Maandag marcheren de echte extremisten

Screenshot_64

(Door: Patrick Lenart – Vertaling: E.J. Bron)

Nu is het duidelijk: de Oostenrijkse parlementsverkiezingen 2017 eindigen met een coalitie tussen de ÖVP en de FPÖ. Morgen zal de nieuwe regering beëdigd worden – en de echte extremisten mobiliseren al. De stemming wordt nu al opgehitst.

Direkt

Al sinds het begin van de coalitieonderhandelingen werden de argumenten tegen de ÖVP/FPÖ steeds absurder. De “linkse burgersamenleving” mobiliseerde vanaf de eerste dag en pakte de ene na de andere knuppel uit. Er waren geen grenzen gesteld aan de fantasie. Integendeel. Deze fantasie werd breed uitgemeten in de verslaggeving.

Geestelijke brandstichters?

Maar bijzonder beschamend is de medewerking van diverse journalisten, die op dit moment een eindtijd-scenario opbouwen: dat de FPÖ zowel het ministerie van Binnenlandse Zaken als het ministerie van Defensie krijgt, is op dit moment een van de meest zwaarwegende van deze scenario´s. Zelfs de SPÖ gaat tekeer met Fake News: men zou in het verleden deze twee ministeries bewust niet aan één partij hebben gegeven!

Over het feit dat beide ministeries al viermaal in de Tweede Republiek onder één partij verenigd waren en Oostenrijk desondanks nog steeds bestaat, wordt echter met geen woord gerept. Ook Florian Klenk, de hoofdredacteur van de “Falter”, woedt: “Extreemrechts heeft de staatsmacht”.

De antifascistische “FM4”-journalist (jeugdzender van de ORF!), Michael Bonvalot, schrijft dat de “rechts-extreme FPÖ” nu toegang zou krijgen tot “alle onderzoeksgegevens” over linkse activisten (gevaar!!!).

Ook de “Standard” laat zich met bijvoorbeeld een commentaar van Markus Sulzbacher niet onbetuigd: Deze “machtsvolkomenheid” zou “democratiepolitiek gezien meer dan bedenkelijk” zijn.

Angst aanwakkeren en eindtijd-scenario´s opbouwen – alles waarvan de FPÖ wordt beschuldigd, doen journalisten nu zelf en ze worden steeds hysterischer.

Links-extremen mobiliseren

En dat angst aanwakkeren helpt. Julia Spacil alias “Zwarte kat”, een centrale figuur van de Antifa-scene in Wenen, twitterde bijvoorbeeld: “Alles in handen van de FPÖ – daar word je echt bang van”.

De Antifa voelt zich des temeer gesterkt – per slot van rekening is zij nu de speerpunt om “duister Oostenrijk” te verhinderen. Ze roept op tot de “Dag X” – met groepen die openlijk bereid zijn tot het gebruiken van geweld, zoals de “Autonome Antifa Wenen”. Ook achter de namen “Platform Radicaal Links” zitten groeperingen verborgen zoals “Autonome Antifa Koroska”, “Antifa Recherche Wenen” en “161 Crew Wenen”.

Dat zijn aardige jongens en meisjes, die marcheren met spreuken zoals: “Oostenrijk, jij nazi!” of “Het probleem heet Oostenrijk!” en die in het verleden steeds opnieuw lieten zien hoe hun “bonte protest” eruit ziet:

Screenshot_65

De aftredende bondskanselier Christian Kern verkondigde””die kun je begrijpen”. Rest de vraag: hoeveel demonstranten waren er eigenlijk bij de beëdiging van Van der Bellen op straat? En hoeveel begrip zou Kern daarvoor gehad hebben?

Bron:
http://info-direkt.eu
Door: Patrick Lenart

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", democratie, FPÖ, Links fascisme, Marxisme, meningsdictatuur, nieuw fascisme, Oostenrijk, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Maandag marcheren de echte extremisten

 1. Asgard zegt:

  De loopjongens en nieuwe gezichten van de oligarchen worden steeds charimatischer, zo ook deze Kurz,…het klopt allemaal in de tijdlijn naar een nieuwe orde,..en het volk slaapt en slaapt nog steeds, met geen mogenlijkheid wakker te krijgen,…word dit dan niet gezien, echt niet??!!

