CARTOON: Zeldzame bezienswaardigheden . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op CARTOON: Zeldzame bezienswaardigheden . . .

 1. Jan Wandelaar zegt:

  Geliked door 1 persoon

 2. Trucker zegt:

  Niet helemaal on topic maar zoals ik steeds schrijf : islamieten gerelateerd.
  In volgende filmpjes (heb ik bij Bonni van BNI gehaald) krijgen we te zien hoe islamieten tuig geweld gebruikt tegen Duitsers.
  Het jammere aan deze is dat de mainstream RATTEN dit bewust uit de ether houden het zou wel eens voedingsbodem aan het AFD kunnen geven… dat is pas erg…
  De boekhandelaar (hoewel ik liever Silvio’s omschrijving gebruik) Capo Schulz wil met zijn verenigde eu dictatuur nog meer van dit, in navolging van de communistische wijven Merkel en Mogherini.
  Euh Heer Bron, ik weet dat u de censuurschaar niet hanteert maar is het mogelijk dat u een reactie geweigerd hebt van mij (ik moet eerlijk toegeven schreef iets te gedetailleerd over vuurwapens in bepaalde situatie), indien niet mijn excuses, u weet mijn paranoia hé 😉 want dan zal ik iets verkeerd gedaan hebben, in feite maar goed want was toch “link” op deze blog.  Geliked door 1 persoon

 3. Tistochwat zegt:

  @ Trucker 8 december 2017 om 18:58

  Trappen en slaan, meer kunnen die mohammedaanse primaten niet!
  Als ik dergelijk apengedrag zie, krijg ik moordneigingen en ik zou er dan ook helemaal geen moeite mee hebben om zo’n smerige, laffe mohammedaan een ‘speciale behandeling’ in mijn donkere kelder te geven.

  Geliked door 1 persoon

  • Trucker zegt:

   Het enige attribuut dat er (nog) niet is is een pijnbank, je kent dat vast wel waar je de islamiet “een maatje groter” kan maken.
   Misschien binnenkort bij Bolcom in de aanbieding.
   Nu begrijp ik ook waarom je echtgenoot (mijn informanten maakten de melding “nogal uit de kluiten gewassen”) zo gedwee is aan uw zijde…
   Met zo’n kelder je zou voor minder. 😉
   Zonder dollen, de woede die (vaak) uit uw commentaren afstraalt is een gezond iets en ik lees dat graag, ik denk dat jij (met een wapen) tegen tuig geen seconde zou twijfelen.

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Trucker 8 december 2017 om 21:50

    Nu begrijp ik ook waarom je echtgenoot (mijn informanten maakten de melding “nogal uit de kluiten gewassen”) zo gedwee is aan uw zijde…

    Nou, beste Trucker, ik ben zo ongeveer de meest zachtmoedige mens op de wereld, vooral als het gaat om dieren, maar kom NIET aan degenen die mij dierbaar zijn. 🙂
    EN ONRECHT? ONRECHT MAAKT VAN MIJ EEN WRAAKZUCHTIGE DUIVELIN! Evenals de krankzinnige wreedheid van de mohammedaan en de graaiende verraders in de ‘regering’ dat doen.
    Straks stoppen de echte schurken mij nog in de bak, en dát terwijl ik veel te zacht ben voor deze wereld. Als een vogeltje (ondanks alle genomen voorzorgen) zich dood vliegt tegen een raam, ben ik de hele dag van slag vanwege het verlies van zo’n onschuldig mooi beestje, maar als het gaat om schurftige smeerlappen, draai ik 180 graden om. Ik zou op het graf van liegende, stelende ‘politici’ en ontplofte mohammedanen dansen.

    Enne, mijn echtgenoot heeft niets van mij te vrezen, hoor. Hij weegt twee keer zoveel als ik. 😉

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  De meest zeldzame bezienswaardigheid wordt gevormd door die ‘gematigde’ allah-kont-omhoog-zitter rechts op het plaatje.

  Like

 5. Trucker zegt:

  Daarnet op radio 1 van de openbare omroep BRT (staatsomroep in belgie) een opvallend (niet zo verwonderlijk) item over de betoging tegen POTUS Trump beslissing om Jeruzalem te erkennen als Israëlische hoofdstad.
  Ik kreeg een stem te horen die duidelijk gekoppeld kon worden aan een rechtop lopende kopvod of tent, het accentje dat ik haat vol sisklanken, wij islamofoben weten dan wie of wat.
  We kregen uitgebreid te horen dat “…Trump zich niet hoeft te moeien met een ander land…” e, meer van dat fraais.
  Normaal wordt aan betogingen weinig tijd gegeven of het is in een belangrijke context (Catalonië), maar zeker als het tegen POTUS Trump of rechts, nationalistisch, Israël is dan krijgen we het protesterend TUIG uitgebreid an het woord.
  Tegengeluid krijgen we niet, duiding van een ambtenaar-journalist of nuancering krijgen we dan evenmin, enkel en alleen om de suggestie te wekken dat hij/zij die aan het woord is het gelijk aan zijn/haar kant heeft.
  Weinig subtiele vorm van beïnvloeding maar het gros van de kijker/luisteraar/lezer merkt het niet op (als ze al zouden willen).

  Like

 6. Leo 1 zegt:

  Markje vindt het “echt verschrikkelijk “….. en gaat over tot de orde van de dag !.

  Hoeveel handen gaan van die beelden wel niet jeuken ???

  De mijne in ieder geval wel, of ben ik de enige ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s