OM Amsterdam dient klacht in tegen advocaat Herman Loonstein vanwege onthullingen over aanval op joods restaurant

Screenshot_240

(Door: Bas Paternotte)

Loonstein: OM is tekort geschoten in aan te geven wat er eigenlijk aan de hand is

De Amsterdamse hoofdofficier van Justitie Theo Hofstee heeft donderdagmiddag een klacht ingediend tegen advocaat Herman Loonstein, omdat die informatie openbaar maakte uit het strafrechtelijke onderzoek naar de Syrische asielzoeker die de ruiten insloeg van het joodse restaurant HaCarmel. Dat meldt Het Parool. Loonstein staat de eigenaar van het restaurant bij dat vorige week werd aangevallen door de Syrische “asielzoeker”.

Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie (OM) zegt tegen Het Parool: “Advocaat Loonstein heeft een strafdossier verstrekt gekregen, omdat hij de advocaat is van de benadeelde partij. Dat dossier is verstrekt zodat hij zijn procespositie kan bepalen. Dat er vervolgens informatie uit dat dossier wordt gedeeld, vindt het Openbaar Ministerie ongepast en daarom klachtwaardig.”

Lees verder>>>
(h/t “BertG.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Amsterdam, antisemitisme, Barbarisme, Censuur, demoniseren, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Terrorisme, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

47 reacties op OM Amsterdam dient klacht in tegen advocaat Herman Loonstein vanwege onthullingen over aanval op joods restaurant

 1. Mary zegt:

  Ja zeer vervelend voor het OM en natuurlijk Rutte en Co, hulde aan advocaat Loonstein, prachtig!!!

  Geliked door 3 people

  • Jan zegt:

   Wilders had dus gelijk, Nederland heeft een nepparlement en neprechtbanken en is niets anders dan een bananenrepubliek waar de pers in handen is van de staat en elkaar wederzijds naait en bevrucht.

   Geliked door 1 persoon

 2. Flo zegt:

  Alles proberen ze te verdoezelen,smerig zooitje bij het OM.Demmink stonk ook ,allemaal vriendjes.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rensk. zegt:

  Het is me niet geheel duidelijk of die Syrier nou nog steeds gewoon vrij rondloopt. Dat deze advocaat dat heeft gedaan kan ik alleen maar toejuichen. In normale gevallen hoort dit niet volgens mij, maar dit is GEEN normale zaak. Ik denk dat hij het gedaan heeft vanwege de rechter, die geoordeeld heeft dat de Syrieterrorist gewoon even een diefstalletje wilde plegen en absoluut geen terrorist is. Ja dan ga je dit soort dingen krijgen en ik begrijp dat. Leve de heer Loonstein RESPECT

  Duidelijk is in ieder geval dat die rechter geen rechter meer zou mogen zijn, omdat hij niet objectief recht spreekt, maar naar de arm van Den Haag of Politie

  Like

  • Hansfree zegt:

   Zie het niet als een negatieve reactie op jou beste Rensk (integendeel, ik stem er helemaal mee in) maar té vaak lees ik de rechter beschreven worden met ‘hij’. De moderne rechter is een ‘zij’ en ze is van d66-snit.

   Geliked door 1 persoon

 4. Tistochwat zegt:

  O wee, o wee als er iets naar buiten komt over de criminele activiteiten/achtergrond van een ‘allah’-aanbiddende knuffelterrorist. Dat moet allemaal onder de pet blijven.

  Like

 5. Sabeltant zegt:

  Omgekeerde wereld.

  Het slachtoffer wordt dader.

  Wat zou er toch gebeurd zijn als het een gewone Nederlanders zou zijn geweest die de ruiten van een moskee had ingeslagen?

