 18. Trucker zegt:

  De premier Michel (Joods nota bene) van het kunstmatige land belgie “keurt dit af”, de minister van buitenlandse zaken van hetzelfde kunstmatige land belgie zegt “dit is olie op het vuur”.
  Eat your heart out stelletje schoften, die Michel is een Judenrat de bekendste is dat vies opdondertje van feesboek, ben eventjes zijn naam vergeten het is een “vriendje ” van die communistische heks Merkel… dat verklaard alles

  Zuckerberg geloof ik dat die smerige verrader heet.

  Like

 19. john van antwerpen zegt:

  The Jewisch empire will rise again.

  Like

 20. Republikein zegt:

  Fijne billen, viel me op.

  Geliked door 2 people

  • Trucker zegt:

   Zelfs de meisjes in het IDF zien er eerder uit als modellen dan als trooper toch zijn ze dodelijker als vele schijterds die bij de politie zitten in Nederland en/of belgie.
   mooie video

   ik ga ASAP verhuizen… 🙂

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s