Keulen: “Wees niet bang” als boodschap op islamblokkades

Screenshot_40

(Vertaling: E.J. Bron)

Het land, waarin de gasten van de Duitse bondskanselier goed en graag roven, verkrachten, moorden en zich laten verzorgen, wordt in toenemende mate anders – een land, waarin de autochtone samenleving niet alleen door deze clientèle getrakteerd en afgeslacht en door de staat betutteld en gekneveld wordt, maar ook een land dat goed zichtbaar ook zijn uiterlijk verandert.

PI News (2)

Juist nu in de Adventstijd lijken onze straten op een crisisgebied. Daarvan zijn vooral de kerstmarkten de dupe, die zichzelf, in herinnering aan de moordenaar-moslim Anis Amri, die verleden jaar de Breitscheidplaz in Berlijn in een slagveld heeft veranderd, nu met betonblokken en zwaar bewapende politie presenteren.

En dan wordt het extra perfide wanneer, zoals op de foto hierboven, de islampaaltjes van kalmerende opschriften worden voorzien. “Wees niet bang”, met deze spreuk uit de Bijbel versierde het reclamebureau “Hauptweg-Nebenwege” uit Keulen de paaltjes dichtbij de Dom van Keulen. Zijn linkse chef Sebastian Hebler maakt zich namelijk zorgen om de gemoedstoestand van de bezoekers van de kerstmarkt. “We hebben het plaatsen van de paaltjes geobserveerd en waren zeer geïrriteerd. Wij denken dat ze niet helpen – behalve dat ze mensen bang maken.” Daarom zou men besloten hebben de spreuk “Wees niet bang” op de paatjes aan te brengen. “De boodschap luidt: mensen, drink Glühwein en wees niet bang!”, aldus Hebler.

Het beplakken van de paaltjes was natuurlijk illegaal en daarom presenteert men de actie, die vermoedelijk in principe ook zal gaan om reclame voor zijn eigen zaak, als “kunst”.

Dat men echter wel degelijk bang zou moeten zijn, laat o.a. een foto uit de “Westfälische Anzeiger” van 30-11-2017 zien: “Politieagenten zorgen op de kerstmarkt voor veiligheid”. Bewapend met machinepistolen en uitgerust met kogelwerende vesten staan politieagenten voor de poorten van de kerstmarkt in Hamm:

Screenshot_41

Uit Lübeck stuurde een lezer ons de volgende foto´s en schreef er bij: alle toegangen naar de kerstmarkt in Lübeck worden versierd met zulke gevulde zakken. Velen hebben een gekleurde omwikkeling.

Screenshot_60

Screenshot_42

Screenshot_43

In Heidelberg uitten burgers zich heel artistiek op de Merkel-blokken:

Screenshot_45

De “Rhein-Neckarzeitung” schrijft daarover:

Onbekenden spoten op een van de betonnen versperringen van de kerstmarkt op de Karlsplatz “Bedankt Merkel” – en leggen een verband tussen de vluchtelingenpolitiek van de bondskanselier en aanslagen op kerstmarkten.

Dit verband is toch echt niet meer te ontkennen. Tenzij men systeemjournalist is. Heidelberg zal nu in ieder geval opdracht geven aan een decorateur om de watervaste lakverf met goudfolie af te dekken.

De “kerstsfeer” in Frankfurt werd voor ons vastgelegd door Gerhard:

Screenshot_46

Screenshot_47

Screenshot_48

Screenshot_49

Screenshot_50

Robin stuurde ons een foto van de Jihadversperringen op de kerstmarkt in Bad Dürkheim:

Screenshot_51

Martin fotografeerde een Merkel-blok in Marburg:

Screenshot_52

Sigurd stuurde ons foto´s van de Breitscheidplatz in Berlijn in de adventstijd 2017 en zegt hierbij: de eerste foto toont de exacte plek waar Anis Amri vorig jaar met de vrachtwagen in de mensenmenigte is geraasd:

Screenshot_53

Screenshot_54

Screenshot_55

Men wilde echter niet dat de Merkel-muur direct te zien is en heeft hem met kerstbomen versierd. Daarvoor heeft men een speciaal systeem van hout bedacht:

Bij stoplichten leidde deze “bescherming” er echter toe dat men nauwelijks nog de kruising kon overzien. Daarom en vanwege mogelijk dichtgemaakte vluchtwegen werden de kerstbomen in de buurt van voetgangersoversteekplaatsen weer weggehaald:

Screenshot_56

De ingang naar de kerstmarkt op de Alexanderplatz in Berlijn:

Screenshot_57

Sigurd vraagt terecht: Zien onze kerstmarkten er weldra zo uit?

Screenshot_58

Op 19-12-2017 (exact een jaar na de aanslag in Berlijn) zal de kerstmarkt op de Breitscheidplatz in ieder geval gesloten blijven.

