Geert Wilders mag deze keer geen politicus van het jaar worden

Screenshot_25

(Door: “Weethetwel”)

Op 18 december wordt de politicus van het jaar bekend gemaakt. Traditiegetrouw is dat Geert Wilders, omdat hij gekozen wordt door een opinieforum waar iedereen aan deel mag nemen. Dat gebeurt op het Eénvandaag Opinieforum. Dat opinieforum is daarom zo leuk, omdat je er je mening kenbaar kunt maken en ook lekker stoom kunt afblazen bij die linkse politiek correcte staatsomroep . Wat had u gedacht van de vraag: “ Hoeveel vertrouwen heeft u in Pechtold?” Geef hierop uw toelichting… Niet dat te verwachten is dat ze met ongewenste toelichtingen veel zullen doen, maar alleen al de reuring die het in het linkse hok veroorzaakt.

Je moet er ook bij wakker blijven! In praktisch ieder onderzoek zitten linkse valstrikken. Zo kan de vraag “ vindt u ook niet dat we nieuwkomers niet kunnen verplichten om alleen maar stamppot te eten” leiden tot de conclusie dat “Nederlanders vinden dat nieuwkomers hun eigen cultuur mogen behouden”. Kenmerk van zo’n links clubje is ook dat niemendalletjes tot enorme proporties opgeblazen kunnen worden om de aandacht van de werkelijke problemen in de maatschappij af te leiden.

“Vindt u ook dat appen op de fiets verboden moet worden, omdat de fietsers hiermee hun eigen levens en ook die van anderen in gevaar kunnen brengen?”. Zo’n vraag is bedoeld om onze volksvertegenwoordigers wat steun in de rug te geven voor uiterst belangrijke debatten en nieuwe wetgeving in de Tweede Kamer over het appen op de fiets. Er wordt niet bij vermeld dat het straks hun eigen kinderen zijn die op weg naar school bekeurd gaan worden door kansloze moslim-BOA’s die zo ook de kans krijgen wat meer bekeuringen te scoren. Kunnen de kindertjes alvast wennen aan de nieuwe machtsverhoudingen die er aan zitten te komen.

Het Eénvandaag Opinieforum is in wezen een democratisch forum. Je kunt er minder mee manipuleren. Maurice de Hond kan richting de verkiezingen steeds minder deelnemers aan zijn forum uitnodigen die op de PVV stemmen en zodoende de indruk wekken dat de steun aan de PVV afbrokkelt. Het is de grootste nachtmerrie voor linkse politici en media dat de uitkomst hen niet bevalt als het volk aan het woord komt. Niet voor niks moet de Wet op de volksraadpleging snel weer afgeschaft worden, omdat de referenda niet de uitkomst gaven die onze manipulators verwacht en gehoopt hadden.

Het is inmiddels zo klaar als een klontje dat Geert Wilders weer als de winnaar aangewezen wordt als het volk gevraagd wordt wie politicus van het jaar moet worden. En dat is nu net niet datgene wat onze linkse staatsomroep voor ogen staat. Maar dan mag je wel enige intelligentie verwachten om het volk om de tuin te leiden. Het is verbazingwekkend dat de redactie van het Eénvandaag Opinieforum nu gekozen heeft voor een wel erg doorzichtige manier van manipuleren. Je mag nu alleen nog maar kiezen uit vijf door hen geselecteerde kandidaten.

“Vijf politici die voldoende draagvlak hebben om gekozen te kunnen worden”. Het betreft Dijsselbloem (bekend van het uitdelen van Nederlands pensioengeld via de EU en die nu in de wachtkamer zit voor een nieuw baantje),  Kamervoorzitter Kharib (bekend van het dubbele paspoort en wiens belangrijkste politieke prestatie is het uitzetten van de microfoon als de PVV spreekt). Dan zijn er nog twee politici genomineerd die je niet kent als je niet dagelijks voor de buis hangt en vervolgens nog Baudet die tussen dit brandhout de prijs moet gaan winnen, omdat links de hoop en verwachting heeft dat hij straks snel genoeg bij de gevestigde kliek gaat horen.

