Criminele rechters en officieren van justitie nemen toonaangevend deel aan de vernietiging van ons rechtssysteem

Screenshot_26

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: Theresa Geissler)

Criminele rechters en officieren van Justitie zijn als Goden in het zwart: Onaantastbaar, boven de wet staand, zelfs bij de zwaarste criminele delicten hoog-heilig.

Er zijn op Internet duizenden berichten in omloop over rechtsverkrachtende rechters: Rechters, die seriedaders met een islamitische achtergrond de één na de ander in vrijheid stellen – terwijl dezelfde misdadige rechters Duitse oma’s in de gevangenis gooien, omdat ze vanwege hun geringe pensioen levensmiddelen hadden gestolen (mondroof). We kennen Officieren van Justitie die aanklachten tegen islamcritici aanhangig maken die zich nergens aan schuldig hebben gemaakt. En daarbij handelen op aanwijzing van de minister van Binnenlandse Zaken, die tegenover Justitie instructiebevoegdheid heeft. Doel is de uitschakeling en criminalisering van elke islamkritiek.

Michael Mannheimer Blog

Een aanzienlijk deel van het gilde der rechters en officieren van justitie kan bijna als crimineel worden betiteld

In vele gevallen zelfs als zwáár crimineel. Vrees dat er tegen ze wordt opgetreden, hoeven ze over het algemeen niet te hebben. Want Justitie is een club van gezworenen, waar men elkaar wederzijds dekt. Van de talloze justitiële misdrijven, die jegens mij persoonlijk werden bedreven, wil ik er hier nog een paar kort benoemen.

In mijn allereerste proces, waarin ik werd aangeklaagd vanwege het zogenaamd beledigen van een katholieke lokale politicus (die zich met heftigheid tegen de plaatselijke uitgeverij Kopp keerde, waarin hij een islam-hatende uitgeverij dacht te herkennen en de gemeente zelfs bedreigde met gifgas van de kant van islamitische terroristen, zoals hij van bekenden van deze terroristen gehoord wou hebben.), “vergat” de rechtbank in het eerste proces mijn advocaat uit te nodigen. Dus daar zat ik, zonder rechtsbijstand – en het proces, dat eigenlijk had moeten worden verdaagd, werd desondanks,zonder dat mijn kant werd gehoord, tot aan het einde en met kennisgeving van het vonnis (geldstraf van € 4000,-) tegen mij doorgevoerd.

Bij het Hof van Cassatie in dezelfde plaats en in hetzelfde gebouw wees de daar aanwezige rechter aan het Gerechtshof Heilbronn alle (!) 23 bewijsstukken van mijn verdediging af, die hier en daar zo solide waren, dat slechts één ervan dwingend tot vrijspraak voor mij had moeten leiden.

Driemaal werd deze naar mijn visie zwaar criminele rechter (KLEINSCHROTH) door mijn advocaat afgewezen als zijnde”bevooroordeeld” – drie maal trok hij zich ter “beraadslaging” terug in de achterkamer, waar behalve hijzelf niemand aanwezig was- driemaal kwam hij na enkele minuten terug in de rechtszaal en wees in naam der “Gerechtskamer” (deze bestond alleen uit hemzelf) de vorderingen wegens bevooroordeeldheid af.

In andere processen, die ik tegen de links-radicale Stuttgarter Zeitung, die al sinds jaren strijders tegen de Linkse Partij en de islam bestempelt als “neo-nazi´s”(ik werd in deze krant beschreven als “Duitsland´s beroemde neonazi”, omdat ik als spreker optrad bij een demonstratie van Pegida in Karlsruhe), leerde ik meer criminele rechters kennen.

Hoewel mijn advocate het Gerecht een officiële lijst van de Staatsveiligheidsdienst en de grondwettelijke bescherming overlegde, waarin alle neonazi’s in Duitsland van het laatste decennium met name werden genoemd en er op wees dat mijn naam daar in geen geval op  voorkwam, dat er verder geen enkel bewijs van de Stuttgarter Zeitung en haar verdediger was, dat ik ooit voor een manifestatie van neonazi’s had gesproken geen enkel bewijs, dat ik ook maar één neonazi zou kennen – hoewel zij in plaats daarvan het Gerecht een lijst overlegde van mijn meer dan 200 artikelen tegen het nationaalsocialisme – weigerde de rechtbank al deze bewijsmiddelen – om tot het van tevoren vastgestelde vonnis te komen:

Dat in mijn geval de persvrijheid voorrang zou hebben vóór mijn persoonlijkheidsbescherming (wat een duidelijke rechtsverkrachting is) en dat naar zijn oordeel desondanks uitdrukkelijk werd bevestigd dat het vonnis zich niet er over uitspreekt of ik een neonazi ben of niet, maar dat het de linkse Stuttgarter Zeitung het recht gaf dit in het kader van de dagelijkse politieke strijd straffeloos tegen mij te mogen beweren.

