CARTOON: De Tweede Kamer . . .

Geplaatst door:
E.J. Bron (via Twitter – Cortés)
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

23 reacties op CARTOON: De Tweede Kamer . . .

 1. Anneke zegt:

  De OER-domme NWO JA-knikkers. Karakterloos en het hart op de verkeerde plaats. Onmenselijke boeven…Islamlovers zijn het inmiddels ook allemaal. WEG ERMEE…

  Geliked door 3 people

  • exmarineman zegt:

   @Anneke… op zich met je eens, alleen niet over dat hart. Dat zit niet eens op de verkeerde plaats, ze hebben helemaal geen hart en het gros zit er voor eigen gewin/belang en niet te vergeten poen en aanzien…. Volksvertegenwoordiger ben ik? Ik zit voor de partij hier en nergens anders voor.

   Like

 2. Thoth zegt:

  Ze zijn altijd bezig met privé-belangen, dat ja-knikken hoort er gewoon bij. Daar zorgen de front-‘elite’voor. Anders hangen ze.

  Geliked door 1 persoon

  • exmarineman zegt:

   Ze zijn met “geluk” op een verkiesbare plaats gekomen en nog “gekozen” ook. Niet echt natuurlijk, maar goed je bent nr. 15 en de partij heeft meer dan dat aantal stoelen gekregen dus…ik ben blij. Verder moeten ze alleen doen wat de fractiezoorzitter en evt kabinetslid zegt en wil en mondje dicht. In de kamer alleen als kamervulling en alleen wat te zeggen tijdens het besloten fractieberaad en je mag zelfs niet de pers te woord staan op straffe van verbanning uit de fractie en einde politieke “carriere”.

   Like

 3. ReaGluurder zegt:

  Laf tot op het bot, met de Valse Profeet voorop!! Landverraders!!

  Geliked door 2 people

 4. Degenen die voor het systeem werken politici, media, agenten, scholen enz, worden beschermt door de hogere adjudanten die pervers zijn, pedofielen, seriemoordenaars, sadisten enz. Samen vormen ze in het geheim een aparte sociale klasse, die de meerderheid controleert!

  Geliked door 1 persoon

 5. Asgard zegt:

  Gezellig clubje is dat,..de Sodomie-club van Den Haag.

  Like

 6. Wachteres zegt:

  Het zal wel aan mij liggen, maar ik snap niet wat die Tweede-Kamerleden daar op hun kop hebben.

  En dus begrijp ik de cartoon ook niet. Graag uitleg webmaster, want Henk V kwam er – tot mijn grote troost – ook niet uit.

  Like

 7. Williaan zegt:

  ha ha ha

  Like

 8. Jean zegt:

  Als ik foto’s zie betreffende die lullerszaal dan zijn méér stoelen leeg dan bezet, als ze al eens bezet zijn dan zijn dat hoofdzakelijk lege hoofden die maar één doel nastreven nl. de bankrekening vullen met wat te lullen die al ‘ja’ liggen te knippen als nog niet naar hun mening gevraagd is….

  Like

 9. Joshua zegt:

  @Wachteres
  Hersenloze meelopers.

  Like

 10. Rookmelder zegt:

  De realiteit op satirische wijze weergegeven !

  Like

 11. Hovawart zegt:

  Cartoon…de tweede kamer,.een waarheid als een koe, dat mag gezegd worden, een soapserie dat draait om de inwoners van het fictieve plaatsje “Het Binnenhof) een Haagsche GTST, waarbij de (zogenaamde) roep om meer diversiteit in de zetelverdeling moet resulteren in hogere kijkcijfers voor de NPO en misschien wel meer geloofwaardigheid voor deze overbetaalde en uiterst ongeloofwaardige groep acteurs, die het domme volk moeten zoethouden.
  Een beleid uitdragen dat als een draaiboek is geschreven door Brussel, is niets anders dan een schijnvertoning van democratie.

  Like

 12. Hovawart zegt:

  En waar blijven de Goede Tijden…….?

  Like

 13. leefbarbaar zegt:

  Klopt. Daarom zit er vaak niemand in de kamer als er een debat plaatsvindt. Wat ze gaan stemmen ligt al vast en geen debat heeft daar invloed op.
  En de telefoons zouden ze ook moeten verbieden.

  Like

  • exmarineman zegt:

   Ja inderdaad, daar stoor ik mij ook mateloos aan. Vreemd ook dat de kamervoorzitter daar niets over zegt. Het stoort mij extra als ik zie dat er iemand op de spreekgestoelte staat en in vak K (is dat de afkorting voor k.t/kl….n?) zitten ze of andere stukken door te nemen en daarnaast te “spelen” met dat mobiele ding/telefoon. Want wie controleert nou bijv. dat er niet iemand iets op die manier tijdens een debet iets “influistert” of iets vertelt over het onderwerp? Daarom: uit al die apparaten, niet bellen, niet internetten, niet sms-en enz maar je hele aandacht gericht op wat er wordt gezegd en op de spreker als volksvertegenwoordiger.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s