Zweden: radicale moslims verjagen linkse feministes

Screenshot_192

Volgens een VN-rapport daalt Zweden sinds 2010 steeds sneller tot het niveau van een ontwikkelingsland af, en zal tot 2030 door landen als Cuba, Mexico, de Baltische landen of Bulgarije zijn ingehaald. 

(Door: Kornelia Kirchweger – Vertaling: E.J. Bron)

Een schok voor linkse feministes in Zweden! Ze moeten nu steeds vaker hun “werkingsgebieden” in de migrantenwijken van Stockholm ontvluchten, die No-Go-Areas werden. In deze voorsteden regeren inmiddels islamitische immigranten uit het Nabije Oosten en Afrika. Daar zijn feministes niet gewenst. Want ze hebben een slechte invloed op islamitische vrouwen.

Blick

“Racisme” en “Islamofobie”

Jarenlang streden ze voor de komst en de rechten van vrouwelijke immigranten, wezen kritiek op de steeds radicalere islam als “racisme” en “islamofobie” van de hand en waren ervan overtuigd mensen met compleet andere levenswijzen in de westelijke wereld “binnen te kunnen aaien”.

Een tragische vergissing, zoals nu blijkt. Precies door deze mensen worden ze nu bedreigd, uitgescholden als “ophitsers” van islamitische vrouwen en verjaagd. Twee gevallen tonen aan wat de toekomst – niet alleen in Zweden – nog zal brengen.

Steeds meer migranten worden fundamentalisten

Nalin Pekgul is een voormalige parlementariër van de linkse Zweedse sociaaldemocraten. Ze woonde meer dan 30 jaar ongestoord in Tensa, een voorstad van Stockholm. Nu wil ze daar alleen nog maar weg. “Ik voel me hier niet veilig meer. De islamitische fundamentalisten hebben het district overgenomen en ik kan het centrum niet meer in zonder lastig te worden gevallen. Ik ben daar bekend, en ik wil geen problemen”, zei ze.

Ze moest mee aanzien hoe de situatie constant slechter werd – hoe steeds meer migranten fundamentalisten werden. Ze had gehoopt dat de meerderheid van de migranten de radicale “islamisten” zouden “vervloeken”. Het tegendeel was het geval. Het werd steeds erger. “De mensen in Tensa werden steeds agressiever tegenover mij. Ik ging niet meer naar een restaurant, dat mijn stamkroeg was. Ik werd daar steeds vaker lastig gevallen”, zei ze tegenover de tv-zender SVT.

“Moraalpolitie”controleert gedrag van de vrouw

De voormalige linkse politica Zeliha Dagli bericht over een soortgelijke situatie. Zij woonde in de voorstad Husby in Stockholm, die nu volledig door moslims werd overgenomen. Dagli is de oprichtster van het vrouwennetwerk “Fororts-Feminism”. Vrouwenrechtenactivisten zijn in deze voorstad nu ongewenst. Zelfbenoemde “moraalpolitie” patrouilleert in de straten en controleren het gedrag van de vrouwen in het openbaar. “Men zei dat wij de sluier van de vrouwen zouden willen afnemen en dat wij geen fatsoenlijke personen zouden zijn”, vertelde ze. De sfeer werd grimmiger. “Men zei tegen me dat ik goed op mezelf zou moeten passen.” Ze voelde zich niet meer veilig.

Ze zou in een seculiere samenleving willen leven, waarin de mensenrechten gelden, zegt Dagli. “Dat is Husby niet meer”, zei ze. Ik paste niet meer in de “nieuwe” normen en tradities. Ze zou zo willen leven als ieder ander en zou daarom naar de binnenstad van Stockholm zijn vertrokken. Hier zou ze niet gecontroleerd worden. Het zou niemand interesseren welke kleren ze zou dragen of met wie ze zou praten.

Onverbeterlijk naïef

Ondanks de enorme vijandigheden van de kant van haar voormalige “beschermelingen”, die haar uiteindelijk uit haar woonplaats verdreven, is Dagli nog altijd optimistisch. Op de vraag of ze het opgegeven zou hebben, antwoordde ze: bijna, maar niet helemaal. Ik zie het nog steeds positief. Er zijn veel mensen die zich met dit onderwerp bezighouden. Als het daar veiliger wordt, kan ik morgen al weer teruggaan, dan houdt niets me tegen.

Bron:
www.wochenblick.at
Auteur: Kornelia Kirchweger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabische wereld, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, Feministes, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Midden-Oosten, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, Racisme, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking, Zweden. Bookmark de permalink .

