VIDEO PVV: Genoeg is genoeg – demonstratie Rotterdam 20 januari

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Tistochwat”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, Islamisering, Nederland, Patriottisme, Rutte, Verzet, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO PVV: Genoeg is genoeg – demonstratie Rotterdam 20 januari

 1. Colin de Jong zegt:

  Eindelijk, maar dit had al veel eerder moeten gebeuren, want het is al lang 5 over 12

  Like

 2. J.C.Jans zegt:

  Ik zal daar zijn en hoop met mij vele,klagen achter een pc is makkelijk maar zet geen zode aan de dijk.De tijd is daar om een daad te stellen,massaal laten zien waar we voor staan.

  Liked by 3 people

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  laten we het eindelijk eens over ’n andere boeg gooien…!
  .

  Like

 4. herciu zegt:

  Ik ben ziet zo van demonstreren maar we gaan er met paar maten van me gewoon heen

  Liked by 1 persoon

 5. Jules Vismale zegt:

  Als de PVV inderdaad op 20 januari gaat demonstreren in Rotterdam dan zouden ze eventueel een gedicht van Stefan George (1860-1933) kunnen voordragen aan de linkse opponenten van hen en de overige PVV-haters. Dit gedicht gaat ongeveer zo

  ‘De Antichrist’ (1907)

  De Rattenkoning breidt zijn gebieden uit.
  Geen genot ontgaat hem, geen gewin of goud.
  Weg met de droesem der rebellie!
  Gij juicht, betoverd door demonenglans
  verbrast de laatste honing van de ochtendstond
  en ziet te laat de naderende ondergang.
  Pas dan steekt ge uw tong uit naar de droge trog
  en rent als dom vee het brandende weiland door
  terwijl de noodklok luidt.

  Like

 6. Rensk. zegt:

  Ik zou graag weten groot deze demonstratie gaat worden. Word het grootscheeps aangepakt en word er samengewerkt met anderen, die het ook zat zijn? Een demonstratie maakt enkel indruk als er een enorme mensenmassa komt. Als daar een paar honderd man komt dan is dat voor de gevestigde orde alleen maar een signaal: we kunnen doorgaan met ons beleid. Doet dan meer slecht dan goed.

  Liked by 1 persoon

 7. Onno zegt:

  Allemaal ‘controlled opposition’. We moeten natuurlijk internationaal (!) op psychopathie/narcisme gaan testen en DE WARE (zich proactief verraderlijk onder een puur verbaal geacteerd “liefdevol bezorgd” masker verhullende en zich onstuitbaar energiek overal als dikke Dijksma en Van Baalen tegenaan bemoeiende) AARTSSCHURKEN UITNEMEN!!!

  GEEN PSYCHOPATEN/NARCISTEN IN POSITIES VAN MACHT EN CONTROLE (waar deze antisociale dingen juist op azen).

  Like

 8. Onno zegt:

  Dit lijkt wel, met vooruitziende blik, op “Prins” Bernhard en (de Nederlandse ambtenaren door zijn toedoen -om erger te voorkomen voor het totaal aan Hitler verraden NEDERLANDSE ambtenarenapparaat, inmiddels, m.n. op zgn sleutelposities, compleet vervangen door antisociaal boeventuig- te Dresden op 13/14/15 februari 1945) alsmede de naoorlogse gang van zaken te duiden:

  ‘De Antichrist’ (1907)

  De Rattenkoning breidt zijn gebieden uit.
  Geen genot ontgaat hem, geen gewin of goud.
  Weg met de droesem der rebellie!
  Gij juicht, betoverd door demonenglans
  verbrast de laatste honing van de ochtendstond
  en ziet te laat de naderende ondergang.
  Pas dan steekt ge uw tong uit naar de droge trog
  en rent als dom vee het brandende weiland door
  terwijl de noodklok luidt.

  De USA/GB ‘deep state’ vazal/rattenkoning, die hier (idioten tot walgelijke idolatrie betoverend met zijn demonenglans) het wettige NEDERLANDSE vuurpeloton wist te ontlopen door zich (en meehuppelend Nederland) ijskoud medeplichtig te maken aan de onvoorstelbare psychopathisch walgelijke gruwelmoord op Europeanen (niet alleen Duitsers) onder DEKMANTEL van aan legitieme staten toegestane oorlog(shandeling) te Dresden en door zich bereid te verklaren om NEDERLANDSE (!) processen-verbaal dienaangaande MISDADIG te verdonkeremanen (volkomen VAN GOD LOS -psychopaten kunnen geen normale psychische laat staan religieuze integratie kennen- DOORGAAND inhakkend op te Dresden waarlijk ‘beyond belief’ gewond geraakte integere Nederlandse mensen, letterlijk: “overlevenden die nog slechts de doden kunnen benijden”) en de USA/GB psychopathische ‘deep state’ hier (geheel onnodig gezien toenmalige internationaal staatkundige inzichten en wetgeving) toe te staan om diep achter de schermen (zodat het publiek niet in opstand zou komen) TOT OP HEDEN (Snowden etc.) aan de touwtjes te blijven trekken.

  Zijn smerige ‘dead inside’ invloed uitbreidend via de CIA en Bilderberg en oude Nazi netwerken, ondertussen antisociale lijphuis volzinnen uitbrakend als “HET INTERESSEERT ME GEEN BAL, IK GA ZO DE MOSKEE IN’.

  Hier gáát de mooiste stad van Europa of van de wereld en wat verwacht je nu eigenlijk van zulke walgelijke empathieloze smeerkezen (met in deze YouTube enig ‘controlled opposition’ commentaar op een NEP historische commissie van de USA/GB vazalstaat BRD, door een vermoedelijke BND raddraaier die zich op Internet uitgeeft voor HomoKritikus, die overkoepelend in feite ook KWAADAARDIG stelt, dat het op dergelijke wijze PROACTIEF GERICHT aanvallen van ongewapende burgers in een -in het VOLLE BESEF daarvan- met vluchtelingen en oorlogsgewonden overspoelde onverdedigde stad, DESTIJDS tot de normale toegestane militaire activiteiten behoorde….maar niet heus natuurlijk):

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s