Oud CIA-directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

Screenshot_202

Waarnemend CIA-directeur Michael Morell (links) met minister van Defensie Leon Panetta (2013).

(Door: “Xander”)

Opnieuw is een door de reguliere media ‘complottheorie’ genoemd feit bevestigd als de waarheid: Michael Morell, lange tijd vicedirecteur en enige tijd waarnemend directeur van de CIA, heeft in een verrassend openhartig interview met Politico toegegeven dat de ‘Deep State’ (schaduwregering achter o.a. de Clintons) oorlog voert tegen president Donald Trump. In de zomer van 2016 ging Morell pal achter Hillary Clinton staan en leverde hij zware kritiek op Trump. Ook was hij één van de eersten die met de Rusland-hoax naar buiten kwam, een verzinsel dat werd bedacht om Trump ten val te brengen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in demoniseren, Donald Trump, Linkse Kerk, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

10 reacties op Oud CIA-directeur geeft toe dat ‘Deep State’ politieke oorlog voert tegen Trump

 1. Flo zegt:

  En vanavond zeker niet bij de voze links npo te horen.

  Like

 2. M. zegt:

  Niet alleen de deep state, maar ook zo goed als alle media leugenaars die oorlog voeren tegen mensen met gezond verstand.

  Like

 3. Mary zegt:

  Wat een triest smerig zooitje is het toch, Deep State, Illuminati/NWO. EU club en al hun Europese regeringsvriendjes, Vaticaan/Jezuïeten etc.etc. tegen het “slaven volk”. Hoe meer er boven tafel komt van die smerige drek des te beter het is voor mensen zoals Trump en mensen zoals Trump zijn er nodig om de drek op te ruimen voor het volk.

  Like

 4. fleckie zegt:

  ‘POLITIEK’ ..NW.ISR.WEEKBLAD..8.12.2017: …………….KUSHNER ..IN.. PROBLEMEN…………..
  Slecht nieuws voor Trump,of preciezer: voor zijn schoonzoon en adviseur Jared Kushner. Nu de Mike Flynn ..,de ..voormalige ..nationale…veiligheidsadviseur ..van..Trump,zich schuldig heeft verklaard ..aan.. liegen tegen de FBI,is de vraag welke kop als volgende gaat rollen in het onderzoek naar samenwerking van de Trump-campagne met het Kremlin. Verwacht wordt dat SPECIAL COUNSEL..Robert Mueller steeds hoger klimt op de ladder richting president. Kushner zou wel eens de volgende sport kunnen zijn. Volgens insiders was het Kushner die Flynn zou hebben opgedragen tegen de FBI te liegen……………Het witte Huis lijkt zich hierop alvast voor te bereiden , schrijft THE NEW..YORK..TIMES…, door Kushners rol in het team van adviseurs rond de. pgresident in te perken :,”Kushner] die schijnbaarb bij elke vergadering en in elkefoto aanwezig was,is verdwenen uit de publiciteit en heeft een meer beperte rol achter de schermen aangenomen . Ook de WASHINGTON.. POST ..spreekt over het .Krimpende PROFIEL.. van Trumps Joodse schoonzoon.Kushner was door de president aangewezen het vastgelopen vredesproces tussen Israel en de Palestijnen los te trekken…..

  Like

 5. Jan zegt:

  En kerstballen zijn echt iets anders dan feestballen, dan denk ik eerder aan cup E

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s