  Like

 6. Harry zegt:

  Het OM is boos omdat de advocaat van de Joodse restauranthouder enige informatie gelekt zou hebben ?
  Lekt het OM nou nooit eens ?
  Worden criminelen nooit getipt dat de politie van plan is om hen op te pakken ?
  Maakt het OM geen gigantische blunders ?
  Hebben ze geen klootzakken in dienst genomen met vriendjes in de onderwereld ?
  Hoeveel mensen hebben er al ten onrechte jarenlang in de gevangenis gezeten , vanwege hun falen ?
  Hoeveel daders lopen er niet jarenlang vrij rond zonder dat ze opgepakt worden , terwijl die engerd van een Peter R de Vries ze wél kon vinden ?
  Hoeveel verdachten zijn er al ontsnapt uit hun voortuin ?

  Wat ik zag op tv , was : dat er zo’n lorrenkop een voorgevel stond te verramponeren , dat twee agenten net als van die zombies er naar stonden te kijken en hem pas na enige tijd , toen ie mogelijk al naar huis wilde gaan onderuit werkten , nadat er al een hoop schade was toegebracht .
  Eerst dacht ik nog dat ze hem wel gewoon weer weg zouden laten lopen .

  Vervolgens laat een halve zachte rechter die klootzak weer los !

  Zoveel domheid verwacht je nog niet eens van een vrachtwagenchauffeur , laat staan van lui die gestudeerd hebben !

  OM = Ongelofelijke Mongolen .
  Politie : zachtgekookte eieren die naar de pijpen van het OM dansen .
  De rechter lekt ook ( uit zijn anus ) , die doet het in z’n broek uit angst voor die koppensnijdende massamoordenaars .

  En die drie verzinnen aanklachten tegen burgers ???
  Of politici ?

  Like

 7. BertG. zegt:

  De bevolking mag de waarheid niet weten van het OM.
  De beerput zal gesloten blijven.
  We moesten eens echt te weten komen wat er hier allemaal rond loopt.

  Geliked door 1 persoon

 8. BertG. zegt:

  Facebook is begonnen met het actief beschermen van volgelingen van één specifieke religie: de islam. In Groot Brittannië is het linkse globalistische social media concern gaan samenwerken met de moslimgroep ‘Faith Associaties’, en werd een online handboek samengesteld dat eveneens in de omgeving van moskeeën wordt uitgedeeld. Daarin richt Mark Zuckerberg zich hoogstpersoonlijk tot de moslims: ‘Jullie zijn hier altijd welkom. Wij zullen voor jullie rechten vechten, en voor een vreedzame en veilige omgeving zorgen.’
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2017/12/Facebook-start-samenwerking-met-moslimgroep-om-islam-online-te-beschermen

  Like

  • koddebeier zegt:

   Mark Zuckerberg is ook zo’n linkse onbenul !!

   Geliked door 1 persoon

   • J. C. Th. Köhler zegt:

    Mark Zuckerberg is een renegaat-jood.

    j.c.th.kohler@ziggo.nl

    Like

   • koddebeier zegt:

    Maak niet uit hij is in eerste plaats een Landverrader !!

    Like

   • BigLJohn zegt:

    koddebeier 14 december 2017 om 19:29 Het is allemaal nog veel erger. Mark Zuckerberg is Joods. Terwijl hij en andere Joden het eerste in de linie liggen om ge-elimineerd te worden door die Duivelse Moslims, word de Islam door deze idioot beschermd. Jood zijn en je ergste vijand beschermen, waar is de spreekwoordelijke Joodse intelligentie gebleven !

    Like

   • koddebeier zegt:

    Dat wordt het tijd dat de Mossad hem te grazen neemt !

    Like

   • Sabeltant zegt:

    Zuckerberg hoort bij de globalisten.

    Globalisten willen veel consumenten, makkelijke consumenten.

    Dat is ook de enige reden dat de veelal hoogopgeleide Europeanen vervangen dienen te worden door dom volk dat zich veel makkelijker laat paaien.
    Het maakt niet uit waar ze vandaan komen, ze moeten allemaal internet, eten, drinken, een huis, medische verzorging etc.
    Het worden de nieuwe maakbare (Europese) consumenten.

    Like

   • koddebeier zegt:

    Ophangen die globalisten, het zijn landverraders !

