Justitiesensatie: Rechter spreekt recht!

Screenshot_130

Rechter Zantke aarzelt niet. Rechts in beeld: de getraumatiseerde, multicriminele Mohamed.

(Door: Johannes Daniels – Vertaling: E.J. Bron)

Man bijt hond – rechter spreekt recht – al bijna een historische sensationele melding in het kader van het perverse experiment op de bevolking van Duitsland! Een normaal en qua strafmaat gepast vonnis tegen een multi-criminele Libische veelpleger is tegenwoordig net zo bijzonder als een groeps-selfie met het monster van Loch Ness, de Yeti en een nuchtere Jean-Claude Juncker.

PI News (2)

Zo ver is het met de Duitse justitie al gekomen in haar bedorven mars door de instituties – want het hoogste Duitse wetsgoed is ondertussen “bescherming van de dader”.

In het proces tegen de “asielzoeker” Mohamed F. in Zwickau overbood de moedige rechter Stephan Zantke deze week zelfs de onderwerpende voorwaardelijke eis van het zogenaamde “openbaar ministerie” tot uitstel van de al milde 15 maanden gevangenisstraf.

Zantke aarzelt niet

De lijst met delicten die de speciale gast van de bondskanselier, Mohamed F., heeft begaan, leest als een oneindig verhaal, dus “normaal” in het Merkel-jaar 2017:

De 29-jarige Libiër was steeds opnieuw in “zijn” asielzoekerscentrum in Zwickau vandalistisch opgetreden en grote materiële schade aangericht, een medewerker met een slagersmes aangevallen, politieagenten bespuugd en hem toegewezen vrouwelijk servicepersoneel uitgescholden voor “nazi-hoeren” en : kloten Duitsers”. Als extraatje bovenop het traditionele verplichte programma van de beschermingzoekers, bestaande uit huisvredebreuk, toebrengen van lichamelijk letsel, belediging en verzet tegen ambtenaren in functie, gooide hij als kleine toegift nog in het openbaar een bierfles naar een 7-jarig kind en viel, met de bedoeling om te doden, een medewerker van een discotheek (38) in Zwickau aan met een mes.

Het “openbaar ministerie” eiste onderhuids 15 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf voor de getraumatiseerde, er werd eveneens een latente gevoeligheid voor gevangenschap bij de bescherming behoevende Mohamed vastgesteld. Gezien hetgeen de officieren van justitie door het ministerie van Justitie krijgen opgelegd niet echt verbazingwekkend.

Rechter Zantke vertelt even de waarheid!

De voorzittende rechter bij het kantongerecht Zwickau, Stephan Zantke (54), zag de volledige beoordeling in zijn vonnis iets anders: “Als het bij ons zo shit is, waarom bent u hier dan?” – en veroordeelde de nieuwe Sachsische burger uit Libië tot twee en een half jaar gevangenisstraf – wat feitelijk overeenkomt met een jaar gevangenisstraf. Daarmee ging hij zelfs verder dan de geëiste straf, helaas een op zichzelf staand geval.

“U krijgt van ons belastinggeld een dak boven uw hoofd – en nu moeten we ook nog de door u aangerichte schade betalen. U bent vrouwen-vijandig en hebt zelfs geen respect voor kinderen”. Zantke verder: “Wat zou er gebeurd zijn wanneer WIJ zulke delicten in Libië plegen? Vermoedelijk zouden we niet meer leven…”

“Toen ik hier nieuw was, wist ik niets af van wetten en hoe ik me moet gedragen”, bezwoer de nog altijd van zijn twee mijlen vlucht over zee in Bedford-Strohm´s schommelende watertaxi getraumatiseerde Mohamed F. “Ik betaal het af”, beloofde hij grootmoedig in Taqiyya-tactiek. Rechter Stephan Zantke counterde echter met het oog op de eveneens beetgenomen belastingbetalers: “Eigenlijk betaal IK de schade, die u hebt aangericht, af.”

Zantke was ook geschokt door de uitspraak van een jonge politieagente, die door de “asielzoeker” werd bespuugd. “Dat ken ik alleen van lama´s. U hebt een gebrek aan respect voor vrouwen!”

Chuck-Norris-Zantke: “Als het bij ons zo shit is, waarom bent u hier dan?”

Na dit epische statement is het niet uit te sluiten dat de volgende instantie het vonnis – in naam van 12,6% van het volk – zal “aanpassen” aan de politieke voorschriften van de Duitse paralleljustitie. Rechter Stephan Zantke zal persoonlijke en beroepsmatige nadelen voor de politiek incorrecte “structurele discriminatie” van de woedende woestijnzoon door zijn vonnis moeten ondergaan.

