Wat voegt de islam toe?

Screenshot_122

(Drs. E.N. Schilder)

We worden klaarblijkelijk (voor) steeds dommer (gehouden) en met de explosieve groei van de islam binnen Europa wordt dat er helaas niet beter op. Het begint bij de huidige (al ruim drie decennia lang) regeringen en de idem marionettenoverheid, maar ook de marketing en bedrijfsstrategieën laten zich niet onbetuigd en worden steeds Amerikaanser, lees: steeds dommer! Een voorbeeld?: “Finish machinereiniger verwijdert alle ieoew”…?

Alsof het aan een kind van 3 gericht is die de boodschappen doet. Als ze mij als kind van 3 behandelen, koop ik per direct een ander merk. Naamsbekendheid en/of loden leeuw gerelateerde ergernissen waardoor iets ‘beter blijft hangen’ zouden sterke verkoop argumenten zijn? Wat dat betreft is marketing blijkbaar ook uitgevonden door 3-jarigen.

Ook worden we steeds ouder, lees: langer in leven gehouden. Die vergrijzing werken ‘we’ dus zelf middels een uitermate hoog kostenplaatje in de hand, met als gevolg dat ú daardoor moet doorwerken tot uw 70e (ja  mensen, we zijn er nog niet, dit wordt namelijk steeds gekker!, want 70 is straks ‘het nieuwe 40’) om daarna direct tussen de gereedstaande 6 planken de verbrandingsoven in te mogen, want dan bent u verder nutteloos en draagt u niet meer bij aan deze in-en-in zieke westerse (veramerikaniseerde) maatschappij. …en daarom halen we nu het Midden-Oosten en Afrika (en daarmee meer en meer islam) naar binnen om dat allemaal op te vangen en ‘beter’ te maken. Nòg meer eeuwen achtergebleven, hersenloze doorfokculturen die de oplossing zouden zijn… Wie verzint al die onzin? Het mag wat kosten allemaal.

Waaromislam.nl

Een citaat van deze site…: “Het antwoord daarop is heel simpel: het volgen van de islam zorgt ervoor dat de mens een leven zal leiden vol goedheid en geluk. Dit in een mate die hij niet zal ervaren in welke levenswijze dan ook. Het is namelijk niet zo dat de islam een persoon verandert, de islam verandert de gemeenschap, de samenleving, de wereld”. Een vreemde, leugenachtige en kromme redenatie als u beseft waar deze doctrine is ontstaan en hoe lang zij elkaar daar al (en nog elke dag!) met overdadig geweld en mensonterende toestanden naar het leven staan. En dat nemen ze allemaal mee naar hier! Waarvan de laatste decennia inmiddels talloze getuigenissen in woord en beeld.

De politie-‘agente’ met hoofddoek (ik ga haar naam niet eens meer noemen) is hier een regelrechte uitwas van. Zij is lid van de moslimpolitieke beweging NIDA en vindt dus dat ‘kerk en staat gescheiden’ een leugen is, terwijl ze wèl ‘voor die staat wil werken’. Tot op zekere hoogte heeft NIDA daar overigens gelijk in met het huidige ‘gelovige’ christenaandeel in de regering. Iemand met ‘god’ in zijn/haar hoofd kan namelijk nooit onafhankelijke beslissingen nemen. Maar de islam is daar niet anders in, sterker nog; die is daar zelfs nog véél extremer in en hij ziet de islam als de staat. Niks scheiding dus, maar alles ineen zodat alles en iedereen onder de sharia valt en mensen (zeer zwaar) bestraft (mogen) worden als zij niet in de hersenspoeling  geloven die islam heet. Het heeft niets met menselijkheid te maken, maar alles met totale onderwerping en de domsten trappen erin. En 3 x raden welk deel van die bevolking deze kant opkomt. Al dan niet als daadwerkelijke vluchteling.

De islam verandert de wereld…?