    Like

  • Jan zegt:

   Fakebook

   Geliked door 1 persoon

  • Thomasson zegt:

   @BergG. Dan kan Mark Zuckerberg hand in hand lopen samen met zijn smerige collega Suzan Wuycicki om de moslims te paaien. Deze twee idioten hebben nog nooit op het internet geneusd in links zoals: http://www.vraagislam.nl/bevriend-raken-met-christenen-en-joden/ Hadden ze dat gedaan, dan hadden ze als twee Joden geweten dat slijmen bij moslims eindigt op dezelfde wijze als slijmen bij nazi’s. Wat ze beide zouden ook proberen te doen, horen zij volgens het nazisme en Islam in de schoorstenen van concentratiekampen als Belzec of Treblinka. De nazi’s hebben dat al gedaan en de moslims hopen dat te doen.

   Like

 9. Anna zegt:

  Waren die politie agenten ook “een van hen”. ( lees islamieten )

  Like

 10. koddebeier zegt:

  Ja, de shit is boven komen drijven en dat past het OM en de regeringskliek niet !!!
  Stel huichelachtige volksverlakkers !!

  Like

 11. Rensk. zegt:

  De rechtspraak is een farce. Scheiding der machten een farce. Hoor net Klaver over vertrouwen. Je zou er om moet lachen. Klaver zelf is niet te vertrouwen.

  Geliked door 1 persoon

 12. BertG. zegt:

  Kamervoorzitter Khadija Arib zet donderdag de microfoon van PVV-Kamerlid Gidi Markuszower uit nadat hij andere Kamerleden “laffe wegkijkers” heeft genoemd.
  http://www.telegraaf.nl/video/1434175/arib-zet-microfoon-pvv-er-uit

  Like

 13. Rookmelder zegt:

  Uiteraard is het OM tekort geschoten, maar dat was juist de bedoeling, ze wilden er graag weer met kul-info een doofpot van maken, net als het Amsterdamse incident met de suikerpatient. Loonstejn gooit echter hiermee roet in het eten, en dat zal hij weten, vandaar deze laffe aktie.
  Desondanks hulde voor Loonstein, dat er meer mogen volgen om het OM en de regering voor schut te zetten, door de waarheid en werkelijkheid te openbaren.

  Geliked door 2 people

 14. Rapunzel zegt:

  Ik heb het helemaal gehad met die goedmensen die een orgasme in hun goedmenshersens krijgen telkens als ze iets doen voor al dat rotvolk dat hier massaal geïmporteerd wordt.
  Zelfs in mijn goddank moslimluwe omgeving zie je van die gescheiden dikbillen van middelbare leeftijd die een volwassen neger/moslim “adopteren” alsof het om een modieus hondenras gaat.

  Liep vanmorgen een winkel in, zo’n dikbil met haar knuffelmoslim voor me, houdt die vent de deur voor me open, die dikbil kwam zowat klaar dat ze haar nieuwe huisdiertje al zo goed getraind had.

  Kijkt ze naar mij met die in sherry gedrenkte lodderogen en dan moet je ze blijkbaar dankbaar zijn en prijzen voor hun nuttige werk met die halftamme uitkeringstrekkende eeuwig werkeloze analfabete wandelende HIV-AIDS-TBC-besmettingshaard.
  Pleur op! Heulen met de vijand heet dat waar ik vandaan kom.

  Krijg al de rillingen als ik denk aan straks weer dat glazen huis waar dan duizenden imbecielen opzichtig geld gaan geven aan Takkie-Takkië waar ze de vrouw 6-8 jongen werpen, schijt aan het milieu, schijt aan de overbevolking, schijt aan Nederland en de Nederlanders.
  En wij maar wachten, in de file staan, nog langer wachten, 3 kwartier in de auto om een afstand van 5 km te overbruggen. Hoe lang moet dat nog erger worden voor de minderbedeelden hiero eens doorkrijgen dat we geen 80 miljoen Afrikanen en ander ongedierte hier kunnen huisvesten?

  Geliked door 1 persoon

 15. Ildiko zegt:

  de landverraders houden elkaars handen vast, maar ze zullen hun straf niet ontlopen. De geschiedenis herhaalt zich, en het is zeker dat een escalatie zal uitbarsten met een fikse afrekening.

