Wenen: oproep tot afslachten van Joden voor de Amerikaanse ambassade

Screenshot_166

(Vertaling: E.J. Bron)

Net als in veel andere steden in de wereld werd vrijdag ook in Wenen voor de Amerikaanse ambassade tegen de beslissing van de Amerikaanse president Donald Trump om Jeruzalem als hoofdstad van Israël te erkennen, geprotesteerd (foto). Volgens officiële informatie namen ongeveer 700 personen, waaronder ook een groep van de Israël-vijandige internationale boycotbeweging “BDS”, aan deze haatmanifestatie tegen Amerika, Israël en de Joden deel.

PI News (2)

Er werd met Palestijnse en Turkse vlaggen gezwaaid, op een bord prijkte een Davidsster met in het midden een hakenkruis, in spreekkoren werd een nieuwe intifada bezworen en werd “Kindermoordenaar Israël” of “Israël terrorist” gescandeerd.

Tot zover niks bijzonders. Maar bij deze als “manifestatie Jeruzalem hoofdstad Palestina” aangemelde demonstratie van de islamitische heerschappij-aanspraak ging men nog een stap verder. Zoals getuigen via de sociale media berichten, werd er ook “Khaybar Khaybar ya yahud, jaish Mohammed sa yaoud“ (Khaybar Khaybar, oh jullie Joden! Weldra keert Mohammed´s leger terug!) gescandeerd. Dat is de leuze ter herinnering aan de Slag van Khaybar in het jaar 628, waar onder leiding van de psychopaat Mohammed de islamitische moordenaarstroepen de Joden in de oase Khaybar aanvielen en iedereen, die zich niet onderwierp, afslachtten.

 

De locoburgemeester van Wenen, Johann Gudenus (FPÖ), toonde zich geschokt:

“In Oostenrijk mag geen ruimte gegeven worden aan antisemitisme, waarop juist bij manifestaties extra gelet moet worden! Droevig genoeg dat het nu weer tot een voorval is gekomen. Nu is het de beurt aan de politie en het openbaar ministerie om direct te handelen en de spelers op te sporen.”

De FPÖ zou een duidelijk standpunt innemen tegen iedere vorm van Joden-vijandigheid, aldus Gudenus, en hij eiste ook van de rood-groene stadsregering van Wenen een “duidelijke bekentenis tegen antisemitisme in de hoofdstad”. De Weense FPÖ zou in ieder geval een klacht indienen bij het openbaar ministerie, meldt de APA.

Het is niet de eerste keer dat in Wenen een islamitische meute oproept tot het doden van Joden en de vernietiging van Israël. Voor echte consequenties zullen de vijanden van Israël en van de Joden in de sinds 1945 rood geregeerde stad vermoedelijk ook deze keer niet hoeven vrezen. Michael Häupl (SPÖ), die sinds 2008 als langst dienende burgemeester de lotgevallen van de stad in handen heeft, zorgt er al bijna 10 jaar voor dat de stadswoningen in de Oostenrijkse hoofdstad tot in de laatste hoek met moslims bezet worden.

In 1529 en 1683 werden de Turken voor Wenen gestopt. Nu is er niemand meer; behalve een islam appeasende politiek en zich onderwerpende politici die het erfgoed van de dappere redders van Wenen in september 1683, toen de Poolse koning Johann III. Sobieski en hertog Karel V. van Lotharingen in de Slag bij de Kahlenberg de Turken overwonnen, teniet doen om op de graven van diegenen die destijds hun levens opofferden een Vitusdans uit te voeren.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", antisemitisme, Arabieren, Arabische wereld, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Donald Trump, Eurabië, FPÖ, hersenspoeling, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Oostenrijk, propaganda, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Wenen: oproep tot afslachten van Joden voor de Amerikaanse ambassade

 1. Sabeltant zegt:

  Wat zou er gebeuren als een Oostenrijkse meute oproept tot het doden van moslims?

  En dan ook nog eens vanwege bewezen kindermoord en terrorisme.
  Gewoon met keiharde feiten te onderbouwen, bijvoorbeeld die bomaanslag op een concert met jonge kinderen en andere door moslims uitgevoerde terreuraanslagen zijn zo langzamerhand niet meer te tellen.

  Misschien wordt het tijd om in plaats van de andere wang toe te keren wat aan onze verdediging te doen?

  Wat gaat de burgemeester doen om de veiligheid van de inwoners en met name de Joden te garanderen?
  Zwitsers! Pak uw wapens op, de stad heeft jullie nodig!

  Geliked door 3 people

 2. Hendrik zegt:

  Islam eruit! De islam hoort hier niet!

  Geliked door 2 people

 3. Rookmelder zegt:

  Het uitschot zit dankzij het EU-beleid ook echt overal, hoogste tijd om met harde hand tegen dit soort uitwassen op te treden, zachte heelmeesters maken immers……

  Like

 4. Mirjam zegt:

  Nu kan iedereen met eigen ogen aanschouwen, ook de linkse islampromotoren, hoe vredelievend en tolerant de volgers en de leer is van deze oorlogsstrategie is.

