Superhelden

Screenshot_199

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Terwijl Amerika zich jarenlang zag als de Captain America van de wereld, heeft juist dat land in zijn ‘superhelden’-gevoel de grootste ellende in de wereld veroorzaakt. Op de een of andere manier ziet het zichzelf nog altijd als ‘het goede’, vechtend tegen het kwaad in de wereld. U zag deze ontwikkeling (in tegenstelling tot ‘onze’ politici) uiteraard allang, maar de bevestiging wordt in de documentaire van Sinan Can nog maar eens pijnlijk duidelijk.

Dit arrogante, typerend Amerikaanse, ondoordachte en kortzichtige beleid heeft er in o.a. Afghanistan Irak, Iran, Syrië en Noord-Afrika toe geleid dat islamitische groeperingen als Al-Qaida, ISIS en het Nigeriaanse Boko Haram konden groeien en woekeren als *bamboe. En al die eeuwenlange onderlinge Midden-Oosterse en Afrikaanse haat werd hiermee opeens gericht tegen Amerika èn iedere bondgenoot die het steunt, lees: is omgekocht en/of is bedreigd via wurgende handelsverdragen. Úw leven ligt derhalve in de waagschaal, omdat zittende regeringen hier nog altijd in mee blijven gaan en het gevaar van dergelijke islamitische groeperingen hardnekkig blijven ontkennen, gewoonweg niet willen zien en/of er zelfs hun grenzen wijd voor openstellen.

(* Bamboe is zeer hardnekkig, overwoekert via ondergrondse wortelgroei werkelijk alles om vervolgens overal om u heen op te duiken, en is daarnaast uitermate lastig te bestrijden. Vandaar de vergelijking met deze agressieve, overheersende oosterse plant)

Rico Verhoeven

Een andere superheld is Rico Verhoeven. Hij geeft op zeer correcte wijze aan dat zijn sport sport is en geen oorlog tussen Marokko en Nederland. Oorzaak van deze kwestie is dat hij de Marokkaans-Belgische Jamal Ben Saddik in de 5e ronde knock-out heeft geslagen en Nederlanders en ‘Nederlanders’ van Marokkaanse afkomst (de hoeveelste generatie die zich nog steeds geen Nederlander wil voelen?) elkaar digitaal beledigen en bedreigen. Rico begrijpt niet dat men gewoon doorgaat als hij daar digitaal zíjn persoonlijke mening tussen zet.

Ik begrijp dat wèl! Deze mensen, waarvan velen zèlf kickboksen, zíén zijn commentaar helemaal niet, of wìllen dat helemaal niet zien, omdat zij volledig op elkaar gefocust zijn. De oorzaak van dit alles is het eerdere onsportieve gedrag van Ben Salik t.o.v. Rico Verhoeven. Na “Bad-boy’ Badr Hari namelijk de tweede onsportieve kickbokser van Marokkaanse komaf die op een dergelijke manier van zich laat spreken en die ook JUIST daardoor (!) door het Marokkaanse straattuig als ‘superheld’ wordt vereerd. Een gedrag dat mede de slechte reputatie van de sport overschaduwd en tevens een maatstaf lijkt te zijn geworden voor hier geboren ‘Marokkaanse’ jongeren in Europa.

Het wordt hoog tijd dat er na eerdere niet-blanke Nederlandse kickboks grootheden als Ernesto Hoost en Remy Bonjasky een sympathieke en sportieve superheld van Marokkaanse afkomst opstaat, die als voorbeeld kan werken voor de huidige zieke instelling qua sportiviteit die door het ‘Marokkaanse’ straattuig wordt verheerlijkt. De huidige standaard is niks om trots op te zijn.

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Marokkanen, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Superhelden

 1. Aegolius cs zegt:

  Trump wil weer Amerikanen op de maan
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/1420130/trump-wil-weer-amerikanen-op-de-maan

  Een betere plaats om te leven, als het maar geen nieuwe studio betreft.

  Geliked door 1 persoon

 2. paulzwueste zegt:

  Aha.
  Drs. Schilder ontpopt zich als sportverslaggever met ’n objectief gegeven verslag van ’n wedstrijd tussen onze sportheld, de ongelofelijk kundige en sportieve super Rico Verhoeven,
  en ’n islamitische marokkaan.
  Nogmaals, objectief geschreven, maar aan het eind gaat Heer Schilder toch jammerlijk ten onder in sentimenteel gezwijmel wanneer hij meent dat er een sympathieke en sportieve superheld van marokkaanse afkomst op moet staan.
  Heer Schilder die zijn er al.
  Ze heten Badr Hari en Ben Salik (of Saddik).
  Dàt zijn de enige en werkelijke marokkaanse superhelden, en er zal NOOIT ’n andere soort marokkanen gekweekt worden.
  Onze grote fout is, en daar doet Hr Schilder dus ook aan mee, dat wij menen dat wij die islamapen menen te moeten bekeren tot onze waarden, normen en onze democratiche beginselen.
  Het wordt hoog tijd dat… schrijft Heer Schilder.
  Heer Schilder, die tijd zal NOOIT aanbreken!
  ’n Wedstrijd tussen ’n ongelovige blanke superheld en ’n islamiet moet eindigen in een overwinning van en voor die islamiet.
  ’n Andere mogelijlkheid IS ER NIET!
  Islamisten kennen het begrip sportiviteit niet, die kennen alléén en uitsluiting overwinning op de ongelovige.
  Vandaar ook de onsportieve reacties van de overwonnen rif-aap, volgend op de door hem verloren wedstrijd.
  Heer Schilder, u stelt dat de Amerikanen op het toppunt van hun roem, een naïef wereldbeeld over andere volkeren hadden ontwikkeld.
  Ik denk dat u daar 100% gelijk in hebt

  Laten wij dan niet dezelfde fout maken en die missionarisreflex uit ons bloed bannen om de vervloekte islam voor eens en voor altijd te kunnen zien hoe zij werkelijk is….
  Onze doodsvijand.