Libische familieclans, gesubsidieerde Antifa-criminelen en door de belasting gefinancierde kunstenaars van de nieuwe politieke schoonheid in het kader van de grote coalitie zullen op de gebruikelijke verscheurende wijze met intimidaties tegen de rechter en zijn familie optreden, dat is zeker. De lichtjes voor het zielige “justitieslachtoffer” zijn ook al gepoetst.

Droevig maar waar: de uitzonderlijke rechter vervulde eigenlijk alleen maar zijn plicht, waarvoor hij door de belastingbetaler betaald wordt: nog steeds geldt de “algemene preventie” van het strafrecht in Duitsland – de dader moet niet alleen in het kader van de fluwelen handschoentjes preventie “geresocialiseerd worden”, strafmaatregelen dien ook toekomstige daders af te schrikken. Zuiver theoretisch.

Eens kijken: maandag staat Merkel-multitalent-Mohamed alweer voor de rechter vanwege een frontale aanval op een Marokkaan d.m.v. een afgebroken bierfles.

De Libanees-Duitse tv-journalist Imad Karim daarover:

Wanneer rechters en officieren van justitie binnen de komende twee jaar het voorbeeld van rechter Stephan Zantke niet consequent en landelijk volgen, zie ik iets op ons afkomen dat ik hier liever niet zal uitspreken!

In een op de rechtsstaat gebaseerde maatschappijorde vertrouwen de mensen op de staat en diens soevereine rechtspraak. Als rechtbanken, en dus rechters, wier onafhankelijkheid in de grondwet is vastgelegd, door foutieve vonnissen respectievelijk door politiek gemotiveerde rechtspraak, falen de burger en diens legitieme belangen te beschermen, dan zullen de mensen op een gegeven moment, en dat kan weldra al het geval zijn, zich ver weg van het staatsmonopolie teweerstellen.

“Top geschoolde arbeidskrachten”: “vluchtelingen” uit Libië vormen in Sachsen overigens de top van de veelplegers.

Bron:
www.pi-news.net
Door: Johannes Daniels

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, Libië, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sarcasme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

18 reacties op Justitiesensatie: Rechter spreekt recht!

 1. Rensk. zegt:

  Als er geen ommekeer gaat komen dan zie ik hier in Nederland ook dingen gaan gebeuren, waar ik al vaker aan denk en over pieker. En van huis uit ben ik geen piekeraar, maar de ontwikkelingen bevallen me helemaal niet. Zacht gezegd.

  Geliked door 1 persoon

 2. P.Kossen zegt:

  Wat een verhaal, het is afwachten wat de rest gaat doen, maar ik zelf heb het idee dat het straks harder gaat dan verwacht. In Duitsland, Nederland, maar ook de rest van Europa . Ze hebben hun langste tijd gehad.

  Like

 3. Taljaard zegt:

  @Rensk
  De Nederlandse rechtspraak heeft zich altijd al gekenmerkt door stompzinnig, bekrompen legalisme en partijdigheid. Zij kenmerkte zich in dit verband in vroeger jaren door een onbeschaamde klassenjustitie, waarbinnen het meten met twee maten eerder de norm dan de uitzondering was.
  Tegenwoordig is daar ook nog een net zo onbeschaamde politieke correctheid bijgekomen.
  Justitie en de rechterlijke macht is hier altijd al een marionet van de elite geweest.
  En daarom verre van onafhankelijk.

  Geliked door 3 people

 4. Jade zegt:

  2,5 jaar cel zou 2,5 jaar cel moeten zijn.
  Ze zouden die imbeciele “goed gedrag”
  regel eens moeten schrappen.
  Elke Jan Lul zit tegenwoordig maar 2/3 van z`n straf uit.
  Nieuwkomers die zich hier misdragen zouden
  er al helemaal geen aanspraak op mogen maken…

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Het kwijtschelden van straf is ’n groot onrecht.
   Waar dient de rechtsspraak dan eigenlijk nog voor…?
   Iemand die 3 jaar krijgt, moet 3 jaar zitten en geen 2 jaar.
   Zo simpel dat het echt te veel is om er over te schrijven.
   Opnieuw een van de talrijke voorbeelden die bewijzen dat onze rechtsspraak volkomen rot is!

   Like

 5. Republikein zegt:

  Domme rechter, slimme Chinees.

  Like

 6. Antivenin zegt:

  En criminele asielzoekers horen meteen afgewezen en gedeporteerd te worden.

  Geliked door 1 persoon

 7. Jean zegt:

  Voor dergelijk vulgair straattuig bestaat er maar één uitspraak nl. “valiesje pakken en opsodemieteren” want aan dergelijk barbaars tuig hebben wij geen enkele behoefte en willen daar ook geen eurocent aan verknoeien, niet in Duitsland, Nederland als Vlaanderen (om er maar 3 te noemen).
  Wat moeten wij dus doen? Poepsimpel, heel die linkse groene én rode rotzooi overal buiten flikkeren en op droog zaad zetten en massaal kiezen voor PVV, VB, AfD, FPÖ, FN enz. enz. én….die waggelende Luxemburgse zuipschuit in Brussel de sleutels doen inleveren en verplichten op te rotten ‘zonder oprotpremie’.
  De vernietiging van Europa is al veel te ver mogen gaan “dat moet stoppen”.

