Door “vluchtelingen”: aantal AIDS-gevallen in Zweden met 300% toegenomen

Screenshot_147

(Vertaling: E.J. Bron)

Door de overstroming van Zweden met Noord-Afrikaanse “vluchtelingen” is niet alleen de verkrachtingsstatistiek geëxplodeerd, maar ook het aantal met HIV geïnfecteerde personen. En wel met 300%. Van 1.684 (2006) naar 6.273 (2016).

Mitteleuropa

Ondanks het feit dat het bij de meeste geïnfecteerde personen om “vluchtelingen” uit de regio Noord-Afrika, luidt de officiële verklaring: “Door de betere behandeling leven meer mensen met AIDS gelijktijdig”.

Het aantal AIDS-gevallen in Zweden was sinds 1980 constant gebleven, totdat de grote “vluchtelingen”golf Zweden overrompelde. (https://samnytt.se)

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Dhimmitude, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islamisering, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, Multiculti, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op Door “vluchtelingen”: aantal AIDS-gevallen in Zweden met 300% toegenomen

 1. Kees van Kesteren zegt:

  Zij (die verdomde “SPERMA” moslims) zijn, over het geheel genomen, vanaf de zwarte dag waarop ze voor het eerst Europa betraden, de grootse mensen-vijandige soort van de mensheid. Waar ze ook naartoe gingen, lieten zij een breed spoor van bloed achter, en zover hun aanwezigheid reikte, verdween de beschaving uit het gezicht. Ze vertegenwoordigden overal geweld, in tegenstelling tot wetten.

  Geliked door 2 people

 2. Thom zegt:

  Je kunt dit op twee manieren uitleggen.
  1) Er komen een aantal geslachtszieke figuren bij, dus stijgt het percentage van het aantal personen met dat soort ziektes.
  2) Er komen figuren met aids bij, maar die besmetten de daar levende bevolking met hun druipers, sjankers en aids. Degenen die het vrijwillig oplopen na contact met zo’n figuur: Hij sterve zo snel mogelijk aan zijn cadeautje.

  Geliked door 2 people

 3. Sabeltant zegt:

  De Noordelijke staten doen het goed onder linkse invloed.
  Vrije verkrachtingen en antisemitisme tieren welig

  https://nyheteridag.se/vi-ska-skjuta-judarna-intifada-utlyses-fran-malmo/

  Dat islamieten in Malmö staan te schreeuwen dat ze Joden gaan vermoorden ik heb dit in het 18:00 “nieuws” van de NOS gemist.

  De islam is een groot gevaar voor de wereldvrede, en links faciliteert het volledig!

  Geliked door 1 persoon

 4. Flo zegt:

  dat ze maar vele poltici mogen naaien.

  Geliked door 1 persoon

 5. Thomasson zegt:

  Wat zouden de linkse psychopaten van de minderheidsregering van Zweden het leuk vinden!. Een groei van 300% van AIDS gevallen, is voor hen ‘Sonja Goednieuws Show’. In plaats van de traditionele ‘Walpurgis Nacht’ zouden ze de Kalergi-Nacht vieren. Met zo’n meevaller staan ze goed op schema.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cathja zegt:

  De ‘officiële verklaring’ strijkt als het ware die vervelende AIDS-plooien een beetje glad. Alsof het er weinig toe doet dat het aantal besmette mensen met 300% (DRIEHONDERD PROCENT!) is toegenomen!
  En dat in een modern land als Zweden (inmiddels kun je dat eigenlijk niet meer zeggen van Zweden, nu ze overlopen zijn door analfabeten).

  Geliked door 1 persoon

 7. Henk der Niederlànder zegt:

  Allemaal vormen van verijking zullen we dan maar zeggen.
  In Nederland zal het niet veel anders zijn, of het moet zijn dat alle hiv geinfecteerden alleen maar in Zweden behandeld willen worden

  Geliked door 1 persoon

 8. Theresa Geissler zegt:

  Ligt in de lijn der verwachting, dat Zwéden hiermee weer op kop loopt, zoals met alles.
  Maar in aanmerking genomen, dat híer óók nogal wat onnozele, goedmenschelijke dames elkaar verdringen om de vertrouwenspersoon te spelen voor die zielige asielzoekers – want er hoeft heus niet altijd sprake te zijn van verkráchting – zou ik het percentage AIDS- patiënten binnen ónze grenzen eveneens maar eens zorgvuldiger in de gaten gaan houden….