42 reacties op Zweden: radicale moslims verjagen linkse feministes

 1. carthago zegt:

  Zaait en ge zult oogsten.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Zie Iran: degenen die de tsjah van Perzie hebben verjaagd, worden voor denk door de radicale islam koppie afgehakt. Kan hier straks ook gebeuren met de linkse goedmens.

  Like

 3. Rensk. zegt:

  Het komt bij mij binnen als niet onverbeterlijk naief, maar als iemand waarmee er iets mis is. Wat er mis is zou een goede psychiater beter kunnen beoordelen. Machochisme misschien? Iets opgelopen in de kindertijd of zo. Maar naief kun je dit niet meer noemen lijkt mij

  Geliked door 1 persoon

 4. ReaGluurder zegt:

  De zin onder de foto vind ik toch wel heftig klinken! Als zelfs de VN dit al rondtoetert! Dan is de situatie in Swediah nog slechter dan ik dacht! Nou ja, ze hebben zich het zelf aangedaan!

  Geliked door 1 persoon

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik denk niet dat Zalia Dagli werkelijk naief is.
  Lijkt me meer een mafklapper die ondanks aangetoond ongelijk toch haar gelijk wil blijven behouden.
  Het is dan ook een voormalige linkse politica die zoals gewoon is bij de linksen nooit zullen toegeven dat ze er falikant naast zitten.
  Waarschijnlijk is zij verhuisd omdat ze contacten heeft in de politiek, maar de werkelijke slachtoffers van haar idioterie zullen moeilijker uit zo’n getto weg kunnen komen.
  Zweden is in ieder geval helemaal een verloren land foor dit soort gespuis dat zo 100% achter de immigratiepolitiek stond en staat.

  Geliked door 2 people

 6. Ekster zegt:

  Ondankbare, vrouwenonvriendelijke mohammedanen onder de “vluchtelingen”. Gut wat een onaangename verrassing, dat verwacht je toch niet? Al die Syriërs waren immers toch goed opgeleide, slimme types? Die Zweedse feministen begrijpen er nu helemaal niets meer van…

  Like

 7. Williaan zegt:

  Zweden is verloren en een islamitische staat als dat zo door gaat.

  Like

 8. BertG. zegt:

  De overblijvertjes gaan het nu ook merken.
  Na eerst uit gescheten te zijn door de Zweden zelfs, laten de mossels ze nu ook vallen als bakstenen.
  Zelfs als neukertje zijn ze nog te min bevonden.
  Dat krijg je er nou van wanneer je jezelf als nuttige idioot laat gebruiken.
  Je bent alleen maar even nuttig geweest, tot het doel bereikt is.
  Van dit soort berichten kan ik enkel nog maar van genieten.

  Like

 9. Wachteres zegt:

  Zelfs linkse trutten krijgen problemen met de islam.

  En dan ligt het er toch niet aan dat ze niet voldoende ‘lievvv‘ geweest zijn of dat ze de moslims onderdrukt hebben. Excuses die door links regelmatig worden aangehaald voor het dictatoriaal/gewelddadig gedrag van de moslims.

  Een autochtone ‘geleerde’ of politicus in Frankrijk suggereerde al dat een deel van Frankrijk maar islamitisch gebied moest worden. Alsof de moslims ooit genoegen nemen met een derde deel van het land. Dan willen ze uiteindelijk heel Frankrijk.

  Maar politiekcorrect/links is te stom om dat te begrijpen.

  Geliked door 1 persoon

 10. Smits zegt:

  Echt een denkwihze van de 2 hersencellen slinkse idioot. Denkt, moeilijk met 2 hersencellen, dat ze nog terug kan gaan. Extremisme laat zich niet sturen. Hoe dom en naïef kun je zijn? Wel zo dom en naïef.

  Like

 11. Thom zegt:

  Och met die vrouwen hoef je geen medelijden te hebben. Ze zijn als gek geboren en hebben de jaren van verstand met hun ogen dicht gepasseerd.
  Wat ze willen? Dat is zeer onduidelijk, maar reken er niet op dat het ooit een juiste beslissing zal zijn en dat ze op een andere manier de zaak weer zullen ondermijnen.

  Like

 12. Thomasson zegt:

  Mooi voor ze. Boontje komt voor zijn loontje. Ik hoop dat hun islamitische knuffelbeestjes ze een ram verkopen. Daar is de beste genezing. voor hen .

