Geert Wilders: “De uitbreiding van de islam is slecht nieuws voor Europa!”

Screenshot_204

(Door: Geert Wilders – Vertaling: E.J. Bron)

De klok luidt voor Europa. Alle alarmsignalen staan op rood. Er begint zich een demografische catastrofe af te tekenen. Als Europa het nu niet lukt om stand te houden, zal de joods-christelijke beschaving weggevaagd worden.

journalistenwatchBreitbart

Vorige week heeft het gerenommeerde Pew Research Center de nieuwste cijfers over de groeiende islamitische bevolking in de EU gepubliceerd. Ze omvatten alle 28 EU-lidstaten inclusief Zwitserland en Noorwegen. De cijfers zijn dramatisch. Als er geen radicale verandering in de migratiepolitiek plaatsvindt, zal 30,6% van de Zweedse bevolking tot het midden van de eeuw islamitisch zijn. Het is al zo goed als gedaan met Zweden.

Screenshot_208

Maar de situatie in de andere landen ziet er niet veel beter uit. 19,7% in Duitsland, 18% in Frankrijk, 17,2% in Groot-Brittannië en 15,2% in Nederland zijn de verwachte islamitische bevolkingsaandelen van het Pew Research Center wanneer de immigratie doorgaat op het niveau van de jaren 2014 tot 2016.

Het Pew Research Center heeft eveneens berekend wat er gebeurt wanneer de zogenaamde huidige vluchtelingencrisis ten einde komt en de reguliere immigratie verder plaatsvindt.

In dit scenario zal in Zweden 20,5% van de inwoners, in Frankrijk 17,4%, in Groot-Brittannië 16,7%, in Nederland 12,5% en in Duitsland 10,8% islamitisch zijn.

In Frankrijk gecensureerd: “Onze bevolking wordt vervangen”

Daarop plaatste ik verleden week een tweet met een foto van het Pew-rapport, begeleid door de volgende tekst: “Het is een existentieel probleem: onze bevolking wordt vervangen. En het wordt nog veel erger als we niet snel deislamiseren!” Enkele uren later was de tweet in Frankrijk gecensureerd. In het land van president Emmanuel Macron mogen de mensen de waarheid niet meer weten.

De uitbreiding van de islam is slecht nieuws voor Europa, de bedreiging door het islamitisch terrorisme is alomtegenwoordig. In de adventstijd zijn betonblokken op kerstmarkten een vertrouwd beeld in heel West-Europa geworden.

Screenshot_207

Maar Europa wordt geconfronteerd met vrouwelijke genitaliën-verminking, eer-moorden, polygamie, toenemend antisemitisme en voorbeelden van schrikbarende vrouwenvijandigheid.

Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond dat de overweldigende meerderheid van de moslims in Europa zijn islamitische regels belangrijker vindt dan Europa´s seculiere democratische wetgeving. Tot 11% van de moslims in Nederland is voorstander van geweld in naam van de islam.

Meer islam betekent meer geweld en meer intolerantie

Ongelukkig genoeg zou de demografie in Europa nog sneller kunnen verschuiven dan door het Pew Research Center voorspeld. Breitbart London heeft er al op gewezen dat de immigratie nog meer bedraagt dan de hoogste prognoses van de migratie-instituten. Pew lijkt in zijn prognose nog voorzichtig en terughoudend te zijn.

In februari jongstleden gaf het Nederlandse “Elsevier Weekblad” opdracht aan onderzoekers om te berekenen welke effecten de immigratie op Nederland zou hebben. Zij voorspelden dat het islamitische bevolkingsaandeel bij een blijvende royale immigratiepolitiek van nu 7% tot 195 in het jaar 2060 zal stijgen, een prognose die boven die van het Pew Research Center ligt.

De cijfers van het Pew Research Center zijn nog een te voorzichtige schatting

Pew houdt geen rekening met de belangrijke demografische invloed van de ongeveer 2 miljoen vluchtelingen die in 2015 en 2016 naar Europa geïmmigreerd zijn. Niet alleen dat 78% van hen moslims zijn, de meerderheid is ook jong en mannelijk. 800.000 van de 1,1 miljoen Duitsland binnengekomen “vluchtelingen” zijn mannen onder de 25 jaar.