Het is daarom zinloos om dag in dag uit te berichten over nieuwe rechtsbreuken van Justitie aan het voorbeeld van schandalige vonnissen tegenover migranten

Vrijspraak bij moord, doodslag of serieverkrachtingen: dat zijn allemaal eclatante rechtsverkrachtingen van Justitie, die van de kant van haar meerdere, het Executief (regering), zo werden geëist.

Men moet daarom uitgaan van de essentie: van de instantie, waarbinnen deze misdrijven worden gepland en in daden worden omgezet

Men moet ophouden met het dokteren aan de symptomen van justitiële misdrijven. Men moet zich naar de plaats van het misdrijf zelf begeven: in het hol van de leeuw – en de rechters, officieren van justitie – en nooit te vergeten: de namen van de verantwoordelijke ministers van Binnenlandse Zaken, die tegenover Justitie instructiebevoegdheid hebben (aangezien wij in Duitsland geen machtenscheiding kennen, zoals wij sinds 70 jaar wat dat betreft worden voorgelogen), vooral openbaar maken.

Als deze dames en heren van Justitie hun namen naast die van Roland Freisler en de aan hem gewaagde DDR-arrondissementsrechter Hilde Benjamin (die talloze politieke doodvonnissen velde en daarvoor met de hoogste DDR-orde werd “gedecoreerd”) lezen, dan zal hun naam voor altijd daar staan waar hij thuishoort: In “The Hall of Shame” – de hal der eeuwige schande. Want Het Net vergeet niets.

Laten wij hun rampzalige werken tegen Recht en Grondwet beëindigen door de implantatie van een echte machtenscheiding, waarin de drie machten personeel en administratief volledig onafhankelijk en niet met elkaar verweven mogen zijn.

Op het blog rechtsbeugungen.org vindt men informatie. Dit blog heeft zich gewijd aan de misdrijven vanuit Justitie en enorm veel blootgelegd. De makers van het blog behoren tot de dapperste voorlichters van Duitsland. Want ze nemen het op tegen een centrale staatsmacht, die er alles aan zal doen om de bloggers achter de tralies te krijgen. Ook wanneer ze over de waarheid berichten.

Daarom mijn respect voor de bloggers, over wier inzichten met betrekking tot de meest criminele rechtsbreuken ( die niet altijd spectaculair, maar vaak inhoudelijk profaan zijn) ik van nu af aan regelmatig mijn lezers op de hoogte zal stellen.

http://blog.rechtsbeugungen.org/2017/08/30/bundesverfassungsgericht-prueft-justizposse-des-ag-worms/

Bron:
https://michael-mannheimer.net
Door: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Censuur, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Duitsland, Elite, establishment, Hypocrisie, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, Islamkritiek, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Links fascisme, meningsdictatuur, moralisme, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

26 reacties op Criminele rechters en officieren van justitie nemen toonaangevend deel aan de vernietiging van ons rechtssysteem

 1. exmarineman zegt:

  In Nederland gebeurt ongeveer precies hetzelfde. Het hangt er in een rechtszaak of zelfs nog daar voor voordat er een aanklacht van het OM komt, wat je afkomst en politieke kleur is. Daarom is het ook zo totaal verkeerd om rechters voor het leven te benoemen en aan te stellen. Daarmee geef je ze een vrijbrief om alle regels en wetten aan hun laarzen te lappen. Je geeft ze zelfs een vrijbrief om de wetten die ze moeten toetsen aan te passen aan hún wensen i.p.v. wat de overheid wil en wat er mee te bereiken. Rechters moeten daarom nooit op de stoel van de overheid en dus de wetgever kunnen gaan zitten.
  M.a.w. moeten dus geen levens;ange benoemingen er zijnen een aanstelling moet voor maximaal 10 jaar zijn. Ook zouden ze niet als nevenbaantje als advocaat mogen functioneren enz.

  Liked by 5 people

 2. Statler & Waldorf zegt:

  “Rechters, die seriedaders met een islamitische achtergrond de één na de ander in vrijheid stellen – terwijl dezelfde misdadige rechters Duitse oma’s in de gevangenis gooien.”

  PVV-leider Wilders heeft niet voor niets aangifte gedaan tegen premier Rutte wegens discriminatie.

  Volgens de leider van de grootste oppositiepartij discrimineert Rutte ‘gewone Nederlanders’ door nieuwkomers allerlei faciliteiten te bieden. De PVV vindt dat Nederlanders door dit kabinet fors worden gediscrimineerd.

