New World Order . . .

Door:
“Jan”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in New World Order. Bookmark de permalink .

28 reacties op New World Order . . .

 1. Tistochwat zegt:

  Zijne zaligheid zal geen poot uitsteken als christenen worden gekruisigd door zijn mohammedaanse lievelingen.

  Like

  • tippelaar zegt:

   Die paus heeft mazzel dat zijn god niet bestaat . Bestond ie wel dan kon de paus direct door naar de hel wegend disfunctioneren en volksverlakkerij.

   Like

  • Cathja zegt:

   @ Tistochwat op 11/12 om 22:09

   Kijk eens naar die kop van hem. Zijne ‘zaligheid’ kan die zaligheid wel vergeten, want als je niet opkomt voor vervolgde en gemartelde christenen, maar wel voor volgelingen van satan, dan kan je het als paus wel vergeten dat je ooit van de ‘zaligheid’ mag genieten…!

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 12 december 2017 om 07:22

    De term ‘zijne zaligheid’ is uiteraard sarcastisch bedoeld. Hij is de rechterhand van de duivel/allah.

    Like

 2. bigljohn zegt:

  Hij heeft dikke vriendjes in de Arabische wereld. Zijn pausmobiel gaat aangepast worden zodat er voortaan twee personen in kunnen flaneren. De Paus, en een of andere Moeftie….Het Vaticaan word het hoofdkwartier van de Islam, en de paus wil dan de grote man uithangen. Niet beseffende dat zijn kop er afgehakt gaat worden en als trofee op een stok te kijk gezet word voor het Vaticaan.

  Geliked door 2 people

 3. edwin vissers zegt:

  De Profetie van de pausen is een lijst van Latijnse motto’s, toegeschreven aan Sint Malachias (1094-1148), die een voorspelling geeft van toekomstige (tegen)pausen vanaf paus Celestinus II tot aan de beoogde laatste paus, Petrus de Romein, die de opvolger zou zijn van paus Benedictus XVI, wat zou inhouden dat paus Franciscus (de opvolger van voorgaande) deze paus in kwestie zou zijn. Met Petrus de Romein als pontifex zou de stad Rome in verval raken en de kerk verloren gaan, waarmee het einde der tijden zou worden ingeluid.[1]

  Geliked door 1 persoon

 4. Kampers Rene zegt:

  Dat onze heiligheid vlug naar de hemel gaat ,of naar de……waar hij zich moet moet verantwoorden tegenover God de vader en zijn zoon Jezus , ik hoor die laatste al roepen , onozelaar moest ik daarvoor godverdomme sterven aan een kruis , verrader , niksnut , islamkruiper en Allah-gatkruiper

  Like

 5. delamontagne zegt:

  Dat is gekomen na zijn bezoek ’n aantal jaren geleden aan Turkije.
  De Mufti van Constantinopel liet hem toen de “coraneries” uit de Koran zien.
  En hij liet zich overtuigen dat die beter was dan de Bijbel.

  Geliked door 1 persoon

  • Tistochwat zegt:

   @ delamontagne 12 december 2017 om 00:35

   Die smeerlap behoort tot de gevaarlijkste figuren in deze wereld.

   Geliked door 1 persoon

  • Elisah zegt:

   Dan zou je verwachten dat wij dus dezelfde regels voor mossdoms kunnen aanhouden als die ze tegen de Christenen in de koranus hebben staan?

   Like

  • Kampers Rene zegt:

   Er is slechts een klein verschil , mijn dierbare gelovigen , Christenen worden vervolgd en gedood door de aanhangers van Mohamed , maar we moeten blijven geloven in het goede en ons niet laten verleiden door geweld ,zelfs niet om ons te verdedigen. Vergeet niet mijn dierbare volgelingen wij zijn op weg om folklorefiguren te worden , daardoor zullen wij nooit vergeten worden

   Like

 6. tjitse johannes dondorp zegt:

  zon protest voor de maangod is alleen mogelijk in macronland enmerkelland de fransen staan niet echt bekend als politiek geintrsseerd zijn erg hoogmoedig als het europese volk dat de adel lever enDE taal sprekkt frans en de keuken heeft dat als comunistis-bolwerk-land als volk datgeloof de schuld geeft alle oorlogen en aldus oogkleppen ophebbend voor t feit dat er een duivel en een duivelsleger bestaat 5 tien kilometer onder de grond steden van 50 000 duizend tot 100000 half mens half gevallen engelen waarmee de amerikaanse idioten cia fbi een verbond/overeenkomst gesloten zouden hebben om 8 van de 10 in de guilliotine te laten verdwijnen de fransen zijn niet terecht anti godsdienstig/anti geloof maar zijn door hun christ autoriteiten het ware persoonlijk bijbelse geloof jesus als vriend en vader te kennen onthouden en de fransen zijn geen speurders als het niet naar hen toekomt bestaat het niet koning jesus zei wie z–o–e–k–t– zal vinden in de liefde relatie tot koning jesus moet van twee kanten komen wat kan je verwachten van een volk wiens koningen zich meer dan 4 eeuwen verbonden weten met ufostatiostad/gevallenengelenstad genaamd rome

