RUTTE BRIEST – HA, HA, HA!!!

Screenshot_5

(Door: “M.A.L. Sion”)

‘Mark Rutte is woedend op de Hongaarse premier Viktor Orbán. Die hoopt het verplicht opnemen van asielzoekers af te kunnen kopen. ‘En dan niet meer bijdragen aan de solidariteit? Een schaamteloos verhaal,’ briest Rutte.’ Dit is de samenvatting in de internet editie van de Elsevier van vandaag, 15 december 2017, van een artikel over een overleg tussen Europese regeringsleiders:

Premier Mark Rutte heeft donderdag hard uitgehaald naar zijn Hongaarse collega Viktor Orbán. Die hoopt het verplicht opnemen van asielzoekers af te kunnen kopen. ‘En dan niet meer bijdragen aan de solidariteit? Een schaamteloos verhaal’, zei Rutte in Brussel voorafgaand aan een EU-top. ‘Come on, dan zou Nederland ook kunnen zeggen: we doen niets meer.’

Orbán en zijn collega’s uit Polen, Tsjechië en Slowakije boden eerder op de dag 35 miljoen euro aan voor het Afrika-fonds, dat ervoor moet zorgen dat Afrikanen niet naar Europa komen. ‘Prachtig’, zei Rutte, ‘maar Nederland geeft ook heel veel, dat fonds gaat over de grondoorzaken van migratie. En wat ga je dan doen als er een Syriër is of Eritreeër die echt vlucht voor oorlog en geweld en probeert in Europa een veilig heenkomen te zoeken, en iedereen zegt: je kunt hier niet meer terecht?’, aldus Rutte ” (Einde citaat van het artikel in Elsevier.)

Screenshot_4

Viktor Orbán.

Briesen nog wel. Je moet maar durven. Eerder werd in de media gemeld dat premier Viktor Orbán in Hongarije een referendum had gehouden over deze kwestie en dat een meerderheid van de Hongaren geen islamitische immigranten wenste.  Als je ‘briest’ moet je sterk in je schoenen staan. Namens wie briest Mark Rutte dan wel? Heeft hij een meerderheid in de bevolking van Nederland om een welkomstpolitiek uit te dragen? Zijn we in Nederland bereid om nog meer keelafsnijders toe te laten? Kijk maar eens wat dezer dagen in Maastricht gebeurde!

Merkel en Macron sturen aan op het nog eens binnenlaten van tienduizenden uit Afrika, die zij het dobberen op de Middellandse Zee willen besparen. Nederland zou er daar ook enkele duizenden van moeten nemen.  Zelfs al zou dat doorgaan, dan zullen bij goed weer in het voorjaar de dobberpartijen gewoon weer op gang komen. De kosten van deze extra (islamitische?!) migranten moeten uiteraard ergens vandaan komen. De schaatsschuld nog maar wat hoger laten worden?

Door:
“M.A.L. Sion”
malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten –
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "omvolking", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, demoniseren, Eurabië, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, liberalen, meningsdictatuur, Midden-Europa, moralisme, Nederland, nieuw fascisme, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Rutte, soevereiniteit, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

46 reacties op RUTTE BRIEST – HA, HA, HA!!!

 1. Tistochwat zegt:

  Hiermee maakt Mark een goede beurt bij z’n kameraden in Brussel.

  Like

 2. Patriot 2.0 zegt:

  Nou briest hij een keer, en dan om het verkeerde; wat een z**.

  Geliked door 1 persoon

 3. Rudy zegt:

  Deze onderstaande reactie werd steeds geweigerd bij Elsevier. Blijkbaar mag je geen direct verband noemen tussen schoothondjesgedrag en toekomstige leuke functie voor hem bij de EU. Heel bizar.!

  Rutte is een schoothondje van Merkel en Macron en zegt dit, omdat Frankrijk en Duitsland dit om diplomatiek-strategische redenen nog niet zo willen zeggen en zo de schijn willen ophouden dat het niet Merkel is die zonder overleg de grenzen helemaal opengegooid heeft en haar wil schaamteloos oplegt. Rutte krijgt als beloning over paar jaar een mooie post in Brussel. Dat krijgen alle premiers die de belangen van de EU dictatuur boven het landsbelang laten gaan.