  Like

  • Rensk. zegt:

   @Asgard nee het volk slaapt en loopt als een kudde achter de Overheid en aanhangende instituten aan. 95 procent (zacht gezegd) holt achter degenen aan die het meest uitgekookt hun praatjes kunnen verkopen. Ik zie het op Micro niveau gebeuren en op Macro niveau. Hitler kreeg toch ook het hele volk achter zich. Hetzelfde gebeurt nu weer. Best angstaanjagend dat mensen zo zijn. De domheid ten top

   Geliked door 1 persoon

   • Asgard zegt:

    Rensk zegt,..@Asgard nee het volk slaapt en loopt als een kudde achter de Overheid en aanhangende instituten aan.

    Slaapt dus Rensk.

    Like

   • Qvic zegt:

    Het volk slaapt niet, maar is monddood gemaakt. Dat is niet het zelfde, maar heeft wel het zelfde resultaat. En als links er nu zo tegen is, waarom hebben zij dan nooit rekening gehouden met het autochtonen volk, die nu op de rechterkant hebben gestemd.

    Like

 2. koddebeier zegt:

  Alle links extremen horen in strafkampen thuis ! Zij zijn de enige echte fascisten !

  Geliked door 2 people

 3. Wolf zegt:

  In 1 woord Heerlijk! Wat worden de vieze links gekken bang! Heerlijk!!!

  Like

 4. Henk der Niederlànder zegt:

  Dat zal de klootzak Soros een paar duiten kosten!!

  Like

  • Rensk. zegt:

   Alsof hem dat kan schelen. Voor hem betekent het omgerekend ten opzichte van Jan Modaal een paar honderd dollar. Ik zie dit niet meer goedkomen. Vanochtend sinds een tijdje weer VNL en BUitenhof gekeken en als ik zie in wat voor een bubbles b.v. Groenhuizen en die muts die locoburgemeester was van Amsterdam leven dan zinkt je de moed in de schoenen. Groenhuizen: die mensen in de provincie hebben in het geheel geen last van de multiculti. Die paar problemen zijn er alleen in de kop van Zuidholland. Niet kunnen denken ja maar die mensen in de provincie zouden dat graag zo houden en liever door die problemen niet nog meer immigratie. Zover kan de stupid vent niet denken dat is echt een brug te ver voor meneer. Dan die uitgekookte muts Ollegren of iets dergelijks: dat bij dat restaurant (en ja hoor daar haalt ze Trump weer tevoorschijn als de dader) dat doet ze heel uitgekookt, maar ze doet het wel. Verder de sleepwet. Muts: nee hoor niks aan het handje met de sleepwet. De burger word helemaal niet bespioneerd. We doen alleen de mensen die verdacht zijn. Het komt er op neer dat ze geen enkele goede reden weet dan alleen: we moeten er gewoon op vertrouwen dat de Overheid er goed mee omgaat. Tuurlijk met deze Overheid heb je grenzeloos vertrouwen. Dan die turk van Denk; luister het (Buitenhof) nog maar eens goed af. Er is met geen mogelijkheid een normaal gesprek mee te voeren met dit geval. Praat overal omheen en duidelijk is: wij turken doen wat wij willen en aanpassen ho maar. Wij bepalen hoe wij hier leven en niet jullie, Daar komt het gewoon op neer. Tenenkrommend. Ik zie nog maar een mogelijkheid en dat is als PVV en/of FvD voldoende zetels krijgen het leger weer op de been gaan brengen en alle turken en buitenlanders die de nederlandse samenleving afwijzen zeggen: daar is de deur en wegwezen.

   Like

   • Rensk. zegt:

    Oja en Ollegren beweerde Baudet nog nooit gezien te hebben in de kamer. Razendsnel verbeterde ze zichzelf en zei rap : nou ja 1 keer dan. Die dacht natuurlijk oeps misschien zijn er foto’s De gore trut.

    Like

   • Anneke zegt:

    Die turk van denk, kan NIET nadenken voor hij iets zegt. De verlengsnoer van de islamitische Hitler Erdogan…Hij moet blijkbaar de hier wonende en levende Turken bekeren tot de ideologie van kalief Erdogan.