  Liked by 5 people

  • Henk der Niederlànder zegt:

   Hetzelfde is hier in Nederland ook inderdaad schering en inslag.
   Ga maar na, vanuit de politiek is een aantal jaren terug zo geregeld dat bij een bepaald inkomen een beklaagde geen recht heeft op een advokaat van onvermogen wat dus een beklaagde met niet genoeg inkomen verplicht om zijn eigen verdediging te voeren.
   De vraag daarbij is, hoeveel weet de gemiddelde burger van een rechtsgang.
   Het antwoord daarbij is: practisch niks, dus bij voorbaat verloren zaak.
   Rechtsverkrachting is in bijna heel Europa schering en inslag en niet alleen voor de rechtbank.
   Stel je voor dat een of andere agent het zich voor neemt om een dossier af te sluiten omdat een waarheidsvinding te duur word.
   Op dat moment in een aangeklaagde zonder genoeg financiele middelen dus bij voorbaat schuldig bevonden omdat een burger niet genoeg op de hoogte is van de verschillende wetten en niet het geld heeft om eventueel nader onderzoek te doen.
   Het is dan feitelijk vragen om een second opinien door dikbetaalde specialisten maar je hebt niet het geld om deze dikbetaalde specialist te betalen.
   Deze voorbeelden spelen dagelijks.
   Moet een politiek tegenstander de mond gesnoerd worden en een rechter heeft zelf een bepaalde politieke voorkeur is het een verloren zask of een rechtzaak die eindeloos door blijft woekeren.
   Zoals boven in een reactie asngegeven: Wilders wint een zaak en je kunt er vergif op innemen dat een volgende zaak al in de maak is met eenzelfde aanklacht alleen iets anders geformuleerd.
   Ga er in ieder geval maar van uit dat in geval een burger aangeklaagd word in een niet al te grote zaak het niet om recht gast maar eerder om het genereren van geld.

   Liked by 1 persoon

  • Steven zegt:

   Geen één rechter of politieapparaat gaat die aanklacht serieus nemen van Wilders of er uberhaupt iets mee doen.
   Had een kleurling aangifte gedaan, dan had meteen de mensenrechten organisaties weer vooraan in de rij gestaan om hun beklag te doen door het achterstellen van allochtonen.
   Zo zit de maatschappij vandaag de dag nou eenmaal in elkaar, en er verandert geen FLIKKER zolang LINKS TUIG en de DEMONEN aan de touwtjes blijven trekken.
   Helaas zit héél Nederland vol met mensen die aan een ZWARE hersenafwijking lijden en het zelf niet eens door hebben, maar hierdoor wel de rest van de meute mee de afgrond in trekt!

   Liked by 1 persoon

 3. Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  wat niet verzwegen mag blijven…!\\
  .
  Jasterke

  Liked by 1 persoon

 4. Sabeltant zegt:

  Het systeem is verrot tot op het bot!

  Like

 5. M. zegt:

  Dacht u dat men niet bewust is van het volledig discrimineren van het eigen volk?
  Of denkt men dat dat allemaal per ongeluk gaat?
  Ze weten dondersgoed dat de mensen gelijk hebben die ze de mond snoeren anders zouden ze niet de mond gesnoerd worden.
  Dacht u werkelijk dat ze met het onder de pet houden van criminaliteit van de verrijking ook maar iets met uw veiligheid als eigen burger op hebben? Geen moer.
  Ze weten dondersgoed dat het alleen maar erger zal worden met dat zwijgen en goed lullen wat krom is van ze. Hoort u protest van ze ? Wie zwijgt stemt toe.
  Ze janken alleen tranen met tuiten als ze zelf aangevallen worden en janken wanhopig dat ze het niet meer onder controle hebben als ze zelf de lul zijn.
  De hele terreur bestrijding is er alleen om de eigen burgers te bestrijden en van hun geld en vrijheid te ontdoen.
  Daar is het speciaal voor bedacht.
  U bestrijdt toch ook een inbraak in uw huis door ’s nachts uw deur wijd open te zetten?

  Liked by 1 persoon

 6. christ Kanters zegt:

  Er is al jaren geïnvesteerd in Linkse Rechters door de P v d A en met hulp van D66 men heeft het allemaal blind geaccepteerd , nu ze allemaal geïnstalleerd zijn , is het zeer moeilijk het tij te keren , en na ik even gedacht had ze worden wakker , na de afgang van de P v d AA , groeit ze weer , mensen hebben een heel slecht geheugen waarschijnlijk.

  Liked by 2 people

 7. mahoog zegt:

  Frapant, maar de geschiedenis herhaalt zich weer.Zie hoe die Roland Fleisler ”recht” sprak in het nazi tijdperk.De film ”SOFIE” is daar een voorbeeld van.

