Jeruzalem . . .

Screenshot_123

Ik heb een vraagje: Als dit hier ⇩ daarop gebouwd werd ⇩, wie is dan de bezetter?

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, cultuurrelativisme, Desinformatie, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, Rotzakken, Taqiyya, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op Jeruzalem . . .

 1. Cathja zegt:

  De vraag stellen is hem beantwoorden.
  De islam is de bezettende macht op het Tempelplein. Deze moskee hoort daar niet te staan en had daar dus nooit gebouwd mogen worden.
  Omdat islamieten altijd historische feiten ontkennen die in hun nadeel zijn, en daarmee eindeloos zullen doorgaan, verbieden ze archeologen om daar opgravingen te doen. Stel je toch eens voor dat er zaken aan het licht komen die de smerige islamitische leugens bloot leggen?
  Dan valt de hele ‘geschiedenis’ van mohammed ook in duigen, want volgens de koran is hij daar opgestegen. Daarom beschouwen moslims de Tempelberg als hún domein, en eisen ze dat de naam verandert.

  De werkelijkheid: mohammed is nooit opgestegen en geen moslim heeft het recht om de Tempelberg voor de islam te claimen. De Tempelberg behoort de Joden toe!

  Geliked door 3 people

 2. Thomasson zegt:

  Een hele goede vraag. De Joodse tempel stond precies op de plek waar de Omar moskee nu staat. Ondanks de schijnheilige GOEDBETAALDE geouwehoer van de linkse hyena’s, In werkelijkheid hebben de moslims niets, maar ook niets met Jeruzalem te maken Mohammed is daar nooit van ze leven geweest. Hij is gestorven in de buurt van de Jordaanse stad Akaba aan de Rode Zee. De legende van de gevleugelde paard Al Boeraq hoort in een fantasie net als de verhalen van Andersen of de ‘Lord of the Ring’. De Arabieren hebben trouwens ook een goed reden waarom de Klaagmuur voor hen is heilig. Mohammed heeft daar zijn ezel vastgebonden .De ezel liet daar zijn drollen vallen, voordat zijn baas ging naar de hemel (of de hel). Jammer dat zij geen museum hadden gebouwd waarin de heilige drollen worden tentoongesteld.

  Geliked door 1 persoon

 3. texel zegt:

  De Islam heeft door de geschiedenis heen altijd een moskee gebouwd boven op de heiligdommen van Christenen en andere geloven. Dat is ook een manier om te domineren zoals de Islam er vele kent. Het bidden midden in een straat bv, in het M.O onbekend en verboden, hier een manier om de ongelovigen te vertellen dat alle ruimte voortaan tot de islam behoord, domineren dus.

  Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @Texel. Dat is 100% waar. Dat deden ze zelfs in India. Er was paar jaar geleden een grote ruzie tussen Hindi en moslims over een plek waar de moslims bouwden een moskee , wetend dat de plek is heilig voor de Hindi. In Nazareth hebben ze een moskee pal naast de basiliek van de Aankondiging. Een van de belangrijkste kerken.in het christendom. Zij doen daar ook hun best de jengelen om de boel te verstoren. Ik kan niet voorstellen waarom de linkse strontkruipers ondersteunen moslims zelfs na de verschrikkingen die plaats vonden in de Sinjar gebergte, Palmiya en andere plekken in Syrie en Iraq waarin Jezidis en christenen door moslims massaal werden afgeslacht. Is bloedgeld voor hen belangrijker dan mensenleven? Tot hoever zijn deze menselijke afval gezonken? Hoe psychopathisch moet de regering van Angela Merkel niet zijn, om deze monsters een vrij entree in haar land te bieden? Met moslims kan men op twee manieren communiceren a) met een zware stok en b) door een loop van een geweer.

   Geliked door 1 persoon

  • Rensk. zegt:

   Moslims krijgen een opvoeding van hierarchie en krijgen met de paplepel in gegeven niet zelf te leren denken. Dat maakt dat het eigenlijk nooit volwassen mensen worden. Op een enkeling na, die meestal ex-moslims worden. En onvolwassen mensen willen altijd iets hebben wat van anderen is of belangrijk is voor anderen. Als dat niet goedschiks gaat dan begint het gedram. Uiteindelijk proberen ze het kwaadschiks door te proberen iemands eigendommen te vernielen of te frustreren of te ontnemen Nou daar hebben we weer voorbeelden te over van gezien en Jeruzalem is daar een groot voorbeeld van. In feite geloof ik helemaal niet dat Jeruzalem belangrijk voor ze is. Het feit dat het voor de Joden belangrijk is maakt dat het voor hun belangrijk is. Het is gedrag wat je ook bij psychopaten ziet. Wat dat betreft zou ik ook wel eens in het hoofd van Merkel willen. kijken. Mocht ze ooit berecht worden dan is het zo gek nog niet haar in die zin eens goed te onderzoeken. Goed object voor de wetenschap.

   Geliked door 2 people

 4. Jan zegt:

  Danny Ayalon vertelt waarom Jeruzalem nooit hoofdstad wordt van een moslimstaat

  Geliked door 1 persoon

 5. Saskia Dubbeldam zegt:

  De Al Aqsa is toch oorspronkelijk gebouwd als Byzantijns-Christelijke kerk? De mossels hebben dat ding nooit gebouwd hoor.

  Like

 6. exmarineman zegt:

  Jeruzalem is al een jaar of 3000 de hoofdstad van de Joden en de Tempelberg staat voor het heilige verzet van de Joden tijdens de bezetting door de Romeinen. En de moslims kunnen zeggen en eisen wat ze willen maar ze hebben geen enkel recht van spreken op, in en over deze stad noch de Tempelberg. Inderdaad bouwen ze overal moskeeën en moskeeën mogen ook niet op andermans grond gebouwd worden maar altijd moet de grond eigendom/bezit zijn van de “moslimsgemeenschap” want zo nemen ze beetje bj beetje het land in/over. Zo ook in “Istanbul” het voormalige Constantinopel alwaar de grote kerk is omgetoverd tot een moskee. En Erdogan kan wel een grote mond opzetten, maar dat Europese deel is nog steeds bezet door de Turken en behoort aan Griekenland toe. En de westerse regeringen, de EU/EC, zijn allemaal laf en hypocriet om de waarheid over Jeruzalem te erkennen. De VN heeft het land aan de Joden toegewezen hoewel het al van hun was maar toen nog was bezet door de Engelsen. Maar de moslimstaten hebben Israël tot op heden niet en nog nooit erkend en de Palestijnen….die bestaan pas sinds Yassar Arafat zich Palestijn heeft genoemd.

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  De islam bezet alles, want dat is koranstrategie en dus goed en dat mag, daarna mag je je ongelovigen tegenstander uitroeien

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s