“Vluchtelingen” als identiteitsbedriegers: levendige handel in vervalste paspoorten in Griekenland gaat monter verder

Screenshot_145

(Door: “Victoria” – Vertaling: E.J. Bron)

De levendige handel in vervalste paspoorten in Griekenland gaat monter verder. Was het vervalste Syrische paspoort twee jaar geleden nog het meest geliefde document, nu is de vraag naar Internationale paspoorten toegenomen. Paspoorten vervalsen is geen pekelzonde, maar de “vluchtelingen” in Griekenland zien hierin geen onrecht, veeleer een gewoonterecht. Per slot van rekening kan een vervalst paspoort een ticket naar een beter verzorgingsstelsel betekenen met naar verhouding weinig inspanning. Het wordt pas interessant wanneer “vluchtelingen” naar het land terug moeten waar het paspoort is uitgegeven, en daar niet binnen mogen komen, omdat het paspoort vervalst is.

politikstube

Onder de “vluchtelingen” heeft zich een absolute aanspraakmentaliteit genesteld. Men wil naar Noord- en West-Europa, naar favoriete landen zoals Duitsland. Of men daarvoor x wetten moet overtreden of met geweld de grenzen moet oversteken, schijnt velen niet te interesseren. Zodra de mensen aan het onrecht gewend zijn geraakt, hebben ze er geen gevoel meer bij.

[…] Steeds meer “vluchtelingen” die vastzitten in Griekenland proberen met het vliegtuig met vervalste paspoorten naar andere EU-landen te komen. Het aantal ontdekte gevallen zou van 429 in het eerste kwartaal van 2017 tot 729 in het tweede kwartaal zijn toegenomen, dus met 70%, meldt de “Bild”-Zeitung onder verwijzing naar een bericht van de EU-politieautoriteit Europol en het EU-grensagentschap Frontex.

Volgens het bericht werden de meeste vervalste paspoorten ontdekt bij Syriërs, Afghanen, Iraniërs, Turken, Albanezen en Eritreeërs. Syriërs zouden vooral vervalste Griekse en Italiaanse persoonsbewijzen of Duitse en Syrische paspoorten gebruiken. Afghanen zouden daarentegen meestal met vervalste Franse persoonsbewijzen of Koreaanse paspoorten zijn betrapt, aldus het bericht.

Favoriete doelen van deze personen waren Duitsland, Italië, Nederland en België, evenals Zwitserland als enige niet-EU-land. (Bron: “Die Welt.de”, 08-12-2017)

Bron:
https://politikstube.com
Door: “Victoria”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, EUSSR, Graaien, Griekenland, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

8 reacties op “Vluchtelingen” als identiteitsbedriegers: levendige handel in vervalste paspoorten in Griekenland gaat monter verder

 1. Yvonne zegt:

  ze gooien toch altijd hun papieren weg lees je overal
  wat me ook opvalt dat je zelden iets over Luxemburg leest, lopen daar geen moslims?
  ze zijn overal dus lijkt me onwaarschijnlijk dat ze dat land links laten liggen

  Liked by 1 persoon

 2. Pietersen zegt:

  Spiksplinter nieuwe paspoorten, dan moet bij de grenscontrole toch een lampje gaan branden, want o wat hadden die vluchtelingen het zwaar : kruipen door de modder tussen de mijnen door, half verzopen op zee, stortbuien, hagel sneeuw, maar de paspoorten mankeren niets.