Het Eénvandaag Opinieforum maakt zich door deze handelwijze volstrekt ongeloofwaardig en zelfs belachelijk. Cancel dit onderzoek en vraag gewoon eerlijk aan je forum wie Politicus van het jaar moet worden. Tien tegen één dat het weer Geert Wilders wordt.

Door:
“Weethetwel”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in democratie, establishment, Geert Wilders, Hypocrisie, kwaadaardige opzet, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

37 reacties op Geert Wilders mag deze keer geen politicus van het jaar worden

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Goed gezien.
  Linkse manipulatie die door het volk kritiekloos geslikt gaat worden.
  Bah.

  Geliked door 3 people

 2. exmarineman zegt:

  Ik ben ook uitgenodigd en heb nog niets ingevuld. Als er slechts 5 kandidaten zijn dan ben ik er snel klaar mee en dan zal ik dat ook zeggen/vermelden.

  Geliked door 3 people

 3. J. C. Th. Köhler zegt:

  Ik heb gestemd op Thierry Baudet, met de toelichting dat ik op hem gestemd had omdat Geert Wilders er niet bij stond. Zoals Weethetwel zegt: niet dat ze er veel mee zullen doen, maar het staat er.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Geliked door 2 people

 4. exmarineman zegt:

  aanvulling: verder heb ik ze daarna op Dijkhof (een 1) en Baudet 3 of 4) allemaal een 0 gegeven

  Geliked door 2 people

 5. Claudia M. zegt:

  Bij mij regende het nullen.

  Like

 6. BertG. zegt:

  5 van tevoren uitgekozen kandidaten waar je op kan stemmen, is geen verkiezing.
  Dat is net zo iets als dat je kan kiezen tussen enkel 2 PVDA burgemeesters voor een stad.
  Mijn voorkeur wordt met 5 uitgezochte kandidaten al van tevoren bepaald, omdat ik geen keuze heb om op iemand anders te stemmen.
  Zonde van je tijd.

  Geliked door 1 persoon

 7. saandeknikker zegt:

  Een vandaag opiniepanel.
  Uw antwoorden voor deze studie zijn al ontvangen. Bedankt.

  Vreemd ik heb nog niets in gevuld en krijg gelijk dit bericht, wordt mijn IP adres geblokkeerd ?

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Dit zegt toch al genoeg?.

  Geliked door 1 persoon

 9. Henk der Niederlànder zegt:

  Ik las een paar dagen geleden bij Fenixx een artikel over nieuws en hetgeen niet geschreven word en zodoende manipulatie in van hetgeen de lezers voorgeschoteld krijgen.
  Fake nieuws dus.
  Hetzelfde is hier aan de hand.
  Zet Wilders niet op de lijst en helaas is hij de titel van beste politicus kwijt.
  Zo simpel werkt dat.

  Like

 10. Sabeltant zegt:

  Wat een afgang.
  De verkiezingen in Iran zijn er niets bij.
  Keuze uit geselecteerde kandidaten is géén vrije keuze.
  Hier past maar een woord.

  Manipulatie!

  Like

 11. christ Kanters zegt:

  Ook voor mij viel er niks te kiezen , houd meer van mijn dieren als van die ze op de lijst hebben staan .

  Like

 12. Ik denk de uitslag te weten.Jullie ook? 1 Dat jochie Klaver. 2 De geweldenaar of moet ik zeggen loopjongen Dijsselbloem of in ieder geval een correcte politicus of politica of mag dat verschil niet meer .Enfin een hopeloze poppenkast.

  Like

 13. mahoog zegt:

  Door trapte ”aanbieding”.

  Like

 14. Rookmelder zegt:

  Op niemand gestemd, toelichting: doe niet mee aan een gemanipuleerde opinie-peiling !