Screenshot_206

Pew houdt ook geen rekening met de gevolgen van de islamitische immigratie. De islam is de grootste bedreiging van de joods-christelijke en humanistische beschaving van Europa, maar de massa-immigratie heeft andere, nog vernietigender gevolgen.

Tussen 2010 en 2016 was 53% van alle migranten moslim, 47% niet-moslim. Beide groepen bestonden merendeels uit jonge mannen, die een enorme belasting vormen voor de Europese sociale stelsels. Wat we gekregen hebben, zijn ongeschoolde of slecht opgeleide jonge mannen, die onze samenleving geen winst opleveren, maar ons geld kosten. Eer dan de helft van alle mensen in Nederland die ondersteuning van de staat krijgen, zijn niet-westerse immigranten.

Miljoenen islamitische Afrikanen hebben maar één doel – Europa

Als er niets gebeurt, zal het nog erger worden. De Afrikaanse bevolking zal tot het eind van deze eeuw verviervoudigen van nu 1 miljard naar 4 miljard mensen. Een derde deel van de Afrikanen wil het continent verlaten, velen van hen willen naar Europa. Meer dan de helft van de Afrikaanse bevolking is islamitisch en vormt de snelst groeiende groep.

Op de EU-Afrika-top in Ivoorkust gingen de Europese landen akkoord met miljarden investeringen in Afrika, weggegooid geld. Ieder jaar worden er miljarden aan ontwikkelingshulp aan Afrika betaald, die in de handen van de corrupte regimes of van de middenklasse terechtkomen, die er op zijn beurt tuk op is om naar Europa te emigreren.

Screenshot_205

Tegelijkertijd echter willen de politieke leiders van Europa steeds meer illegale immigratie mogelijk maken, zoals Jean-Claude Juncker onlangs verkondigde.

De EU-politiek is krankzinnig. Op dit moment wachten meer dan zes miljoen mensen rondom de Middellandse Zee op hun doorreis naar Europa. Omdat ze allemaal de mogelijkheid hebben om via de achterdeur binnen te komen, wil de EU nu ook de voordeur naar het “Huis Europa” opendoen.

Europa moet hard zijn als ze wil overleven

Dit willen we niet. We moeten een einde maken aan de genocidale waanzin van de EU-elites. We moeten de miljoenen stoppen, die naar het “Huis Europa” willen komen., omdat dit ons huis is.

Als we deze deur openen, zullen we heel snel uit dit huis verdreven worden. We zullen onze identiteit kwijtraken en onze vrijheid. Ons bestaan staat op het spel. We moeten het redden. Dat kan alleen maar lukken als we een nieuwe strategie toepassen. Zoals Winston Churchill al zei: “Moed is de hoogste deugd, want op hem worden alle andere deugden opgebouwd.”

In plaats van te fungeren als magneet voor jonge Afrikanen en Aziaten, moet Europa de moed hebben het tegenovergestelde te doen. We moeten de moed hebben onze grenzen te beveiligen en een inreisverbod af te kondigen, net zoals president Trump dat op dit moment in de VS doet. We moeten de moed hebben iedere boot met illegalen terug te sturen, net zoals Australië dit doet. De moed om de legale immigratie te beperken in plaats van deze uit te breiden. De moed om onmiddellijk met de repatriëring van alle illegale migranten te beginnen. De moed om te beginnen met deislamiseren en de islam niet langer te verwelkomen. In plaats van slap te zijn, moet Europa hard zijn. Als we falen, zullen onze nationale identiteiten en onze vrijheid in gevaar zijn. Het Europa zoals wij haar kennen, zal ophouden te bestaan en hetgeen het Pew Research Center voorspelt, zal al snel waar worden.

