“Bedreiging elimineren” – Minister van Defensie Williamson wil Britse ISIS-terroristen doden

Screenshot_188

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

“Terroristen doden!” Engeland begint – en andere staten zullen volgen

Men merkt dat de wind uit een andere hoek gaat waaien. Langzaam, weliswaar, in sommige staten sneller, in socialistische dictaturen als Duitsland, Zweden, Frankrijk, België en de voormalige VS-van-Obama duidelijk langzamer.

Het massieve voorlichtingswerk, de alternatieve media, die er niet alleen in Duitsland, maar in het bijzonder in de VS zijn (Geller, Spencer),  werpen hun vruchten af. Nog nooit werd de islam zó ontmaskerd als heden ten dage.

Zeker, wakkere geesten als Voltaire, Marx of Churchill wisten eeuwen geleden al wat de islam in werkelijkheid is: een brute dodingsmachinerie, die zich vermomt als religie en de absolute wil heeft om over de wereld te heersen.

Michael Mannheimer Blog

De meeste vooraanstaande denkers ter wereld zijn het er over eens: de islam is een ideologische pest in de vermomming van een religie

Zoals destijds een Voltaire, bij de summiere informatie in zijn tijd over de islam, daar achter kwam: Dat vervult mij met de diepste bewondering voor één van de grootste geesten in de geschiedenis van de mensheid. Een Churchill had het al gemakkelijker. Hij was als militair attaché van het Britse Rijk zowel in India als in Egypte, kende de islam uit de eerste hand – en vocht persoonlijk in India en in Soedan tegen islamitische jihadisten. Zijn vernietigende oordeel over de islam

“Hoe verschrikkelijk zijn toch de vervloekingen die de islam zijn vereerders oplegt! Afgezien van de fanatieke razernij, die bij een mens net zo gevaarlijk is als hondsdolheid bij een hond, moet men de vreesachtige, fatalistische apathie benoemen. Haar gevolgen zijn in meerdere landen waar te nemen. Onverstandige gewoontes, onproductieve landbouwsystemen, lakse handelsmethodes en de onzekerheid van de armoede bestaan waar de aanhangers van de Profeet ook heersen of wonen.” (Churchill over de islam)

is nochtans meer dan slechts een fenotypische beschouwing over deze religie. Churchill, een echte intellectueel (hij ontving, wat slechts weinigen weten, de Nobelprijs voor de Literatuur voor zijn uitstekende historische geschriften, wier stijl in de hoogste mate voldeed aan de literaire eisen),  kende de islam niet alleen van zijn ontmoetingen met moslims. Hij nam de tijd om de geschriften van deze doodsreligie te bestuderen, niet alleen de koran, maar vooral de Hadiths (SOENNA) – vóór hij zijn vernietigende oordeel velde, dat in principe door alle islamcritici in de geschiedenis (zo ook door Atatürk) werd gedeeld.

De islam begrijpt maar één taal: De zijne. En deze taal is de taal van het geweld

Het dreigement van de Britse Minister van Defensie om met dodelijke efficiëntie jihadisten (schuilnaam: “terroristen”) te lijf te gaan, is dan ook allang over datum en de enige taal die de islam begrijpt. Hij, die op 2000 (!!) plaatsen oproept tot het doden van ongelovigen, begrijpt alleen de taal van het geweld.

Dat Duitse goedmenschen, hetzij links, hetzij christelijk dan wel eenvoudigweg alleen maar dom, met grote ontzetting reageren op deze uitlating, toont slechts aan, dat ze geen benul hebben van de natuur van het menselijke wezen, dat zelfs geheel anders is geconstrueerd dan zij zich in hun zieke hersens voorstellen (een Amerikaanse psychiater diagnostiseerde goedmenschen als psychisch ziek)

De Romeinen wisten dit beter: “Wil je vrede, bereid je dan voor op de oorlog!”, was het credo van de grootste beschaving van de Oudheid. (“si vis pacem, prepare bellum”)

De islam dwingt het westen om terug te komen van zijn pacifistische denkwijze.

De taal van de Britse minister van Defensie zal – daar ben ik zeker van – spoedig ook de taal zijn van de meeste westerse ministers van Defensie. Ze zullen, zoals de Mossad, jacht maken op de vijanden van onze democratie en hen doden. Of het helpt, zal moeten blijken.

Want het nakomelingschap van de jihadisten is theoretisch onbegrensd. Helpen zal alleen – daar ben ik al jaren vast van overtuigd – een totaalverbod op de islam en de totale dé-islamisering van de westerse samenlevingen. Daarin is ingesloten de repatriëring van alle moslims, zonder uitzondering, naar hun landen van herkomst. Die landen, die niet meer genegen zijn hun eigen staatsburgers op te nemen (Turkije, Marokko, Libië), moeten daartoe met dreiging van gewapend geweld worden gedwongen.

