Actie van de Identitaire Beweging in Keulen

 

(Vertaling: E.J. Bron)

Gisteravond hebben activisten van de Identitaire Beweging de Ebertplatz in Keulen symbolisch heroverd om de aandacht te vestigen op de ondraaglijke toestanden daar:

Een 22-jarige wordt doodgestoken – een politieagent wordt dusdanig door drugsdealers in het nauw gebracht dat hij een waarschuwingsschot moest lossen – twee mannen worden aangevallen en verwond met afgebroken flessen – het ZDF moet de opnames van een detectiveserie afbreken wegens enorme bedreigingen.

Vermoedelijk geen enkele andere plek stond in 2017 zo in de focus van de berichtgeving in Keulen en Duitsland. De politie is 24 uur present en is uiteindelijk machteloos, terwijl de politiek compleet faalt en onderhandelt over alibi-handelingen zoals de installatie van felle verlichting of het verwijderen van bloembakken. “Focus” en de “Kölner Stadt-Anzeiger” spreken van een No-Go-Area.

Wij accepteren deze situatie niet langer. Wij kunnen en willen niet tolereren dat delen van onze stad voor ons en onze medemensen niet meer veilig zijn. wij roepen de staat en de deelstaat ertoe op om eindelijk hun plicht ter bescherming van de bevolking na te komen: drugsdealers moeten hard bestraft, criminele asielzoekers en migranten consequent uitgezet worden.

Keulen is ons thuis. Wij zullen niet werkeloos gaan toekijken hoe ons thuis een paradijs voor criminelen wordt.

Screenshot_75

Bron:
www.youtube.com

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Duitsland, gezond realisme, Identitaire Beweging, Patriottisme. Bookmark de permalink .

12 reacties op Actie van de Identitaire Beweging in Keulen

 1. Q zegt:

  …wij roepen de staat en de deelstaat ertoe op om eindelijk hun plicht ter bescherming van de bevolking na te komen…

  Je kunt oproepen wat je wilt. De staat zal het niet doen zelfs al zou je ze at gunpoint trachten te dwingen. Ze heeft zich al tegen ons gekeerd. Een poging om haar te dwingen haar plicht na te komen en ze zal helemaal berserk gaan. Op ons.

  Geliked door 2 people

 2. Joannes den Hollander zegt:

  Zo begon het ook in de jaren na de eerste wereldoorlog in Duitsland. Slechte economische vooruitzichten en uit de hand gelopen criminaliteit. Combineer dat met de vele incompetente regeringen die sterk wisselden in het toenmalige Duitsland. Het volk, tot wanhoop gedreven, had niet veel nodig om op de man te stemmen die werk beloofde en de criminaliteit tot in de kiem zou smoren. De geschiedenis zal zich aldaar snel herhalen. Uiteraard zal dat een domino effect hebben op de rest van West Europa.
  Eens is het gedaan met de politieke correctheid en dan maken we collectie een zwaai van 180 graden naar rechts. Al gaat dit naar mijn mening niet snel genoeg.

  Geliked door 2 people

  • guusvelraeds zegt:

   Als de geschiedenis zich herhaalt dan ga je ervan uit dat Hitler ook een rechtspersoon was en dat als de zwaai naar rechts eenmaal een feit is de geschiedenis zich ook zal herhalen in de immense misdaden begaan door het nieuwe regime. Al enig idee wie de nieuwe rechtse sterke man in Duitsland is?

   Like

   • Lot zegt:

    Hitler was links. (inter)nationaal socialist. En met name internationaal omdat hij weinig gaf om de duitsers. Die werden als schoothondje ten toon gezet. Aftreksel germaanse religie en mannen zonder eten naar rusland sturen in oktober toen het als sneeuwde.
    hij was bezig met grootindustrielen en de andere kant van dezelfde munt als churchill, die geschreven wordt dezelfde doelen meesters, hadden. Hij was internationaal bezig een groot duitsland, voorloper eu. do i need to say more. Zijn boeken over geschreven. dus weer de linken.

    Like

 3. Helena zegt:

  Ze doen tenminste wat….

  Like

 4. Hovawart zegt:

  Binnen niet-afzienbare tijd zingt men in de grote steden de Turkish song of the damned, en vergaat de Europese heilstaat in een demagogische draaikolk van een dictatuur.

  Like

 5. Anneke zegt:

  West-Europa is een ISS gebied geworden…Een Islamitische, Seculiere, Socialistische regio!!! Vreselijk om hier nu te moeten wonen, hadden wij maar politici zoals Oost-Europa nu heeft!!! Deze politici hebben nog een hart voor hun land en volk, de islamisering is dáár niet actief.

  Like

 6. Guardiacivil zegt:

  Vandaag op tv uitzendingen was het alleen maar over de samenstelling van de nieuwe komende regering.

  Like

 7. Jules Vismale zegt:

  Keulen was echter een van de eerste grootste steden die tijdens WO II werd gebombardeerd door de geallieerden op een wijze die de moslimextremisten (en eventueel de linkse landverraders!) zeker hadden goedgekeurd! Het was trouwens erg typerend dat de Dom nauwelijks veel schade opriep en op foto’s uit die tijd is goed te zien dat de Dom als een donkere schaduw viel over de verwoeste stad, iets wat trouwens ook met Ulm gebeurde waar de Münster (de hoogste kerk van Duitsland en de wereld) bijna ongeschonden tussen de platgesmeten stad stond!
  Ik vermoed echter dat als de terreur van de islam en links zo door blijven gaan in Duitsland en Europa dat steeds meer gefrustreerde autochtoonse Europeanen het recht in eigen hand nemen en keihard terugslaan in de vorm van brandstichtingen, vernielingen, geweldplegingen en dadelijk moorden op deze gehate vijanden!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s