  Like

 7. tjitse johannes dondorp zegt:

  rome is voormalig gevallen ufoengelenstad

  Like

  • Cathja zegt:

   @ReaGluurder

   En dan ook nog ‘met ze te doen hebben’…? Een best pak op hun sodemieter moeten ze krijgen, én taakstraffen! Als je weerloze ouderen pest (of wie dan ook), dan moet je de gevolgen van je pestgedrag maar op de koop toe nemen.
   Woningcorporatie en politie doen ook nu weer veel te weinig, want het zijn ‘buitenlandse jongeren’. Alsof dat een reden kan zijn om niet keihard op te treden tegen dit tuig.
   Altijd overlast met die buitenlanders! Is het gek dat we ze onderhand uitkotsen?

   Geliked door 1 persoon

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja

    ZO IS DAT!!!!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Ik heb hier een tijd geleden last gehad van jongeren (Nederlands) die de hele portiek, trap en galerie vol pisten.
    Iedereen wist wie het waren, hun ouders hadden geen zin om de deur open te doen.
    Zowel de woningbouw als de politie beweerde niets te kunnen doen, omdat ze ze zelf eerst zouden moeten betrappen.
    Toen diezelfde jongeren ouder werden, hield het op.
    Ze wonen er nog steeds, ouders waren ook niet aan te pakken omdat ze koophuis hadden.
    Dan moet dus alles eerst voor een rechter verschijnen.
    Maar als niemand wat ziet of ze betrapt, dan gebeurt er helemaal niks.
    Een foto is dan geen bewijs.

    Like

   • BertG. zegt:

    Je kan hier in Nederland zeer ver gaan in treiteren van je omgeving.
    Zolang je niet betrapt wordt door de politie zelf, blijft het mijn woord tegenover hun woord.
    En dat kan je heeeeeeeeel erg lang volhouden, zolang je als groep maar niet teveel geweld gebruikt.
    Wij zijn te netjes opgevoed, en daarom doen we het niet.
    Maar het kan wel, als je er zin in heb. Het levert je nauwelijks problemen op.

    Like

  • Tistochwat zegt:

   @ ReaGluurder 12 december 2017 om 09:35

   Ze bezweert dat ze niets tegen allochtonen heeft. “Vijf deuren verderop woont een Marokkaanse mevrouw die aan het dementeren is. Ik let op haar en bel haar dochter op als er iets met haar aan de hand is. Idem dito met een lieve Turkse buurvrouw.”

   Eigenlijk heeft ze ook nog met de jongeren te doen. “Ze hebben geen honk. Het liefst zou ik zelf een schaftkeet voor ze kopen, zodat ze niet buiten hoeven te hangen. Maar ja, dat geld heb ik niet.”

   Ik twijfel aan de verstandelijke vermogens van dit slachtoffer. Anders is het een domme, blinde, softie die er mede de oorzaak van is dat we nooit van dat mohammedaanse schorem verlost worden!

   Like

 8. Patriot 2.0 zegt:

  Tsja, en als ik dan op deze blogs lees van een reageerder (Sorry, naam ben ik vergeten), dat de Oosters-Orthodoxe Kerk de Heilige oorlog heeft verklaard, dan vraag je je toch wel wat af hoor….

  Like

 9. Cathja zegt:

  @BertG. om 14:33

  Het vervelendste is het gevoel van machteloosheid! Jongeren op heterdaad betrappen als ze hun behoefte staan te doen in portieken en op galerijen valt niet mee, maar zou niet eens noodzakelijk moeten zijn. Buren zouden de koppen bij elkaar moeten steken en zouden met elkaar een klacht moeten indienen. Het is toch niet normaal dat jongeren, van welke nationaliteit dan ook, het leven van anderen totaal verzieken?
  En ouders die de deur niet open willen doen, die voelen wel nattigheid, denk ik. Je zou hun ‘territorium’ ook eens (ongezien) moeten bevuilen….!

  Like

 10. M. zegt:

  De New World Disorder is niet meer dan een globale oorlog tegen Gods volk waarbij men verplicht word te dansen voor de duvel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s