Wendt bekritiseert reactie van politici op antisemitische demonstraties

Screenshot_190

(Vertaling: E.J. Bron)

Een man van duidelijke taal: de voorzitter van de Duitse politievakbond, Rainer Wendt, heeft de reactie van politici op de antisemitische demonstraties in Duitsland scherp bekritiseerd. “De pittige statements van de politici tegen antisemitisme helpen ons niet”, zei Wendt tegenover de “Welt”. “Dezelfde politici, die het binnenkomst- en uitzetdrama voortzetten door steeds meer buitenlanders uit de antisemitische wereldregio illegaal laten binnenkomen en niet eens de criminelen onder hen uitzetten, verkondigen daarna dat ze alles tegen antisemitisme zouden doen”, zei Wendt verder.

journalistenwatch

Binnen enkele jaren zouden “3.000 Salafisten 11.000 zijn geworden, waaronder ook vele personen die ooit als beschermingzoeker het land binnenkwamen”, zei Wendt. “De Duitse regering laat eerst alles op zijn beloop en gooit het daarna de politie voor de voeten.” Bovendien eiste de voorzitter van de politievakbond een aanscherping van het demonstratierecht.

Het antisemitisme zou bij de wortel bestreden moeten worden. “Dan is het niet bevorderlijk dat in de Bondsrepubliek weliswaar het verbranden van staatsvlaggen verboden is, maar niet het verbranden van een zelfgemaakte Israëlische vlag”, zei Wendt. De politie zou “van te voren moeten mogen ingrijpen, als de demonstraties zich nog in planning bevinden. Wanneer de Israël-vijanden al met 1000 mensen op straat zijn, dan kunnen wij hun doen en laten niet meer verhinderen zonder dat het tot straatgevechten komt”, aldus Wendt. “en als de politie een keer hard ingrijpt, wordt ze daarna in de rug aangevallen door politici en rechtbanken, die de willekeur en het politiegeweld bekritiseren.” Wendt had scherpe kritiek op de linkse scene in Duitsland: “Dat tegendemonstraties tegen dit geïmmigreerde antisemitisme afgelopen weekend uitbleven, verbaast me niet. Duits links demonstreert alleen maar tegen Duitse antisemieten.”

Bron:
www.journalistenwatch.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", antisemitisme, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-nazisme, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wendt bekritiseert reactie van politici op antisemitische demonstraties

 1. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Komt overeen met wat ik vandaag van een salonlinkse eikel in de krant las:
  Trump heeft het gedaan en alle Trumpstemmers met hem, zo stelt een columnist in een krant die hiermee alles wat niet in zijn straatje past wenst te ontkennen. Hij draait alles gemakzuchtig om en stelt door het ontkennen van oorzaken, dat gevolgen van die ontkende oorzaken de werkelijke oorzaken zijn. Alles wat in de loop van vele decennia heeft plaatsgevonden wordt door hem in het bestaan en dus als oorzaak ontkent en de reactie op die zo via zijn bewering dus niet bestaande oorzaak is dan het enige dat rest en moet derhalve dus de echte en werkelijke oorzaak van alle ellende zijn. Briljant deze kinderlijke kromredenering. Lijkt erg veel op: ‘ik steek mijn hoofd in het zand, zie niets meer van wat er boven het zand zich bevindt, dus dat bevindt zich er ook niet’.

  Like

 2. Petra DeBoer zegt:

  Het is afgelopen weekend wel heel duidelijk geworden dat “nie wieder” nu “immer wieder” is geworden in met name Duitsland. En weer is het de linkse kerk van de socialisten met de islam als bondgenoten zoals het in WOII ook was, die weer de Joden uit willen moorden want zulke uitspraken werden er namelijk gedaan. In één woord walgelijk. Alle Joden in met name Europa wens ik veel sterkte en verder hoop ik dat de islam verboden word en deze anti semitisten vertrekken. Daarnaast zou elke politieke partij die de Jodenhaat verspreid verboden moeten worden evenals andere organisaties van de linkse kerk.

  Like

 3. Sabeltant zegt:

  De nep-politici schreeuwen moord en brand over problemen die ze zelf veroorzaakt hebben.
  Zonder al die illegalen, analfabeten en nep vluchtelingen die door deze “leiders” zijn binnengelaten was dit namelijk nooit gebeurd.
  Eigenlijk gebeurd er gewoon nog te weinig, de meeste nep-leiders komen weg met het uitspreken van hun afschuw vanuit hun veilige zetel in het kabinet.
  Bij zo’n demonstratie van gruwelmoslims tegen Joden zie je nou nooit een Antifa, linkse politicus of andere migranten knuffelaars.
  Het enige waar zij zich druk over maken of het niet uit de hand loopt en of er geen “rechtse” mensen opgepakt kunnen worden die zich te expliciet uitspreken.

  Geliked door 1 persoon

  • koddebeier zegt:

   Antifa, linkse politici of andere migranten knuffelaars zijn de grootste landverraders !!!
   Deze lieden dienen opgesloten te worden in heropvoed kampen !!
   Misschien heeft Rusland nog plaats in de goelagkampen !

   Geliked door 1 persoon

 4. baksteen zegt:

  Van dit soort statements kunnen wij toch enkel dromen en Nederlands links demonstreert zelfs niet tegen Nederlands antisemitisme die zijn het meestal zelf.

  Geliked door 1 persoon

 5. M. zegt:

  Het enige waar men zich hier druk om maakt is of de vijand niet in de weg word gelopen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Cleo zegt:

  Helaas lopen er op dit moment veel watjes rond in Europa die pretenderen politieke leiders te zijn; qua daadkracht en visie kunnen we daarvan niet veel verwachten. Bij de nationale dodenherdenking pruttelen ze wat ‘gezaghebbende’ gemeenplaatsen, zoals ‘Dit mag nooit meer gebeuren’, maar dezelfde dag schuiven ze onderdanig aan bij het zoveelste, volstrekt zinloze islamitische theekransje ‘om bruggen te bouwen’ en ‘om te verbinden’ met de grootste en bovendien zeer sterk groeiende bron van antisemitisme in Europa sinds de Tweede Wereldoorlog: de islam en aanhang.
  Het is tijd dat er vanuit de bevolking echte leiders opstaan!

  Like

 7. john van antwerpen zegt:

  Godzijdank heeft Israel behoorlijk wat achter de hand. En Trump doet er een schepje bij.
  Als die anti-semieten oorlog willen zullen ze die krijgen.
  Van de week kreeg ik een kick toen ik die lijfwachten van Netanjanu zag.
  Het devies was; kom maar op, dan doen we hetzelfde als met Eichmann.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s