“Respect”-armbandje: de oplossing van de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, tegen seksuele overvallen in de komende Oudejaarsnacht

Screenshot_227

(Door: David Berger – Vertaling: E.J. Bron)

De vrouwen en kinderen van Duitsland worden sinds ongeveer 2015 door een tot nu toe ongekende golf van seksueel geweld in al zijn verschillende versies geteisterd. Men heeft er lange tijd over nagedacht wat hiertegen werkelijk kan helpen – zonder direct een “nazi” te worden door “diegenen die het meemaakten” op de een of andere wijze te veroordelen.

Volgens de Bijbelse spreuk dat daar waar het onheil het grootst wordt ook de redding nabij is, komt nu uit de stad van de Noord-Afrikaanse Oud & Nieuw festiviteiten – het mooie Keulen – het idee dat alles zou kunnen veranderen. Een prachtige uitvinding, die aan vrouwen weer die veiligheid terug zal geven die ze sinds enige tijd missen.

Mee van de partij is opnieuw een van de verstandigste en charmantste vrouwelijke burgemeesters van Duitsland, Henriette Reker, die er al eens eerder met haar armlengte afstand regeling, in ieder geval in haar stad, voor kon zorgen dat het daar niet meer tot seksuele overvallen is gekomen.

De belangrijkste staatszender van  Duitsland (ZDF) meldde daarom zojuist:

“De stad Keulen zal met Oud & nieuw een respectcampagne starten en armbandjes aan alle bezoekers uitdelen. Burgemeester Henriette Reker stelt het project vanmiddag voor.”

De eerste proeven in het echt hebben een score van bijna 100% laten zien. Iedere keer wanneer een van de jonge vrouwen of meisjes, die men als test luchtig gekleed tussen 23.00 uur en 03.00 uur door grote steden liet lopen, aan opdringerige mannen dit armbandje lieten zien, hielden deze onmiddellijk op. 60% van hen zou zelfs zijn excuses hebben aangeboden.

In ieder geval wordt dat door de proefpersonen zo geïnterpreteerd, die echter slechts in één geval ook het Arabisch of Turks machtig waren.

Er bestaan zelfs aanwijzingen dat het armbandje zelfs dán werkt wanneer het helemaal niet eens direct getoond wordt en alleen maar onder de kleding wordt gedragen. Bijvoorbeeld bij mevrouw Reker, die zelf deelnam aan de test en bij wie geen enkele toenaderingspoging werd ondernomen.

Het prachtige armbandje wordt door het ZDF tegen de achtergrond van het stationsplein in beeld gebracht (zie foto). Vermoedelijk zal het daar ook een vaste plek krijgen om een soort afweer tegen groepen mannen te vormen die men nog niet genoeg heeft geholpen bij hun integratie.

Nu is het aan de politici van de andere Europese steden om zo snel mogelijk – nog voor Oud & Nieuw – heel veel van deze amuletten te laten maken om zodoende het probleem van de seksuele overvallen eindelijk de baas te worden.

“Wir schaffen das” is niet zomaar een loze belofte, maar doet zichzelf steeds meer gestand aan de hand van daden.

Zo creëren we een land, waarin we nog beter en nog liever wonen dan we sowieso al doen.

Bron:

https://philosophia-perennis.com
Auteur: David Berger

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Noord-Afrikanen, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, sarcasme, Satire, sociaaldemocraten, socialistisch idealisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

41 reacties op “Respect”-armbandje: de oplossing van de burgemeester van Keulen, Henriette Reker, tegen seksuele overvallen in de komende Oudejaarsnacht

 1. Jan zegt:

  Duitse politicus neergestoken vanwege Merkels asielbeleid

  De 44-jarige man die zaterdag een Duitse politicus neerstak in Keulen deed dat uit onvrede over het asielbeleid van de Duitse overheid. Dit zou de man tegen politieagenten hebben gezegd.

  De Duitse politicus Henriette Reker (58), huidig wethouder Integratie en burgemeesterskandidaat, is zaterdagochtend in Keulen aan de dood ontsnapt toen ze campagne stond te voeren in het stadsdeel Braunsfeld.

  https://ejbron.wordpress.com/2015/10/18/duitse-politicus-neergestoken-vanwege-merkels-asielbeleid/
  verder op:
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/article/2015/10/duitse-politicus-neergestoken-vanwege-merkels-asielbeleid-2703961W/

  Like

 2. En gy geleuft ut:
  Citaat: “De eerste proeven in het echt hebben een score van bijna 100% laten zien. Iedere keer wanneer een van de jonge vrouwen of meisjes, die men als test luchtig gekleed tussen 23.00 uur en 03.00 uur door grote steden liet lopen, aan opdringerige mannen dit armbandje lieten zien, hielden deze onmiddellijk op. 60% van hen zou zelfs zijn excuses hebben aangeboden.”EINDE CITAAT

  Het enige wat helpt is die gasten per direct uit het land zetten met grof geweld.

  Geliked door 1 persoon

 3. abouneenee zegt:

  Het stoppen van de immigratiestroom is de enige echte oplossing om de aanrandingen door vreemd volk enigszins binnen de perken te houden, maar die kan niet tot stand komen op stedelijk of regionaal niveau, dus rest de burgermeester niets anders dan symboolpolitiek met een armbandje. Het is wel interessant om te vernemen dat een armbandje 100% werkt, maar ik geloof die stelling niet in het licht van de islam. Is er onderzoek geweest naar de reden waarom die armbandjes zo effectief blijken?