Bron:
http://www.journalistenwatch.com
Vertaling: Marilla Slominski

Bron oorspronkelijk artikel:
www.breitbart.com/london
Auteur: Geert Wilders

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, antisemitisme, asielwaanzin, Azië, Barbarisme, christenhaat, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Elite, Eurabië, Europa, EUSSR, Geert Wilders, Genocide, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, Islamkritiek, islamofascisme, Islamofilie, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

35 reacties op Geert Wilders: “De uitbreiding van de islam is slecht nieuws voor Europa!”

 1. Patriot 2.0 zegt:

  En we willen, durven niet hard te zijn. Daarvoor zijn teveel “luxe paarden” geworden. Daarom moeten we het van Trump en Poetin hebben. .

  Geliked door 1 persoon

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Geweldige tekst. Wat een duidelijke waarschuwing.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Psychopaten en narcisten luisteren niet en zijn roekeloze mensen. We worden gedicteerd door dit soort mensen. Het woord regeren neem ik niet meer in mijn mond.

  Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  Ik weet niet waarom ik nu op deze video kom, want varkens zijn hartstikke leuke dieren, vooral die hele kleintjes:

  Like

  • Wachteres zegt:

   Ik vind de groten ook wel leuk,@Tistochwat.

   Mijn grootouders hadden vroeger een schuur in de tuin en daarin had mijn grootvader een varkenshok getimmerd.

   In de deuropening had hij een schommel voor mij gemaakt; het ene ogenblik zweefde ik buiten en vervolgens boven de varkens. Knor knor.Maar ik vond het helemaal niet eng.

   Like

  • Charles Martel zegt:

   Islam is de gods-dienst van het onreine varken. Capito?

   Like

 5. Henk.V zegt:

  Je hebt weer eens gelijk, Geert: De politiek correcte overheden hebben de sluizen voor de vernietiging van Joods-christelijk ,humanistisch Europa wijd open gezet.
  De islam wil de vernietiging van het Jodendom en christendom, dat zonder meer, maar de humanisten en atheïsten onder ons moeten zich geen enkele illusie maken!
  Ook zij zullen uiteindelijk evenmin worden geduld in een islamitische maatschappij

  Dit besef moet op grote schaal postvatten in ons land, ja overal in de landen van de EU en daarmee wordt dan de basis verschaft die nodig is om de huidige manipulators die nu aan de macht zijn uit hun posities te verwijderen.
  Wij zullen moeten inzien dat onze huidige overheden en iedereen die de opvattingen van de heersende bestuurslaag verspreid NIET aan de kant van de zittende bevolkingen staan.
  Zij zijn vastbesloten onze samenlevingen volledig op de schop te nemen, in naam van de multiculturele diverse heilstaat die moet worden gecreëerd..

  Zij zijn het dus die volledig verantwoordelijk zijn voor de onzinnige , onbeperkte speelruimte die wordt gegund aan een ideologie die onze samenlevingen onherkenbaar wil veranderen naar islamitisch voorbeeld.
  Onze overheden prediken de gelijkberechtiging van man en vrouw , maar gelijktijdig bieden zij alle speelruimte aan een ideologie die de gelijkwaardigheid van mannen en vrouwen niet erkent,. Bovendien weigeren de politiek correcte elites in te zien dat zij met de verwelkoming van de islam het antisemitisme op grote schaal importeren.

  De misdadige aantasting van Europa is inderdaad vergevorderd, maar des te meer wordt aan ieder van ons de dringende vraag voorgehouden of wij willen toestaan dat dit proces van systematisch verraad aan onze eigen bevolkingen, aan onze eigen cultuur , onze wetten en onze heilzame vrijheden mag doorgaan of niet.

  Onze vrijheid heeft zich nooit ZELF kunnen verdedigen! Elk volk moet opstaan en de wil hebben om de loodzware verdediging van de vrijheid ter hand te nemen. Daar is niets romantisch aan.