    Like

   • Rensk. zegt:

    O en het feit dat Baudet niet altijd aanwezig is kan ik prima verklaren. Het gelul op niks af heeft ie geen zin in. Je kunt je tijd beter besteden. Dingen zijn allang achterbaks besloten in achterkamertjes en dat heeft Baudet prima in de peiling. Hij komt alleen als het zin heeft en anders kan ie zijn tijd beter besteden te zorgen dat meer mensen op hem stemmen zodat ie daadwerkelijk wat kan beginnen,

    Like

 5. Cynicus zegt:

  Laat ze het linkse neocommunistische tuig maar met traangas en waterkanonnen uit elkaar
  jagen. Sluit ze nog liever maar op in een inrichting.

  Like

 6. Republikein zegt:

  Morgen is maandag en dan moeten normale mensen werken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   De kleur van Maandag is Rood
   De zware last van rijen dagen nog te goed, te kwaad…
   De dag van snerpende slijpers, knetterend vonkenspuwend gedreun en rokend gesis.
   Iedereen weet dat de kleur van Maandag Rood is.
   De Dinsdag heeft bij het ontwaken schijnbaar de gloed van Maandag behouden.
   Maar toont zich als een kameleon, door in de ochtenduren grijs te zijn, tot plotseling
   warmzomergeel te schijnen.
   Vervolgens in de gloed van de namiddag te verkleuren in bewegend oranje, waardoor we soms geloven dat het Donderdag kan zijn of zelfs Vrijdag.
   Een vergissing die we Maandag nooit zouden kunnen maken.
   De Woensdag is Geel, zoals iedereen weet.
   De Maandag is Rood waardoor de Woensdag wel geel moet zijn, omdat de Dinsdag Oranje is.
   De Woensdag begint met het ontwaken in mathematisch midden tussen wit en zwart.
   Een stabiele zekerheid die geen argwaan wekt.
   Maar toch zal blijken dat de Woensdag al in haar namiddag uiteen zal breken van stralend felgeel tot naar het onbestemde groen van de dag daarna.
   Na de felgele Woensdag brengt de Donderdag rust en kalmte als de matgroene dag die zij is en dit tot ver na zonsondergang, tot in het nachtelijk duister.
   Met vlak voor het slapen gaan de belofte schenkend van een naderende weekend, waarin men vrij kan zijn.
   Maar na het ontwaken is de vrijdag Blauw en koud.
   In vrijheidsstemming door de reeds voelbare Zaterdag schrikken we op door het blauwe licht van ’n vonkenregen in de heldere blauwe lucht van Vrijdag.
   De wind is Blauw net als de Gele tram die onbewust van Blauw te zijn snerpend krijst dat zij Geel is in de bochten, voordat zij opgaat in het zwarte gat van de remise.
   Ziehier het feit dat de Vrijdag onweerlegbaar blauw moet zijn, al willen velen haar zien in melkachtig wit als voorbode van de vrije Zaterdag.
   De Zaterdag is zoet.
   De werkweek is ten einde. Het orgel speelt op straat.
   Met Indigo duiven op ’n plein en ’n lichtblauwe lucht met naderend rosé aan den einder.
   De dag voor een duel en avontuur.
   De dag waarop men strijden kan.
   Zaterdag de eerste en de laatste dag van de week kleurt Indigo in de namiddag.
   Al kuis gebogen voor de nakende purperen Zondag, in wit gevierd.
   Ja, wie weet er niet dat de Zondag IJlwit is waarin wij in smetteloze kleren rondgaan later.
   De Zondagsuren zijn nu eenmaal de langzaamste uren van de week.
   De winkels zijn dood. Een dag als een geeuw, vol van violette tinten met boekbesprekingen op allebei de zenders en orgelmuziek bij de buren.
   De kleurlooste dag van de week.
   ’s Avonds gaat zij in de wierooklucht van violet ten onder, met hier en daar ’n vuurrode bliksemschicht.

   Die de naderende Rode Maandag reeds verraad..