Carlo maakt ons attent op een Facebook-bijdrage op de site van Nigel Farage. In Groot-Brittannië worden zichtbaar ook metaaldetectors bij de ingangen van kerstmarkten geplaatst, die dan met dennentakken versierd blijkbaar de flair van kerst moeten symboliseren:

Screenshot_59

Duitsland en Europa bevinden zich vast in de greep van de islamitische terreur. Helaas ziet het er op dit moment zo uit dat het grootste deel de ware omvang van deze tijd en van de verwoestende, deze toestanden bevorderende politiek pas zal begrijpen als hij er zelf en persoonlijk op de een of andere manier mee te maken krijgt. Op dit moment wordt er weggekeken en wordt de situatie mooi gepraat. Dat is immers ook het doel van de systeemmedia met hun deels foutieve of niet plaatsvindende verslaggeving – linkse appeasers, inclusief Sebastian Hebler, die denken dat er absoluut geen angst zou mogen opkomen. Echt wel! Nog nooit was het toepasselijker om bang te zijn. Angst maakt ons alerter en helpt het persoonlijk risico te minimaliseren. Om de mensen dat nu ook nog uit hun hoofd te willen praten, is bijna te beschouwen als ondersteuning voor de islamitische moordenaars.

Bron:
www.pi-news.net

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "diversiteit", "Incidenten", "Integratie", "Islamofobie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "omvolking", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, Censuur, cultuurrelativisme, Desinformatie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, establishment, Eurabië, gezond realisme, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, islamappeasement, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Kerstmis, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Links fascisme, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, Merkel, migrantengeweld, moralisme, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, sociaaldemocraten, Socialisten, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

33 reacties op Keulen: “Wees niet bang” als boodschap op islamblokkades

 1. Cathja zegt:

  Welk normaal mens verlangt er bij het zien van deze walgelijke ‘versperringen’ nog naar gezellig markten, en daarna een glaasje Glühwein drinken? Weinigen, denk ik. De lol is toch allang overal vanaf?
  Het zal Merkel’s bedoeling wel zijn om iedereen een rottijd te bezorgen, nou, daar is ze dan erg goed in geslaagd!
  Als ik alle foto’s bekijk is er niet eentje bij die bij mij het gevoel van het naderende kerstfeest oproept. En dat zal waarschijnlijk precies de bedoeling zijn. Over enkele jaren bestaat dit soort evenementen echt niet meer. ‘We’ kunnen er vast aan wennen….

  Geliked door 2 people

 2. Rensk. zegt:

  En Merkel en de hele EU top met alle kontlikkers als Rutte klappen van blijdschap (natuurlijk niet zichtbaar voor de normale mens) in hun handen. Nog meer vreemd volk binnen halen en de grenzen open houden is de boodschap. Volgens mij ben ik nu degene die haat aan het ontwikkelen is. Volgens mij volkomen terecht. Zoveel gekken bij elkaar, die ons dicteren begint steeds meer ondragelijk te worden Je weet als je je hersens gebruikt dat dit hartstikke fout gaat.. Maar wat moet je doen? Je kunt niks. Zelfs een demonstratie zou alleen iets op kunnen leveren als meer dan half Nederland opstaat en er een leider op gaat staan, die de boel bij elkaar kan krijgen. Een paar mensen die demonstreren levert niets op en is zelfs schadelijk.

  Geliked door 1 persoon

  • ger.l zegt:

   ja en straks de 2e kamer vol moslims…. multi-culti prima zegt onze kontenlikker rutte van merkel en macron.
   straks kunnen wij vluchten!
   waarheen? jahhh naar syrie
   alles daar opbouwen……

   Like

 3. Tistochwat zegt:

  Nou, héél gezellig, hoor. En het zal met de dag gezelliger worden.

  Ik vind trouwens die gekleurde omwikkeling van die betonblokken tamelijk hoerig (derde foto van boven). Daar moeten zwarte boerka’s omheen om de sfeer nóg meer te verhogen.

  Nee, doe mij dan dit sfeertje maar:

  Like

 4. ReaGluurder zegt:

  Zou er nog een vrachtwagen…… Een kerstmarktstalletje …. Ik gun het de Oostblokdirectrice!!

  Geliked door 1 persoon

 5. Statler & Waldorf zegt:

  Aangezien we toch terug aan het keren zijn naar de Middeleeuwen spreek ik van nu af aan over:

  HEXE Merkel.

  (Ik heb sowieso nooit iets begrepen van dat quasi liefhebbende ‘mutti’ gedoe.)

  Geliked door 1 persoon

 6. renato zegt:

  In Dordrecht dus ook. Betonblokken, hekken en politie.

