De in de hand gewerkte Jodenhaat

Screenshot_193

(Door: Ed Piper – Vertaling: E.J. Bron)

Sinds Donald Trump enkele dagen geleden de omzetting van de al 22 jaar geleden door het Amerikaanse congres met grote meerderheid aangenomen “Jerusalem Embassy Act” verkondigde, openbaren zich ook in Berlijn voor de hele wereld zichtbaar de gevolgen van een compleet mislukte integratiepolitiek.

Junge Freiheit

Afgelopen vrijdag al kwamen er meer dan 2000 mensen in het centrum van de Duitse hoofdstad bij elkaar, in de directe nabijheid van het Holocaust-gedenkteken, om daar, deels zwaaiend met Palestijnse, Turkse en Syrische vlaggen, deels met die van de terreurorganisatie Hamas en van Fatah, “Allahu Akbar!” en “Allah houdt van zijn martelaren!” te scanderen. Bovendien werden er, begeleid door hysterisch “Dood aan Israël!”en “Kindermoordenaar Israël!”geschreeuw Amerikaanse en Israëlische vlaggen in brand gestoken.

Dat de Berlijnse politie na deze vermoedelijk in een snelle procedure toegestane demonstratie slechts tien voorlopige arrestaties kon laten zien om de persoonsgegevens vast te stellen en zich bovendien in de teneur van “geen bijzondere incidenten” uitliet, zou wel eens kunnen liggen aan de door de politiek aangegeven richtlijn.

Gebeurtenissen herinneren aan de Al-Quds marsen

Want eigenlijk waren de huidige gebeurtenissen gewoon een kleurrijke potpourri van alles wat de Berlijnse politici niet alleen al lang tolereren – bijvoorbeeld ter gelegenheid van de antisemitische Al-Quds-marsen – maar regelrecht promoten.

Al in augustus van dit jaar stond de burgemeester van Berlijn, Michael Müller (SPD) op het punt om op de antisemitismelijst van het Simon Wiesenthal Centrum terecht te komen. En het is verbazingwekkend dat niet alleen hij, maar ook een sharia begrijpende staatssecretaris Sawsan Chebli daar niet al lang op staan.

De stad werkt, zoals de AfD-afgevaardigde van het district Neukölln, Anne Zielisch, onlangs aan het licht bracht, al jarenlang samen met Arabische verenigingen, die hun lokaliteiten versieren met kaarten van het Midden-Oosten waarop Israël niet bestaat. In plaats daarvan wordt haar district sinds kort versierd met een speeltuin, waarin het pronkjuweel wordt gevormd door een “Oriëntaalse burcht” met een halvemaan en een koepel. En in de “integratiecommissie” wordt over de mogelijkheden van de invoering van een sharia-rechtbank gediscussieerd.

Sterke islamlobby

In het Berlijnse parlement is de AfD op dit moment de enige partij die zich uitspreekt tegen een geplande openbare subsidiëring van de “Jong Islamitisch Actief”- vereniging (“JUMA”). De door de hierboven al genoemde SPD-staatssecretaris geïnitieerde jeugdvereniging kun je in haar programmatische oriëntering gerust islam-identitair noemen. Personen die in haar kringen verkeren, weten op hun privé Facebook-pagina´s van Israëlische bloedbaden te berichten en maken reclame voor de boycot van Israëlische producten.

Een politieke sleutelfunctie van de huidige islamlobby inclusief het verenigingsnetwerk komt de arbeidskring “Moslims in de SPD” (AKMS) toe, van waaruit ook personele netwerken met de vereniging “Duitse Jeugd voor Palestina” bestaan. Deze vereniging is volgens het ministerie van Binnenlandse Zaken van Berlijn gelieerd aan Hamas en behoort – en zo sluit het kringetje zich – tot de organisatoren van de actuele anti-Israël-demonstraties.

Door de staat bevorderde migranten-clientèle

Weliswaar heeft burgemeester Michael Müller – twee dagen na de eerste onlusten – onder druk van het American Jewish Committee (AJC) “antisemitische incidenten” veroordeeld, maar de desbetreffende migranten-clientèle wordt door zijn regering ver weg van integratie in de watten gelegd.