  Like

 16. Taljaard zegt:

  Met zulke bokkensprongen ontmaskert de rechterlijke macht zich meer en meer als een verlengstuk van links. Dus alles behalve onafhankelijk. In de VS en het VK hebben ze jury-rechtspraak en in bepaalde Amerikaanse staten ook nog gekozen rechters.
  Vooral met dat laatste zou de Nederlandse rechtspraak een stuk opknappen.
  Kan mij herinneren dat D’66 zich hier eens sterk voor maakte, maar dat is al heel lang geleden.

  Like

 17. kruisridder zegt:

  Voor dergelijke zaken moeten de Joden voor hun beveiliging ook geen beroep doen op de sharia-politie, maar zorgen dat er rechtstreeks mensen van de Mossad worden ingevlogen en worden gestationeerd op de diverse consulaten met een diplomatieke status.

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Kruisridder. U slaat spijkers met koppen. De Joden moeten zelf voor hun beveiliging zorgen. Zij kunnen bijvoorbeeld een net van Wifi camera’s in hun winkels, restaurants, huizen enz. plaatsen die direct zijn aangesloten op een intra-net die verbonden is met een centrale die door vrijwilligers 24 uur is bemand. Zij kunnen knokploegen van vrijwilligers vormen die gewapend zijn met baseball knuppels en andere soort uitrusting die buiten de wapenwet valt. Deze jongens zouden op afroep direct in actie komen. Trouwens de moslims hebben al zo’n beveiliging voor hun moskeeën. Hun camera’s zijn van ons subsidiegeld betaald. De Joden moeten echter onafhankelijk opereren. Dan hoeven ze niemand dank je wel te zeggen. Zij kunnen zeker advies krijgen van bepaalde instanties die gespecialiseerd zijn. Het is jammer dat zij hun kinderen niet vanaf 4 jaar oud naar vechtsporten sturen. Beginnen met Judo en eindigen met Krav Maga.

   Like

 18. Elisah zegt:

  Hier nog een fraaie onthulling
  http://nieuws.tpo.nl/2017/12/14/hussein-khavari-verkrachtte-en-slachtte-19-jarige-duitse-studente-af-blijkt-minderjarig-33/
  19 jarige vluchteling die studente afslachtte blijkt 33 jaar oud te zijn…

  Like

 19. Thomasson zegt:

  Zonder na te denken, heeft de Amsterdamse OM het publiek in Nederland een grote dienst bewijzen. ‘Een gewaarschuwd mens telt voor twee’ is een bekend spreekwoord. Dus, dankzij de Amsterdamse OM zijn wij gewaarschuwd. Wij weten nu buiten kijf dat Amsterdamse OM implementeert de Sharia-wet m.b.t. de Kuffar (of ongelovigen) waarin duidelijk staat dat rechten van een Arabische moslimterrorist meer wegen dan de rechten van niet moslims. Hierbij een voorbeeld:
  09:29 ‘Voer oorlog tegen degenen die de Schrift hebben ontvangen [joden en christenen ], maar niet geloven in Allah of in de Laatste Dag. Ze verbieden niet wat Allah en Zijn Boodschapper verboden hebben. De christenen en joden volgen de religie van de waarheid niet tot ze en de hoofdelijke taks betalen [ jizya ] en vernederd worden.
  De zin ” Ze verbieden niet… ” betekent dat zij de sharia niet aanvaarden; ” totdat zij zich onderwerpen ” betekent om zich aan de sharia te onderwerpen. christenen en joden die Mohammed niet erkennen als de laatste profeet zijn Kafirs’.
  a) De aardige Syrische terrorist heeft mensen aangevallen die geen stront hebben met Allah, zijn boodschapper en de Koran. De hele zooi kan voor hen gestolen worden. Dus, volgens de OM heeft deze man geen terreurdaad gepleegd, maar paar vernielingen en een diefstalletje van een vlag. Halleluja in Excelcis Deo.
  DEEL 2

  Geliked door 2 people

 20. Thomasson zegt:

  DEEL 2
  https://archive.org/stream/ShariaWettenVoorDeNIETMOSLIM/Sharia-wetten%20voor%20de%20NIET%20-%20MOSLIM_djvu.txt