Of het ooit zo ver zal komen, is nu niet te zeggen. Maar de westerse wereld heeft niet echt een andere kans om te overleven. Reeds een kleine islamitische diaspora is voldoende om in de toekomst de islamisering wederom in gang te zetten – als de volgende westerse generaties vergeten zijn welk oneindig leed deze oorlogs- en veroveringscultus verkleed als een religie ooit over de wereld heeft gebracht.

(Michael Mannheimer)

_________________________________

“Bedreiging elimineren”. Minister van Defensie Williamson wil Britse IS-terroristen doden

“Een dode terrorist kan Groot-Brittannië geen schade berokkenen”: Minister van Defensie Gavin Williamson wil korte metten maken met Britse staatsburgers die vechten voor de terroristische milities van IS.

Voor de vertegenwoordiger van een westerse regering zijn de woorden ongewoon martiaal: Naar de wens van de nieuwe Britse minister van Defensie Gavin Williamson moeten landgenoten, die voor de terroristische militie “Islamitische Staat”(IS) strijden, worden opgespoord en gedood.

“Het ligt heel eenvoudig, naar mijn mening kan een dode terrorist Groot-Brittannië geen schade berokkenen”, zei de minister in de krant “Daily Mail“. “Wij zouden alles moeten ondernemen wat we kunnen om deze bedreiging te vernietigen en te elimineren.”

Naar schatting reisden tot nu toe 800 Britse staatsburgers naar Irak en naar Syrië om zich aan te sluiten bij ISIS. 130 van hen zouden zijn gedood, om en nabij de 400 anderen zouden reeds teruggekeerd zijn naar Groot-Brittannië.

Ook Britse ISIS-strijders die naar andere landen zijn gevlucht, zouden gedood moeten worden, zei Williamson tegen de krant. Voor hen zou er geen “veilige haven” meer mogen zijn, “ze zouden ten val gebracht moeten worden”, zei de minister, die sinds vorige maand in functie is.

Groot-Brittannië was in het verleden meerdere malen het doelwit van islamitische aanslagen geworden. Bij vijf aanvallen dit jaar kwamen in totaal 36 mensen om het leven.

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", gezond realisme, Groot-Brittannië, ISIS, Islam, Terrorisme. Bookmark de permalink .

24 reacties op “Bedreiging elimineren” – Minister van Defensie Williamson wil Britse ISIS-terroristen doden

 1. carthago zegt:

  Te laat en te langzaam edoch zeker gaan de door de pislam dichtgeslagen ogen van de gutmensch open om gechoqueerd het aftakelingproces te aanschouwen .Beter te laat dan nooit.

  Geliked door 3 people

 2. Jean zegt:

  Wij weten dat ook al jaaaaaaren maar wij worden door de linkse lafaards in een hoekje gedrampt met de titel “racist, extremist” titels die wij als eretitels beschouwen.
  islam (steeds met een kleine letter geschreven) is voor ons 100% “achterlijke perverse gewelddadige barbaarse zwijnerij” en dat wordt alleen maar erger en erger, gevaarlijker én perverser, reden in overvloed om die zwijnerij héél snel totaal te verbieden én te verbannen uit heel Europa maar laten we maar beginnen met Vlaanderen en Nederland.
  Nu stoppen met dat barbaars tuig nog geld in handen te stoppen, hebben ze geen ‘legaal’ werk dan blijft er enkel nog ‘opsodemieteren’ want wij willen nergens maar dan ook nergens nog geconfronteerd worden met die achterlijke zwijnerij, niet met mosselketen en niet met rond zwalpende tenten in ons straatbeeld want wij vertrouwen geen islamieten.

  Geliked door 3 people

 3. abouneenee zegt:

  Nederland hoort ook in het rijtje socialistische dictaturen. Of ziet Michael Mannheimer Nederland als een provincie van Duitsland? Den Haag ziet Nederland als provincie van Europa, maar Duitsland is natuurlijk Europa…

  In ieder geval is de doodstraf het invoeren waard in het geval van onwenselijke elementen in de samenleving, zoals terroristen. In ieder geval zal de doodstraf hoge kosten voor onderdak en personeel schelen.

  Geliked door 2 people

 4. Sabeltant zegt:

  De goede man heeft niet alleen met de ISlam te maken maar vooral met zijn eigen linkse politici.
  Zij zullen alles in het werk stellen om de terroristen te beschermen.

  Geliked door 3 people

  • koddebeier zegt:

   Als je de islam wilt vernietigen, dan zal je ook links moeten vernietigen !

