VIDEO: President Trump spreekt tot de natie (17-12-2017)

(Klik voor ondertiteling rechts onderin de balk)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Rob Kern

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Donald Trump, gezond realisme, VS. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: President Trump spreekt tot de natie (17-12-2017)

 1. M.A.L. Sion zegt:

  Dit lijkt me geen welkomstpolitiek. Zou hij vergeten zijn om aan Angela Merkel te vragen of dit wel mag zo. Het is toch wel wreed als straks een gelukzoeker die zich binnen heeft weten te slijmen niet in de gelegenheid wordt gesteld zijn 10 broertjes en zusjes over te laten komen. En hij kan ook slecht buiten zijn opa en oma. Trump toch, wat doe je deze aardse verschoppelingen aan?

  Liked by 2 people

 2. Sabeltant zegt:

  Heldere en verstandige kijk op immigratie.

  Waardeloos volk die jou haten en waar je niets aan hebt gooi je eruit en goed opgeleide krachten die je gezind zijn laat je binnen.

  Dat is de enige weg naar succes.

  Echt leiderschap!
  In tegenstelling tot de NEP-leiders in Europa die zoals het er naar uit ziet het liefst analfabete islamieten schijnt te willen waar geen land ooit beter van is geworden.

  Liked by 2 people

 3. Trucker zegt:

  Beetje of topic maar who cares, precies niemand dus deze mare uit Frankrijk (speciaal voor “onze” delamontagne.) 🙂
  Ik heb gelezen dat de Franse rukkert Macron samen met zijn moeder (waar hij mee getrouwd is) een feestje heeft gebouwd in een pietluttig stulpje met een overschot aan 400 kamers ergens in de Loire vallei.
  Waar de POTUS niks onverlet lat om zijn America great again te maken is die Franse rukkert tuk op decadent feesten en aanverwante.
  Wat valt er eigenlijk te verwachten van een bankierszoontje die getrouwd is met zijn moeder…

  Like

 4. guusvelraeds zegt:

  Als Soros geluisterd heeft dan krijgt hij nu een gevoel van obstipatie.
  Chain immigration is net als gezinshereniging het ultieme instrument van en voor de globalisten.
  Wat zullen ze huilen als deze natie afbrekende regelingen op de vuilnishoop gaan waar al het socialistische annex marxistisch afval van de laatste honderd jaar terecht komt.
  Afval zoals gender politics, regime change tacktieken en nationale afbraak via sponsoring antifa groeperingen.

  Liked by 3 people

 5. Elisah zegt:

  Op het journaal melden ze dat vandaag een aantal aanslagen in Rusland st.Petersburg hebben kunnen voorkomen, door oa door inlichtingen van de Amerikaanse geheime dienst.
  Putin heeft Amerika daarvoor bedankt.

  Liked by 2 people

 6. Mary zegt:

  Juist de laatste Islamitische aanslagen hebben dus inderdaad verdere stappen gerechtvaardigd voor Trump om het immigratiebeleid versneld te stoppen, Obama heeft daarmee nog in het laatste jaar een miljoen Islamieten naar binnen gehaald en ze direct een greencard verschaft, aan Trump om het allemaal weer terug te draaien en de laatste aanslagen, hoewel je het niet wenst, helpen daar reuze aan mee, op naar de volgende stap zou ik zeggen, wat al binnen is er uit werken, ik weet zeker dat hij dat ook voor elkaar gaat krijgen, als ze al niet uit zichzelf naar het Islam minnend Canada vluchten. Ik wens Trump heel veel succes!!!!!.

  Liked by 1 persoon

 7. Rookmelder zegt:

  Wat een bemoediging voor de Amerikanen, die na acht jaar een met de islam heulende “yes,we can” Obama, nu een “yes, we do” president hebben, die ook al aan de VN-instituten begint te zagen en Soros plat op de bek laat gaan v.w.b. zijn -destructieve- immigratiebeleid als globalist !
  En hij is nu een jaar bezig en begint pas op dreef te komen, dat belooft nog wat voor de komende jaren, de Eurofiele politici en de “deugers” zullen straks alleen staan in hun laffe, smerige en geniepige beleid, nu daadkrachtige Trump ze op deze manier de rug toekeert !

  Liked by 1 persoon

 8. Scarface zegt:

  Zie je Rutte al zo’n sterke speech geven? Ik ook niet. Hij is gvd inmiddels gedegradeerd tot burgemeester van Nederland. En Nederland afgezakt tot gemeente van Europa. Hoe die man ’s nachts kan slapen is mij een raadsel. Hoe is het in godsnaam mogelijk dat ál die politici er in in de afgelopen 25 jaar zo keihard aan meegewerkt hebben om dit trieste resultaat te bereiken. Ik mag hopen dat de EU snel naar de sodemieter gaat. In Polen gaan ze de straat al op, wanneer wij?

  Like

 9. Jan zegt:

  President Donald J. Trump | National Security Strategy| AMERICA is DETERMINED to WIN!

  Like

  • Tistochwat zegt:

   @ Jan 19 december 2017 om 17:34

   Hadden wij hier maar zo’n president.
   Weg met die overbodige ‘oranjes’ en weg met die ‘politieke’ kliek, je gaat er alleen maar mee naar de verdoemenis.

   Like

   • Jan zegt:

    Je vraagt je af wat die geschifte Republikeinen bezielt om steeds tegen alles te zijn om Amerika weer op poten te krijgen. Dit was de uitslag voor de belastingverlaging: Senate Passes Trump Tax Bill 51-48 in Midnight Showdown

    Belastingheffing gaat maar tot een bepaald niveau, daarna neemt de opbrengst drastisch af

    Laffercurve

    Like

 10. Orelius zegt:

  Wat zijn president Trump zijn toespraken toch een verademing . Geweldig hoe hij op stoom begint te komen . En inderdaad hadden wij maar zulke leiders . Leiders die ons prachtige continent tot een hel hebben gemaakt . Stelletje volksverraders , ik vraag me weleens af hoe die dat aan hun kinderen gaan uitleggen . Die gore Frans Timmermans die ijskoud uit gaat zitten leggen dat het blanken ras langzaam weg gefokt moet worden uit de wereld en er een geheel divers ras moet ontstaan , dan zou er geen discriminatie meer voorkomen wat een vuile smerige verrader ben je dan . Weg met ons . Smeerlap ga mij eerst maar eens uitleggen wat voor prachtige uitvindingen er allemaal uit het midden oosten zijn gekomen waar de hele mensheid voordelen bij had . O ja de waterpijp en haatkazernes . Overal waar moslims wonen is het gesodemieter . Van Zweden tot en met Australie is er gezeik met die lui , maar Frans wil ze graag allemaal in ons eens zo prachtige Europa hebben . Een verrijking voor ons continent . Hoe achterlijk kan je zijn . Frans een zogenaamde interlectueel . Rijp voor een psychiatriche inrichting . Ja Frans luister maar even naar Trump zijn toespraken , die zijn heel verhelderend en brengen je misschien weer op het juiste pad . Want zoals je wel gezien hebt blijft er met jullie denkbeelden geen partij van de werkelozen meer over hoor. Dat is omdat de mensen , het volk dus zo blij zijn met jullie prachtige ideeen . Jullie leven in een ander universum dat is wel duidelijk. frans , verhofstad , junkcer , merkel , verbalen , etc etc goed naar Trump luisteren , en een dikke pluim voor de visgrad landen .Dat zijn leiders met gezond verstand die aan hun eigen volk en cultuur denken .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s