SOCIALISTEN: uitleg overbodig . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, dictatuur, Duitsland, EUSSR, kwaadaardige opzet, Links fascisme, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

31 reacties op SOCIALISTEN: uitleg overbodig . . .

 1. Schulz wil het ‘groot-Europa’, waar in 1939 mee begonnen werd, nu versneld afmaken. Hieronder zijn tweet en mijn antwoord.

  Geliked door 1 persoon

 2. Wachteres zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/dictator-in-spe-schulz-slaat-helemaal-door-elk-land-dat-geen-verenigde-staten-van-europa-wil-moet-de-eu-verlaten/

  Dictator in spe Schulz slaat helemaal door: ‘Elk land dat geen Verenigde Staten van Europa wil, moet de EU verlaten!’

  Geliked door 2 people

 3. Henk der Niederlànder zegt:

  Deze mafklapper Schultz is in zijn eigen land al uitgerangeerd.
  Hij dacht met zijn terugkeer naar DLD de socialisten weer op het politieke spoor te krijgen maar deze idioot had niet voorzien dat in heel Europa dit gespuis uitgekotst word.
  Nou probeert de gek met Merkel een vuile zaak op te zetten want dat is zijn laatste kans om op politiek niveau nog iets te betekenen, met het gevolg als dat lukt worden de socialisten de voetveeg van Merkel.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Als Schulz Kanselier wordt zou dat ’n hele goede zaak zijn voor AFD.
   Geheid dat de AFD dan t.z.t. op basis van haar aanwas tot verboden partij wordt
   verklaard op basis van de na de oorlog aangenomen wet dat staatsgevaarlijke partijen kunnen worden verboden.
   Schultz is iemand die dat zeker gaat doen…
   Gevolg enorme onrust in het land, waardoor heel veel instanties (EU) gedwongen worden hun ware gezicht te laten zien.
   Grote kans op uitbreken van chaos.
   ’n Land als Oostenrijk zal dan ook partij moeten kiezen.

   Zo komen we dan van het een in het ander…

   Like

 4. Tistochwat zegt:

  Gevaarlijke megalomane tiran!

  Geliked door 2 people

 5. Jean zegt:

  Wij willen de dood van die EU misdaadorganisatie.
  Wij willen geen islamieten in Europa.
  Wij zijn tegen elke vorm van geweld en die EU én islamieten is een brok geweld tegen de Europese burgers want als de EU tegen geweld zou zijn dan was er nu geen enkele islamiet in Europa.

  Like

 6. Petra DeBoer zegt:

  Schulz kan de pot op met zijn socialisme. Er is geen plaats voor nationaal, Europees of internationaal socialisme. Socialisme heeft al meer dan genoeg mensenlevens gekost of kapot gemaakt.

  Like

 7. Jan zegt:

  Europäische Union vor dem AusSchulz will Vereinigte Staaten von Europa

  Die Stärkung der EU ist eines der zentralen Ziele, die Martin Schulz auf dem SPD-Parteitag ausgibt. “Europa ist unsere Lebensversicherung”, sagt der SPD-Chef. Sein Zeitplan für Reformen ist ehrgeizig.

  Der SPD-Vorsitzende Martin Schulz will die Europäische Union bis 2025 in die Vereinigten Staaten von Europa mit einem gemeinsamen Verfassungsvertrag umwandeln. Die EU-Mitglieder, die dieser föderalen Verfassung nicht zustimmen, müssten dann die EU verlassen, sagte Schulz auf dem SPD-Parteitag in Berlin. Der Parteitag soll grünes Licht für die Aufnahme von ergebnisoffenen Gesprächen mit der Union über die Bildung einer Regierung geben.
  ….
  https://www.n-tv.de/politik/Schulz-will-Vereinigte-Staaten-von-Europa-article20172092.html

  Like

 8. Kraftavilqa zegt:

  We want a US of E spreek voor jezelf lamlul! Ieder land dat dat nieet wil moet uit de eu nice going de Britten hebben jullie er al uitgejaagd en ik vermoed dat met deze houding enkele oost-Europese lidstaten hun lidmaatschap zullen gaan heroverwegen. Ook in Nl. geraakt men die eu ook meer en meer kotsbeu, behalve natuurlijk de bestuurlijke elites (anders gaat ’t licht uit) ja hoor de Zwitsers zitten al jaren in ’t donker en ook de Britten zijn al ca. een jaar op kaarsen en toortsen aangewezen.’t Zal mij benieuwen of de führers straks het Europese leger gaan inzetten om de beol bijeen te houden geen mooier uur dan dictat-uur, nietwaar. De eu garandeert vrede was een van die sprookjes weet U ’t nog het tegendeel blijkt echter waar de eu garandeert meer verdeeldheid dan ooit tevoren naar ’t zich laat aan zien tot aan burgeroorlog toe, wat een geweldig groot goed die eu. Dieser scheisspolitiker und ihr Wahnsin. Verdomde habbezakkers. Net zo nuttig als een fiets voor een vis.