   Geliked door 2 people

   • abouneenee zegt:

    De mensen die denken over de in hun ogen kansloze nieuwe Nederlanders te moeten waken, net als de ‘dames’ in onderstaande filmpje, zullen als laatste aan de beurt komen, voor zover ze zich in de tussentijd nog niet bekeerd hebben richting de enige toegestaan religie.

    Wat hoop ik dat ik het uitdoven van alle onvrije religies mag meemaken.

    Geliked door 1 persoon

   • koddebeier zegt:

    Ik hoop met U het zelfde. maar wel zo snel mogelijk !!

    Geliked door 1 persoon

 5. Petra DeBoer zegt:

  Nou daar is die minister dan rijkelijk laat mee want er zijn geen IS aanhangers meer in Irak en Syrië behalve wat figuren die zich hebben aangesloten bij al Qaida/al Nusra in de provincie Idlib in Syrië. De meesten zijn gevlucht naar o.a. Somalië met behulp van Amerika en/of Turkije. Er zijn nog wel veel al Qaida/al Nusra jihadisten en die moeten ook niet terug naar de landen waar ze vandaan komen. China stuurt, of heeft al gestuurd, militairen om Oeigoeren in Syrië aan te pakken en denk dat die daar niet levend vandaan komen. Er zitten zo’n 20.000 Oeigoeren in Idlib en zij hebben zich aangesloten bij al Qaida/al Nusra. Deze terroristen worden door de msm liefkozend rebellen genoemd. Ziek, maar de oogjes gaan inmiddels een beetje open bij o.a. de NOS want ze lieten vandaag zowaar kerstversieringen in Damascus zien op hun site.

  Like

 6. Al weken luister ik, elke dag, uren, naar een Arabier, (Christian Prince) die op zijn You Tube-kanalen, de islam volledig fileert en belachelijk maakt. Hij confronteert moslims met hun eigen absurde geschriften en hij heeft al duizenden moslims kunnen overtuigen.
  Wat hij zegt is zeer leerzaam voor iedereen die zich in het probleem ïslam” heeft verdiept, of wil verdiepen.
  Hij vertaalt de Arabische tekst van islam en hadith, en pikt juist die woorden er uit die je in de internationale vertalingen door moslims nooit terug zult vinden in de Koran. Blijkbaar schamen de moslims zich diep voor de Arabische tekst.
  Die tekst is ook om je dood te schamen…
  95 % van de moslims wereldwijd kent die originele tekst niet, maar ze gebruiken die tekst wel om ons ervan te beschuldigen dat wij de islam niet begrijpen omdat WIJ geen Arabisch kunnen lezen.
  Ze moesten eens weten…. 🙂
  Gelukkig zijn er mensen als deze echte (christelijke) Arabier, die ons op weg helpen de islam nog beter te begrijpen.

  Het zit er niet in dat wij Europeanen de terroristen zullen gaan doden, maar dwing hen dan tenminste, om (in de gevangenissen) dagelijks te luisteren naar deze man…
  Ik hoop dat ik nog tijd van leven heb, om mee te maken dat de islam van binnenuit volledig instort, (wat trouwens door Mohammed zelf voorspeld is… Het bewijs dat Mohammed dit gezegd heeft, ga je zien bij Christian Prince = Arabian Prophet.)
  https://www.patreon.com/ChristianPrince

  Like

 7. Elena zegt:

  Wat is al lange tijd dacht.
  De spijker op de kop over de Goedmenschen.

  Dat Duitse goedmenschen, hetzij links, hetzij christelijk dan wel eenvoudigweg alleen maar dom, met grote ontzetting reageren op deze uitlating, toont slechts aan, dat ze geen benul hebben van de natuur van het menselijke wezen, dat zelfs geheel anders is geconstrueerd dan zij zich in hun zieke hersens voorstellen (een Amerikaanse psychiater diagnostiseerde goedmenschen als psychisch ziek)

  Geliked door 2 people

 8. Tistochwat zegt:

  Helpen zal alleen – daar ben ik al jaren vast van overtuigd – een totaalverbod op de islam en de totale dé-islamisering van de westerse samenlevingen. Daarin is ingesloten de repatriëring van alle moslims, zonder uitzondering, naar hun landen van herkomst

  Dat is ook mijn overtuiging. ELKE MOHAMMEDAAN ERUIT! Ook de ‘aardige buurman’ en het o zo lievvve buurvrouwtje met de hoofddoek.
  Het gedrag van de mohammedaan botst in elk opzicht met dat van ons.
  WATER VERMENGT ZICH NIET MET OLIE!

