Donderslag! Doskozil rekent af met de SPÖ

Screenshot_195

(Vertaling: E.J. Bron)

Oostenrijkse minister van Defensie heeft kritiek op eigen partij

De aftredende minister van Defensie van Oostenrijk, Hans Peter Doskozil (foto), rekent in een interview met de “Presse” af met zijn eigen partij. De SPÖ zou fundamentele fouten in de asielkwestie hebben gemaakt, waardoor ze ook door de kiezer werd afgestraft.

Blick

“Het is een feit dat wij de kwestie van de migratie met alle begeleidende verschijnselen foutief beoordeeld en te laat op de angsten van onze kiezers gereageerd hebben”, bekritiseerde Doskozil.

Te weinig aandacht voor migratiekwesties

De SPÖ zou zich “niet voldoende hebben beziggehouden” met migratievragen. Een partij zou zich altijd met alle problemen van de mensen moeten bezighouden en ook op onderwerpen moeten ingaan “die misschien onaangenaam zijn”, benadrukte hij in het explosieve interview.

Lof voor de komende regering

Doskozil gaat zelfs nog verder en vindt lovende woorden voor de huidige regeringsonderhandelaars ÖVP en FPÖ: “Wanneer mensen die recht hebben op asiel pas na tien jaar en niet al na zes jaar het staatsburgerschap kunnen aanvragen, vind ik dat heel verstandig.”

De SPÖ zou er goed aan doen om niet alle activiteiten van de ÖVP en de FPO te demoniseren, aldus de sociaaldemocraat.

Bron:
www.wochenblick.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk, sociaaldemocraten, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Donderslag! Doskozil rekent af met de SPÖ

 1. T.Troubadour zegt:

  Een goede raad voor het linkse kartel in Nederland

  Like

 2. Thom zegt:

  Eerst jarenlang minister zijn en zelf beleid uitvoeren, waarvan je weet dat het verkeerd is en nadat je de zak hebt gekregen heel dapper gaan vertellen, dat zijn partij verantwoordelijk is voor een verkeerde gang van zaken. Deze verkeerde zaken heeft hij zelf uitgevoerd. Wat wil deze Jan Klaassen nou anders dan iets wat hij zelf gedaan heeft afschuiven op zijn partij?
  Zo iemand is een landverrader ren niets meer of minder.

  Like

 3. Johande derde zegt:

  Met deze uitspraak van dhr H. P. Doskozil toont het aan dat hij een politici is met een sterk karakter. Lef hebben om fouten toe te geven respect voor u, de Nederlandse correct politieke politici kunnen een voorbeeld nemen aan dhr Doskozil. Ja aan jullie pechtold buma rutte klaver roemer segers het is geen fout dat ik bij jullie namen de kleine letter gebruikt dit is als voorbeeld de kleine letter k van kleinzieligheid naar de PVV de hun stemmer.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Dokozil.
   Is dat de naam van een of ander lustopwekkend medicijn tegen vallende ziektes of ’n neusspray voor als je de griep hebt?

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Nee, dat is een Slavische (zeer waarschijnlijk Tsjechische) achternaam. Doskozil stamt af van Tsjechische (Boheemse) voorouders, toen Bohemen onderdeel uitmaakte van de Oostenrijks-Hongaarse dubbelmonarchie.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Inderdaad.
    “Dubbel” zoals u schrijft, en inderdaad denk ik met u samen dat Strache zulke figuren nooit in zijn regering zal willen hebben.

    Like

 4. Eric zegt:

  Hengelt naar een postje in de aankomende regering, niks meer. Zo gaat het met veel socialisten. Wanneer ze merken dat ze hun macht en riante vergoedingen gaan verliezen draaien ze hun kar en lopen ze over. Ik hoop dat Kurz dat inziet.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Mosterd na de maaltijd.
  Een partij, de leiding van een land zou ALTIJD en in de eerste plaats voor de eigen inwoners op moeten komen.

  Het is goed dat de kiezers uiteindelijk een andere keuze maken, maar er is meestal wel 4 jaar wanbestuur, leugens en kiezersbedrog aan vooraf gegaan.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Alwéér zo iemand die uit de school durft te klappen als hij zijn gouden handdruk en zijn vorstelijk pensioen heeft binnen gehaald, of zoals in dit geval het veld moet ruimen omdat z’n partij is afgestraft en hij moest vertrekken.
  Ik krijg altijd ’n vieze smaak van dit soort “afscheidnemende” figuren die vlak voordat ze de deur achter zich dichttrekken nog even snel de vernietigende waarheid verklappen die ze al die jaren onder het deksel van de pot hebben gehouden, en nog even snel ’n standbeeld voor zichzelf willen oprichten.

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  Wat een vies woord is dat eigenlijk: ‘sociaaldemocraat’.

  Like

 8. Wachteres zegt:

  “Het is een feit dat wij de kwestie van de migratie met alle begeleidende verschijnselen foutief beoordeeld en te laat op de angsten van onze kiezers gereageerd hebben”, bekritiseerde Doskozil.

  En dan maar hopen dat de partij na deze ‘boetedoening’ er weer stemmen bij krijgt.

  LIAR!!!

  Like

 9. Mary zegt:

  “Angsten van onze kiezers”?? of kiezers die gewoon hun ogen open hebben en zien dat HUN land, HUN cultuur, de toekomst van HUN kinderen, HUN geld etc. wordt verkwanseld door de pro Islamitisch EU/NWO kliek middels hun vrienden van de SPO, angsten?, dacht het niet gewoon realiteit!!!!.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s