  Like

 9. Claudia M. zegt:

  Wir/nous/we? No only bloody idiots want this. Not me!

  Like

 10. Trucker zegt:

  Eén van de eerste keren dat ik een titel niet goed vind, eerder in die zin onvolledig
  Het is Nationaal socialisten uitleg overbodig

  Like

 11. paulzwueste zegt:

  Jammer.
  Schulz heeft qua persoon de juiste uitstraling om Duitsland op de goede weg te zetten, als hij eerst zèlf de juiste en énige goede weg zou ingeslagen zijn.

  Like

 12. Trucker zegt:

  Aanvulling op het wishful thinking van die boekhandelaar:
  dat verenigde spul van de eu (HQ dictators) zal er nooit komen.
  Daarom dat ze een eu leger opbouwen, kan het onder commando komen van communistische wijven a la Mogherini of aanverwante (Verhofstad maakt ook kans om de dictatuur met ongebreideld geweld uit te oefenen).
  Goedschiks zal het nooit lukken, er zijn teveel nationalisten die spuwen op het verenigd eu gezeik (ik oa).

  Like

  • Rensk. zegt:

   @ trucker: dat EU leger is een nachtmerrie, waarbij ik hoop dat de EU voor het zover is al uit elkaar geklapt is. Ik moet er echt niet aan denken met dat volk, die je hierboven opnoemt met Jucnker aan het hoofd. De vrijheid van meningsuiting staat nu al op scherp, laat staan met een Eu leger.

   Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    Alles wijst er op dat het kwaadschiks gaat gebeuren, in eu HQ brussel beseffen ze dat er geen draagvlak is voor dat verenigd eu gedoe, dat weten ze heel goed.
    De enige wijze om hun plannen door te zetten is handpoppen gebruiken in de (voor nog een kleine beetje) soevereine staten die de regering vormen en die openstaan voor eu HQ’s plannen.
    Het zal nooit of te nimmer democratisch gaan, de tegenstand is te groot en de anti eu partijen hebben de wind in de zeilen.
    Het gevaarlijkste voor ons Avondland blijft de domme, luie en onwetende kiezer die slaafs alles gelooft wat de mainstream kwaakt.
    Was die grote (grootste zonder meer) groep niet zo stupide als tot op heden had het eu HQ brussel tuig (dictators) vandaag nog minder ver gestaan.
    De massa duiden dat ze hun verworven vrijheid op de helling zetten is een onmogelijke taak geworden, de krachten (tegenstand) zijn te groot (pers/politiek) heb ik al vaker geschreven.
    Wen er maar aan dat we op een roetsjbaan zitten die recht naar de hel rijd en de remmen verwijderd zijn voor de rit.

    Geliked door 1 persoon

   • Taljaard zegt:

    @Trucker
    Dat willen ze in Brussel wel, maar dat krijgen ze in Polen, Hongarije, Tsjechie en Slowakije er nooit door. En wanneer ze op deze manier hun masker laten vallen heb je gerede kans dat de Fransen (het volk, niet Macron c.s.) op de zelfde manier de kont tegen de krib gooien als de Engelsen.

    De slaafse passiviteit van de massa die je zo raak beschrijft is voornamelijk een Duits en Nederlands fenomeen. Want zowel Duitsers als Nederlanders hechten zeer aan ORDE.
    De Duitsers vanwege het trauma van WO2 en een inherente gezagsgetrouwheid, die een erfenis is van het Pruisendom. En de Nederlanders omdat wanorde slecht is voor de handel en de commercie, en omdat dan het land voor 60% onder water kan verdwijnen.

    Zou wel eens willen zien wat er gebeurt wanneer een EU-leger Polen of Hongarije gaat binnenvallen. Kan je verzekeren dat ze dan van een hele koude kermis zullen thuiskomen.
    Weten ze in Brussel ook wel.
    Als ze daar iets klaar willen krijgen moet dat gebeuren met Soros-taktieken; d.w.z. subversieve elementen ondersteunen en zo op binnenlandse onrust aansturen.
    Maar ook dat heeft bijv. een Victor Orban al doorzien.
    En in Warschau zijn ze ook niet achterlijk.
    Bovendien is de wind in Washington (God zij dank!) gedraaid.

    Kortom, laat die Schulz maar brallen.
    Hoe meer eurofielen als hij de perfide EU-agenda bekend maken, hoe meer ze daarmee hun eigen positie ondergraven. En die is toch al wankel.

    Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Je hebt helemaal gelijk Taljaard.
    Zo zal het gaan.
    Een héél belangrijke zaak heb je echter niet vermeld.
    Naast het feit dat je stelt dat de wind in Washington is gedraaid, weten ze in Brussel ook héél goed dat als ’n eventueel “EU-leger” ’n voormalig Oostblok-land binnen zou vallen Poetin onmiddellijk z’n tanks stuurt om de zooi te stoppen.
    Ik ben er absoluut zeker van dat Poetin dit gaat doen.
    Bovendien is de EU doodsbang dat die landen zèlf al toenadering tot Poetin zullen zoeken, in geval van ’n dreigende EU-macht.
    Laten we niet vergeten dat de EU(VS)-oorlog tegen Servië uitsluitend en aléén maar mogelijk was doordat Rusland toen finaal op z’n rug lag.
    Servië en Rusland waren en zijn broederstaten.
    En Poetin zal nooit vergeten wat er toen is gebeurd.
    Poetin heeft ’n ijzeren zelfbeheersing, en wacht al jaren op die ene héle grote fout die de EU dàn zou maken en die hem de gelegenheid zal geven z’n frustratie op die EU uit te leven.

