AfD: Geen tolerantie tegenover antisemitisme

Screenshot_229

“Opnieuw antisemitische betogingen. Wanneer reageert de politiek?”

(Vertaling: E.J. Bron)

Islamitische demonstranten hebben het afgelopen weekend in Berlijn bij meerdere demonstraties Israëlische vlaggen in brand gestoken. De vicevoorzitter van de AfD, Georg Pazderski, is hierover, en over de ontbrekende reacties van de gevestigde politici, geschokt:

Mitteleuropa

“Het is schandalig dat uitgerekend in Berlijn openlijk op straat in het jaar 2017 weer Davidssterren in brand worden gestoken. Dat is het gevolg van een catastrofale immigratie- en een volledig mislukte integratiepolitiek. Duitsland heeft een agressief radicaalislamitisch antisemitisme geïmporteerd, dat nu ook openlijk compleet ongeremd optreedt. Er worden elementaire grenzen overschreden. Met vrijheid van meningsuiting heeft dat niets meer te maken.

Er worden bijna geen serieuze stappen tegen dit antisemitisme ondernomen. In plaats daarvan worden de straten van Berlijn aan de radicaalislamitische agressors overgelaten. Behalve enkele algemene holle frasen is er uit de politiek geen verzet te bespeuren. Dat is geen de-escalatie, dat is lafheid.

Het steeds opnieuw om zich heen grijpende antisemitisme mag niet verder getolereerd worden. Bijeenkomsten waarbij vlaggen – vooral die van de staat Israël – in brand worden gestoken, moeten onmiddellijk door de politie ontbonden en de daders gearresteerd worden.

Daarvoor heeft de politie de rugdekking van de politiek nodig. Er moet een duidelijke wetstoestand gecreëerd worden, die zulke excessen op niet mis te verstane wijze bestraft. Juist de opvolger-partij van de SED, “Die Linke”, ondermijnt dit echter steeds opnieuw als door haar vertegenwoordigers de poging ondernomen wordt om antisemitisme en Israël-vijandigheid en de dekmantel van tolerantie acceptabel te maken.”

Screenshot_228

Bron:
http://unser-mitteleuropa.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", AfD (Alternative für Deutschland), antisemitisme, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Islam, islam-collaboratie, islam-nazisme, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Marxisme, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op AfD: Geen tolerantie tegenover antisemitisme

 1. Wim Vreeswijk zegt:

  Het is nu duidelijk waar de AfD echt staat: tegen anti-semitisme, zodat ook duidelijk is voor iedereen dat ant-semitisme thuishoort bij extreem links e.d.

  Liked by 2 people

 2. Hendrik M. zegt:

  Ach, die Duitsers met hun holocaust, ze hebben ervaring, zeiden, ‘wir haben es nicht gewüst, nie wieder’, en importeren nu met alle geweld Jodenhaters om die holocaust toch nog af te maken…

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Dat is geen de-escalatie, dat is lafheid.

  De-escalatie is lafheid uit overtuiging. Een typisch progressief symptoom dat de hele samenleving ziek heeft gemaakt. De radicalen en de criminelen hebben vrij spel gekregen en worden door overheden beschermd met overtrokken en ver over datum humanitaire wetten. De balans is zoek. Maar wat wil je van het gebroken geweertjes volk uit 1968. Terwijl ze straatstenen uit de grond trokken eisten ze gelijkheid voor allen en bescherming en emancipatie van “onderdrukten”. Wie de echte onderdrukten zijn anno vandaag weten we inmiddels maar al te goed.

  Like

 4. Patriot 2.0 zegt:

  Dui haalt massaal anti-semieten binnen. Hebben ze daar dan GEEN schuldgevoel over?

  Like

 5. Henk der Niederlànder zegt:

  Geen tolerantie tegenover antisemitisme zeer goe begrepen van de AFD en nou moeten ze dat nog even leren begrijpen in Amsterdam.
  Want ben je daar antisemiet kun je op je vrije middag even een Joods restaurant slopen en na afloop een babbeltje met de hermandad onder het nuttigen van een kopje thee, en als je dan de deur uit gaat krijg je te horen, Prettige dag verder en tot de volgende keer.

  Like

 6. Jan zegt:

  Tja, als de Communistische Deutsche Union door blijft gaan met het verdedigen van nazi’s moet men niet raar opkijken dat het antisemitisme weer welig tiert.
  Dit is een bericht van een half jaar terug maar het laat zien hoe rot de CDU is:

  Von der Leyen: Rommel-Kaserne soll Namen behalten

  Eigentlich hatte sich die Verteidigungsministerin für eine Umbennung von Kasernen mit Namen von Wehrmachtsoffizieren stark gemacht. Die Generalfeldmarschall-Rommel-Kaserne wird ihren Namen aber behalten.
  ..
  «Die Rommel-Kaserne ist so bewusst benannt worden an einem Jahrestag des Widerstands. Das zeigt, dass Rommel seine Rolle im Widerstand auch gehabt hat», sagte die CDU-Politikerin am Samstag beim «Tag der Bundeswehr» in Augustdorf.

  http://www.fr.de/politik/bundeswehr-von-der-leyen-rommel-kaserne-soll-namen-behalten-a-1294496

  Von der Leyen is geen groot licht, jatte haar titel maar mocht deze behouden, daarvoor heeft Merkel zeker voor gezorgd

  Von der Leyen darf Doktortitel behalten
  Die Medizinische Hochschule Hannover hat Plagiate in der Dissertation der Verteidigungsministerin festgestellt. Ein Fehlverhalten von der Leyens liege jedoch nicht vor.
  ….
  http://www.zeit.de/politik/deutschland/2016-03/ursula-von-der-leyen-doktortitel-plagiat

  https://www.volkskrant.nl/buitenland/opnieuw-duitse-minister-van-plagiaat-beschuldigd~a4151735/

  Like

 7. Jan zegt:

  Joden niet welkom bij anti-racisme demo

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s