  Ik ben van mening dat iedere politicus, iedere werker in de media industrie, iedere orde handhaver en rechter , iedere opvoeder wakker moet worden en de WERKELIJKE SITUATIE waarin wij verkeren weer ZIET en in actie komt.
  Onze politie moet overal de NEDERLANDSE wet weer onverkort handhaven, zonder aanzien des persoons.Onze rechters moeten de daden van misdadigers bestraffen naar de regels van de Nederlandse wetgeving, zonder te letten op iemands afkomst.

  Aan het bevoordelen van een tot dusver vertroetelde ideologie MOET een einde komen. . Wij willen onze rechtsstaat terug, onze vrijheden, de zeggenschap over ons land en onze toekomst. En bovenal moeten wij verlost worden van alle overheden die de belangen van het volk verkwanselen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Joannes den Hollander zegt:

  Als er niets gebeurt voorzie ik op termijn nog grotere problemen dan die we tot nu toe gewend zijn met die gasten. Om dan in te grijpen zijn harde, keiharde maatregelen nodig. Een totale politieke ommekeer ligt voor de hand. Een collectief Europees extremisme zoals in de jaren dertig in Duitsland, zal dan niet lang op zich laten wachten.
  Dat moeten wij als Europa niet willen. Liever nu diegene aanpakken die dit mogelijk maakten. De grote uittocht kan dan nog met zachte hand plaatsvinden.

  Like

 7. Thomasson zegt:

  De Pew research Center ligt er niet om. Maar wie moet hier worden gewaarschuwd? Het zombie-achtige publiek? Ga de trein in, of neem plaats in de wachtruimte van Schiphol. De mensen zitten met glazige lege ogen in hun smartphone te turen? Dan hebben wij de gevaarlijke linkse en liberale viezeriken voor wie wij keer op keer stemmen De nog grotere tyfus dat in de EU zit? Deze politici zijn geen zombies, maar wel monsterlijk slecht met geweten van een slang. Waarom zeg ik dat? Omdat deze mensen hebben allemaal gezien wat hun gekleurde knuffels uit moslimlanden en Afria in staat zijn!. Hoe zij elkaar als beesten afslachten. Hoe ze met plezier ledematen afhakken ter ere van mijnheer Allah. Onze politici weten hoe zij baby’s en kinderen levend hadden verbrand https://www.express.co.uk/news/world/756411/Islamic-State-ISIS-jihadists-Iraq-Kirkuk-burned-alive-woman-children-baby
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3598413/Christian-girl-burned-alive-ISIS-told-mother-forgive-lay-dying-arms.html
  https://nypost.com/2016/10/26/isis-kills-250-kids-in-dough-kneader-burns-adults-alive/
  Ondanks al deze verschrikkingen hebben onze politieke leiders en de EU geen enkel bezwaar deze gekleurde monsters met massa naar binnen te halen. Wij kunnen dat vergelijken met een soort genadegebaar tegenover de bewakers van concentratiekampen Belzec en Majdanek, ze asiel geven en daarna hen familiehereniging aanbieden. Zij zijn welkom in ons land https://www.youtube.com/watch?v=ylZqvNHRHzI De bewakers van de concentratiekampen zouden hun best doen direct te integreren. Zij zouden naar een baan zoeken en nieuw leven beginnen. De monsters van Allah hebben andere ideeën over een nieuw leven. Net als de aanwinst uit Bangladesh in NY die graag zijn goed doeners ter ere van zijn onsterfelijke Führer wilde doden.
  Met wat voor lage politieke smeerlappen wij te maken hebben, laat de volgende link van Martien Penning zien : Frans Timmermans in Buitenhof: Afrika heeft zin in de toekomst! https://mail.google.com/mail/u/0/?tab=wm#inbox/1604673b02c1ea1d
  Hij voor speelt ons een gezellige tijd van een generatie of twee die wij moeten spenderen op de integratie van alle arme stakkers die slachtoffers zijn van oorlogen die zij initiëren. Hij en zijn familie zouden echter niet een of twee generaties wachten. Zij zouden al snel onder de parasol zitten op het strand van Grand Cayman met een daiquiri of andere cocktails, terwijl wij zouden worden, hier in het verre Europa, afgemaakt door zijn troetelbeestjes uit de woestijn en de jungle .