  Koran I : 7 Niet het pad van degenen die uw woede opwekken [ de Joden ], noch het pad van degenen die dwalen [ de christenen ].
  De Trilogie besteedt veel tekst aan de Joden. In Mekka is de vermelding, In Medina waren de Joden de vijand van de islam, omdat ze ontkenden dat Mohammed de laatste profeet was. Hier zijn de data van toepassing op de teksten van Trilogie en de Joden.
  Merk op dat de Trilogie meer Jodenhaat bevat dan Mein Kampf.
  b) De Syrische terrorist heeft expliciet volgens zijn geloof gehandeld. In de Koran staat dat de plicht van de moslim is Joden te vermoorden, kost wat het kost!. Dus, volgens de Amsterdamse OM is hij een goede gelovige toffe kerel, die zijn religieuze plichten keurig vervuld. Zo’n vent, mag men absoluut GEEN TERRORIST NOEMEN. Met welke gotspe komt nu deze verdomde advocaat Loonstein met zijn persbericht? Hij gebruikt paar detaillies uit het procesmateriaal om indianenverhalen over de arme gelovige Arabier rond te bazuinen en heel Nederland bang te maken?

  Like

 21. Thomasson zegt:

  DEEL 3

  Of Nederland moet werkelijk bang zijn, moet men eerst de volgende passage lezen:
  Zie : https://archive.org/stream/ShariaWettenVoorDeNIETMOSLIM/Sharia-wetten%20voor%20de%20NIET%20-%20MOSLIM_djvu.txt

  UIT DE SHARIA:
  090jihad Jihad betekent oorlog tegen de kafirs (niet moslims en dus ongelovigen) om de shariawetgeving van de islam te vestigen.
  Koran 2:216 U wordt bevolen om te vechten, hoewel je er een hekel aan hebt.
  Misschien haat je iets dat goed voor je is, en houdt van iets dat slecht voor je is. Allah weet het en jij weet het niet.
  Koran 4:89 Ze (de kafirs) zouden wensen dat gij ongelovig wordt zoals zij ongelovig zijn zo dat gij allemaal gelijk zoudt zijn. Daarom neem geen van hen als vrienden totdat ze hun huizen hebben verlaten om te vechten voor de zaak van Allah [jihad]. Maar indien zij zich afwenden, grijp hen dan en doodt hen waar ze zijn. …
  Koran 5:33 Doch de vergelding van hen die God en Zijn boodschapper bestrijden … is dat zij (de kafirs) TER DOOD gebracht worden of gekruisigd of dat hun handen en voeten worden afgekapt van weerszijden…
  De hele wereld moet zich onderwerpen aan de islam, Kafirs zijn de vijand, gewoon omdat ze geen moslim zijn. Geweld en terreur zijn heilig gemaakt door de Koran.

  Kort samengevat, heeft het Nederlandse publiek goede reden om de lui van de OM in Amsterdam niet te vertrouwen. De tekst boven ligt er niet om. De handelswijze en ideeën van de Amsterdamse OM en hun geestverwanten drijven als drollen boven het water in de grachten. Nog erger: de stank van de Kalergie-Plan m.b.t. de bewoners van Nederland is duidelijk merkbaar.

  Hier een goed advies dat rechtstreeks uit de Sharia wetboek komt: Ga snel naar de
  A Soenah moskee in Den Haag, of de Blauwe moskee in Amsterdam en bekeer u zich tot de ware godsdienst. U zou door mijnheer Allah goed worden beloond. Als bonus kunt u straks, gratis en voor niks, genieten van een hele zwerm dode mokkels in het paradijs.

  Like

 22. M. zegt:

  Als je lekker Gods volk loopt te verraden aan de vijand wil je geen advocaat die de waarheid gaat vertellen.
  Dan wil je zo’n advocaat de mond snoeren zodat het zieken en verraden van Gods volk gewoon door kan blijven gaan.
  Daarom heeft geen enkele landverraders het over discriminatie in deze en poets men alle smerigheid weg.

  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s