Migratie splijtzwam in laatste Europese Raad 2017

Screenshot_236

(Door: Berend Sommer)

Spanning in de Europese Raad, nadat president Donald Tusk (foto) heeft voorgesteld om asielquota op te heffen. Donderdag en vrijdag lijkt de agenda om migratie te draaien. Dat dossier is al langer een twistappel tussen de EU-lidstaten. De messen zijn geslepen.

Vorige week verraste de president van de Europese Raad Donald Tusk met de stelling dat de Europese Unie (EU) moet stoppen met verplichte asielquota. Daarmee komt hij tegemoet aan de wens van Oost-Europese landen zoals Hongarije en Polen. Die hebben zich tot nu toe niets aangetrokken van de door de Europese Commissie instelde asielquota. Via de rechter probeert de Commissie alsnog haar gelijk te halen.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, moralisme, Nationalisme, Patriottisme, Rotzakken, Visegrad-landen, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Migratie splijtzwam in laatste Europese Raad 2017

 1. herciu zegt:

  Laat de EU de terig krijgen met zijn verplichtte nep asielzoekers beleid , profiteurs die hun paspoort hebben zoekgemaakt en liegen over land van herkomst om vervolgens het zorgstelsel helemaal leeg te zuigen op kosten van de belastingbetaler die steeds meer moet gaan betalen. Schandalig !

  Geliked door 1 persoon

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Rutte denkt Orban de les te kunnen lezen. Kan leuk worden.
  https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/12/569240-569240/

  Like

  • Patriot 2.0 zegt:

   Rutte is waarschijnlijk op karwei gestuurd door Mutti Merkel, net zoals ze Macronnetje gebruikt….

   Like

  • Theresa Geissler zegt:

   Dat kan het zeker! Sinds Rutte aan de vooravond van de verkiezingen die Turkse propagandamakers het land heeft uitgezet, is Erdo tóch al razend op alles wat Nederlands is!
   Hij ziet zelfs geen verschil meer tussen de hele rest van de Nederlandse politiek en de PVV van Wilders; Nou, dát is nog eens een verkettering -althans, van Túrkse zijde.
   En nu gaat Markie hem nog eens de les lezen ook! Oh, jé, reken maar alvast op een vulkanische uitbarsting in Istanboel!

   Like

 3. Wachteres zegt:

  https://www.gatestoneinstitute.org/11545/how-many-muslims-in-europe

  Hoeveel moslims in Europa? De prognoses van Pew schieten te kort
  door Soeren Kern

  • De basisraming van Pew van het aantal moslims dat momenteel in Europa is – de schatting waarop de toekomstige prognoses worden berekend – is met ten minste vijf miljoen moslims te laag ingeschat

  • De UCIDE-cijfers – die stellen dat er momenteel ongeveer 750.000 meer moslims in Spanje zijn dan de schatting die door Pew wordt aangeboden – worden in Spanje algemeen erkend als de meest accurate beoordeling van de moslimbevolking in dat land. Het blijft onduidelijk waarom Pew het UCIDE-rapport niet in de bronbijlage heeft vermeld.

  • In Duitsland heeft Pew besloten om de miljoen plus islamitische asielzoekers die in 2015/2016 in het land aankwamen ‘’niet te tellen”, omdat “ze naar verwachting geen vluchtelingenstatus zullen krijgen”.

  • Het Pew-rapport negeert volledig de kernvraag hoe Europa tientallen miljoenen islamitische migranten zal integreren van wie de waarden – inclusief antisemitisme, polygamie, genitale verminking van vrouwen en eergeweld – niet in overeenstemming kunnen worden gebracht met die van Europa’s Joods-christelijk en libzzzeraal-democratisch erfgoed.

  De Europese moslimbevolking zal tussen nu en 2050 verdubbelen – en mogelijk zelfs verdrievoudigen, volgens nieuwe prognoses van het Pew Research Center.

  De toekomstige verwachting, vervat in een rapport “Europa’s groeiende moslimbevolking”, bevestigt wat al lang algemeen bekend is: tientallen jaren van afnemende Europese geboortecijfers, gekoppeld aan massale migratie vanuit de moslimwereld, zullen de islamisering van Europa snel doen toenemen.

