VIDEO Berlijn: demonstranten verbranden vlag met Davidsster

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Uit protest tegen de beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om de ambassade van de VS van Tel Aviv naar Jeruzalem te verplaatsen, kwamen gistermiddag ongeveer 1500 deelnemers bijeen voor een manifestatie voor de Amerikaanse ambassade op de Pariser Platz in Berlijn. Tijdens de manifestatie werd door deelnemers een vlag met een Davidsster (het symbool van het volk Israël en van het Jodendom) in brand gestoken. Deels vermomde demonstranten toonden o.a. vlaggen van Fatah en de radicaalislamitische Hamas.

Behalve anti-Amerikaanse kreten werden antisemitische leuzen zoals “Dood aan Israël” en “Kindermoordenaar Israël” gescandeerd. De politie van Berlijn ontbond de manifestatie en pakte daarna enkele deelnemers op.

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Barbarisme, Berlijn, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Moslims, nieuw fascisme, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO Berlijn: demonstranten verbranden vlag met Davidsster

  • Dewevoga zegt:

   Die zieke advocaat die uit de staatsruif eet had hem dan in ieder geval moeten laten zeggen dat het de Knesset was, hier uit blijkt waar zijn voorkeur ligt. Zo’n volkert die de hand bijt van z’n voeder.

   Geliked door 1 persoon

 1. ReaGluurder zegt:

  Israel moet weer volop aan de bak! Onlangs stond er ook al een Irakeese generaal te koekeloeren bij de grens met Libanaon. Hier nog even een stuk uit de Jerusalem Post over de situatie in Zuid-Libanon. Als het escaleert, gaat heel (zuid)Libanon in de hens.
  ‘Due to their fighting in Syria the group has grown significantly in terms of technological advances along with battlefield experience and is considered Israel’s most dangerous enemy. According to IDF assessments, in addition to a massive arsenal of rockets and missiles, Hezbollah is able to mobilize close to 30,000 fighters and has flouted its tunnel system, complete with ventilation, electricity, and rocket launchers.Some 200 villages in south Lebanon have also been turned in military strongholds from where Hezbollah militants are able to watch Israeli soldiers at any moment’.

  Geliked door 1 persoon

 2. ReaGluurder zegt:

  De Lullo’s in het westen zijn schijtsbang dat het verder escaleert in het Midden–Oosten, want dan slaat het over naar hier. Overal waar grote groepen allahtonen wonen, breekt dan de pleuris uit. Plunderingen, brandstichtingen, je kent het wel. Zeg niet dat er niet gewaarschuwd is, mevrouw/meneer Mooi Prater!! Als de olievelden van de Koerden gevaar lopen, zal Israel waarschijnlijk ook ingrijpen. Ong. 80% van de olie-import komt uit Koerdistan. En hier glijden we per dag verder de afgrond in!

  Geliked door 3 people

 3. Elisah zegt:

  Allemaal nieuwe “Duitsers”?

  Geliked door 1 persoon

 4. Rensk. zegt:

  Foto zegt genoeg. En de Palestijn, die vernielingen aanrichtte bij een joods restaurant heeft ook niets met anti- joods te maken. Neu, was gewoon toeval dat het een joods restaurant was. Je broekt zakt mijlenver naar beneden en je kijkt er na en denkt: ik zit in een open inrichting met gekken, die vrij rondlopen. Het gaat die kant op dat je jezelf op moet sluiten om gekken uit de weg te kunnen gaan. De hele wereld is omgekeerd. Politie hoef je niet meer op te rekenen. Overheid is onbetrouwbaar. Je zal jezelf moeten zien te redden in een steeds onveiliger wordende wereld.

  Geliked door 1 persoon

 5. Theresa Geissler zegt:

  We moesten tóch eens met z’n allen een symbolisch evenement gaan organiseren, waarop, naast de Palestijnse vlag, ook die van Hamas, Fatah, Hezbollah, en wat dies meer zij ritueel verbrand worden, sámen met de koran en een lappenpop, die de profeet moet voorstellen! (gna gna gna…)

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Dan staan Rutte c.s wel op: dat is het ongelooflijk dramatische.

   Like

  • Trucker zegt:

   ik heb het niet zo op symbolische acties begrepen meisje Theresa, die halen niks uit.
   Zijn wel uiterst effectief in psychologische oorlogsvoering, maar dan eerder bedoeld als (één van de middelen) om de vijand te provoceren lees tot actie te bewegen.
   Sun Tzu hé, maar dat en vele andere heb ik goed onthouden 😉

   Geliked door 1 persoon

   • Theresa Geissler zegt:

    Acties metterdáád dan? Knokploegen of zo? Maar daar krijg je ons, verweekte westerlingen helaas niet zo gemakkelijk voor.
    Tóch moet dat tuig op de één of andere manier duidelijk worden gemaakt, dat we niet alles pikken, want nú houden we ons te stil; dat laat ‘hullie’ denken, dat ze zomaar alles kunnen flikken!

    Geliked door 1 persoon

   • Trucker zegt:

    @ Theresa Geissler 9 december 2017 om 14:13
    dat is het meisje:

    Trucker zegt:9 december 2017 om 17:38
    ik ga het uiterst kort houden:
    perimeter instellen (ontsnapping verhinderen) en minimi aan het werk.
    Tuig van de richel met islam(ieten) case closed

    Like

 6. Hendrik zegt:

  Free the world of muslims!

  Geliked door 1 persoon

 7. Guardiacivil zegt:

  Zo te zien allemaal etnische ratten

  Like

 8. Trucker zegt:

  ik ga het uiterst kort houden:
  perimeter instellen (ontsnapping verhinderen) en minimi aan het werk.
  Tuig van de richel met islam(ieten) case closed

  Like

 9. Jan zegt:

  Nikki Hailey geeft tekst en uitleg waarom Amerika Jeruzalem als hoofdstad van Israël accepteert

  Geliked door 1 persoon

 10. Jan zegt:

  De waarheid over Israël

  Geliked door 1 persoon

 11. tjonge zegt:

  wat lijkt mij het mooi om op zo een plein met vredelievende gasten een napalmbom te flikkeren.
  kan men zich heerlijk warmen aan dat knisperende vuur, zal wel een beetje stinken, dat pislamvlees met napalm….
  maar je moet er wat voor over hebben, niet dan ?

  Like

 12. boorzalf zegt:

  Gewoon een drone met een israelische vlag over die malloten heen laten vliegen, worden ze helemaal gek. Dat wordt lachen.

  Like

 13. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  1500 uitkeringstrekkers met een grote smoel: onmiddellijk uitzetten naar de zandbak. Weg ermee.

  Like

 14. Anna zegt:

  De volgende generatie” nazibeulen” staan gereed in Berlijn.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s