    Ik blijf er echter van overtuigd dat zo’n EU-leger tot de reële mogelijkheden behoort.
    Vragen we ons af waar dat EU-leger dan voor nodig zou zijn?
    Simpelweg machtsvertoon… om Duitsland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk en eventueel de Scandinavische landen “te helpen hun autonomie te bewaren indien er troebelen zouden uitbreken….”

    Like

   • Taljaard zegt:

    @Paul
    Het ligt toch een beetje gecompliceerder.
    Want de Polen hebben net zo’n hekel aan de Russen als de Ieren aan de Engelsen; al eeuwen lang dus.en goed met elkaar te vergelijken. De Hongaren staan net zo tegenover de Russen als de Nederlanders ten opzichte van de Duitsers een jaar of 50 geleden.
    Geldt ook voor de Tsjechen en de Slowaken.
    Die zijn de Sowjet bezetting namelijk nog lang niet vergeten.
    Alleen de Serven en tot op zekere hoogte ook de Bulgaren kunnen redelijk goed met de Russen overweg. Wanneer Putin zijn tanks richting Warschau zal sturen om een eventueel EU-leger tegen te houden zal dat resulteren in een op zijn minst diepe verdeeldheid onder de Poolse bevolking, in contra en pro Putin en contra en pro EU.
    Dus zo simpel ligt het niet.

    Eerder zal men er vanuit Brussel alles aan doen om de zittende PIS regering in Warschau eruit te werken. Tot voor 1 jaar geleden konden ze daarbij rekenen op steun vanuit Washington, maar nu dus NIET meer. En een aanval van een eventueel EU-leger op Polen zal vanuit Washington niet worden toegestaan. Zou trouwens ook moeilijk te verkopen zijn wanneer Killary in het Witte Huis had gezeten. Niet in het minst vanwege een nogal invloedrijke Poolse gemeenschap in de VS.
    En wat dacht je van de RKK?
    Want Polen is een door en door RK land.
    In dat geval zullen ze in het Vaticaan nog spijt krijgen als haren op hun hoofd dat zij Ratzinger , in alles de opvolger van de Poolse Woytila, eruit hebben gewerkt en die Argentijnse cultureel marxistische globalist paus hebben gemaakt.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Helemaal juist Taljaard.
    Ik had inderdaad moeten schrijven dat Poetin z’n tanks naar de grenzen zou sturen en niet direct het vuur zou openen.
    Poetin weet ook dat Amerika het optreden van ’n EU-leger niet zal goedkeuren .
    Sterker nog Amerika wil nèt zo min als wij dat EU-leger.
    Amerika zou gebruik maken van de dreiging van Rusland.
    Maar zo ver zie ik het allemaal niet komen.

    ..

    Like

 13. Jade zegt:

  Schulz, ik heb er geen zak mee
  te maken wat jullie willen…
  Weet je wat ik wil???
  Ik wil jullie zien hangen.
  Allemaal mooi naast elkaar.

  Geliked door 1 persoon

 14. Taljaard zegt:

  Dus DAAROM moest bij ons de referendum-wet zo snel mogelijk worden afgeschaft van die eurofiele lijmers in Den Haag.

  Geliked door 1 persoon

 15. christdus zegt:

  Die Schultz is ook maar een trekpop , net als Merkel enz.
  De ware smeerlappen zijn de Bilderberggroep met hun NWO en hun Kalergiplan.
  Zolang we dit gespuis niet ” ausradieren ” zullen baantjesjagers en useful idiots naar hun
  pijpen dansen .
  wist u dat onze ” royals ” een hele grote rol in dat Bilderberg groepje spelen ?

  Geliked door 1 persoon

 16. Jan zegt:

  Rijken kunnen in New York niet langer tot een bedrag van $100.000 aftrekken van de belasting maar in het vervolg $10.000. Gevolg, de Chardonnay-socialisten verlaten de stad.
  Zolang zij anderen konden opzadelen met de rekening van hun peperdure appartementen waren zij voor het socialisme, nu zij er zelf voor moeten opdraaien en niet de ander besluiten zij te vertrekken.
  Zal de huizenprijzen goed doen als deze parasieten massaal vertrekken.
  https://www.blazingcatfur.ca/2017/12/17/rich-new-yorkers-making-plans-to-escape-social-welfare-tax-burden-now-that-they-have-to-pay-it-themselves/

  Like

 17. Jan zegt:

  “12 Strong”: Leftists bash movie’s “toxic masculinity” | Ben Davies

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s