Een politieke wil tot de daadwerkelijke verdediging van de door Merkel met betrekking tot Israël uitgeroepen “Duitse openbaar belang” ziet er anders uit.

Bron:
https://jungefreiheit.de
Auteur: Ed Piper

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, antisemitisme, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, Berlijn, Communisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Donald Trump, Duitsland, establishment, Eurabië, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Links fascisme, Linkse Kerk, Marxisme, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

31 reacties op De in de hand gewerkte Jodenhaat

 1. Williaan zegt:

  “De in de hand gewerkte Jodenhaat” Absoluut niet, het maakt het slechts weer zichtbaar!
  Het blijft altijd gevaarlijk sluimeren onder de oppervlakte. We worden er weer eens met de neus op de keiharde werkelijkheid gedrukt, of je het er mee eens bent of niet.

  Like

 2. M. zegt:

  Als je de tweede wereldoorlog er naast houdt zie je dat er precies hetzelfde gebeurd.
  Het heulen met de vijand en verraden van onschuldige mensen waar men allemaal fanatiek aan meewerkt.
  En weer is men wereldwijd een haat OM NIET aan het opzetten tegen deze mensen met volledige medewerking van onze landverraders.
  U kunt er vanuit gaan dat uw persoonsgegevens allang bij de vijand in bezit zijn.

  Like

 3. Thomasson zegt:

  Een goede vraag is: Waarom werd deze burgemeester en islamitische kuntenlikker Michael Müller van de verraadpartij SPD niet op de lijst van het Simon Wiesenthal Centrum gezet? Wat is het verschil tussen hem en een nazi misdadiger uit de Tweede Wereldoorlog die nog steeds vrijloopt? Wat zijn geitenneuker vriend Sawsan Chebli betreft? Ja! Hij is een persoon die onder de kloten van Allah zit. Wat moet men van hem verwachten? Maar nog een betere vraag kan gesteld worden: Hoe zit dat met de autochtone Duitsers van Berlijn? Waarom accepteren ze deze situatie? Waarom accepteren ze dat hun geld wordt aan een bende van geïmporteerde parasieten die voor de eeuwigheid op hun kosten zouden leven? Is dat niet vreemd dat de AfD is de enige partij die uitspreekt tegen de geplande openbare subsidiëring van de ‘Jong islamitisch Actief’ vereniging en alle mogelijke programma’s die bedoeld zijn om de islamitische parasieten en hun kroost te bevorderen ten kosten van arme Duitse kinderen? De armoede onder Duitse gezinnen in Berlijn en elders is enorm. Maar die worden door het traditionele Duitse partijenstelsel in de kou gezet (Allemaal! Niet enkel linkse partijen).
  Ik denk dat na de burgeroorlog – die geheid zal komen – zouden nieuwe Nürnberg processen plaats hebben. Veel huidige top Duitse politici zouden daarna hun dagen in Spandau slijten. In dezelfde gevangenis waar Rudolf Hess zat.

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  BREEK; Rookwolken boven Gaza en 2 dooie terroristen!

  Like

 5. ReaGluurder zegt:

  Over 25 jaar geen Duitse meerderheid in Hamburg!! Heil!!

  Like

 6. Patriot 2.0 zegt:

  Ongelooflijk dat o.a. Duitsland zo veel anti-semieten importeert. Heeft Dui daar dan geen schuldgevoel over?

  Trump is onze redding staks: ook voor Europa.

  Like

 7. T.Troubadour zegt:

  In de dertiger jaren begon het in Zuid Duitsland,nu is het centrum van het antisemitisme Berlijn de hoofdstad van het nieuwe Duitsland,oude wijn in nieuwe zakken ????