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  ‘Feministes’ zijn niet goed snik. Ze maken van elke vent een lulhannes. Zelfs superhelden zijn niet meer zoals ze ooit waren:

  Geliked door 2 people

 14. Rensk. zegt:

  Off Topic: net weer een pipowoordvoerder voor Den Haag in het staatsjournaal: het gaat heel goed met Nederland. Criminaliteit is gezakt en mensen zijn vele malen beter opgeleid etc. Ik zelf klaag niet. Ik heb (nog) goed en ben snel tevreden. Maar dat het goed met Nederland gaat is gelogen van a tot z. Pipo zegt alleen een-oudergezinnen en migranten hebben het slecht. Ik denk veel werkende mensen ook. Verder de vele voedselbanken, die je jaren geleden niet zag. Criminaliteit is gezakt omdat er geen aangiften meer gedaan worden. Wat een smeerlapperij. Wat goed opgeleide mensen betreft? Er is een enorm tekort aan mensen, die wat kunnen. MBO sluit niet aan op de praktijk, Enorm tekort aan goed opgeleide mensen in IT Als ik kijk naar Gloria Wekker en Lucassen om als voorbeeld te noemen dan is de intelligentie duizenlingwekkend gedaald de laatste 25 jaar. Als je Wekker hoort praten dan denk ik: mens wat zit je allemaal te raaskallen. Het slaat werkelijk totaal nergens op. Lucassen idem. En zo zijn er tig professoren te noemen, waarvan je denkt: wat hebben deze mensen in vredesnaam daar op de universiteit uitgevreten en welke zot heeft hun de bul gegeven.

  Geliked door 1 persoon

 15. herciu zegt:

  Steeds meer respect voor polen en hongarije die wel zo slim zijn om dat barbaarse volk wat nog in de 18e eeuw leeft qua normen en waarden gewoon te weigeren omdat er altijd alleen maar ellende van komt. Zweden gaat helemaal richting afvoerputje , het gaat nooit meer goed komen daar

  Like

 16. bigljohn zegt:

  Laatste regel van het stukje;….Als het daar veiliger wordt, kan ik morgen al weer teruggaan, dan houdt niets me tegen….Zei ook de man die in de dierentuin langs de leeuwenkooi en de vijver met Piranhas liep. Dat er zulke idioten vrij rondlopen is tot daar aan toe. Maar dat ze ons er in meeslepen is veel erger !

  Geliked door 1 persoon

  • Geleidelijk groeit het besef bij steeds meer mensen dat je de mensen wel uit de woestijn maar de woestijn nauwelijks uit de mensen kunt halen. Vaak blijkt een culturele sagaat onoverbrugbaar. In zulke gevallen wordt de vraag actueel on wat voor soort land wij over zo’n 10-15 jaar willen leven. Stel die vraag eens aan familie, vrienden, bekenden, buren en collega’s om ook hen op weg te helpen naar doordachte politieke mandaatverlening.

   Like

 17. koddebeier zegt:

  Die domme linkse trollen dachten de wijsheid in pacht te hebben door de islam te pleasen .

  Like

 18. Theresa Geissler zegt:

  Wat mij ook nog opviel: -ik pretendeer niet, er veel verstand van te hebben, maar, zonder dat daar verder iets over gezegd werd: De namen van die twee geïnterviewde Feministen komen bij mij allesbehalve “Zweeds” over; eerder Turks.
  Zijn dit soms dochters van “eerste-generatie-migranten,” misschien wel hier geboren, wier ouders in de haren ’60/’70, en vanuit het Kemalistische Turkije, om ècht economische redenen naar Zweden kwamen, hier vrij gemakkelijk, want zonder veel tegenwerking van thuis, integreerden, en even gemakkelijk binnen Feministische kring raakten, waardoor ze nu geen benul meer hebben, wat zich momenteel allemaal binnen islamitisch gebied afspeelt, hun oorspronkelijke land van herkomst inbegrepen?
  Erg belangrijk is het niet, maar wel interessant: Het toont aan, hoezeer die stommelingen in Turkije het kind met het badwater hebben weggegooid.
  Tenzij er daar natuurlijk sprake is geweest van onvoorstelbare verkiezingsfraude.

  Geliked door 1 persoon

 19. Jan zegt:

  Zweden, ‘leuk’ land

  Like

 20. Tistochwat zegt:

  Die ‘feministische’ mutsen mogen wel oppassen.
  Straks valt er niets meer te løllesmølle.

  Like

 21. Theodoor zegt:

  Een paar jaar geleden is al geschreven dat dit zou gaan gebeuren.
  Dit gaat zich verder uitbreiden, hetzelfde gaat ook gebeuren in
  Nederland.
  Elk jaar een stap verder.