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   Smartphone? Mooie verdoving toch. Dat is de “soma” uit Brave New World.

   Like

   • Thomasson zegt:

    @Patriot 2.0. Daar heb jij gelijk in! De smarthone is de “soma” uit Brave New World. Iedere keer dat ik deze zombies zie, dan moet ik aan dat boek denken. Trouwens het gebruik van “Soma” is zelfs tot de Tweede Kamer gedrongen. Let maar op, hoe de ‘Soma-klanten’ gebruiken continue het apparaat waar ze duidelijk aan verslaafd zijn. Dat doen ze zelfs tijdens belangrijke debatten. Daarna wenden ze voor eventjes hun glazige legen ogen van dat ding en ze stemmen lukraak op een besluit dat ons naar de vernieling kan helpen.

    Geliked door 1 persoon

   • Patriot 2.0 zegt:

    @Thomasson
    Volgens mij heeft u de dierenwereld goed bestudeerd.

    Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Die Timmerfrans, haha. Afrika heeft zin de toekomst? Nee hoor, ze hebben zin in de rubberboot naar Europa + levenslange uitkering…. + koffie met appelgebak uiteraard.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Patriot 2.0 Afrikanen hebben precies dezelfde behoeften als Bavianen in een Safaripark of reservaat: neuken, neuken en nog eens neuken. Naast neuken vinden ze corruptie leuk. Dat geeft de Alpha beesten onder hen meer kansen om …Ja! met meer vrouwen en kinderen te neuken. Naast deze top bezigheden vinden ze leuk vrouwen te verkrachten, mensen vermoorden, met rubberboten naar reservaat Europa te komen, waar ze gratis op de kosten van de inheemse bevolking kunnen in een Eldorado leven. Van werken en inspanning houden ze niet. In het nieuwe reservaat hoeft dat ook niet!. Net als in safariparken Beekse Bergen en de Apenheul worden ze gevoerd en verzorgd. Ja! Waarom niet? Leeuwen, giraffen en apen genieten toch ook van deze luxe?

    Geliked door 2 people

  • Patriot 2.0 zegt:

   Mijn broer, zakenman. heeft over de hele wereld gezeten, en zegt: “waterleiding in Afrika aanleggen heeft geen zin, zo gauw je weg bent maken ze hem toch zelf weer kapot”. Het is niet anders, Timmerfrans…. En dat moeten wij allemaal op ons nemen? NEEEEEE.

   Geliked door 1 persoon

   • Thomasson zegt:

    @Patriot 2.0 Timmerfrans houdt in werkelijkheid niet van (Afrikaanse)negers, Hij houdt ook niet van moslims in het algemeen en Arabieren in het bijzonder. Hij houdt net zoveel van de EU als een boer in Jelsum van zijn koeien. De boer is afhankelijk van zijn stapel vee. Daar haalt hij zijn dagelijkse brood. Timmerfrans heeft het een stukken makkelijker dan de Friese boer. Hij hoeft niet om 05.00 uur ’s morgens opstaan om de koeien te melken. Hij hoeft zeker geen ander hard werk te verrichten. Hij haalt met bijna geen werk een dolce vita belastingvrije salaris van paar ton per jaar,en die wordt steeds hoger https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/salaris-timmermans-verdubbelt-europa.
    Timmerfrans is geen domme kerel. Hij heeft begrijpen dat negers cq. Derde Wereld in het algemeen en vooral moslims in het bijzonder zijn een ‘hot item’. Er zit onbegrensd FINANCIEEL muziek in wat ze kunnen bijdragen of bieden aan een nog beter en nog rianter leven. Timmerfrans en zijn linksige broeders gedragen zich net als de ratten op CS Den Haag. Net als de EU-ratten leven zij in weelde en luxe met onbegrensd keuze aan eten en lekkernijen. En net als de ratten van CS Den Haag, knagen EU-ratten alles kapot.