  Like

 15. Mario Schettini zegt:

  @exmarineman
  u heeft een stem aan Dijkhoff gegeven? ook hij is een vvd’er, dus landverrader, uitnemer en oplichter van het zuiverste water. om hem de quiz, de ‘slimste’ mens te laten winnen, is een marketing truc van jewelste. degene die dat bedacht heeft: chapeau! nu denkt het overgrote deel van het volk, dat Nederland zich gelukkig mag prijzen met zo’n ‘intelligente’ volksvertegenwoordiger…

  Like

 16. Scarlatti Bombatti zegt:

  Dit is wat ik heb ingevuld toen ik vandaag dan EINDELIJK de ‘uitnodiging’ kreeg, daarvoor had ik al verscheidene TWEETS gestuurd met de vraag WAAROM GEERT WILDERS niet bij de genomineerden staat.

  pic.twitter.com/EIv9DOQSDe
  EenVandaag Geverifieerd account @EenVandaa 14 dec.
  Klaas @Dijkhoff, @J_Dijsselbloem, @KhadijaArib, @jesseklaver of @thierrybaudet; wie is volgens jou Politicus van het Jaar? #pvhj

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba

  Als antwoord op @EenVandaag @dijkhoff en 4 anderen
  WAAROM=@geertwilderspvv niet bij de genomineerden?SCHRIK dat hij WEER verkozen wrdt?Marokkaanse @khadijaArib die de mike sluit terwijl politicus @GidiMarkuszower ah woord is?@dijkhoff die n #vvdAZCzetbaas=?enge ONSGELDverkwanseler @J_Dijsselbloem, @jesseklaverHA @thierrybaudet ok

  Scarlatti Bombatti‏ @ScarlattiBomba
  Waarom staat GEERT WILDERS niet vermeld bij EenVandaag voor DE POLITICUS vh JAAR 2017? Bang dat @geertwilderspvv voor de 4e x wordt gekozen? t Irriteert mij & anderen MATELOOS!

  Breng je stem uit http://www.politicusvanhetjaar.nl pic.twitter.com/EIv9DOQSDe
  Thierry Baudet (fractievoorzitter Forum voor Democratie)

  Waarom is deze persoon volgens u de beste politicus van het jaar? Licht hier uw antwoord toe.

  Omdat GEERT WILDERS NIET is GENOMINEERD!

  Ongeacht uw politieke voorkeur of stemgedrag: als u kijkt naar het afgelopen jaar, wie van de onderstaande vijf politici vond u dit jaar dan de beste politicus?
  De lijst van 5 politici staan in willekeurige volgorde. De lijst politici is samengesteld op basis van een eerder gehouden onderzoek van EenVandaag. Daaruit bleek dat deze vijf politici het meeste draagvlak genieten om kans te maken op de titel ‘Politicus van het jaar 2017′.

  We stellen u nu vijf inhoudelijke vragen over de genomineerden. We zijn benieuwd hoe zij het volgens u, ongeacht uw politieke voorkeur, op verschillende terreinen gedaan hebben.
  U kunt bij elke politicus een cijfer tussen de 0 en 100 invullen.

  Khadija Arib 0, Thierry Baudet 8,Klaas Dijkhoff 0, Jeroen Dijsselbloem 0, Jesse Klaver 0

  Vertrouwen
  Kunt u voor onderstaande politici aangeven in welke mate hij of zij dit jaar te vertrouwen was?
  Vul een cijfer tussen 0 (helemaal niet te vertrouwen) en 100 (heel erg te vertrouwen) in.

  Khadija Arib 0, Thierry Baudet 8,Klaas Dijkhoff 0, Jeroen Dijsselbloem 0, Jesse Klaver 0

  De rest v d cijfers bleef ik uiteraard 0 a d dhimmi idioten geven en Thierry Baudet wisselde tussen de 8 en de 6 al naar gelang vd aard vd vragen maar ik blijf erbij dat ik Geert Wilders DE politicus v h jaar vindt.