  Geliked door 4 people

  • paulzwueste zegt:

   Eigen schuld.
   Reageren bij Zondagsblaadje Elsevier is nou niet direct erg slim…

   Like

  • Claudia M. zegt:

   Ik had jaren geleden al eens iets heel lelijks over de EU geschreven bij Elsevier en dat werd ook geweigerd, sterker nog ik kreeg volgens mij zelfs een ban. Sindsdien kom ik niet langer op de site, tenzij Bron een link plaatst, dan wil ik nog wel eens kijken. Bij Elsevier mag je niets slechts over dit geldverslindende, oncontroleerbare en bijzonder ondemocratische moloch schrijven.

   Geliked door 2 people

 4. Flo zegt:

  Er is niet één lummel in Brussel die ook maar een idee heeft van de stroom islamisten die nog nareizen voor Familiehereniging ,Heb persoonlijk nog voor ’n paar weken gesproken met een dame die op deze afdeling werkt en het mij vertelden ,er is geen plan A,of B ,ze doen gewoon maar wat,en hebben totaal geen idee waar het eindigt ,Imbecielen zijn het ,en die vertellen ons wat goed en niet goed is ,.Ze stappen van het ene buffet naar het andere ,verdienen zakken vol geld ,en denken na ons de zondvloed .

  Geliked door 3 people

 5. Aart van de Gruiter zegt:

  Orban heeft gewoon gelijk en ik steun hem,misschien wringt de schoen bij Mark dat zijn aartsvijand Wilders zijn vrouw Hongaarse is, sorry hoor maar is maar een opmerking!!

  Geliked door 1 persoon

 6. Peter zegt:

  Rutte moet weten dat de dobbernegers in grote meerderheid geen kans maken op asiel.
  Viktor Orban is mijn held.
  De heer Rutte kan beter zorgen dat de uitgeprocedeerde lieden met gezwinde spoed ons land worden uitgezet.
  Nu betaalt de belastingbetaler zich het schompes voor lieden die hier NIET thuishoren.
  Hoe te beginnen ?
  Maandag 18 december Howick en Lily alvast terugsturen naar hun moeder in Armenië
  Dit gezin heeft 750.000 euro aan ons gekost !!!!!!

  Geliked door 2 people

 7. Sabeltant zegt:

  “Een schaamteloos verhaal,’ briest Rutte.'”

  Weet je wat pas schaamteloos is?
  Tijdens de verkiezingen niets over migranten vertellen en na de verkiezingen in Europa vertellen dat er meer “vluchtelingen” opgenomen moeten worden.

  De meeste Nederlanders willen géén migranten meer.
  Denk je wel eens aan die Nederlanders?

  Klootzak die je er bent!

  Geliked door 3 people

  • Lucie zegt:

   Nee daar denkt dat schaamteloze figuur nooit aan.
   Liegen en bedriegen is het enige wat deze gebochelde kan, walgelijk geval.

   Geliked door 1 persoon

  • paulzwueste zegt:

   Ach.
   Ik weet héél zéker dat Orban héél goed weet wie hij tegenover zich heeft.
   ’n Klein kruipertje die/dat als’n paling in ’n emmer snot probeert mooi weer te spelen bij ’n stel schurken, die in onderlinge afspraak en tegen de wil van de Europese volkeren de macht hebben verdeeld om zichzelf te verrijken.
   Orban is nu eenmaal niet zo laf en dom als deze opportunistische vileine landverrader.
   Hij zal de vloer aanvegen met deze psychopathische patiënt.
   Wees maar gerust…
   De Balkan-landen komen totaal niet onder de indruk van die EU-schurken.
   Die vervloekte EU kan ze niets maken.

   En het allermooiste is wel dat die vervloekte EU-schurken dat zèlf héél goed weten…!!!

   Geliked door 1 persoon

   • daiyu-ninja zegt:

    paulzwueste zegt:
    15 december 2017 om 18:09

    Ach.
    Ik weet héél zéker dat Orban héél goed weet wie hij tegenover zich heeft.
    ’n Klein kruipertje die/dat als’n paling in ’n emmer snot probeert mooi weer te spelen bij ’n stel schurken,………………………………………………………………………..

    Rutte is nog gladder dan een paling in een emmer vol snot. Het is een vieze achterbakse leugenaar en kwaadaardige manipulator. Een hielenlikker en landverrader. BAH !!!

    Geliked door 1 persoon

 8. Patrick zegt:

  In Syrië en Eritrea is geen oorlog.