  Like

 8. Mario Schettini zegt:

  ik vraag mij af of deze Jodenhaat – anders is het niet – uitsluitend en alleen te wijten is aan de islam. natuurlijk, laat er geen misverstand over bestaan, moslims zijn van nature anti Joods. Laat ons echter niet vergeten, dat de Europese burger (dus ook Duitse en Nederlandse) niet wars was van anti Joods sentiment. Na de oorlog, toen er 15.000 medeplichtigen aan de grote moordpartij, door de geallieerden gevangen was genomen, floreerde het anti Joodse sentiment tegen de verdrukking in. als er om een moordpartij, waarbij 6 miljoen Joden en ettelijke miljoenen niet Joden het leven lieten, dan vraag ik mij af waarom er slechts 26 mensen (daders) opgehangen zijn. De rest (als er sprake was van rechtspraak) kreeg een boete of werd vrijgelaten. deze Jodenhaat vindt bij de Duitser gretig gehoor. net zoals in Nederland: nu is men verontwaardigd over die halve zool die de ruiten van het koosjere Amsterdamse restaurant insloeg (daarbij gadegeslagen door 2 vertegenwoordigers van de sterke arm) maar volgende week gebeurt er iets anders en dan zegt men ja, dat heb je he met die moslims. ieder volk krijgt in de toekomst wat zij verdient en ook Europa zal deze dans niet ontspringen en bittere tranen schreien.

  Like

 9. Steven zegt:

  “Kindermoordenaar Israël!”? Wat vermoorden moslims allemaal dan…muggen?

  Like

  • Rensk. zegt:

   Tis een narcistisch volkje en net als eenlingen narcisten hebben ze nimmer zelfreflectie en zullen ze zelf doen wat ze anderen verwijten. Dat vindt een narcist volkomen normaal en het zal niet tot ze doordringen als je ze daarmee confronteert. Hun enige reactie zal boosheid zijn. Daarom moet dit volk zo snel mogelijk Europa uit. Zag dat boerkadragers Oostenrijk verlaten vanwege het verbod. Alleen heel vervelend dat ze naar Servie schijnen te vertrekken. Ik zie ze liever uit Europa verdwijnen

   Like

 10. koddebeier zegt:

  Veruit de meeste politici zijn landverraders !!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Koddebeier.
   ALLE politici zijn landverraders.*
   Niet een uitgezonderd.
   Hooguit zul je via rectaal aangebrachte thermometers ’n eventuele gradatie van het aanwezig verraadpotentieel kunnen waarnemen.

   * Wilders uitgezonderd natuurlijk.

   Geliked door 1 persoon

 11. Cynicus zegt:

  Omdat vele palestijnen de pest aan joden hebben heb ik de pest aan palestijnen. Bij elke droneaanval juich ik.

  Like

 12. Cynicus zegt:

  Kan door geen bom ontploffen midden tussen die menigte Israelhaters. Nee zo laag zijn alleen moslimterroristen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Nee!
   Zoiets onwaarachtigs heb ik nog nooit gelezen.
   Wat kunnen mensen toch diep zinken.
   Bovendien ziet dat wijf er smerig uit, alsof ze zich niet gewassen heeft.
   Typisch rot groenlinks afval.
   Bovendien is deze leugen zo ongelofelijk goedkoop.
   Iedereen weet dat dit een grote gore leugen is.

   Like

   • Jan zegt:

    Haar haat tegen Duitsland en Duitsers is zo diep dat zij een gigantische haatberichten over zich kreeg waarna zij een potje ging jammeren en janken op het net

    Like

  • Mirjam zegt:

   Das denke ich doch nicht!

   Like

  • Rensk. zegt:

   Ik zou haar graag willen vragen of ze met bewijzen zou willen komen. Heeft ze de boekhouding in beheer? Ik zou een spervuur van vragen op haar afvuren. waarvan je van tevoren al weet dat ze er geen antwoord op heeft. Maar kritische mensen houden ze wel uit de buurt.

   Like

  • Jade zegt:

   Niet te geloven.
   Dat mens is knettergek…

   Like

 13. john van antwerpen zegt:

  Slaolie en azijn kun je niet mengen. Moslims laten zich niet mengen in geen enkele andere cultuur. Ze zullen altijd de azijnpissers blijven. Het westers rechtssysteem is altijd de
  smeerolie voor het algemeen belang. Vandaar dat wij ook zo ver zijn gekomen en moslim,s
  altijd tegen vooruitgang zijn.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  De geschiedenis zal zich herhalen, geen ontkomen aan.

  Like

 15. Jan zegt:

  Moslimvolk toelaten in de westerse maatschappij is als afval in de natuur dumpen; de bodem wordt langzaam vergiftigd en uiteindelijk tast het de volksgezondheid aan.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s