Dood of Slavernij en de doos van Pandora

Screenshot_73

(Door: “Op Weg Naar Morgen”)

Liever rechtop sterven dan op je knieën leven. Zijn we in staat om dit principe in de praktijk te brengen als de situatie daar om vraagt? Is het een lijfspreuk die Europeanen daadwerkelijk op het lijf geschreven is? Het kan ons niet ontgaan dat de westerse cultuur in een versneld tempo afstevent op wat niet anders dan een catastrofe kan worden genoemd. Steeds meer lezen we berichten over een mogelijke burgeroorlog in Europa, hetzij in één of in meerdere lidstaten. Zou zo’n burgeroorlog in Nederland kunnen plaatsvinden? Wie zijn dan de strijdende partijen? En heeft dit proces een onvermijdelijke koers die niet gestopt kan worden? Is het ook wat wij willen, waar wij willens en wetens op afstevenen? Niet uit vernielzucht of bloeddorst, maar omdat het niet anders kan? Of mogen wij ons niet laten verleiden tot nog meer rampspoed en kan de doos van Pandora beter gesloten blijven?

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Dood of Slavernij en de doos van Pandora

 1. Hovawart zegt:

  Een Noord of West-Europese herhaling van de Bosnische Tragedie laat niet lang op zich wachten, de slaafse houding van politici aangaande de Mythologie van Mohammed en zijn expanderende leger van separatistische soennieten zal het proces enkel bespoedigen.

  Like

 2. Jean zegt:

  De overgrote meerderheid van de Europeanen willen ‘geen’ oorlog, willen geen islam in Europa en willen dat de politieke lafaards berecht worden tot de galg.
  Wat moeten wij dus doen? Juist, de lafaards uitschakelen en het in eigen handen nemen in het belang en welzijn & veiligheid van de Europeanen.

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Een uitermate belangrijk stuk waarin de situatie waarin wij ons bevinden scherp staat uitgewerkt. Daar is geen woord Spaans bij, behalve het laatste citaat , ooit neergeschreven door de Mexicaanse verzetsstrijder Emiliano Zapata “”dat in het Nederlands vertaald luidt “‘„Liever rechtop sterven dan op je knieën leven.”.

  Inderdaad het lijkt of de door ONZE EIGEN POLITIEKE ELITES BERAAMDE vernietiging van onze cultuur, van onze vrijheden, van onze nationale identiteit, van onze nationale zelfstandigheid,de aantasting van onze welvaart, de aantasting van ons recht om over onze toekomst te mogen beslissen , de vernietiging van onze verworvenheden, ja, de fysieke bedreiging van onze eigen bevolking , die hier is gebore4n en getogen , niet meer valt te keren.

  Door ONZE politiek correcte partijen, in samenwerking met de slaafse Nederlandse media aan hun zijde, wordt de totale teloorgang van ons ooit zo goede bestaan tot uitvoer worden gebracht en dit artikel laat precies zien hoe dat de verdelging plaats vindt, in opdracht de EU en met de hulp van aanzwellende stromen niet-westerse, doorgaans islamitische ”migranten en ”vluchtelingen” die men als breekijzers voor de sloop aanwendt.

  En de vraag die voorligt wordt dan inderdaad :
  ”Willen jullie berusten in een ”ogenschijnlijk onvermijdelijke slavernij” of willen jullie je MET ALLE MIDDELEN verzetten tegen dit aanstormende onheil?

  Dat is de strekking van dit artikel.

  Voor alle duidelijkheid: Nederlanders zijn helaas vaak laf uitgevallen.
  Zij hebben angst voor fysieke strijd. Ik denk in dit verband aan de grote protestacties tegen het plaatsen van kruisraketten in ons land. De linkse ”vredes-aktivisten” – die naar later bleek ,onder meer contacten met de DDR onderhielden- liepen toen met spandoeken : Liever een Rus in de keuken dan een raket in mijn tuin!” ( Ook toen golden de Russen weer eens als vijanden)
  Bij zo’n tekst is elk commentaar overbodig, ….