  Geliked door 1 persoon

 9. Statler & Waldorf zegt:

  ‘Veel asielzoekers hebben AIDS, syfilis, open TBC en veel andere ‘exotische’ ziekten
  die in Europa niet voorkomen. ‘Het is slechts een kwestie van tijd voordat het
  ziekenhuispersoneel wordt besmet.’

  Xandernieuws

  Geliked door 2 people

 10. herciu zegt:

  Als ze al die Afrikaanse aidspatienten ook nog HIV medicatie geven ( kost ca 15.000 euro per jaar.) zouden ze de ziekte niet door moeten kunnen geven mits therapie trouw, maar daar zit het hen nu. Ze blowen, zuipen en snuiven en dat vergeet je wel een je medicatie,

  Geliked door 1 persoon

 11. frans zegt:

  verdient de medicijn maffia weer aan

  Geliked door 1 persoon

 12. P.Kossen zegt:

  Help de Islam de wereld uit en je hebt eeuwig vrede !!

  Geliked door 2 people

 13. Elena zegt:

  Afghanen dreigen Zweden te vermoorden.
  Moge die Afghanen zeer snel de moord pruimen.
  Mag ik dat zeggen?
  Ja, dat mag ik zeggen.

  https://fenixx.org/2017/12/07/afghanen-dreigen-zweden-te-vermoorden-zweedse-staatstelevisie-verwijdert-foto/

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Elena. Waar zijn de dappere Vikingen van weleer? Wat zijn dat voor een stelletje schijtlaarzen geworden? Stel je voor dat de Afghaanse asielzoeker zouden zulke dreigementen tegen de Friezen uiten? Binnen 24 uur zou je in Friesland geen enkele Afghaan meer vinden. Al zou de hele meute van Rutte op deze wijze protesteren https://www.youtube.com/watch?v=T9p7qo4ElhA Het zou ze geen barst helpen. Dat hoeven de Afghanen ook niet in Geldermalsen, Wezep, Beverwaard, Steenbergen, Oss en de Scheveningse Duindorp proberen. In al deze genoemde plaatsen hebben mensen weinig geduld.

   Like

 14. Elena zegt:

   Duitsland: islamonazi’s omsingelen Joodse winkel – kom naar buiten laffe Joden en brandt http://fenixx.org/2017/12/09/duitsland-islamonazis-omsingelen-joodse-winkel-kom-naar-buiten-laffe-joden-en-brandt/

  Zijn die lui nu helemaal besodemieterd.
  Smerig tering tuig.
  Wir schaffen das he kudt merkelwijf.

  Like

 15. Rensk. zegt:

  Alleen medicijnen verstrekken aan de verkrachtigszaken. De rest laten kreperen. Dat is mijn besluit en zo moet het gebeuren. De rest zorgt maar dat ze het niet krijgen. Dunt mooi uit

  Like

 16. ... zegt:

  Zoooo…. Poolse ex-prime-minister Jaroslaw Kaczynski had gelijk. Hij verteld dat we met aankomende mensen meer “exotisch” ziekten zouden hebben.
  Ik ben zo trots dat ik Pools ben ^^.

  Like

 17. M. zegt:

  De meest enge en dodelijk ziektes vind de meerderheid blijkbaar niet erg.
  In dit land men maakt zich liever hysterisch druk over de kinderziekte mazelen wat helemaal geen gevaar is.
  Achterlijkheid kent geen grenzen daarom houdt men de grens open voor nog meer achterlijkheid.
  Met de grens open en de aanvoer onbeperkt van alle ziektes, waaronder sommige dodelijk, die we hier al niet meer hadden heeft het niet zoveel nut de eigen kinderen tegen de mazelen in te enten.
  Omdat men graag de kinderen nutteloos laat prikken om maar vooral niet te hoeven nadenken vinden de voorstanders van het nutteloos prikken het alleen een probleem als de westerse kindjes die niet geprikt zijn bij hun kinderen in de klas komen.
  Maar heeft men het met geen letter over de niet tegen mazelen geprikte kinderen van de vluchtelingen die geen vluchtelingen zijn die ook gewoon in de klas komen bij hun geprikte kinderen.
  Zou men gewoon een hekel hebben aan het eigen vlees en bloed dat men het verdomd om na te denken en wel elk risico van besmetting van vluchtelingen accepteert maar een westers kindje wat niet tegen mazelen geprikt is een gevaar vinden bij hun geprikte kinderen?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s