  Geliked door 1 persoon

  • Anja Oudenes zegt:

   Wel in Egypte,Marokko ,Turkeye,Bangladesh,Tunesie en ga maar door dan? Nee, ook niet.Maar ze lopen hier wel hun handjes op te houden ,toch?Eruit met dat volk en snel.Syrie is redelijk veilig en hoe groot is dit land (de ene helft van Aleppo is kapot geschoten en voor de andere helft werd reclame gemaakt om er op vakantie te gaan ,nu ja ) Daar komt nog bij dat Eritrea zo gevaarlijk is dat ze wel maanden op vakantie kunnen gaan ,jawel van onze belastingcenten!!!

   Like

 9. M. zegt:

  Bijdragen aan solidariteit zolang het maar ten koste gaat van het solidair zijn aan het eigen volk?
  De hufterigheid van de politici kent geen grenzen.

  Geliked door 3 people

 10. Rensk. zegt:

  Rutte:”dan zou Nederland ook niets meer hoeven te doen”. Nout Rutte dat is precies wat de nederlandse bevolking ook wil. Geen mensen meer opnemen. Zegt ie ook nog mensen die vluchten uit Eritrea. Ja en vervolgens van onze centen in de bijstand zitten en lekker op vakantie gaan naar Eritrea Ik weet ook een Irakees die hier kwam met vrouw en kinderen en een jaar later gescheiden,allebei in de bijstand en meneer gaat vrolijk op vakantie (hij zegt naar Egypte, maar uiteraard naar familie in Irak). Lazer toch op achterlijke pokdalige griezelelige Rutte
  Het is een enorme zwendelpartij, die hele asielindustrie. We gaan er kapot aan,

  Geliked door 4 people

 11. Pietersen zegt:

  Wat blijkt Rutte toch in het diepste van zijn vezels een naar vies achterbaks leugenachtig mannetje.

  Geliked door 3 people

 12. ReaGluurder zegt:

  Van mij flikkeren ze die hele ZielenpietenZooi in de leeuwenkuil!! Het Land van Onze Voorouders, verkloot en afgegleden!!

  Geliked door 1 persoon

  • Lucie zegt:

   Er wordt heel bewust gewerkt naar een derdewereldland,Rutte doet van alle Westerse politici wel het meest zijn best om de agenda van Brussel en Berlijn te verwezenlijken.Deze slapjanes en loopjongetje.

   Geliked door 2 people

 13. Petra DeBoer zegt:

  Rutte probeert de EU te redden van de ondergang en dat lukt niet, wat elke normale man/vrouw met boerenverstand allang wist.

  Geliked door 2 people

 14. Peter zegt:

  Zo ben ik er vandaag achter gekomen dat bij ons in de straat een particulier huurhuis van 1150 excl. is bezichtigd door een statushoudet.
  Moet mezelf de hele tijd beheersen om niet door het lint te gaan. De verhuurders uiteraard lid van d66.

  Geliked door 2 people

 15. t.troubadour zegt:

  Hij is alleen maar op een zeer goed betaalde en belastingvrije boven de balkenende norm baan uit in Brussel.
  Laat mij niet lachen om deze Pinocchio

  Geliked door 3 people

  • paulzwueste zegt:

   Toch knap dat ze dat tegenwoordig kunnen…
   Zo’n sprekende robot.
   Die handen en dat gezicht.
   Ik denk dat ze zeker ’n miljoen reflecties hebben ingebouwd.
   Wat me op is gevallen dat ze er uiteindelijk in geslaagd zijn die grijns/lach-reflex-error te verhelpen.
   Volgende week bij die Top-Eu-bijeenkomst in Brussel, waarbij de besprekingen over de banvloeken voor die Visegrad-landen zullen gaan, en grotendeels tijdens het diner zullen plaatsvinden, hebben ze emmers met zand klaar gezet omdat verwacht wordt dat dit type robot in brand kan vliegen als het merkt dat de Premier van Oostenrijk heeft besloten zich bij de groep rebellerende landen aan te sluiten…

   Einde EU-verhaal!!!

   Like

 16. Mary zegt:

  Maar vluchtelingen opnemen is heel iets anders dan ongelimiteerd willens en wetens Islamieten binnen laten stromen, ze daarna middels Straatsburg overal van vrijwaren op kosten van het Nederlandse volk. Er komen praktisch geen vluchtelingen binnen Rutte!!! Orban is solidair met zijn Hongaarse volk, dat moet hij ook het Hongaarse volk heeft hem gekozen om hun belangen te behartigen en hen te beschermen tegen b.v. de Islam, Rutte is alleen solidair met de EU dictators en zeker niet met het Nederlandse volk, en zie hem voor die EU weer eens strijden waar hij het Nederlandse volk niet wenst te horen, niet via referenda en niks niet en dat heeft het over solidariteit!!!!!

