De Jihad tegen Europa begon via Srebrenica!

Screenshot_143

(Door: “Balkanske priče”)

De ISLAM rukt op aan alle fronten met dood en verderf. Dat gebeurde in de Balkanoorlog ten koste van de Serviërs en hun cultuur, dat gebeurt al jaren in het Midden-Oosten en dat gebeurt overal in Europa…Bosnië, Albanië, Kosovo, Macedonië, het zuidelijke deel van Servië en van Montenegro moeten in de toekomst een verenigde islamitische staat worden. Dat is de eerste fase van de verovering van Europa. De Turken, Saoedi’s, Iran en ISIS werken samen met de Albanese en Bosnische moslims om uiteindelijk één grote islamitische staat op de Balkan en vervolgens in heel Oost-Europa te vestigen. De Balkan-regio bleek ALTIJD een uitvalbasis voor de islam te worden om van daaruit geheel Europa te veroveren. Dit is de reden waarom moslimleiders in Bosnië, Kosovo een moslimstaat wensten…

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Balkan, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Desinformatie, Europa, EUSSR, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, NAVO, nieuw fascisme, onwetendheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

30 reacties op De Jihad tegen Europa begon via Srebrenica!

  1. Patriot 2.0 zegt:

    Dat is dan ook altijd kolonialisme geweest. En dan gaan wij ons schuldig zitten voelen over ons “kolonialisme”. Wat dom.

    Geliked door 2 people

    • Rensk. zegt:

      Wij? Dat wij word ons opgedrongen door de politiek en de aanverwante staatstelevisie. Zij roepen dat steeds en volgens mij voelt praktisch niemand zich schuldig.

      Like

    • tjonge zegt:

      wij moeten (uit historische koloniserende blanke schuld) ons laten koloniseren omdat wij gekoloniseerd hebben, wat snap je hier nou niet van ?
      .
      natuurlijk treft een anders gekleurde dan blank geen blaam als die ooit heeft gekoloniseerd, dat moet je toch ook snappen ?

      Like

  2. Elisah zegt:

    Over Europa gesproken
    https://fenixx.org/2017/12/09/dit-is-waarom-het-referendum-via-een-versnelde-procedure-verboden-moest-worden-de-eu-superstaat/
    Waarom het referendum via versnelde procedure verboden moest worden.
    Veelzeggende cijfers.

    Like

    • BertG. zegt:

      Elisah, waarom noem jij je bij Fenixx, Lisa of bp633.
      Ik weet zo goed als zeker dat jij dezelfde bent daar.

      Like

      • tjonge zegt:

        wat maakt het uit bertg hoe iemand zich noemt, en/of die tig namen gebruikt ?

        Like

      • BertG. zegt:

        Dat moet iedereen ook zelf weten.

        Maar het heeft iets stiekem, vind ik, als je met dezelfde reageerders onderling zit te reageren.
        Maar net doet of je iemand anders bent op dat moment, terwijl je diegene die het tegen je hebt wel ergens anders van kent, maar het toch blijft volhouden dat jezelf wel iemand anders bent.

        Like

      • Elisah zegt:

        Nee hoor, bij Fenixx ben ik een “vent”.

        Like

      • Elisah zegt:

        Geen zorgen Bert, ik reageer zelden ergens anders.

        Like

      • BertG. zegt:

        En toch heeft het iets lafjes, als je zelf wel weet dat diegene jou wel kent als iemand anders, maar toch blijft volhouden dat je iemand anders bent.

        Maar dat is enkel maar mijn mening, ik schrijf graag met een open vizier, en dezelfde naam.

        Like

      • Elisah zegt:

        Hoe bedoel je dat Bert, dat ik wat blijf volhouden?
        Ik reageer heel af en toe bij xandernieuws en een enkele keer bij fenixx, ik ga daar nooit in discussie met iemand, dus snap ik niet waar je het over hebt.

        Like

  3. Wim zegt:

    Goed om de feiten te blijven herhalen. En ik denk dat hier een juist perspectief geschetst wordt (zeker tegen de historische achtergrond) op het grote plan achter het creëren van moslim staten op de Balkan.
    Wat we voorgeschoteld krijgen is het ultieme fake news !
    Heel verhelderend is ook ‘Unholy Terror’ van John Schindler. Daarin wordt ook de opportunistische rol van ‘prinses’ Mabel beschreven.

    Geliked door 2 people

  4. Benesha zegt:

    Het verhaal is helemaal anders dan wat ze ons lieten geloven. Servië was de eerste dominosteen in het geopolitieke spel van de VS deep state.

