De islamisering van Groot-Brittannië

Screenshot_249

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan Wandelaar”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "omvolking", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Groot-Brittannië, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

36 reacties op De islamisering van Groot-Brittannië

 1. Kampers Rene zegt:

  Nog een beetje en hun Queen bekeerd zich tot Moslima . Dan is England compleet

  Liked by 3 people

 2. louis-portugal zegt:

  En dan re bedenken dat Margaret Taicher, vechtvriendin met Ronald Reagan. ooit zei.
  De moslims mogen een moskee bouwen als de christenen een kerk in <saudi-Arabië mogen bouwen.
  Wat was de wereld toen nog gemakkelijk met alleen de, zelf opgeklopte, dreiging van Rusland en China.

  Liked by 2 people

  • Theresa Geissler zegt:

   Het was te wensen, dat in ieder geval de Tories ook nú nog politici metde inslag vn Thatcher hadden gehad: Zij had vast en zeker geen moslim ook maar dát aan speelruimte gegeven!

   Liked by 1 persoon

 3. bedonderde burger nr 16.000.001 zegt:

  Dat is logisch, het is hier straks niet anders. Ik kreeg in de jaren 80 al te horen dat er voor mij als toen werkloos autochtoon genoeg was en ik daarom niet kon instromen in een gratis cursus journalistiek. Raar, wat er voor mij genoeg was, was er voor de allochtonen ook, maar dan moesten zij wel betalen net als ik dat moest. En daar zat het bij de discriminerende PvdA aanhang, alles gratis voor de nieuwkomer, met dank aan de PvdA, dus op ons stemmen straks nietwaar?

  En zo werd Nederland toen al in de uitverkoop gedaan, voor extra stemmers op de PvdA. Gelukkig was er toen de SP die ‘racistisch’ was, maar vandaag bekeerd tot het neoliberalisme helaas enkel een aftreksel van PvdA light. Want ze willen meedoen met de rest van de bende, zie Amsterdam. Met VVD samenwerken was in mijn tijd een gruwel waar niemand aan wilde.

  Maar vandaag is alles anders, de vijand van toen is de bondgenoot van nu, het eeuwenoude gevaar van eens is de heiland nu. Alles wordt weggepoetst, man had aanval van suikerziekte, man stond zijn nagels schoon te maken en een ander viel toen per ongeluk in zijn stiletto, man komt enkel zijn frustratie bij een restaurant uiten over die internationale misdadiger Trump.

  Niks nieuws onder de in Nederland verduisterde zon, dit is al vanaf de jaren 80 aan de gang. Junkies, als ik mij het goed herinner, werden pas voorgeleid als ze 100 vergrijpen op hun naam hadden staan, akelig crimineel tuig werd hinderlijk gevolgd, moordenaar van een sigarenwinkelier kreeg als steun van de politie te horen hoe sneu dat voor hem was, ‘ben je net een dag op vrije voeten en dan overkomt jou dit, wil je een kopje thee jongen?’ Afghaanse islamstrijders kwamen op kosten van de belastingbetaler in Nederland uitrusten van de strijd tegen de Russen en ga maar door.

  Dit land stinkt aan alle kanten sinds Den Uyl en later Lubbers aan de macht is geweest. Misschien zouden alle politici uit Nederland vanaf die tijd moeten worden aangeklaagd wegens lafheid, vermeend crimineel gedrag en landverraad. Maar er is helaas geen oppositie tegen de bureaucraten, technocraten en andere zogenaamd democratische fascisten, zoals die er in de jaren 30 nog wel was.

  Bijna de hele wereld is via de Verenigde Nazi’s in New York in handen van de jihadisten onder leiding van de olieboer uit SA, gesteund door de internationale bende van miljardairs die hun wens voor een grote meute nieuwe gratis arbeidsslaven en andere lijfeigenen werkelijkheid zien worden. Hallo post SP salon en andere carnavalssocialisten, wakker worden!