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tsja.
    Ik dacht laat ik eens waarschuwen voor het verdwijnen van alle kleur in ons leven als de islam zou overwinnen .
    Dan houden wij alléén het zwart nog over.
    Waarvan iedereen weet dat het géén kleur kan zijn, doordat alle licht ontbreekt…
    Hoe symbolisch…

    Overigens.
    Taljaard had ik hier al ca. twee jaar geleden beloofd ook eens ’n gedichte bijdrage van mijn hand te plaatsen.
    Vandaar.

    Like

   • Republikein zegt:

    Mooi Vriend.
    K vraag het van diepbinnen, ben jij luna of ik.
    Gokje.

    Geliked door 1 persoon

   • paulzwueste zegt:

    Vriend.
    Ik denk wij allebei.
    Dat verheugt mij.

    Like

 7. Marco koeman zegt:

  Veroordeel dit ten sterkste…. wees realistisch…. dat er een stop moet komen op het socialistisch links facisme dat is duidelijk.

  Like

 8. boorzalf zegt:

  Dat zal wel een bende worden op dagX. winkels gesloopt, auto,s in de fik enz…

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Opoakken die verpakten.
  Oogepakt met gezezichtsbedekking minstens 2 maanden werkkamp.
  Vroeger deden die communisten in de DDR dat ook.

  Like

 10. louis-portugal zegt:

  sorry oppakken en opgepakt natuurlijk

  Like

 11. Jean zegt:

  Waar blijft die wet waarbij IEDEREEN met verborgen smoel ‘dadelijk’ opgepakt moet worden?
  Wie met verborgen smoel rondloopt heeft iets te verbergen…

  Like

 12. kruisridder zegt:

  Horen ze niet te werken? Dan oppakken dat werkschuwe tuig en in de arbeitslager opsluiten voor minimaal 20 jaar en van daaruit voor de economie laten werken. Arbeit Macht Frei.

  Like

 13. Rookmelder zegt:

  De ideale combinatie, BIZA en DEF naar de FPO, kunnen ze met dit linkse uitschot snel en grondig korte metten maken !

  Like

 14. Perfide Albion zegt:

  Lijkt me heerlijk om morgen dienst te doen bij de Oostenrijkse ME.. Dan vielen er een heleboel dooien onder die rooien..

  Like

 15. Jan zegt:

  Antifa-Frankrijk, allen Hitleristen

  French Antifa calls for ‘striking a blow’ in Paris over US Jerusalem recognition
  Far-left group rails against ‘colonization’ of holy city, which it says belongs only to Palestinians; calls for protests on Saturday

  https://www.timesofisrael.com/french-antifa-calls-for-striking-a-blow-in-paris-over-us-jerusalem-recognition/

  Like

 16. Jules Vismale zegt:

  De linkse extremisten in Oostenrijk en Europa (ze zijn in mijn ogen juist meer communisten dan nazi’s) zou je haast de 10 plagen van Egypte onder Mozes gaan toewensen in de vorm van water dat in bloed veranderd, kikkers, luizen, steekvliegen, veepest, zweren, hagel, sprinkhanen, totale duisternis en de dood van de eerstgeborenen! Hebben ze in Wenen ook anders de moed om radicale moslimextremisten, die hun vrienden en bondgenoten helemaal NIET zijn, met grof geweld te bevechten of zijn ze anders net zo stoer als de muis die met een olifant op een brug liep en de eerste uitfoeterde: “Wat stampen we toch lekker!”
  Nou las ik zelfs ook dat opeens, volgens een onderzoek in Engeland, 51% van de Britten niet meer uit de EU wil terwijl ze daar maar 1400 (!) stemgerechtigden hebben ondervraagd! Als ze daar in Engeland inderdaad zo dom zijn om in de EU te blijven dan krijgen zij gewoon opnieuw talloze gelukszoekers uit Afrika, Azië en Oost-Europa op hun dak, nieuwe en strenge regels uit Brussel en gaat de EU hen alleen maar verder uitbuiten!
  Sommige mensen weten helaas al tijden niet meer wat ze nou echt willen maar hopelijk WEL de ondergang van de islam in Europa, de EU en een einde aan de massa-immigratie!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s