    Like

    • Asgard zegt:

      De Serven hebben zich met man en macht verdedigd tegen de indringers en dubbel zo hard teruggeslagen, dat zinde de Navo en EU niet, dat paste niet in het plan van de Globalisten/Multinationals/, dus werden de mossels te hulp geschoten door de NAVO met hun bombardementen op voormalig Servie,…gelukkig zijn er Nederlanders die de Serven niet zien als misdadigers maar als beschermers van het Christelijke Europa die niets met de Islam te maken wilt hebben.Want hoe het in voormalig Joegoslavie was zozal het zijn in de Europese landen/binnensteden,…alles word opgedeeld en verdeeld in sharia wijken, zo begint het allemaal, wat uiteindelijk zal leiden wat in voormalig Joegoslavie heeft plaatsgevonden,..de mossels zien hun wijken/steden dan als verovering wat hen ook is toevertrouwd door de Dar al-islam, zo zal het aan en zo zal het zijn.

      Like

  5. Asgard zegt:

    Prachtig betoog en absolute waarheid dit verhaal, ik wist het al,….jaaaaaaaaaaaaaaaren lang is het volk voor de gek gehouden en waren de mossels het slachtofer,…kijk hoe het is in de randstad, het zijn verdeelde steden aan het worden, en de toekomst kun je al raden,toch, de mossels weten de toekomst al, nu het slapende volk nog?!

    Geliked door 4 people

    • sjaak zegt:

      Het slapende volk. wacht totdat het mes in de rug aangekomen is !
      Gisteren nog bij het inkopen een schreeuwende moslimturk die
      overproprtionaal luidruchtig zich in de winkel rondliep en ik hem
      aansprak of het niet een beetje rustiger zonder te schreeuwen gaat !
      Antwoord ! Hou jij je smoel hoerenzoon of ik snij je strot door !
      We komen aan een bewapening niet voorbij in toekomst !
      Ik in ieder geval laat me van zo een strontzak niet afschlachten !
      De volgende moslimburgeroorlog word importeerd naar Europa !
      Bedankt rooie slapende landverraders !

      Geliked door 6 people

      • Tistochwat zegt:

        @ sjaak 9 december 2017 om 17:23

        Hoe dúrft zo’n smerig mohammedaans zwijn jou zó te noemen! Ik heb je een tijdje geleden gezien tijdens een lezing van Hans Jansen en je ziet er absoluut niet uit als een ‘hoerenzoon’.
        Dit walgelijke scheldwoord ligt bij de mohammedaan voor in de bek!

        Like

      • paulzwueste zegt:

        Ja, als je de gevolgen van de massa-immigratie van tuig-louter-tuig aan den lijve meemaakt wordt het je koud om het hart.
        Wij hebben het van de week meegemaakt met twee zigeunerinnen die probeerden aan de kassa de bankkaart van mijn vrouw te stelen, met als gevolg dat ik er een tegen de grond heb geslagen en ze nog ’n paar flinke trappen heb gegeven, zodat ze (na 5 minuten) krom van de pijn wegstrompelde.
        De ander was al gevlucht.
        Daarna hebben we direct aangifte bij de politie gedaan en kregen we de zekerheid dat ze snel worden opgepakt omdat er duidelijke foto’s voorhanden waren via bewakingscamera’s bij de kassa, dit in combinatie met het tijdstip uur/minuut/sec…, op de cassabon.
        Gebeurt er iets met je creditcard bij de kassa, nadat je afgerekend hebt, altijd de cassabon van het aangekochte bij de politie overleggen, kunnen ze exact de daders vinden.

        Wat ’n consternatie, maar het valt me iedere keer op dat je alles kunt doen als je maar voldoende adrenaline opwekt en uitstraalt dat je NU gaat moorden.
        Heel simpel.
        We zijn véél te braaf.
        Op het moment dat we zelf voldoende geweld gebruiken vluchten de ratten alle kanten op.

        Geliked door 1 persoon

  6. Sabeltant zegt:

    “De ISLAM rukt op aan alle fronten met dood en verderf.”

    Alleen al deze zin zou voldoende moeten zijn om de islam met wortel en tak uit Europa te krijgen.

    Geliked door 3 people

  7. Petra DeBoer zegt:

    Goed artikel en dat de waarheid heel anders is dan de media en politiek ons wil laten geloven is een feit.

    Geliked door 1 persoon

  8. koddebeier zegt:

    De Jihad tegen Europa begon via Srebrenica met medewerking van de NAVO en de EU !!