  Liked by 1 persoon

 3. Thomasson zegt:

  In het programma van Eva Jinek van 7 december werd gesproken met Andre Juipers en wetenschapster Pieternel Levelt over de baanbrekende satelliet Tropomi. https://evajinek.kro-ncrv.nl/fragmenten/andre-kuipers-en-pieternel-levelt-over-de-baanbrekende-satelliet-tropomi
  Een korte tijd geleden werd een andere baanbrekende malariaonderzoek. https://nos.nl/nieuwsuur/artikel/2204189-nederlands-vaccin-tegen-malaria-lijkt-in-aantocht.html
  Nederlandse wetenschappers en Nederlandse technici staan hoog genoteerd in de wereld als het gaat om medische, wetenschappelijke en technische ontwikkelingen. Al deze briljante mensen zijn niet uit het niets gekomen en met een toverstok gecreëerd. Zij werden geschoold in de tijd dat Nederland had geïnvesteerd in goed schoolsysteem waaronder ook de avondscholen vielen. Nederland barst van natuurtalenten. Ook de Nederlandse kinderen van tegenwoordig kunnen de briljante wetenschappers en technici van de toekomst worden. Helaas, hebben de politieke leiders van de laatste decennia andere prioriteiten gesteld. DE NEDERLANDSE KINDEREN EN NEDERLANDSE STUDENTEN ZIJN VOOR HEN NIET BELANGRIJK: Of niet belangrijk genoeg!. Er wordt in hen het laagste minimum geïnvesteerd. Al het geld gaat naar geïmporteerde knuffelbeestjes uit Derde Wereldlanden (vooral moslim en Afrikaanse landen) die een steuntje in de rug moeten hebben. Er wordt al meer dan 45 jaar lang miljarden geïnvesteerd in projecten die van afval, goud moeten maken. Nederlandse kinderen uit arme gezinnen minimum- of geen aandacht. Voor studenten wordt het financieel steeds moeilijker hun studie af te ronden, aangezien ze hun studie amper of niet kunnen betalen. Daarentegen, wordt de afvalberg op handen gedragen; al staat de output bijna op nul. En als er wat slimme studenten erbij zijn, sluiten ze zich aan bij organisaties die Nederland vijandig zijn. De gevallen van Samir A. en Mohammed B. zijn de perfecte voorbeelden voor. Nu komt weer een nieuwe lichting van intelligente ISIS-strijders of Allah-gabbers die hun studie op de rug van hardwerkende Nederlanders mogen afronden. https://www.youtube.com/watch?v=rvecgEnqzO0
  Dan worden ze goed opgeleide terroristen en kunnen ze hun aanslagen beter uitvoeren met meer NEDERLANDSE SLACHTOFFERS. .

  Overheden met pathologische prioriteitstellingen en pathologische gedachtegoed creëren pathologische realiteit.

  Liked by 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Nederland is al lang om zeep als het gaat over gezondheidszorg en wetenschappelijke ontwikkelingen door briljante geleerden c.q. onderzoekers.
   Wat Rutte af en toe blaast over het prachtigste land met de grootste welvaart, gezondheidszorg en schitterende wetenschapswonderkinderen, zijn allemaal platte leugens en is ongelofelijk smerig bedrog…
   Ik heb Rutte NOOIT over wat dan ook, over welk onderwerp ook, op welk gebied dan ook, over welk detail dan ook en op enigerlei wijze dan ook, de waarheid horen spreken…

   HIJ LIEGT ALTIJD….

   Like

 4. koddebeier zegt:

  Ze hebben toch helemaal geen paspoort nodig ??

  Like

 5. Petra DeBoer zegt:

  Off Topic: De BBC zond afgelopen week als thema “Jihadi’s you pay for” uit van het programma Panorame, en waaruit bleek dat er veel belastinggeld van de Britten naar Jihadisten gaat maar Nederland doet er niet voor onder want ook Nederlands belastinggeld ging waarschijnlijk (lees: is wel zeker) naar Jihadisten want beide landen storten geld voor het Access to Justice and Community Security Project. Het gaat maar liefst om 12,5 miljoen Euro en daarnaast heeft Nederland ook geld gegeven (minimaal 2 miljoen) aan de “White Helmets”, die aan Al Qaida/al Nusra gelieerd zijn.

  Inmiddels heeft de overheid betalingen stop gezet die voor het project Access to Justice and Community Security Project bestemd waren. Pieter Omtzigt heeft kamervragen gesteld en het AD heeft over deze zaak bericht.

  https://www.ad.nl/binnenland/nederland-stopt-betaling-syrische-politie-om-mogelijke-banden-met-extremisten~a791aaec/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s