  Like

 8. Mario Schettini zegt:

  Het Nederlandse probleem is, dat de overgrote meerderheid van de bevolking, aanneemt dat het op deze manier behoort te zijn. De overgrote meerderheid van de bevolking leest nauwelijks kranten en dus ook geen alternatieve nieuwsbronnen. Men kijkt naar een journaal dat gemanipuleerd wordt door een extreem linkse redactie en het wordt gepresenteerd door zo mogelijk, gevaarlijker ‘journalisten’. Dan gaat men over naar programma’s als voetballen, shownieuws en meer van dat oeverloze gelul. Als men maar niet moet nadenken, dan is her fijn en hebben wij het o zo goed. In dit artikel roept de schrijver, de heer Mannheimer, op om al die namen van het criminele tuig dat de rechtsongelijkheid in Duitsland (dus eveneens in Europa) beheerst, te noteren en die namen in de Hall of Shame te schrijven. Ook dit zou in NL het geval moeten zijn maar laat ons dan ook de namen van de redacties en journalisten en niet te vergeten, de wethouders, burgemeesters, ambtenaren enz. enz. te noemen die door hun daden ons land de afgrond in helpen.

  Liked by 3 people

 9. Williaan zegt:

  De eindtijd nadert ingeluid door de rechters, die niet meer weten wat recht is.

  Liked by 1 persoon

 10. Jean zegt:

  “Loontje komt om zijn boontje” die spreuk is al zo oud en komt nog steeds tot zijn recht.
  Die zogenaamde rechters zullen de rekening in de bus krijgen en betalen zullen ze, zeker weten.
  Wij burgers zijn die smerige linkse rotzooi spuugzat en kotsbeu, wij eisen rechtspraak naar onze “seculiere” wetten want die andere bullshit komende uit die zandbak of Rome interesseert ons geen flikker. Mensen die hun leven laten leiden (lijden!!!) door die fabeltjesbullshit zijn domme mensen en van domme mensen valt niets positiefs te verwachten.
  Als niet snel correcte rechtspraak volgt dan zal het geweld ons vernietigen.
  Bye the way, “NIEMAND is onschendbaar of onaantastbaar, NIEMAND” laat dat duidelijk zijn.

  Liked by 1 persoon

 11. Petra DeBoer zegt:

  Er zijn in Duitsland leken rechters en zou graag willen weten waar zij recht mogen spreken en waar zij aan moeten voldoen qua opleiding voor ze leken rechter kunnen worden.

  Like

 12. Pingback: Criminele rechters en officieren van justitie nemen toonaangevend deel aan de vernietiging van ons rechtssysteem! | eunmask

 13. Nemesis zegt:


  Roland Freisler (furchtbar)

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Helmut Ortner schreef in zijn boek over Roland Freisler een biografie over hem waarin Ortner aangaf dat Freisler niet zomaar een demon was die het Duitse rechtssysteem zou verkrachten maar dat hij juist door de Duitsers aan de macht werd geholpen! Zelfs nog voor Freisler in 1942 de president werd van het Volksgerichtshof hadden een aantal van zijn collega’s, die gelijk aan hemzelf zodanig door de nazi’s waren opgeleid dat ze al de vijanden van de nazi’s in binnen- en buitenland moesten vernietigen, al duizenden mensen ter dood veroordeeld!
   Maar ook de criminele openbare aanklager Antoine-Quentin Fouquier-Tinville werd in de Franse Revolutie, rond 1792, door de radicale Jakobijnen aan de macht geholpen en hij veroordeeld maar zelden echte criminelen maar wel talloze vijanden van de Franse Republiek! In de bijbel werd nochtans al gewaarschuwd dat talloze rechters dor de eeuwen heen corrupt, machtslustig, harteloos en criminelen konden zijn en de rijken vaak boven de armen stelden!

   Like

 14. tippelaar zegt:

  De provo’s uitg de jaren zeiden het al tegen de rechter waar zij voor kwamen te staan: “Uw recht is het mijne niet”,

  Like

 15. BM Fidel zegt:

  In mijn geliefde Braband werden 500 jaar geleden partijdige rechters levend gevild. Niet erg humaan enzo, maar wèl effectief.

  Like

 16. Patriot 2.0 zegt:

  Onze rechters zijn gewoon dom !!!!

  Like

 17. Anneke zegt:

  NWO-dienaren, lovers van het verderf….

  Like

 18. webmaster zegt:

  Am Landgericht Mainz wird mit unstaatlichen Mitteln versucht einen Angeklagten Mundtot zu machen. Das ist ein Opfer dieses Systems
  blog.rechtsbeugungen.org/2017/12/20/landgericht-mainz-nimmt-in-justizposse-berufung-an/

  Wir bitten um Unterstützung

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s