  De demografische rampspoed waarmee Europa wordt geconfronteerd, is echter nog erger dan het Pew-rapport laat zien. Een kritische analyse van de gegevens toont aan dat Pew’s berekeningen van de huidige moslimbevolking in de belangrijkste Europese landen gedeeltelijk en onvolledig zijn – en in sommige gevallen onnauwkeurig. Dientengevolge werd de basisraming
  van Pew van het aantal moslims dat momenteel in Europa is – de schatting waarop zijn toekomstprojecties worden berekend – te laag ingeschat met minstens vijf miljoen moslims, wier aanwezigheid in Europa de toekomstige omvang van de moslimbevolking op het continent aanzienlijk zal vergroten.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  De EU zijn een stel idioten en ook hun zetbaasjes zoals Rutte !!

  Like

 5. Eric zegt:

  Misschien kan die fascist van een Avramopoulos die tienduizenden asielzoekers die hij wenst aan te trekken eens uitnodigen in zijn eigen land, Griekenland. Maar dat durft hij niet, want dan krijgt hij van zijn landgenoten vrachten rotte tomaten naar zijn kop ! Of beter nog: kogels !

  Like

 6. Jean zegt:

  Die parasiterende EU troep heeft niets te eisen maar wij Europeanen hebben de plicht die dictatuur op te ruimen t/m de laatste kankercel.

  Like

 7. Rensk. zegt:

  Goh komt Tusk daar nou pas mee? Als ie merkt dat er een paar landen niet meewerken. Hypocriete vent. Allemaal mogen ze van mij opsodemieteren. Ook Tusk

  Like

 8. Trucker zegt:

  Splijtzwam in eu HQ brussel…?
  Daar ga ik eens voor mijn voeten op tafel leggen, en een luide bulderlaah produceren, wat is dit eens goed nieuws in donkere maanden.
  De eu reus op lemen voeten moet ASAP verdwijnen liefst in en zwart gat zijn we af van dat gezeik.

  Like

 9. Rookmelder zegt:

  Alle lof voor de Oost Europese landen, laat ze maar aan de poten van het EU moloch rammelen en zagen, mogelijk zal dat een splijtzwam voor de EU worden, mits de ineenstorting van de Euro al dan niet eerder de EU met een luide knal zal doen imploderen.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Tusk is een Pool en zal wel ”poolshoogte” hebben genomen in zijn thuisland.
  En die gaan echt niet wijken of zich de wet laten voorschrijven door Duitsers als Schulz en Merkel.
  Pas sinds 1989 zijn ze weer een soeverein land en gezien hun geschiedenis hechten de Polen daar nogal aan. Zelfde geldt voor Hongarije. Hun NATO-lidmaatschap is een non-issue wat niet ter discussie staat. Maar de EU is een ander verhaal.

  Immigratie is HET hoofdpijn-dossier van de EU.
  De Britten (althans de meerderheid van de Engelsen) hebben daarom de kont al tegen de krib gegooid. En in Frankrijk moesten de globalisten werkelijk alle zeilen bijzetten om Le Pen uit het Elysee te houden. De ruzie met Erdogan, al dan niet een opgezet politiek spelletje in samenwerking met Berlijn, Ankara en Brussel, was voor Rutte en de VVD een geschenk uit de hemel zo vlak voor de verkiezingen, omdat anders de PVV vrijwel zeker de grootste partij zou zijn geworden.
  Kortom, Tusk ziet de EU wankelen en scheuren wanneer men wil vasthouden aan vanuit Brussel opgelegde immigratie-quota. En hij heeft gelijk.

  Like

 11. stef zegt:

  Rutte gaat de geschiedenis in als volksverader nr.1 een NSBer was er niets bij.

  Like

 12. Jean zegt:

  Die EU dictatuur moet weg want zolang die misdadigers mogen blijven zakkenvullen zolang zullen de Europeanen het steeds moeilijker krijgen, het zootje uitgerangeerde nietsnutten door niemand verkozen denken echt dat zij zomaar 500.000.000 Europeanen kunnen dicteren, niet dus.
  Wij eisen Onafhankelijke Seculiere Republieken w.w.z. géén monarchieën, geen religieuze bullshit die overal aanzet tot geweld en geen vreemdelingen die ons enkel maar ellende en geweld binnenbrengen.
  Als die troep is opgeruimd, troep waar geen enkel respect voor bestaat, dan kunnen wij als Onafhankelijke Seculiere Republieken onderling afspraken maken wat we samen willen doen, de burgers beslissen daarover en nooit politieke leeglopers/leeghoofden, dat heeft een naam: DEMOCRATIE.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s