  Like

 7. Jan zegt:

  Frohe Weihnachten

  Schockierende Bilder aus Nürnberg: Mann aus Kamerun schlägt Rentnerin auf Straße fast tot


  https://www.journalistenwatch.com/2017/12/16/schockierende-bilder-aus-nuernberg-mann-aus-kamerun-schlaegt-rentnerin-auf-strasse-fast-tot/

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 17 december 2017 om 08:25

   Die stinkende, primitieve, mohammedaanse apen zitten vol haat!
   DAT IS DE REDEN WAAROM IK DAT GORE TUIG OOK HAAT!!!
   Een arme, oude vrouw mishandelen, SMERIGE, LAFFE, KRANKZINNIGE NEGER!
   O, wat zou ik dat bruine zwijn graag martelen tot hij veranderd was in een bloederige hoop vlees, die ik daarna hier aan de roofvogels zou voeren.

   Hij loopt nog in een soort onderbroek op straat ook. Waar is dat goed voor?
   Een peniskoker is toch veel passender voor zo’n primaat?

   Geliked door 2 people

 8. ieznogoedh zegt:

  Daarvoor heeft men een speciaal systeem van hout bedacht:
  Tsja, in het bedenken van speciale systemen zijn Duitsers erg goed.
  En altijd zijn er velen die daarvan de nare gevolgen moeten ondervinden.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Ook in Nederland neemt het geweld van “verwarde” mannen toe, bijna dagelijks staan er steek of schietpartijen in de krant ! Maar het zijn uiteraard geen terroristen, maar “verwarde” mannen !

  Geliked door 1 persoon

 10. Patriot 2.0 zegt:

  Natuurlijk ben ik gewoon wel bang: om vermoord te worden.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Patriot 2.0 zegt 17 december 2017 om 12:02

   Ik ook.
   Ik ben bang om onthoofd te worden, of levend verbrand of in een kooi onder water te worden gezet. Dit alles volgens goed mohammedaans gebruik.
   Maar ik ben eigenlijk nog veel banger voor ‘onze’ verraderlijke ‘overheid’ die ons, als we straks écht oud zijn en niet eens meer zelf een glaasje water kunnen pakken, gewoon op straat in de kou, zonder eten en drinken, laat creperen. Zonder enige vorm van ‘zorg’.
   Letterlijk in de goot, terwijl de langslopende mohammedanen ons met glimmende, zwarte, weldoorvoede koppen lachend in het gezicht trappen.
   Een ‘spuitje’ om ons uit het lijden te verlossen, zal ons niet eens worden gegund.

   De ‘overheid’ die systematisch bezig is om ons aan de bedelstaf te brengen. Wat haat ik die graaiende, leugenachtige bende…

   De ‘oranjes’ en de andere ‘elite’ zitten natuurlijk allang met goedgevulde zakken in een veilig paradijsje als de mohammedaanse hel losbreekt.

   Like

   • ger.l zegt:

    100% gelijk je snapt het
    maar velen zingen nog altijd een welkomstlied!!

    Like

   • Patriot 2.0 zegt:

    Mijn ouders leven niet meer. Zeven jaar geleden zag ik al dat de ouderen/zieken meer en meer in de steek werden gelaten. Woedend kan ik nog altijd worden, om zoveel onrecht en zoveel domheid.

    Like

 11. Anna zegt:

  Ik word hier heel Boos om…..
  Altijd maar weer dat aanpassen aan de islam.
  Altijd maar weer die knie val voor de islam uit angst…..
  En dat stopt nooooooooooit……….
  Steeds meer en meer “ publieke ruimte “ wordt door deze woestijn ideologie ingepikt……
  En wij maar lekker glüwein drinken achter onze beton blokken ….
  Om woedend van te worden!!!!!!

  WALGELIJK!!!

  Geliked door 1 persoon

 12. Thom zegt:

  Goh dat daar nooit iemand aan gedacht heeft. Die burgemeester van Keulen is een wetenschappelijk talent. “Fürchtet euch nicht” schrijven, dat is de oplossing. Het heeft hetzelfde niveau als het advies van de beul die de strop om iemands nek legt om hem op te hangen. Hij zal dan als hij naar mevrouw de burgemeester geluisterd heeft zeggen: “Alles komt goed en vergeet vooral niet te ademen”.

  Like

 13. Elisah zegt:

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/12/vreselijke-aanslag-op-kerk-kost-minstens-acht-christenen-hun-leven/
  Daar gaan we alweer, vreselijke aanslag op kerk in pakistan.
  Minstens 8 mensen dood en 45 gewonden.

  Like

 14. ger.l zegt:

  merkel en europeese politici
  hebben het nog altijd niet begrepen!!!!
  WEGKIJKEN EN GRENZEN OPEN heel afrika met hun hoogopgeleiden mensen allemaal in de bijstand hhhhh

  Like

 15. Hendrik zegt:

  Er is maar een remedie: de islam verbieden en eenieder die deze ivasieve moordzuchtige ideologie aanhangt naar een islam land terug te sturen. Bij weigering liquidatie. Europa is van ons en niet van een achtelijke middeleeuwse klu klux klan-achtige beweging.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s