“Jeruzalem? Voor de islam blijft Joodse staat onacceptabel, al maak je Zierikzee de hoofdstad”

Screenshot_120

Zierikzee.

(Door: Jan Roos)

Jeruzalem.

Omdat ik niet de lulligste ben zal ik het Israël-Palestina conflict vandaag in één keer even oplossen. Bent u er klaar voor? Komt-ie: Israël verdwijnt in zijn geheel en de Joden vertrekken uit het Midden-Oosten. Zo, ook weer opgelost. Nog andere conflicten? Oké, ik geef toe: het slaat natuurlijk helemaal nergens op, maar het is de enige oplossing voor vrede in het gebied. De Arabische wereld accepteert namelijk niets anders. Hamas en in iets mindere mate Fatah streven geen tweestatenoplossing na, maar een éénstaatoplossing, namelijk Palestina, gesteund door ieder islamitisch land in de wereld. Je kan dus blijven praten, blijven onderhandelen en blijven hopen, maar voor die tijd blijft het gesodemieter aldaar.

Lees verder>>>
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Jeruzalem. Bookmark de permalink .

14 reacties op “Jeruzalem? Voor de islam blijft Joodse staat onacceptabel, al maak je Zierikzee de hoofdstad”

 1. spoorinmiddelsbijster zegt:

  Erg goed om weer van Jan Roos te “horen”!
  En m.i. heeft hij helemaal gelijk. vrede komt er toch niet zolang er nog 1 Jood rondloopt in Israël dus kan je alleen maar blij zijn dat Trump Jeruzalem erkent heeft als hoofdstad van Israël.

  Geliked door 1 persoon

 2. Jan zegt:

  Het lijkt er op dat diverse Afrikaanse landen zijn die nu hun ambassade ook naar Jeruzalem verplaatsen

  Several African embassies in Israel could follow the United States’ lead and move their embassies to Jerusalem, officials from Tanzania and Ghana said in the wake of news that President Donald Trump intends to formally recognize Jerusalem as Israel’s capital, which he did today.

  https://www.i24news.tv/en/news/israel/161953-171205-african-embassies-may-move-to-jerusalem-in-future-tanzania-leader-says

  Like

 3. T.Troubadour zegt:

  Trump:He keeps his promises.
  Rutte : mr.Pinoccio

  Like

 4. Wim Vreeswijk zegt:

  Israël kan het beste al die agressors, en dat zijn er heel wat, een atoombom op hun koppen gooien en als zij atoombommen terug gooien worden ze wel geweerd door de vele hypermoderne Israëlische raketschilden en krijgen die antisemieten hun eigen tweede atoombom op hun kop. Ik denk dat ze dan wel de komende 1.000 jaar rustig blijven in hun zandbakken !

  Geliked door 1 persoon

  • Daan Kranenburg zegt:

   Wim, Israël is competent genoeg om met dat islamitische zandbakvolk af te rekenen. De grootste bedreiging voor Israël is echter de socialistische westerse wereld die zoals frau Merkel die uitroept, de islam gehort zu Deutsland waar vele westerse idioten het mee eens zijn en zich in schikken.

   Like

  • scherpschutter1943 zegt:

   Prima Wim, doen, roei alle moslims uit, waar ook ter wereld, waar ze zich ook bevinden. Te beginnen in nederland.

   Like

 5. Helena zegt:

  Jan heeft helemaal gelijk, maar “Dat er een idioot was die de ramen van een Israelisch eethuis in Amsterdam insloeg is verschrikkelijk” is inmiddels alweer achterhaald zoals te verwachten meldde de staatsomroep dat deze ‘meneer’ heel erg veel van ons GAVE land houdt en helemaal geen antisemiet is, hij heeft he-le-maal niets tegen Joden! Hij was alleen een beetje verdrietig vanwege een Amerikaanse meneer…. het was een wanhoopsactie en zèker geen terroristische daad…Dat vertelde zijn advocaat namelijk….

  Like

 6. Motorman zegt:

  Als morgen de Arabieren de wapens neerleggen is er kans op vrede in het Midden- Oosten.
  Als morgen Israël de wapens neerlegt wordt het ongetwijfeld met de grond gelijk gemaakt.

  Geliked door 2 people

 7. Pietersen zegt:

  Jeruzalem kan nooit de hoofdstad zijn van de Palestijnen. Deze mensen hebben daar in duizenden jaren toch geen enkele cultuur kunnen brengen zoals het Joodse volk dat wel deed al 3000 jaar geleden.
  Palestijnen zijn gewoon dom woestijnvolk met geen enkele andere culturele bagage dan thee slurpen, kamelenpis drinken en ezels verkrachten.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  En zolang al die lui aan de macht blijven zal er niets veranderen dan alleen nog erger worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s