  Like

 4. Rensk. zegt:

  Geen woorden meer voor zoveel achterlijkheid

  Like

 5. Wachteres zegt:

  Nou, niet erg origineel hoor, Rekertje.

  In Zweden werkt men ook al met armbandjes. Of die werken? Ik heb geen idee.

  Misschien wordt aan de nieuwkomers verteld dat er boze geesten in de armbandjes zitten die ervoor zorgen dat ze impotent worden als ze een vrouw met zo’n armbandje aanvallen om haar te verkrachten.

  Dat is mogelijk de enige reden om ze een halt toe te roepen.

  Geliked door 1 persoon

 6. Tistochwat zegt:

  bij mevrouw Reker, die zelf deelnam aan de test en bij wie geen enkele toenaderingspoging werd ondernomen.

  Dat verbaast me niets.

  Geliked door 2 people

 7. delamontagne zegt:

  Hoeveel Duitsers geloven er eigenlijk in dit soort NONSENSE ?
  Ik denk dat een ander soort “armbandjes” effectiever is bij dit soort uitheemse, achterlijke, vrouwminachtende mohammedanen.
  Om niet te spreken van nog betere verdedigings-artikelen……..

  Like

 8. Oud Commando zegt:

  Gewoon met je takken van vrouwen afblijven….

  Like

  • abouneenee zegt:

   Dat weten wij allemaal, maar voor mensen uit ander, islamitische, culturen is dat natuurlijk andere koek… Merkel weet dat en daarom gaat zij nooit zonder leger bodyguards de deur uit als ze Europeanen, zonder bodyguards, weer gaat vertellen hoe tolerant zij moeten zijn voor de nieuwkomers. De slimsten van de klas staan met een bord naast de weg dat hun vagina enkel beschikbaar is voor deze goudpareltjes.

   Like

 9. koddebeier zegt:

  Zijn het misschien varkenslerenbandjes ???
  Zo iets waanzinnig kan alleen uit een links “brein” ontsproten zijn !
  Nou ja “brein”………één hersencel !

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  Wat een ‘helder’ licht, armoe troef en onnozelheid ten top ! Je moet er om lachen als het niet zo droevig en ernstig zou zijn.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Armbandjes helpen welzeker!
  Zorg gewoon dat alle moslim immigranten met stalen armbanjes aan zware muren vastgezet worden, of voor enig nodige beweging aan een stalen bal van zo’n 25 kilo.

  Like

 12. Jade zegt:

  Dat zal helpen, een cockring met respect erop…

  Like

 13. Rensk. zegt:

  Geef mij dan maar een armband met en knop van 1000volt. LIjkt me iets veiliger

  Like

 14. reageerbuis zegt:

  Beter een kuisheidsgordel, maar wel de sleutel thuislaten!

  Like

 15. guusvelraeds zegt:

  In plaats van kick box lessen aan geïmporteerd tuig kunnen de progressieven beter lessen zelfverdediging gratis voor dames, meisjes en vervrouwelijkte subgroepen aanbieden. Zal meer zoden aan de dijk zetten dan een lullig armbandje. Maar voor links is het natuurlijk heel erg van belang om te doen alsof ze iets doen.

  Geliked door 1 persoon

 16. tippelaar zegt:

  neem als vrouw een stanlymes mee, uitschuifbaar. Je doet jezelf geen pijn en in geval van nood kan je er een moslim zijn ballen mee afnsijden of zijn penis amputeren. Die moslim heeft daarna nooit meer zin. Dat het niet overleeft is bijzaak. Er zijn er nog teveel over

  Like

 17. renato zegt:

  Ze pakken het weer verkeerd aan. Laat ze darmbandjes omdoen. Van varkensdarmen wel te verstaan. Aan polsen en enkels……..

  Like

 18. Wolf zegt:

  Respect dwing je alleen af door dat vies tuig een knieschot te geven , of beter een knal door die koppen van ze.

  Like

  • Cynicus zegt:

   In deze DDR wordt je binnenkort door de politie bezocht wegens hate speech. Ik schrijfdit soort dingen ook wel. Laat de KGB maar komen. De opstand der braven die het zat zijn komt toch wel. Met stokken en stenen. En Krav Maga.

   Like

 19. Steven zegt:

  Die gasten lachen zich DOOD om al die westerlingen, ze zien ons als ZWAK en tegelijkertijd zetten WIJ onszelf ook nog eens voor LUL door al die rare bedenkseltjes van het LINKSE volk!

  Like

 20. Cynicus zegt:

  Duitsland is regenboog absurdistan. Een op zijn kop staand Joepiejoepieland.

  Like

 21. Aegolius cs zegt:

  Wat is er te verwachten van Henriette Reker?

  Henriette Reker (Keulen, 9 december 1956) is een Duits juriste en lokaal politica.

  In 2015 stelde Reker zich kandidaat voor het burgemeesterschap van de stad Keulen. De campagne viel samen met de massale intocht in Duitsland van vluchtelingen uit Syrië en andere landen, die leidde tot verhitte debatten en confrontaties tussen voor- en tegenstanders van het ruimhartige asielbeleid van Angela Merkel. Reker behoorde tot de voorstanders. Op zaterdag 17 oktober, de laatste campagnedag, werd ze neergestoken door Frank S., een tegenstander. Ze raakte zwaargewond, maar de verkiezingen van 18 oktober gingen door. Reker werd met ruime meerderheid gekozen tot burgemeester.

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Henriette_Reker

  Niet mopperen Kölnse stemmers! Het echte carnaval zal wederom uitbundig worden gevierd op het 4711 Bahnhofsvorplatz 2017.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s