De Maizière in koortsfantasie: “Duitsland is veiliger geworden”

Screenshot_186

(Door: Michael Steiner – Vertaling: E.J. Bron)

Blijkbaar leeft de Duitse minister van Binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière (foto), in een parallelwereld. Ondanks de terreuraanslagen en de toenemende geweldscriminaliteit bazelt hij dat “Duitsland veiliger” geworden zou zijn.

Contra magazine

De Duitse minister van binnenlandse Zaken, Thomas de Maizière, zei met het oog op de maatregelen die sinds de aanslag vorig jaar op de kerstmarkt in Berlijn werden ingevoerd: “Duitsland is veiliger geworden”. En verder: “We hebben ettelijke maatregelen genomen: bij uitzettingen, uitwijzingen, gezamenlijke databanken in Europa. We hebben meer personeel, een nieuwe organisatie en een betere uitrusting voor de politie.”

Dan vraag je je af: in welke wereld leeft die CDU-politicus eigenlijk? Enkele decennia geleden was er met de RAF nog een Duitse terreurgroep onderweg, die echter verpletterd werd. De huidige bedreiging van de veiligheid in Duitsland gaat uit van die mensen, die in het kader van de gigantische migratiebeweging de Bondsrepubliek Duitsland binnenkwamen. Ook al waren het zeer zeker niet miljoenen terroristen en criminelen, die de afgelopen jaren Duitsland binnen marcheerden en asiel opeisten, onder hen bevinden zich (zie de criminaliteitsstatistiek van de politie, die ook maar een deel van de waarheid weergeeft) gewoon bovengemiddeld veel seksuele misdadigers (voor vrouwen wordt het dus blijkbaar niet veiliger). Maar ook in het algemeen blijkt dat mensen uit bepaalde landen van herkomst blijkbaar duidelijk vaker als niet-Duitsers opvallen vanwege criminele daden.

Juist de door de gevestigde politiek geforceerde migratiepolitiek heeft er toch voor gezorgd dat het onveiliger in Duitsland werd en niet gewoon veiliger. Voor een Duitse minister met enorme politiebescherming die in een deftige omgeving woont, kan dat het geval zijn, niet echter voor die mensen die in de “cultureel verrijkte” gebieden wonen. En vaak zijn het immers ook immigranten zelf, die door andere immigranten aangevallen, beroofd, bestolen, verkracht of zelfs gedood worden.

Ook wat betreft terreurgevaar presteert de staat toch absoluut niets: eerst laat men terroristen (respectievelijk “islamisten”) ongehinderd het land binnenmarcheren en daarna reageert men op de terreuraanslagen met een uitbreiding van de bewakings- en politiestaat, die tegelijk ook de vrijheid en de rechten van de fatsoenlijke burgers enorm beperkt. “Sachsen-moeras”-de Maizière is geen haar beter.

Volledig de feiten ontkennend, beweert de Maizière dat men de nationale grenscontroles niet zou mogen overwaarderen. “Om aan te nemen dat grenscontroles een wondermiddel zijn, zou een dwaalleer zijn”, zei hij. “Er bestaat niet één enkele maatregel die het gevaar van de terreur tegengaat. Het is veelmeer een bundel maatregelen wat tot meer veiligheid leidt.” Daartoe zouden informatie-uitwisseling over bedreigers en misdadigers in Europa en krachtige bevoegdheden van de veiligheidsautoriteiten behoren.

Maar in werkelijkheid zou het toch veel zinvoller zijn om de immigratie te reglementeren en zich er ook strikt aan te houden. En – zoals ook de data van de politie laten zien – natuurlijk moet men met het oog op de binnenlandse veiligheid en wat betreft immigratie gewoon de beschikbare data gebruiken en bij bepaalde landen van herkomst extreem streng zijn wanneer hun staatsburgers gewoon zeer negatief opvallen wat betreft criminaliteit, “islamisme” of terrorisme.

Bron:
www.contra-magazin.com
Door: Michael Steiner

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Fake News", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Desinformatie, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, meningsdictatuur, migrantengeweld, moralisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op De Maizière in koortsfantasie: “Duitsland is veiliger geworden”

 1. delamontagne zegt:

  Je kunt je toch niet voorstellen dat er Duitsers zijn die zulke nonsense geloven.
  Zulke leugenachtige wartaal noemen de Fransen “connerie”, afgeleid van het scheldwoord “con”.
  Daarom wordt de “liefdes-volle” taal uit de coran verhaspelt tot “corannerie”.