  Like

 9. Aegolius cs zegt:

  Dat artikeltje: Amerikanischer Psychiater: “Gutmenschen klinisch geisteskrank” dateert van 31. juli 2013. Wanneer leren we ervan?

  Op zoek naar publicatiedatum gekeken op “Mannheimer blog”:

  Imam in Ostjerusalem: „Unser Gott wird die Juden und Christen vernichten!“

  https://michael-mannheimer.net/2013/07/31/imam-in-ostjerusalem-unser-gott-wird-die-juden-und-christen-vernichten/

  Binnen onze Christelijke rechtshandhaving-beschaving, mede door de afschaffen van de doodstraf, zal het “elimineren” van (mogelijke) IS terroristen zonder rechtelijke tussenkomst (…) op ietwat weerwoord stuiten van de inmiddels bij de URVM aangesloten moslimclubjes.
  De feitelijke overweging bij zo’n uitspraak levert uiteindelijke in de westerse wereld de bevestiging/erkenning op dat de koran aanzet tot religieus terrorisme/doden van ongelovigen.

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Het voorstel de Britse Minister van Defensie is veruit de beste oplossing !!

  Like

  • fleckie zegt:

   Ja, dit is zo, wat men echter ‘vergeet’ , of niet wenst te noemen:: er blijven dan wel ‘nazaten’, EN…weduwen MET..nazaten ,achter, misschien? kunnen deze dan later ‘zwarte weduwen’ genoemd worden? ( als ze ook zo fanatiek zijn als hun ‘echtgenoten’, die waarschijnlijk er 4 vrouwen op na mag houden, MET hun..’ SPRUITEN’!.’

   Geliked door 1 persoon

 11. koti zegt:

  He, he, eindelijk begint het licht wakker te worden. Go on Britain !

  Like

 12. john van antwerpen zegt:

  Ook de grote Arthur Schopenhauer (filosoof) zei ooit over de islam;
  De islam is geen religie maar massamoord.
  En ik zeg; De islam is geen cultuur, maar kanker.

  Like

 13. Geen enkele van bovenstaande oplossingen gaat gebeuren in het politiek correcte Europa. Het enige wat we nog kunnen doen is: de moslims vertellen hoe belachelijk hun “profeet” was. Geen normaal mens zou zo een dwaas volgen.
  Die dwaas heeft overigens gezegd dat het verboden is om hadiths over hem te schrijven.
  Beetje ongehoorzaam van die moslims om niet naar hun profeet te luisteren…
  Echt, het enige wat helpt is de moslims met hun neus op hun eigen geschriften te drukken. Maar dan moeten ze die wel lezen. Geen nep-vertaling, maar de Arabische tekst, vertaald door een eerlijke, NIET-moslim.
  We kunnen dat overigens zelf ook. Door elk woord apart door de Google vertaalmachine te gooien, maar helaas ben je daar dan de rest van je leven mee bezig… 🙂
  Met de hulp van een Arabier (zie boven) gaat het veel sneller.

  Like

 14. Jan zegt:

  Former UK Intel Official Says 23,000 Jihadists Living in Britain Is Probably ‘the Tip of the Iceberg’

  Colonel Richard Kemp is a former senior UK intelligence official and former chairman of the Cobra Intelligence Group who briefed the British government on secret intelligence.

  The 23,000 number was reported in the days following the Manchester arena attack last month that left 22 victims dead and 250 injured.

  he scale of the challenge facing the police and security services was disclosed by Whitehall sources after criticism that multiple opportunities to stop the Manchester bomber had been missed.

  About 3,000 people from the total group are judged to pose a threat and are under investigation or active monitoring in 500 operations being run by police and intelligence services. The 20,000 others have featured in previous inquiries and are categorised as posing a “residual risk”.

  https://pjmedia.com/homeland-security/2017/06/28/former-uk-intel-official-says-23000-jihadists-admitted-by-mi5-is-probably-the-tip-of-the-iceberg/

  Dat is dus de stand van zaken en met dank aan socialisten

  Like

 15. Jan zegt:

  Linksvolk meent dat het aanzetten tot massamoord hetzelfde is als vrijheid van demonstratie en meningsuiting.

  Like

 16. tippelaar zegt:

  In nederland hebben we motorbendes, geweldadige knokploegen die nergens voor terug deinzen. In plaats van ze te verbiedden, zou ik ze omvormen tot doodseskaders om de islam en de moslims uit te roeien. Ik geloof absoluut dat ze dat aanbod met graagte aannemen. Zoiets als de SA van Hitler, van net voor de 2e WO. Toen ze niet meer nodig waren werden ze opgeheven en hun leider werd gedood. Probleem opgelost.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s