    Geliked door 2 people

 8. Charles Martel zegt:

  De enige conclusie is dat het Syrische strijdterrein zich in minder dan 10 jaar naar Europa zal verplaatsen. De betonnen blokken op de kerstmarkten is nog maar het begin. Islamieten tegen autochtonen, sj’ieten tegen sunnieten, marokkanen tegen turken, en vooral afslachting van alle christenen. Terug naar het obscurantisme van de Steentijd. Dat is de toekomst van Europa.

  Geliked door 1 persoon

  • Patriot 2.0 zegt:

   NEE, we moeten alsnog winnen.

   Churchill: “We shall never surrender ! “

   Like

  • Thomasson zegt:

   @Charles Martel. Binnen 10 jaar is Amsterdam een soort Raqqa aan de Noordzee. Heel Europa, van Hammerfest tot de Straat van Gibraltar, veranderd in de Sinjargebergte en de verwoeste steden Palmyra en Mosul. Musea schatten en eeuwenoude kerken zouden worden vernield cq. gesloopt.. Ontelbare kadavers van autochtone Europeanen zouden op straat en in de goot liggen te rotten. Geen enkele faciliteit zoals elektriciteit tot water zal nog functioneren. Op pleinen van vroegere Europese steden zouden slavenmarkten herrezen waar jonge vrouwen en kinderen zouden verkocht worden en verscheept als exportproduct naar moslimlanden. Vele hongerige kloten van Allah-gabbers zouden op hen wachten.. Het is vanzelfsprekend dat in no time ook de Pest en andere epidemieën zoals Cholera en zwarte pokken zouden na meer dan honderd jaar weer terugkeren. Dat is de toekomst dat de EU, NWO en de jongens met de Kalergi-Plan, voor ons in petto hebben. Of onze toekomst werkelijk zo zal eruit zien? Dat ligt aan onszelf.
   Als wij dat niet willen, moeten wij eerst een trap in de ballen verkopen aan de EU, NWO en de Kalergisten. Weg ermee!. Vrije volkeren ontwerpen zelf hen toekomst, ze hebben de schimmige griezels van de EU en types zoals Jean Claude Juncker, Timmerfrans, Reichskanzlerin Angela Merkel en Macron niet nodig.

   Like

   • tippelaar zegt:

    Thomasson, u heeft 100% gelijk. Maar niemand op dit forum heeft het lef om zelf een actie te starten om de opstand in gang te zetten. (Ik ook niet) Zolang hier op dit forum er nog reageerders zijn zoals Tistochwat en Wachteres, die zelfs van dit bloedserieuze onderwerp een geintje maken, heb ik niet de indruk dat zij echt serieus weten wat hen te wachten staat. Zoals al gezegd, om in aktie te komen, hebben wij een bendeleider nodig, die de moed heeft om zijn nek uit te steken en het verzet tegen de EU en de NL.regering te organiseren. Zolang wij braaf de democratische beginselen respecteren zal er niets veranderen. Wilders verandert niets en Baudet ook niet. De baantjesgasten zitten in hun vak in de 2e kamer te twitteren en weten niet eens waar het debat lover gaat. Er verandert dus geen reet en Rutte lacht zich kapot. Hij is degene met zijn VVD.gang die de democratische beginselen niet erkent of ernaar handelt. In het openbaar dingen zeggen en in het geniep het tegenovergestelde doen. Ons grote voorbeeld Erdogan, zei het al: “Democratie is als een rijdende trein, als je de bestemming bereikt hebt, stap je uit”. Nog iets anders Thomasson, de politie doet alleen wat de politiek hen opdraagt, want de politiewet zegt: De politie is ondergeschikt aan het bevoegde gezag.” Dat was in de tijd van de duitse bezetting, ook zelfs het “Bevoegde gezag” zoals genoemd in de politiewet. Dus, verwacht niets van de politie, geen eigen mening, geen initiatief, zij voeren alleen als robots, orders uit. Hiervan is ook een goed voorbeeld, de politieleiding van Amsterdam, zoals Aalbers, die als testcase wordt gebruikt om de regeringsmaatregelen voor te bakken, zoals meer allochtonen bij de politie, zeker meer allochtonen vrouwen , liefst geen blanke, enz.enz. Homo’s, transgenders, en andere genetisch afwijkenden worden dringend verzocht om bij de politie Amsterdam te solliciteren, ( want die blanke, autochtone klootzakken moeten niet denken dat zij hier in dit godvergeten kloteland de baas zijn.) hoor ik in mijn fantasie Aalbers denken. Wat ik zeker weet is dat politici, gezagdragers, politieke ambtsdragers, teveel om op te noemen, in hun hart minachting hebben voor al diegenen die hun vuile klussen moeten opknappen, zoals politiemensen en militairen, zogenaamd om het vaderland te dienen en desnoofds voor de nl.vlag te sneuvelen. Mij niet gezien.