  Geliked door 1 persoon

 2. Henk.V zegt:

  Ik zou ALLE politiek correcte kopstukken in de hele EU het dringende advies willen geven om zich in het vervolg te beperken tot niet-alcoholische dranken.
  Misschien maakt dat de terugkeer tot nuchter en samenhangend denken wat gemakkelijker. Verder wil ik liever niet op deze man reageren.
  Samen met tante Merkel was hij politiek actief in de DDR……..
  Het ziet er naar uit dat deze twee aanwinsten voor het Duitse politieke bedrijf mogelijk niet al te scherp tegen het licht zijn gehouden.toen ze hun politieke loopbaan naar het Westen verlegden.

  Geliked door 3 people

 3. topsporter zegt:

  Europa begint op een onbewoonbare woning te lijken.

  Geliked door 1 persoon

 4. T.Troubadour zegt:

  Slaap ministertje slaapdaar buiten lopen………

  Geliked door 1 persoon

 5. Dezelfde politiek correcte koorts heerst bij het Nederlandse Sociaal Cultureel Planbureau welke trots mededeelde dat de Nederlander in de afgelopen 25 jaar gelukkiger, welvarender, hoger opgeleid, niet cynischer over de politiek is geworden en een hogere leeftijd bereikt, kortom dat Nederlanders toch tot de meest gelukkige volken in de wereld behoren. De enige downfall aan dit sprookjesachtige verhaal van SCP dat er meer mensen armoede heeft leren kennen.

  Natuurlijk is dit een kul verhaal van buitencategorie stopzinnigheid, elke realist leest tussen de regels van het SCP dat het gewoon door de overheid geënte leugenachtige consensus weergeeft in mijn opinie, hoeveel hoogopgeleide stakkers die veel ouder worden als de laagopgeleide vaker ziek zijnd gedeelte van het volk hecht geloof aan zo’n positief DDR achtig verhaal?

  Geliked door 3 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   1 miljoen mensen aan de anti-depressiva….

   Geliked door 2 people

  • Petra DeBoer zegt:

   Klopt want de cijfers zijn gemanipuleerd. Als de politie geen aangiftes behandeld lijkt het alsof er minder criminaliteit is maar het tegendeel is het geval. Daarnaast seponeert het OM vele zaken. Verder heb ik nog niets gelezen over de weerstand tegen de islam en hun aanhangers want die weerstand word met de dag groter als je her en der de reacties leest op internet onder artikelen. Het rapport bevat hele en halve waarheden en de werkelijkheid is anders dan men ons wil laten geloven.

   Geliked door 3 people

 6. Jan zegt:

  Iedere mislukkeling in de politiek liegt er op los om zijn pensioen die hij niet heeft verdient (in tweeërlei opzicht) veilig te stellen.

  De land- en volksverrader

  Geliked door 2 people

 7. Elisah zegt:

  Het begint met de dag gekker te worden, heeft die man zijn pilletjes niet gehad?
  Je vraagt je af hoe het mogelijk is dat zoveel Duitsers zich nog laten belazeren door zulk soort figuren. Het feit dat daar alles weggemoffeld wordt, wil niet zeggen dat het ook niet bestaat.