  Ik mag hopen dat het Nederlandse volk zich op tijd ontdoet van haar alles verlammende pacifistische virus.

  NOG NOOIT HEEFT DE VRIJHEID ZICHZELF VERDEDIGD.
  ZIJ MOET VERDEDIGD WORDEN, OMDAT ZIJ DAT VERDIENT.

  Wie het niet de moeite vindt om dit kostbare bezit te verdedigen die bekere zich dan maar tot de meest vredelievende ideologie die er bestaat.

  Het lijkt mij toch echt beter dat wij het voorbeeld gaan volgen van de moedige EU landen die inmiddels hebben besloten om helemaal op te komen VOOR ZICH ZELF!

  Die groep landen GROEIT…
  Met die landen moeten wij meer en meer contacten onderhouden Samen de EU verlaten, graag, en ons ontdoen van politici die de mond hebben over een diversiteit die ons verrijkt en ons ondertussen naar de slachtbank voeren.
  WEG met dat volk.

  Like

 4. Elisah zegt:

  http://www.doorbraak.eu/18-december-haag-actie-stop-europe-funding-slavery-libya-stop-wars-on-migrants/
  Slavenhandel in libië is volgens links natuuuurlijk weer de schuld van Europa….

  Like

 5. Elisah zegt:

  Weer een krankzinnig bericht uit zweden
  https://fenixx.org/2017/12/17/zweden-het-land-van-waanzinnige-mogelijkheden-moslimmannen-krijgen-kinderbijslag-voor-hun-kindbruidjes/
  Mosdommannen krijgen kinderbijslag voor hun kindbruidjes…

  Like

 6. Hovawart zegt:

  Een woord als Europa heeft geen vaste betekenis, het is afhankelijk van de context,. en het zegt niets over de structuur van de werkelijkheid als zodanig, een onsamenhangend begrip dat overeenkomsten bevat met een wereldbedreigende ideologie dat door (mis) interpretatie van (geschreven) teksten, verschillende invullingen kan geven, de uitleg en vertaling van politieke en ideologische aspiraties in elke (leugen) vorm en concept kan gieten, en van de uitleg van wat verstaan wordt een gevaarlijk wapen kan smeden.
  De woorden Europa en Islam zijn beweringen waarvan men weet dat die in strijd zijn met de waarheid.

  Like

 7. Thom zegt:

  Er komt helemaal geen burgeroorlog. Moet een bejaarde zich nog dood gaan vechten voor een landsbestuur, dat hem verraden heeft? De jeugd wordt opgevoed met musicals waarin ze zingen: “Rot op Wilders”.
  Nee Hongarije en Polen zullen zich handhaven, maar de rest van Europa? Forget it!

  Like

 8. BigLJohn zegt:

  Regeren is vooruitzien. Dat vooruitzien is niet besteed aan alle overheden, en al zeker niet aan de meeste Nederlanders. Hun prioriteiten liggen alleen maar bij hun inkomen, en Tv programma’s zoals voetbal, boer zoekt vrouw, The Voice of Holland, en Gordon gaat trouwen. Nou dat laatste interesseert mij geen moer, ook al zou hij met een zeug gaan trouwen. Een burgeroorlog die zou kunnen beginnen als de Islam agressor al heer en meester is werkt niet. Bovendien zie ik die niet komen met al die watjes in Nederland, al dan niet links georienteerd. Al zeker 50 jaar lang zijn we stapje voor stapje ons eigen graf aan het graven, en werkelijk niemand KON of WOU tegengas geven. Zoals het er nu naar uit ziet moeten we leren leven met het onvermijdelijke wat ons boven het hoofd hangt. Het is niet anders….

  Like

 9. tippelaar zegt:

  BigLJohn, je mening is niet fatalistisch maar de spijkerharde waarheid. Nederlanders krijgen wat ze verdienen. Nederlanders denken altijd dat andere de kooltjes voor hen uit het vuur halen. Deze keer niet dus. Geen amerikaanse soldaat komt ons meer redden en zelf zijn we daar te laf,. te vet en te stom voor geworden. Dag vrijheid, dag zeldstandigheid.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s