    Geliked door 1 persoon

  9. Thom zegt:

    De Westerse Europese landen hebben Srebrenica helemaal niet nodig om islamitisch te worden.. Dat waren ze zonder Srebrenica ook geworden, doordat ze maar blijven importeren uit de enorme voorraad islamitische wetenschappers met kennis van autobranden, plofkraken, hoersissers en meer hoog wetenschappelijk begaafden. Srebenica stelt niks voor, het heeft geen enkele invloed hier. Wel op de Balkan waarschijnlijk, maar hier boog men al lang voor bovengenoemde hoogopgeleiden.

    Like

    • Henk der Niederlànder zegt:

      Maar wat hier bedoeld wordt Thom, dat ze daar een pracht van een springplank gegeven is.
      Daarbij komt ook nog dat ze zich via wapensmokkel de kans hebben gekregen om massa’s wapens binnen Europa te brengen.
      Het is allang bekend dat de terroristen hun wapens hoofdzakelijk uit Bosnie bekomen.

      Like

  10. Rensk. zegt:

    Wat ook nog aan de knikker is is dat er een economie begint te ontstaan (en er al in zeker mate is) van allochtonen naast die van de autochtonen. De winkels van de autochtonen worden finaal kapot gemaakt op den duur met de steeds hogere belastingen. Heb al een paar keer gemerkt dat bij een Griek in Den Haag de pin zogenaamd kapot is. Die buitenlanders zijn veel gochemer om geld binnen te halen zonder het naar de belasting te brengen. De winkels hier gaan de een na de ander in een bepaalde straat weg en komt er een buitenlandse supermarkt voor in de plaats en een boutique met turkse suikerspinnen (van die lelijke wijde stomme pinsesse dingen) Alles daar heb ik eens bekeken wat prijzen betreft en vele malen goedkoper. Nederlanders houden van goedkoop en gaan daar natuurlijk steeds meer massaal kopen. Hoe duurder de gewone supermarkt wordt de sneller zullen ze daar kopen. Dat er een paar als ik en hier dat niet doen is een druppel. Zo krijgen ze steeds meer voet aan de grond. Die vuile hoofdrat weet dat. En ook op die manier word het land finaal naar de haaien geholpen. Ze infiltreren om alle mogelijke manieren in ons land.

    Like

  11. john van antwerpen zegt:

    Dan heb ik goed nieuws. Van de week was er een mocro die zei dat ik moest uitkijken
    omdat ik in de weg fietste.
    Ik ben hem achterna gereden en loeihard 2.0 in zijn inteelt oor geschreeuwd.
    Hij schrok zo dat ie verlegen werd. Ook heb ik jaren geleden een uitlachende moslim
    dit toegeschreeuwd; Kwee nie, mot ik oe nog een keer besnije of zo (op zijn Brabants).
    Ik weet het niet, moet ik je nog een keer besnijden of zo.
    Gewoon in het klein beginnen dan komen de pogroms misschien later wel.
    Of ben ik te optimistisch ??? Jazeker, want tegen groepen durf ik niets.
    Ik hoop dan ook dat Trump generaals als Patton achter de hand heeft en een
    offensief start in Europa vanaf Scheveningen en dat wij allemaal feest gaan vieren
    als ze naar Duitsland worden gejaagd waar ze opgewacht worden door woedende Polen, Hongaren, Bulgaren en Grieken. Inklemmen en dan, tja …. FEEESTJE !!!!

    Geliked door 1 persoon

  12. john van antwerpen zegt:

    Ik hoop dat Trump generaals als Patton achter de hand heeft.
    Dan jagen de Amerikanen de moslim,s weg naar Duitsland waar ze opgewacht worden door
    woedende Polen, Bulgaren en Hongaren. Inklemmen die hap en….Feeestje !!!

    Like

    • Asgard zegt:

      John,..tevergeefs kerel,…ik neem aan dat je een gezinnetje hebt en van hen houd,ga jezelf voorbereiden man met je kinderen, ga desnoods een paar keer paintballen oefenen voor de gein,…en wat nog veel beter is om je voor te bereiden is om te gaan airsoften dan zit je er al helemaal in, want de replicas zijn identiek aan de echte en de simulaties zijn ook meteen de werkelijkheid, maar nog beter je leert goed met het wapen om te gaan,..mijn kids heb ik goed voorbereid, het uitwisselen van een patroonhouder gebeurt in luttele van 100/seconden,..doe het gewoon Jan, altijd goed om voorbereid te zijn!!

      Like

  13. Assyriër zegt:

    Ik wist meer af dan de meeste Nederlander en daarom werd ik aangekeken .

    Like

Plaats een reactie