  Liked by 2 people

  • BertG. zegt:

   Dat had ik hier ook al eens vermeld, al vanaf de jaren 80 had ik er last van.
   Een allochtoon kreeg een pak subsidie mee om aangenomen te worden of om een vervolg opleiding te krijgen.
   Ik niet.
   Dat heeft mij jaren aan achterstaand gekost, zo net van school af komende.

   Like

 4. Peter zegt:

  Lord Mayor of Birmingham, Councillor Anne Underwood GEEN moslim
  Lord Mayor of Leeds 2017-2018 Councillor Jane Dowson is the 124th person to hold the Office of Lord Mayor of Leeds. Geen moslim

  Like

  • Asgard zegt:

   Peter,..Who cares, 1 moslim burgermeester is al te veel, ik zou er vrede mee kunnen hebben als het wat positiefs bijdraagt aan de samenleving, dat positieve kan ik nergens terug vinden, eerlijk gezegd,..dan maar een burgermeester uit een Aziatisch land, want daar kan ik wel wat positiefs in vinden,..dus het ligt niet aan het Europese volk, het ligt aan de mossels zelf.

   Liked by 1 persoon

   • Rensk. zegt:

    Nou als ik die aziatische wethouder van Den Haag lees, dan is dat ook geen al te best personage. Zijn aziatische vriendjes ook niet, Lekker ons geld onderling verdelen. Zie ze liever helemaal niet in de ambtenarij. want corruptie zit in de genen.

    Like

 5. Thoth zegt:

  Hoe kan dit gebeuren, nog wel in het Westen waar Churchill ooit de baas was.

  Treurig, niet te beschrijven…

  Like

 6. Tistochwat zegt:

  Een minderheid die deze verschrikkelijke verandering teweegbrengt, het is meer dan griezelig!
  Maar ook heel begrijpelijk, omdat de autochtone bevolking voor het merendeel bestaat uit landverraders.

  Like

  • Yvonne zegt:

   sorry, ik voel mij niet aangesproken als landverrader, deze politici waren mijn keuze niet
   ik vind het niet normaal dat er moslims als burgemeester zijn, en ook Aboutaleb bij ons
   sommigen vinden hem een goede burgemeester, maar als het chaos wordt voor wie zijn ze dan, hun volk of wij onnozele autochtone burgers, vult u het zelf maar in….

   Like

   • Kampers Rene zegt:

    Het kan inderdaad een goede burgermeester maar enkel die naam doet de mensen al huiveren . Onder de moslims zullen er zonder enige twijfel ook “goede mensen” tussenzitten , De fanatiekelingen , en de terroristen hebben hun godsdienst een reputatie gegeven die onnoemelijk slecht is , te vergelijken met een hoop uitwerpselen

    Like

 7. BertG. zegt:

  Zelfs in Israel hebben ze islamitische burgemeesters.

  Er wordt dit jaar geen Kerstmis gevierd in de Palestijns-Israëlische plaats Nazareth. Zo besliste althans de islamitische burgemeester Ali Salam van het Israëlische stadje.
  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/kerstmis-afgeschaft-in-plaats-waar-jezus-opgroeide-islamitische-burgemeester-geeft-schuld-aan-trump/

  Like

 8. edwin vissers zegt:

  Kijkers voelen zich massaal bedonderd
  Kandidaat Rogier is erg teleurgesteld dat Gordon helemaal geen keuze heeft kunnen maken
  dan toch liever de islam

  Like

 9. ronald zegt:

  De meerderheid van het Europese volk ziet de gevaren niet wat een toekomstige islamitische overheersing voor gevolgen heeft.

  Like

 10. ReaGluurder zegt:

  Nog “maar” 4 miljoen mohammedanen in GB (66 milj)? Dan wonen er in Holland (18 milj) meer!! Wat een bezopen toestand; er wordt volk binnengehaald dat alleen maar geld kost, maar wel weer banen creëren, natuurlijk. De Zielenpietenindustrie als banenmotor!! De Omvolking in Full Swing!!