  Geliked door 5 people

 3. koddebeier zegt:

  Bamboe het lijkt de islam wel !

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  het blijft raar volk, die ‘superhelden’:

  Geliked door 2 people

 5. Republikein zegt:

  Bamboe is hol.

  Like

 6. Jan zegt:

  Amerikahater schilder kletst weer uit zijn nek

  Wat Afghanistan betreft:
  – Eerste Brits-Afghaanse Oorlog (1838-1842)
  -Tweede Brits-Afghaanse Oorlog (1878-1880)
  -Derde Brits-Afghaanse Oorlog (1919)
  – Afghaanse Oorlog (1979-1989), een oorlog tussen de Sovjet-Unie en de Afghaanse moedjahedien
  – Afghaanse Burgeroorlog (1989-2001)
  – Afghaanse Oorlog (2001-heden), een oorlog in Afghanistan tussen een aantal westerse landen onder leiding van de Verenigde Staten, en de Afghaanse Taliban

  Irak:
  De Irakoorlog was een door de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk

  Iran:
  Er heeft nooit een oorlog plaatsgevonden tussen Amerika en Iran en het uitzetten van Mossadeq werd gedaan door de Britten mbv de CIA. Voor het gemak wordt door Schilder even de nationalisering van Brits eigendom overgeslagen en de invloed van de communisten (zoals dat ook graag door anti-Amerikanen wordt gedaan als het over Chili gaat)

  Libië:
  In Libië was al ver voor de inval door het westen een burgeroorlog gaande en het waren Frankrijk en Groot-Brittannië die het initiatief namen en deed Nederland ijverig mee.

  Boko Haram:
  Om Amerika de schuld van de opkomst er van in de schoenen te schuiven weet niets van de geschiedenis van Nigeria en de islam in dit land.
  Leesvoer: https://historiek.net/boko-haram-geschiedenis/56118/

  Blijven nog de landen: Marokko, Algerije, Tunesië, Egypte en feitelijk ook de Westelijke-Sahara, bezet door Marokko waar Amerika geen voet in het zand heeft gezet

  Wat ik vooral mis, de communistische invloed in geheel het MO en in Azië en in Amerika zelf waar het regeringen Roosevelt en Truman compleet ondermijnde. Tot de dag van vandaag stelt men McCarthyisme voor als hysterie

  Amerikahaat van Schilder is zeer hardnekkig en komt voort uit onnozelheid en onwetendheid

  Geliked door 2 people

  • paulzwueste zegt:

   Kijk, daar kunnen we met z’n allen weer 10 punten voor geven!
   Onverslaanbaar wat parate kennis betreft.

   Overigens is het natuurlijk wèl zo dat de Amerikanen in de 60-tiger jaren een naïef wereldbeeld hadden ontwikkeld t.a.v Aziatische volkeren..
   Als je al zoveel jaren “het machtigste land van de wereld” wordt genoemd door je partner-landen, je het het zelf ook vindt en alle kleine Amerikaantjes het in de eerste klas van de kleuterschool van buiten leren, terwijl er in elk huis en elke openbare ruimte ’n Amerikaanse vlag staat te wapperen doordat er onder die vlaggen 5 föhns staan te blazen, is het moeilijk om voortdurend de realiteit te zien.
   Dan ga je voor gaas in Vietnam.
   Ik noem maar ’n voorbeeld.
   Ook de Russen die aan dezelfde ziekte leden, dachten de klus wel even te klaren in Afghanistan.
   Roem gaat meestal ten onder door hoogmoed.
   Ik denk dat de Amerikanen na Vietnam dan ook héél véél geleerd hebben, doordat ze leerden dat andere volkeren nèt zoveel liefde voor hun land en vrijheid hebben, als zij voor het Amerikaanse ideaal..
   Maar ik ben het helemaal met Jan eens wat betreft de totaal vertekende arrogantie waarmee heer Schilder meent de Amerikanen te moeten generaliseren en veroordelen.
   Ik stel daarom voor dat de Heer Schilder de komende drie jaar maar eens gaat oefenen in 24 uur per dag kauwgum kauwen, wilde koeien en paarden temmen, Country-zingen en Spare Ribs grillen, dan kan hij daarna ’n gooi doen naar het presidentschap van de VS.
   ’n President die naadloos zal passen bij de kortzichtige onnozelheid waarvan hij de Amerikanen beticht.

   Doen Schilder…!

   Like

   • Republikein zegt:

    Goed artikel van Schilder, zoals altijd.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Republikein.
    Je bedoeld zeker de winterschilder met korting…?

    Like

   • Republikein zegt:

    De winterschilder bestaat niet, of vroeg je dat niet vriend.
    Wil het hebben over sterrenstof maar dat gaat een lang topic worden.
    Laten we het maar houden op het stofstoffeltje van de schilder.
    Ik wens trouwens geen topic, cheers anyway.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Republikein.
    Om nou gelijk met “vriend” te gaan gooien…
    De winterschilder bestaat wel degelijk, kijk maar in de Gouden Gids.
    En soms komt hij zelfs hier z’n onzin spuien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s