    Like

 9. Helena zegt:

  Okay en nu allemaal naar Rotterdam op 20 januari en laten zien dat we het eens zijn met Geert Wilders 🙂

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Wij hier lopen met onze koppen tegen de Brusselse muren.
  Laat snel die grote BOEM ergens plaatsvinden, dan kunnen er meteen meer acties gestart worden.

  Like

 11. Kees van Kesteren zegt:

  Helena ik ga ook! En ik hoop dat er heel veel Wilders fans zijn die deze laatste strohalm zullen benutten. Maar er bekruipt mij steeds het gevoel dat we enorm voor LUL staan als DEMO-Groepje van circa 150 personen.

  Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   Bij het eerste proces tegen Geert Wilders was ik in Amsterdam. Van alle PVV-stemmers waren er een slordige 200 tot 250. Volgens Dr. Phil: “de beste voorspeller van toekomstig gedrag is relevant gedrag in het verleden”. Als hij gelijk krijgt (en meestal doet hij dat) kunnen we nu al met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid zeggen dat we inderdaad weer af zullen gaan als een gieter. Ook de jongste peilingen geven een aardige indicatie. Allemaal onvervalste PVV-fans, maar zo gauw er iets komt dat een alternatief lijkt, weten ze niet hoe hard ze moeten overstappen. Stel je dus niet al te veel voor van de demonstratie in Rotterdam.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Het valt mij de laatste jaren steeds meer op, naar mate ik wat meer in de geschiedenis studeer, dat eeuwenoude verhoudingen nauwelijks veranderen. Uiterlijk lijkt er wel verandering, maar in de kern is die verandering klein: ook in de verhouding tussen volkeren. Bij mensen zie je vaak familie – en jeugdpatronen zeer sterk terug komen, als je goed kijkt.

    Ik ben inmiddels de vijftig goed gepasseerd en besef dus inderdaad, “als oude man”, dat veranderingen (zeer) langzaam gaan.

    Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dan bekruipt u kennelijk het gevoel dat het een verschil van dag en nacht zal zijn met de manifestatie in 2013 op de Koekamp in Den Haag, toen er zéker zo’n 2000 deelnemers waren! Waarom zou dat? Wat is er volgens U dan zo anders aan, behalve dan, dat het winter is, in plaats van herfst? Als Geert-zelf maar spreekt, -lijkt m i j , hoor- is er nog best kans op een behoorlijke opkomst, dacht ik toch.

   Like

   • Giny zegt:

    De fractievoorzitters van de provincies moeten de boel gaan promoten via de
    plaatselijke kranten en bussen zien te regelen!!!

    Like

 12. Jan zegt:

  Kuwaiti Cleric Saalim At-Taweel: Jihad for the Sake of Allah Means Fighting the Infidels to Make Them Convert to Islam; Enslaving Infidels Is One of the Virtues of Islam
  https://www.memri.org/player/clip/38106/1/1
  https://www.memri.org/tv/kuwaiti-cleric-jihad-means-fighting-infidels-enslaving-infidels-virtue-of-islam

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s