  Geliked door 2 people

 8. Henk der Niederlànder zegt:

  De Maiziere weet maar al te goed dat het in Duitsland en de rest van Europa in het geheel niet veiliger is geworden.
  Hij blijft samen met de rest van de west Europesche ministers van bi. za. en justitie maar herhalen dat het allemaal veiliger is.
  Als de overheid er alles aan moet doen om de waarheid te verhullen krijg je zaken zoals tegen Michael Sturzenberg.
  Doorlullen zoals nu gebeurd door Maiziere is hetzelfde wat Goebels deed in de tijd van Hitler gewoon als je maar lang genoeg blijft herhalen zal het vanzelf de waarheid worden denkt hij.
  Alleen is er tegenwoordig het internet en veel mensen weten wel beter ook al omdat ze wel zien wat rondom hen gebeurd.
  Hij weet goed genoeg dat zijn tijd af gaat lopen en dat de tijd van de wegkijkers voorbij is.
  Daarom ook dat Merkel er alles aan zal proberen te doen om met de socialisten een regering te vormen om zo lang mogelijk de schijn op te houden zodat het Brusselse plan om Europa naar de kloten te helpen en hij een prachtpositie bij de EU kan krijgen om de macht van de elite vast te houden en met Soros aan de tafel kan.
  Helaas gaat dat niet meerwerken voor deze oplichters want ook Soros ligt aan alle kanten onder vuur.
  Dus het zullen intrressante tojden worden voor Maiziere en co.
  Maar minder interessant voor hen dan ze zich voorstellen lijkt me.

  Geliked door 1 persoon

 9. Ildiko zegt:

  Arme west Europa en westerse Europeanen, jullie hebben jullie eigen landen met vriendelijkheid en in volle vertrouwen voor miljoenen anti westerse mensen opengezet, alle faciliteiten en vrijheden gegeven volgens jullie democratische en christelijke cultuur en traditie. Jullie hebben SLANGEN op jullie borst opgewarmd, jullie Europa met haar vrijheden zijn vervloekt en in de grond gestampt. Jullie geloven nog steeds in EU maar die houd niet van jullie, die belazerd jullie, die graag jullie verleden en christelijke tradities wilt vernietigen en jullie graaf graven. Nu met deze worden met het komst van DE KERST en met Jeruzalem als de hoofdstad van onze beschaving hoop dat jullie vanuit diepe coma weer wakker worden en opstaan voor een liefdevolle eerlijke vrije eigen JOODS CHRISTELIJKEN EUROPA ! Amen!

  Like

 10. Pietersen zegt:

  Heel cynisch, maar de gek bedoelt gewoon : door het plaatsen van betonblokken. Altijd maar het volk blijven voorliegen en manipuleren. Waarschijnlijk geniet de perverse elite daarvan.

  Geliked door 2 people

 11. Sabeltant zegt:

  De EU media is met een goed nieuws show begonnen in de media.
  In heel Europa duikt dit soort nep nieuws op.

  Geliked door 2 people

 12. Rensk. zegt:

  Je kunt er niets meer op zeggen. Alles is al gezegd. Deze mensen zijn gek., Knettergek

  Geliked door 2 people

 13. Republikein zegt:

  Geliked door 2 people

 14. Thom zegt:

  De beste man heeft gelijk. Het is in Duitsland zo veilig als het nooit geweest is voor diegenen, die in boerka vijf meter achter hun heerser aanwaggelen. Geen grijpgrage handen, geen hoergesis te horen, niets dan ultieme veiligheid is het in duitsland.

  Geliked door 2 people

 15. woutereenhoorn zegt:

  Een brok miserie dat leugenbeest.

  Geliked door 1 persoon

 16. bigljohn zegt:

  Wie in staat is om tussen de regels door kan lezen bemerkt een geheel andere boodschap. Thomas de Maizière spreekt hier zijn vriendjes de Moslims toe. Voor hun is Duitsland veiliger geworden. Het moet toch allang bekend zijn dat bestuurders alleen maar oog hebben voor Islamieten, en er een genoegen in schenken het autochtone volk te vernaggelen.

  Geliked door 2 people

 17. Bas zegt:

  Thomas de Maizière; Dwaas en dromer !

  Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Bas toch!

   “Schurk en landverrader.”

   Zal je bedoelen…
   Leer van buiten.
   Alle slapers en dromers zijn al decennia geleden wakker geworden door het gerammel van geld…

   Like

 18. Rookmelder zegt:

  Iemand die hardop ijlt, is een gevaar voor de samenleving, opname is gewenst en aanbevolen.

  Geliked door 1 persoon

 19. Kampers Rene zegt:

  Die minister heeft gelijk ! Duitsland is inderdaad veiliger geworden door het plaatsen van Merkel Betonblokken

  Geliked door 1 persoon

 20. Anneke zegt:

  Duitsland veiliger en Nederland, gelukkiger !!! De leugen is hyperactief aan het worden, nu het linkse verlies groeit !!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s