  Geliked door 2 people

  • Harry zegt:

   Ergo , Rutte is een volksverrader en een landverrader .
   Goed voor twee keer tegen de muur gezet te worden !
   In de oorlog zijn er mensen voor minder omgebracht .

   Geliked door 2 people

   • paulzwueste zegt:

    Ik stel voor om in de toekomst op de nationale feestdag waarbij we het einde van de EU vieren, Rutte zal worden opgegraven om te kijken of hij nog steeds grijnst.
    Zeker is zeker!

    Like

 17. topsporter zegt:

  De rat is aan het solliciteren.

  Geliked door 2 people

 18. Bob Fleumer zegt:

  Rutte is een zwart gat waar we allemaal in kunnen verdwijnen wat hem betreft, waw wat heb ik een hekel aan die man gekregen!

  Geliked door 2 people

 19. Claudia M. zegt:

  Het grote verschil tussen Orban en Rutte is; Orban komt op voor zijn bevolking, Rutte verkoopt ons met het hele hebben en houden, landverrader!

  Geliked door 2 people

 20. Astrid zegt:

  Als Rutte briest, dan zitten we in de juiste richting. Ga zo door Orbán, je voornaam draagt de victorie al in zich!

  Geliked door 2 people

 21. Rookmelder zegt:

  Als er een schaamteloze knuppel is, is het wel gluiperd en pathologisch leugenaar Rutte, die zijn land en bevolking schaamteloos overhevelt aan Brusselse democratuur en het ondertussen laat vollopen met economische migranten, die nooit een bijdrage zullen leveren, maar slechts de staatsruif in een rap tempo zullen leegeten.

  Geliked door 1 persoon

 22. renato zegt:

  Het vaderlandse electoraat heeft dit aan zichzelf te danken. Wat een onbeschrijflijk ingekakt volk zijn we toch.Volledig de weg kwijt.

  Geliked door 1 persoon

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Nou niet echt Renato
   Als geluisterd was naar de bevolking had de coalitie er anders uit gezien en was er geen cordon sanitaire ingesteld tegen de PVV.
   Wel je huiswerk goed doen!!!

   Geliked door 1 persoon

 23. Guardiacivil zegt:

  Ik hou me even stil.
  De klootzak dat ie is.

  Like

 24. Trucker zegt:

  Victor Orban een man met ballen (heb het in een ander topic reeds gepend) en die rukkert Rutte een viespeuk die in de kast blijft en met zijn graaiende vingers aan kerels zit.
  Een mens met gezond verstand hoeft niet lang te twijfelen met wie hij in zee zou willen gaan, gezond verstand… velen (heel velen) hebben dit niet meer.

  Like

 25. Kampers Rene zegt:

  En wat ga je dan doen als er een Syriër is of Eritreeër die echt vlucht voor oorlog en geweld en probeert in Europa een veilig heenkomen te zoeken, en iedereen zegt: je kunt hier niet meer terecht?’, aldus Rutte ” …..Die Rutte is een echte moppentapper die gelooft dat Europa een veilig onderkomen kan bieden. Het is inderdaad “veilig” maar enkel voor dobbernegers en Islammers ,
  De rechters zijn mild en vol begrip en de politie waakt over de veiligheid van die arme asielers tegen onverdraagzame bio Nederlanders

  Geliked door 1 persoon

 26. christ Kanters zegt:

  De hele asiel industrie , word in stand gehouden door de VVD ers dat zijn de mensen die onroerend goed verhuren aan het coa, de mensen met villa,s met grote hekken en camera,s , de advocaten ,de rechters, de toeleverings- bedrijven ,maar je zal in het rijtje wonen en er komen zo 4 of 5 koppensnellers naast je wonen , en je hebt een paar dochters , van 18 of van 9 dat maakt niet voor hen ,en je mag er niks van zeggen want voor deze uitspraak ben ik weer 30 dagen van F.B geflikkert ,uit je slaapt geen nacht meer , hun schijt aan .

  Like

 27. Run zegt:

  Hij verneukt heel Nederland om met zijn mama naar Brussel te kunnen verhuizen.Hel ja ik bedoel heel erg bedankt KUTTE stemmers

  Like

 28. fleckie zegt:

  Welke NEDERLANDSE ‘ .WOORDVOERDER’ heeft ..OOK aan …MERKEL het FIAT ..gegeven om de grenzen wagenwojd .. open te laten staan voor…meestal…asielratten?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s