  Like

 22. Jules Vismale zegt:

  De linkse feministes hebben daar in Zweden godzijdank thans aan den lijve ondervonden met de radicale moslims wat er precies gebeurd als je jezelf gaat gedragen als een kauw uit een fabel die vriendschap wou sluiten met een stel pauwen. De kauw had zich toen ooit getooid met losse pauwenveren en hij verliet hierna zijn mede-kauwen en meende dat als hij zich als een pauw zou gedragen deze hem wel zouden accepteren.
  De pauwen riepen echter uit: “Jij bent gewoon aan het pronken met andermans veren en je zult hierdoor in geen eeuwigheid bij ons aansluiting vinden! Verdwijn uit ons gezelschap!”
  De teleurgestelde kauw gooide daarop de pauwenveren af en hij wilde terugkeren naar de overige kauwen maar zij gaven op hun beurt als antwoord: “Jij vond ons toch te min dat je nieuwe vrienden wilde verkiezen boven je oude vrienden? Verwacht dan maar niet dat wij jou weer terug willen!”
  Zo kwam in een andere fabel een kraai, die geluk zocht, erachter dat in een dierentuin een zwaan, een papegaai en een pauw veel mooier waren dan hijzelf. Elke keer ontdekte de kraai steeds dat de ene vogel gelukkiger en mooier scheen dan de andere maar de pauw werd echter in een grote kooi gehouden.
  Toen zei de kraai tegen de pauw: “Jij bent veel gelukkiger dan ik daar honderden mensen jouw schoonheid bewonderen. Ik wordt daarentegen om mijn zwarte kleur constant weggejaagd en ik ga ervan uit dat jij hierdoor de gelukkigste vogel ter wereld bent.”
  De pauw antwoordde daarentegen: “Ik was inderdaad oorspronkelijk blij met mijn schoonheid maar nou wordt ik hierdoor in een kooi gehouden en ben zo mijn vrijheid kwijt, gelijk naar de zwaan, de papegaai en vele andere mooie vogels. Soms wenste ik dat ik jou, de kraai, was daar jij hier wel in vrijheid leeft en in mijn ogen dus veel gelukkiger ben!”
  En met de laatste fabel wil ik zelfs aangeven dat ik al die mooipraterij van de media, dat het hier zogenaamd zo goed gaat in Nederland, beslist met een korreltje zout neem! Wij lijken namelijk allemaal op onze beurt wel gelukkig maar we gaan helaas, dankzij de gestegen welvaart en luxe, alleen maar ongelukkiger worden omdat de verwennerij ons totaal boven het hoofd stijgt en nieuwkomers en de bestuurders ons NOG ongelukkiger maken met hun ondankbaarheid en politieke-correctheid!

  Like

  • De gelijkenis van de femiste met de kraai is wat mij betreft treffend. Voor de Nederlandse situatie denk ik dan direct aan Anja Meulenbelt en haar vriendinnenclubje al besef ik zeker wel dat er meer aanspreekbare feministes rondlopen die al wel in de gaten hebben dat islam en feminisme elkaar uitsluiten op basis van hetgeen staat opgetekend in koran, hadith en soenna.

   Like

 23. Anneke zegt:

  Nou, klap ik in m’n handen en lig in een deuk achter m’n bureau !!! Socialistische DOM OREN, stoten jullie je neus maar keihard tegen die islamitische ‘bunker-steden’ deur. “Géén toegang, NO go…”. Ook jullie worden door de islamieten, als vijanden gezien. BESEF dit nu maar eens.

  Like

 24. M. zegt:

  Europa moet kapot en u dus ook of is dat nog niet duidelijk genoeg te zien aan het verraad dat alle landverraders aan de dag leggen tegen de eigen bevolking?

  Like

 25. Uiteindelijk kwam er ook in Spanje een tegenbeweging op gang toen de islamisering van het land te ver ging. Dat resulteerde in de grote schoonmaak van 1492 die het land enige eeuwen welvaart en wetenschappelijke bloei bezorgde in weerwil van wat politiekcorrectelingen daarvan tegenwerpend trachten af te leiden. Vandaag de dag wordt er steeds meer bekend van het islamitische sprookje van El Andalus dat vooral een roofstaat bleek waarin land en bevolking werden uitgeknepen en vernederd door islamitische overheersers. Welke uitgever brengt de boeken De kracht van de Rede en De Woede en de Trots van Oriana Fallaci (destijds uitgegeven bij Bert Bakker) in een band uit om de bevolking terzake voorgelicht te krijgen? Een impressie: http://hoeiboei.blogspot.nl/2009/12/de-kracht-van-de-rede-2-oriana-fallaci.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s