  Hartelijk dank voor uw deelname!

  De uitslag van de publieksverkiezing van de Politicus van het jaar 2017 wordt op 18 december bekend gemaakt in een speciale uitzending van EenVandaag, om 18.15 uur op NPO1. U leest alles over de genomineerden

  https://mijnopiniepanel.eenvandaag.nl/S.aspx?s=476&r=1xv9Y4vm5gf9XK7m6Hu3cS&so=true&m=600000421&fromdetect=1

  Like

 17. P. Puk zegt:

  Geert heeft zijn hand overspeelt. Blijft ongenuanceerd communiceren en drijft veel kiezers op
  die manier in de handen van Thierry Baudet. Die verkondigt in feite hetzelfde maar het komt
  een stuk beter z’n bek uit.

  Like

  • Giny zegt:

   P. Puk

   Zo’n Baudet studentje met bretelletjes en
   een brilletje, ga lekker buiten spelen!
   Dus Baudet jat de standpunten van Geert
   en daarom is hij zo geweldig!!!
   Heb Geert nog nooit het woord K*t horen
   zeggen en ook niet het woord Bel.
   Trouwens geef mij maar het origineel en
   niet zo’n Jan Klaasen met zijn poppenkast
   die als het er om gaat niet aanwezig is.

   Geliked door 2 people

 18. Tistochwat zegt:

  Die Baudet gaat op den duur ook gewoon lekker meedoen met de graai-lieg-manipuleer ‘politici’, wedden?
  Hij is mij te glad, dat type ‘mooie jongen’.

  Like

  • Giny zegt:

   Laat hij eerst maar eens wat bewijzen, als dit kabinet een paar jaar blijft zitten, heeft
   Baudet zijn ware gezicht laten zien en blijft er niet veel meer van zijn partij over.
   Het tweede punt, mochten er over een paar jaar nieuwe verkiezingen zijn en er
   staat een frisse VVDer op. misschien van de JOVD, is het met Baudet ook gedaan.
   Ze gaan dan toch weer voor de VVD en heeft Baudet het nakijken!

   Like

 19. Helena zegt:

  Baudet wil de VVD elimineren, daar is natuurlijk niets mis mee – graag zelfs – maar of het FvD het beter gaat doen is nog maar de vraag. Thierry is vooral enorm zelfingenomen. Antwoorden op vragen van belangstellende leden worden afgedaan met gedraai en gezucht: a) ‘en wat is uw vraag?’ of b)’ volgende vraag, deze is niet relevant’… Het was niet zo handig van Geert om een foute kandidaat als lijsttrekker voor te stellen in Rotterdam – hij heeft hem gelukkig aan de kant gezet – maar dat smerige aftreksel van de pvda dat daar stond te provoceren met een kopje thee in de moskee vond ik een regelrechte aanfluiting! We zitten er maar ‘mooi’ mee opgescheept, elke moskee staat op verloren grondgebied dat aan de islam toebehoort (!) dat krijgen we nooit meer terug (!) en er staat ons nog veel meer islamisering te wachten: een mega moskee in Islamsterdam, een mega moskee in Enschede en in Nijmegen staat er ook weer een gepland dus je kunt wel blijven wachten tot er iemand opstaat op wie niets aan te merken is… maar we hebben geen tijd meer… Iedereen die wat wil doen tegen de islamisering en op wil komen voor de vrijheid èn de veiligheid in ons land, heeft op 20 januari de kans om te laten zien dat hij/zij voor verandering is samen met de PVV.

  Geliked door 2 people

 20. Mary zegt:

  Nu iedereen weet wie politicus van het jaar zou zijn geworden als ook hier geen uitsluiting zou plaats hebben gevonden en dat is Geert Wilders, was te verwachten natuurlijk van de linkse jankers want het was natuurlijk sowieso al zeer pijnlijk voor ze dat Geert jaar op jaar werd verkozen door het volk en dat zal zo blijven ook!!!. Dus niet stemmen, kunnen ze ook met deze farce stoppen.