  Like

 11. Peter zegt:

  https://fullfact.org/news/muslims-uk-viral-poster-factchecked/
  Controleer de feiten.
  Alhoewel ik de islam als een GROOT gevaar zie vind ik de echte feiten belangrijk.

  Like

 12. Thom zegt:

  De overlevenden hebben nog steeds niks door en kijken nog steeds darten, maar zonder hun mastercaller Martin Fritzmaurice.
  Die wist tenminste hoe de hazen liepen:
  Hij zei zonder dat hij wist, dat de microfoon aan stond: “Het is zwart en eet bananen”.

  Hij is daarvoor toen wel voor ontslagen, maar hij heeft in zoverre ongelijk dat het antwoord niet “half London” is, maar half Europa.

  https://www.parool.nl/sport/voice-of-darts-op-matje-voor-racistische-grap~a3423591/

  Like

 13. Jan zegt:

  Akhbar-schreeuwers nemen St.Pauls kathedraal over, non voert de kwartiermakers aan

  Like

 14. BigLJohn zegt:

  Vier miljoen Moslims op een Engelse bevolking van 66 miljoen. Dan is Nederland er nog beroerder aan toe. Twee miljoen Moslims op 17 miljoen inwoners, als het er al niet veel meer zijn, en het moorden in naam van de Islam heeft dit jaar ook zijn aanvang genomen. Dit jaar al 5 casussen gepleegd door minderjarigen. Eerst vermoorden ze soms elkaar vanwege intrepetaties uit de Koran, en daarna zijn wij massaal aan de beurt. Het is nu echt kort dag geworden, want Theo van Gogh was geen op zichzelf staand geval !

  Like

 15. Johan koole zegt:

  ZWEDEN… ENGELAND… DUITSLAND… BELGIE… ITALIE… SPANJE… Wanneer Nederland?

  Mhhhh…, Ik ga er van uit dat deze post mij “vrienden” gaat kosten maar nu moest ik deze toch maar plaatsen. Nou ja, dan maar een dikke helaas! (Ff…, Heb jongeren van deze post uitgesloten!)

  En nee, ik ben zeker geen racist en vind natuurlijk ook dat mensen die werkelijk in nood zijn geholpen dienen te worden maar niemand ziet wat er de laatste tijd werkelijk gebeurt. Duizenden en duizenden sterke mannen (lees: oorlogzuchtige tijdbommen) die deze kant uitkomen. Geen vrouwen en kinderen te bekennen. Raar dat je er niets van ziet op het “normale” nieuws!? Worden wij dom gehouden of zo?

  Hebben wij over een paar jaar nog zwarte Piet? Kerken? Kerstmis? Christelijke begraafplaatsen? Onze Nederlandse cultuur? Kunnen Nederlandse kinderen nog veilig naar school of naar het zwembad? Durft er nog iemand zonder zich zorgen te maken over een grote kerstmarkt? Zeg het maar.

  Enfin, overdenk het met deze beelden…

  DUITSLAND:

  FRANKRIJK:

  ITALIE:

  ENGELAND:

  BULGARIJE:

  Liked by 1 persoon

 16. guusvelraeds zegt:

  Slechts 4 miljoen moslims. Nou dan hebben ze in GB nog even te gaan. vanaf 10% (dat zijn voor GB dan 6,6, miljoen) wordt het pas echt spannend. Want vanaf dat aantal is een door moslims binnen gedrongen land verloren. De moslims zullen dan serieus het geweld oppakken en is er geen houden meer aan. Dan is er nog maar een oplossing en die schrijf ik hier liever niet op want dan staat morgen de politie bij mij voor de deur. Daar hebben ze dan wel weer tijd voor. Gelukkig hebben de Boeddhisten in Myanmar het begrepen.

  Like

 17. Marlies zegt:

  Dit is op toodlessss herblogden reageerde:
  Ontluisterend!

  Like

 18. Jan zegt:

  GB en de twitter-politie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s