  Like

 5. Thomasson zegt:

  De credo’s van moslims en hun goedbetaalde linkse ‘Compagnons de la Chansons’ zijn al ruimschots bekend. Ze willen graaf Joden afslachten op dezelfde succesvolle manier dat ze deden met de Jazidis in de Sinjargebergte en met de christenen van Palmyra. Alles is gedaan met toestemming van door geldbegeerte geconsumeerde westerse politici, die zich houden aan de slagzin Pecunia non Olet…Zelfs als het betekent; baby’s en kinderen levend verbranden, slavernij, kannibalisme, mutilaties van ledenmaten enz. Westerse politici schrikken er zelfs niet van dat massa verkrachtingen en terreuraanslagen vinden plaats op Europese bodem. Arabieren en moslims zoeken altijd naar een reden om met hun slagersmessen te spelen. Het maakt niet uit om welke reden: ook een besluit van een Amerikaanse president de Amerikaanse ambassade te verhuizen naar de hoofdstad van een bevriend land. Echter de Israëliërs hebben veel ervaring met deze lui. Het liedje ‘Khaybar Khayba ya yahud, Mohammed komt eraan’ is al een antieke islamitische hit. Het is zelfs ouder dan de hit “I’ve Heard that Song Before’ https://www.youtube.com/watch?v=eYXnhIm3BYI
  De enige wijze om deze slagershobbyisten te amuseren is te vinden in het volgende liedje https://www.youtube.com/watch?v=cLkhRMBOtzk Deze hit is echter voor hen het meest toepasselijk en modern: zo niet effectief https://www.youtube.com/watch?v=sAYB8DTvl7Q

  Like

 6. Paul Cock zegt:

  De sociaal democraten en de godsdienst van de vrede vormen een mooi koppel. De sociaal democraten hebben een nieuw proletariaat gevonden, en de moslim broeders nieuwe nuttige idioten. Mooi;

  Geliked door 1 persoon

 7. Kampers Rene zegt:

  Hadden ze die troep teringlijders niet in hun land opgenomen dan was er geen protest geweest

  Like

 8. Steven zegt:

  Het grote PROBLEEM van het westen is dat overal MOSLIMS aan alle kanten worden verdedigd, gekoesterd en geholpen te exploderen en de boel naar de afgrond te werken.
  Bijna héél Europa is tegen uitbreiding van nog meer haatkoppen, maar het tegenovergestelde gebeurt.
  De enige hoop is dat legers zich tegen de elite gaan keren, want anders is Europa straks één grote moordkuil.
  De Israeliers worden “kindermoordenaars” genoemd, wat een legitieme reden is om iedereen aan te vallen, maar zelf doen ze niks anders…maar dat is waarschijnlijk dan wél weer geoorloofd!
  Het is ALTIJD éénrichtingsverkeer met die HAATKOPPEN!

  Like

 9. tippelaar zegt:

  zonder gewapende revolutie, tot het afzetten van de eu.top, zal het alleen nog maar erger worden.
  Het is het vooropgezette plan van de eu,bestuurders met hun meelopers, om zoveel mogelijk moslims en zwarte mensen uit Afrika te importeren, om de blanke bevolking half zwart te laten worden. Afrikaanders en middenoostenfiguren hebben niets met Europa, zien het alleen als een wingewest, net zoals in het oude egypte. Van heinde en ver kwam mensen toe op de vleespotten van egypte.

  Geliked door 1 persoon

 10. Ildiko zegt:

  de naci fascisme is terug met de islam en met de linkse liberale idioten

  Like

 11. renato zegt:

  De legers zijn doelbewust wegbezuinigd. De volgende stap is een Europees leger wat tegen elke autochtone opstand kan worden ingezet. De aanstaande recruten zijn reeds in het MO getraind en worden gefinancierd door de Arabische Olieboeren en de VS in het geniep. De automatische handwapens en handgranaten liggen reeds opgeslagen. De terugkerende jihadisten worden ongemoeid gelaten, want dat is een deel van het plan. Ziehier de nieuwe terreurstaat in wording. Genaamd: Das Vierte Reich. Bereidt u zich maar vast voor tot onderwerping. Europa moet worden opgeofferd en zal een slagveld worden, waarin de grote mogendheden zich ook zullen mengen. Uiteindelijk zal Europa wederom worden gespleten door een muur van noord naar zuid met een islamitische gedegenereerde overheersing aan de westkant en een christelijk orthodoxe samenleving aan de oostelijke zijde.

  Like

 12. willie zegt:

  Gewoon de mitrailleur op die meute wilde honden , klaar is kees

  Geliked door 1 persoon

 13. john van antwerpen zegt:

  De regering van Somalie heeft al shabaab de oorlog verklaart (net of dat gaat helpen),
  De EU durft het salafisme niet de oorlog te verlaren omdat de gutmenschen aan hun
  kant staan. Een neef van mij is ook zo een islam knuffelaar.
  Sind 5 sept. 2016 heb ik geen contact, als hij belt neem ik niet op en als ik hem tegenkom
  ga ik weg. Iets tegen dezulken zeggen heeft geen zin. Zo moet je geen discussie
  aan gaan met moslim,s. Heyena,s zijn niet voor rede vatbaar, ook niet voor tegengeweld.
  Alhoewel; Rico Verhoeven moet onze leider worden !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s