  Geliked door 1 persoon

 21. Lex Witte zegt:

  Ik zie de bui al hangen. Baudet gaat dit gemanipuleerde spelletje glansrijk winnen. Gewoon omdat het moet. Ik lees in de reacties hierboven dat er dombo’s zijn die menen dat het verdelen van de per vraag toe te kennen punten ’n plicht is en zodoende kiest voor de minst aangetaste onder de rotte peren. Nou, daar zijn we lekker mee. Ik doe niet mee aan deze onzin. De PVV-voorman Geert Wilders heeft mijn stem in welke vorm dan ook en dat hij geen politicus van het jaar 2017 kan worden omdat men de wegloper Baudet al als winnaar heeft gedoodverfd zal me de beroemde worst zijn. NEPPERS.

  Geliked door 2 people

 22. Kampers Rene zegt:

  Maar hij blijft in de harten van zovelen ” De politicus van het jaar ” een moedig man Nederland mag fier zijn Het is een van de weinigen politieker met “veel” moed .

  Geliked door 1 persoon

 23. boorzalf zegt:

  Deze aap zal het wel worden,

  Like

 24. boorzalf zegt:

  Toch denk ik dat arafat gaat winnen, zeg nou zelf, een fopprijs voor de vrede winnen is toch wat.

  Like

 25. Kampers Rene zegt:

  In feite ben ik de winnaar van die Nobelprijs voor de Vrede want ik had voorgesteld heel dat reizend moslims buiten te zwieren .De Moskeeen een andere bestemming te geven , zoals een frietkot , restaurant of theater..Uiteraard de Euro grenzen potdicht ! Geen terrorisme meer , noch onschuldige slachtoffers. Behoud van eigen cultuur en leefgewoonte. Na mijn redevoering kreeg ik een staande ovatie in het Euro-parlement , behalve Junckers want die was weer dronken en kon amper op de benen staan .Maar ik denk dat zijne heiligheid De Paus niet accoord was met het gevolg dat ik kon fluiten achter Nobel en zijn prijs

  Like

 26. tippelaar zegt:

  Ik ben jarenlang deelnemer geweest aan het eenvandaag opniepanel. Vandaag heb ik mij daarbij uitgeschreven. Ik wens niet mee te doen aan gemanipuleerde peilingen. Geert Wilders mag geen kandidaat zijn voor de beste politicus vban het jaar. De motivatie daartoe is zo doorzichtig vals dat een klein kind kan zien dat hier gesjoemeld wordt door gijs rademaker. Iedereen die dit leest en ook het met mij eens in deze, verzoek ik om zijn/haar deelnname aan het een van daag opiniepanel op te zeggen. Ik wens aan deze leugenaarsbende niet langer deel te nemen.

  Like

  • weethetwel zegt:

   daar zal meneer Rademaker zeer verheugd over zijn want dan wegen zijn linkse stemmetjes zwaarder en lijkt Nederland nóg correcter. Je kunt hem beter keer op keer de waarheid zeggen.
   Weethetwel

   Like

   • exmarineman zegt:

    Daarom heb ik het dan ook wél ingevuld. Alleen bij het begin waar je een toelichting kunt geven heb ik dan ook de vraag gesteld wie, wat en wanneer heeft/hebben dan die eerste of 2e selectie gemaakt over wie uiteindelijk als kandidaat naar voren wordt gebracht. Opvallend is wel dat het voor 90% linksen zijn, rarara hoe kan dat. Verder heb ik bij alle 5 de volgende cijfers ingevuld: alleen 2 keer bij Dijkhoff een “1” en bij Baudet 1*3 en 1*2. De rest kreeg allemall een “0” hetgeen zeer onbetrouwbaar is. Ook nog ingevuld “geen mening/anders” met als toelichting”dit zijn op 1 na, allemaal eurofielen, pro-islamisering, anti-democraten, pro-immigranten enz.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s