Inderdaad, maar helaas NIET ten goede. Tenminste, als u eeuwen durende onderlinge ‘moslim’-oorlogen, genociden, slavenhandel, totale onderwerping van de vrouw aan de man, kindhuwelijken, ongeëvenaard dierenleed, het molesteren van homoseksuelen en onderlinge discriminatie op afkomst (meer dan 2000 jaar oude stammenhaat) niet ziet als ‘positieve’ verandering. Voor € 3,- kunt u trouwens aan al deze opgesomde ellende (daar!) een eind maken… en intussen brengen ze deze hier naartoe…

De islam voegt dus niets, maar dan ook echt helemaal niets goeds toe aan de westerse beschaving. De vraag zou dus moeten zijn: waarom géén islam? Daarom dus!

www.waaromislam.nl

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Islam. Bookmark de permalink .

11 reacties op Wat voegt de islam toe?

 1. Flo zegt:

  Hebben advocaten ,rechters zielenknijpers,hulpverleners ,smokkelaars,tandartsen,doktoren,ambtenaren,ziekenhuizen,politieagenten ,politieke praatgroepen ,enz,enz, ,niks meer om handen ,en heb je geen idee hoeveel geld dit ze gaat kosten ,Asielzoekers komen niet om te werken ,maar voor de werkverschaffing ,Jan met de korte achternaam betaalt het gelag,en is het op ,wie dan leeft,wie dan zorgt.

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Niets, absoluut Niets, alleen rotzooi, criminaliteit, onveiligheid, terreur en ellende !

  Like

 3. Bob Fleumer zegt:

  islam maakt lam, zie onze regering! Het enige wat ik hun koppen opkomt is meer belasting innen, over slavenhandel gesproken achter de schermen is dat wel zo!

  Like

 4. Jean zegt:

  Die zandbaksmeerlapperij heeft geen enkele toegevoegde waarde het enige wat toeneemt door de aanwezigheid van die zwijnerij is verkrachtingen, kindermisbruik, moorden en laat dat nu juist de 3 punten zijn waar wij de grootste afkeer van hebben…

  Like

 5. Pietersen zegt:

  Inderdaad de islam voegt 0,0 toe aan de westerse maatschappij, en als zij al wat toevoegt dan is het dat wij inzien dat de islam een verrot soort van geloof is dat wij hier niet zouden moeten dulden.

  Like

 6. koti zegt:

  De islam maakt echt alles en alles kapot. Maakt niet uit wat: economisch, cultureel, sociaal, menselijkheid, enz., enz. Het is gewoon een leger van de duivel zelf. Maar eens komt het licht !

  Like

 7. Peter zegt:

  Ik heb de onderstaande vraag tot driemaal toe gesteld aan de Rijksoverheid.
  En de vraag werd NIET beantwoord door onze Overheid !!

  Geachte heer / mevrouw,

  In de bijgevoegde vlog van Jan Roos over de top 10 beste dingen die de islam Nederland heeft gebracht komt hij tot niet een positief ding. https://youtu.be/jDnDkETtuMg Welke positieve bijdrage of bijdragen van de islam aan ons land ziet uw organisatie als waardevol en het vermelden waard ?

  Like

 8. Peter zegt:

  Foutje in bovenstaande formulering.
  De vraag aan de Overheid luidde:
  Welke positieve bijdrage of bijdragen van de islam aan ons land ziet onze Overheid als waardevol en het vermelden waard ?

  Geliked door 1 persoon

 9. Jean zegt:

  DAT INTEELT VOLK HEEFT DE AFGELOPEN 1400 JAREN NERGENS IETS AAN TOEGEVOEGD DAN ALLEEN MAAR ELLENDE !!!

  Like

 10. De elite in Brussel heeft inmiddels begrepen dat wanneer Europa geïslamiseerd is, ook zij in paleizen kunnen wonen, zoals al de overheersers in de oosterse landen en in Afrika, en dat het volk dan totaal niks meer te zeggen heeft, en in de hand gehouden word door de islam, want 5 keer per dag op dat matje, en naar een pedofiel bidden houd je tam, want kom je daartegen in opstand, dan kop eraf, en weg dus. Armoede wacht het volk en rijkdom de kudde die nu in Brussel al aan de touwtjes trekt.

  Like

 11. Anneke Veld zegt:

  De beweging die Islam heet, terugsturen naar waar het ontstaan is.
  Wij in het Westen hebben geen behoefte aan onderdrukking.
  Wij hebben hier onze vrijheid zelf verworven en willen dit zo houden.
  Een regering die dit zou moeten bewaken, daar is nog even het wachten op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s