  Like

 8. Piet Karbiet. zegt:

  Mijn vader van bijna 90 woont in Osdorp, in het Amsterdam West van onze heilige lieve maar overleden Van der Laan. Het is er wekelijks raak; brute winkelovervallen, liquidaties, schietpartijen op klaarlichte dag naast scholen en kinderdagverblijven, plofkraken, autobranden, gestolen scooters, inbraken, drugsoverlast, mishandelingen, steekpartjen etc. Daders uit de bekende criminele hoek. Maar volgens de overheid gaat het prima. Hij moet er altijd om grimlachen. En de politie moet je al helemaal niet vertrouwen, net zoals in de Oorlog, zegt hij dan.

  Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Justitiesensatie: Rechter spreekt recht! | eunmask

 10. Jules Vismale zegt:

  Dat gelukkig zelfs talloze rechters in Nederland doodziek worden van onze linkse politici en hun linkse “collega’s” bewijst dit artikel:

  Rechters en officieren luiden de noodklok voor het ‘verval van onze rechtstaat’

  Verval van onze rechtstaat want bedoelen ze soms dat de wet niet consistent wordt toegepast? Dat er niet genoeg gedaan wordt (in de bijbel waren er bovendien ook al genoeg corrupte en onrechtvaardige rechters) om de criminaliteit aan te pakken? Neen, de rechtstaat wordt helemaal uitgehold door ICT-problemen en structureel financieel tekort. Eerder deze dag heb ik een artikel gepubliceerd over het structurele tekort bij de politie. Dat gaat al jaren zo, maar in de rechtspraak is precies hetzelfde probleem omdat er eeuwenlang hier maar weinig door is veranderd.

  Wat zijn de kerntaken van onze overheid? Defensie, veiligheid, infrastructuur en de rechtspraak. Laat het nu net zo zijn dat drie van de vier aspecten (de profeet Daniël had ooit twee corrupte rechters ontmaskerd die een rijke vrouwe wilden aanranden en haar toen van overspel wilden beschuldigen) al jaren een tekort hebben aan mensen en financiële middelen.
  Rechtbanken worden gesloten, rechtsbijstand wordt gekort en ga zo maar door. Uiteindelijk kom je op een kritisch punt en dan kan de overheid niet meer bieden (Jezus had ooit verteld dat een vrouw constant een onrechtvaardige en corrupte rechter bleef stalken omdat zij recht verschaft wilde hebben!) wat het zou moeten bieden. Naar mijn idee is dat kritische punt al jaren geleden bereikt, maar nu is het voor rechters en officieren meer dan genoeg.

  “De rechters en officieren van Justitie in Nederland maken zich grote zorgen. Het wordt steeds moeilijker om ons werk te doen op het niveau waar de samenleving recht op heeft, mede als gevolg van het financiële zware weer”, stellen de rechters en officieren van Justitie.
  “De rechtspraak staat al lange tijd onder druk. Daarbij speelt een veelheid aan issues die bovendien een onderlinge complexe samenhang hebben”, staat in de brief. “Door het nijpende tekort aan rechters en officieren van Justitie en hun ondersteuning, hun structurele overbelasting en de gebrekkige ICT-voorzieningen, komt de kwaliteit van onze rechtspraak steeds meer in het gedrang.”

  “Ook is de rechtspraak als organisatie in financieel zwaar weer gekomen. De uitblijvende -en te vroeg ingeboekte -baten van het digitaliseringsproject KEI leveren een fikse strop op. ”
  “Voor Nederland is de scheiding der machten een groot goed. De rechtspraak, kwetsbaar door het gebrek aan eigen financiën of wetgevende middelen, moet te allen tijde op de andere machten kunnen blijven rekenen.”
  Het is een balans, de drie machten want het een kan niet zonder het ander. De wetgevende macht, de uitvoerende macht en de rechtsprekende macht (eeuwenlang waren er helaas ook talloze bloedrechters actief die heksenjachten hielden, showprocessen en hun slachtoffers vreselijk vernederden, uitscholden en lieten martelen) moeten inderdaad op elkaar kunnen rekenen, anders staat de machine stil.
  Als het ene wiel niet werkt, dan werkt het andere wiel ook niet. Het is dan ook noodzakelijk dat de regering (die is helaas al zo ongeloofwaardig dat je er beter NIET naar kunt luisteren) eindelijk structurele oplossingen gaat bieden. De kerntaken van de overheid worden al jaren verwaarloosd. Laten we het tij keren, nu het nog kan en naar wij hopen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s